-
Καλοτάξιδο! Να το χαρείς! Ανεβασε και μερικές φωτο να το χαζεψουμε.
-
Καλοτάξιδο και από εμένα! Ανέβασε φωτό.
Είδα ένα πάλι χθες στη γειτονιά μου και έχω να πω ότι είναι από τα λίγα Φάουβε που μου αρέσουν εμφανισιακά. Πολύ ωραίο! -
Φίλε autobianchi καλορίζικο.
Θα με ενδιέφερε να μάθω όταν συμπληρώσεις 1.000 πχ χλμ τι κατανάλωση έχεις.
Στο td που είχα κάνει (έβλεπα στιγμιαία και μέση διαδρομής) δεν μπορούσε να πέσει κάτω από 9+. -
Αγαπητέ autobianchi κατ' αρχάς καλοτάξιδο!
Όντως οι διαφορές στις διαστάσεις που αναφέρεις μεταξύ T-Roc και Karoq είναι μικρές
αλλά μην ξεχνάς ότι το T-Roc έχει μια αρκετά μεγάλη κλίση του πίσω παμπρίζ.Αυτό έχει σαν συνέπεια η εταζέρα να είναι αρκετά πιο στενή από ότι το Karoq
(συγκεκριμένα 43cm μέγιστο πλάτος εταζέρας - στο κέντρο και 35cm ελάχιστο πλάτος
στα άκρα για το T-Roc και 55 και 50 περίπου για το Karoq).Είναι ακριβώς αυτό που αναφέρει ο δημοσιογράφος και στο παρακάτω υπερ-αναλυτικό video
https://www.youtube.com/watch?v=x4GAQMWoS6o στο 26.30 περίπου.Πώς και τελικά κατέληξες στο T-Roc? Γιατί και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι!
-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας!
Ήμουν μέχρι τις τελευταίες μέρες αναποφάσιστος μεταξύ των δύο, αλλά επειδή για το Karoq δεν είχα τη βεβαιότητα παραλαβής πριν το καλοκαίρι, και έτυχε η VW να έχει ετοιμοπαράδοτο ένα T-Roc, με χρώμα και εξοπλισμό ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το ήθελα, το παρήγγειλα και 10 μέρες μετά το οδηγούσα. (Επιπλέον, σκέφτηκα ότι τα 15 εκατοστά μικρότερο μήκος του VW θα με διευκολύνουν στην συχνή κίνηση και παρκαρίσματα μέσα στην πόλη, δεδομένο που ήδη εκτιμώ πολύ. Άλλωστε η οικογένεια είναι τριμελής). Θα ήμουν όμως εξ ίσου χαρούμενος και με το Karoq, αφού τα χόμπυ μου απαιτούν κάποτε πολύ χώρο φόρτωσης.
Όσο για φωτογραφίες που μου ζητήσατε, δεν έχω βρει τον τρόπο να ανεβάσω εδώ. Γνωρίζει κανείς; -
Καλοτάξιδο και πάντα με υγεία.
-
Βάζω κι εδώ την πρώτη επαφή που είχα με το T-ROC για βοήθεια σε όποιον τυχόν ενδιαφέρεται.
*Πρώτη φορά στη ζωή μου μπαίνω σε άντιπροσωπεια VW. Εμπειρία ζωής που λένε!
Δύο T-Roc στην έκθεση σε αθλιο χρώμα, αλλά οκ. Κατεξοχήν αμάξι που του πάνε τα έντονα και ανοιχτά χρώματα και είχαν κάτι σκούρα, σαν μεγάλη Παρασκευή.(μέρες που'ναι).
Ο υπάλληλος που μας ανέλαβε πολύ εξυπηρετικός, αλλά ελαφρώς άσχετος. Anyway, καθιερωμένα μπες βγες, άνοιξε κλείσε, πρωτάρηδες στο σπορ, οτι καταλάβαμε, καταλάβαμε.
Πρώτη άποψη, πολύ θετική. Πανέμορφο μέσα έξω το advance με τις αλουμινένιες λεπτομέρειες στους προφυλακτηρες και τα fake exhausts, είχε και τα extra full led και τα φώτα ημέρας, κουκλάκι!
Φτωχό το βασικό discover, παρ'όλα αυτά μάλλον τα ομορφότερα μη led φώτα που εχω δει. Απόλυτη αναλογία εξωτερικού όγκου-εσωτερικών χώρων για τα θέλω μας. Ευρύχωρη καμπίνα, καλή θέση οδήγησης, εξαιρετικά καθίσματα, πανέμορφη η διχρωμια μέσα έξω. Και έρχεται η ώρα επαφής με τα περιβόητα πλαστικά. Όλα σκληρά, εκτός από λίγο ύφασμα στις πόρτες. Βέβαια δείχνουν καλής ποιότητας και με γερή συναρμογή, αλλά είναι σίγουρα ξενερωτικά. Εκπληκτική οθόνη infotainment, στάνταρ 8', πανεύκολη στην χρήση και με απλή λογική. Πολύ καλή αίσθηση το δέρμα στο τιμόνι και σε καλό μέγεθος. Χώρος αποσκευών καλός, γίνεται απολύτως ευθύς με τα καθίσματα κάτω, με μόνο μειονέκτημα τη κεκλιμενη πίσω πόρτα που κόβει λίγο στην φόρτωση.
Γενικά πολύ θετική εικόνα, δεν το περίμενα και ήρθε η ώρα για την λυπητερή.
Ξεκινάμε με το 1.0 TSI εννοείτε στην μεσαία έκδοση(advance). Προ φόρων 16.098€, με περιθώριο 900€ για έξτρα. Μεταλλικό χρωμα-διχρωμία 751€ και...χαίρεται. Για την περίσταση όμως η ελλ. εισαγωγική, έχει κάνει την συμφωνία και χρεώνει το χρώμα 86€, με απαραίτητη όμως προσθήκη του design pack(φιλέτα εσωτερικού στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, το ιδιο και στην επένδυση των καθισμάτων, λωρίδα χρωμίου στο κατω μέρος των θυρών και εσωτ. φωτισμό ambient και led ανάγνωσης μπρος-πίσω) με 311€ και τις 17' ζάντες αλουμινίου άλλα 504€ για να'ρθει το αμάξι ακριβώς 16.999€ προ φόρων και να μην ανέβει το ΕΤΤ. Τελική τιμή 22.640€ με το κλειδί. Εγγύηση 2 έτη και 395€ επέκταση για άλλα 2, σύνολο σχεδόν 23.000€ μείον την όποια έκπτωση.(Ελάχιστη ήταν btw!)
Η έκδοση περιέχει τα πάντα όλα από συστήματα ασφαλείας,led πίσω, προβολακια μπροστά,προφυλακτήρα τούμπανο μπρος πισω, αλουμινένια ένθετα, αλουμινενιες ράγες οροφής, υποβραχιονια μπρος πίσω με ski hatch,δερμάτινο πολυλειτουργικο τιμόνι και λεβιέ, διζωνικο clima , αισθητήρες φώτων&βροχής, 12v πίσω.
Όλα τέλεια λοιπόν; Οοοοοοχι! Δεν έχει περιθώριο να μπουν τα υπέροχα full led και τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας, που το κάνουν άλλο αμάξι.
Τελος, για τα μάτια του κόσμου, πήρα και μια τιμή για την ίδια έκδοση-εξοπλισμό για το 1.5 EVO και αν θυμάμαι καλά φτάναμε στα 26.000+.! * -
Μια διόρθωση μόνο, η προσφορά για το T-ROC των 1.5, ήταν τελικά στις 27.600€ με την επέκταση εγγύησης.
Α και παράδοση γενικώς μου είπαν μέχρι τον Αύγουστο. -
Και κλωτσάς τέτοια ευκαιρία?
-
Υπερεκτιμημενο,οπως ολα τα VW
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Μια διόρθωση μόνο, η προσφορά για το T-ROC των 1.5, ήταν τελικά στις 27.600€ με την επέκταση εγγύησης.
Α και παράδοση γενικώς μου είπαν μέχρι τον Αύγουστο.Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Για εμένα τα 27600 είναι πολλά για το Τ ροκ όπως και κάθε άλλο με τους ίδιους χώρους και προδιαγραφές. Για κάποιον που το συζητά όμως... στα χρήματα υπάρχει πάντα το τιγκ που από όλες τις απόψεις σε όποια έκδοση και αν το πάρει κάποιος, απλά παίρνει suv και όχι 'μια σκέτη από suv'
-
Αλλα 10.000 πανω
-
Μα νομίζω υπάρχουν εκδόσεις του τιγκ για παράδειγμα με τον 1.6 tdi που προσφέρονται στα χρήματα αυτά. Συγνώμη αν κάνω λάθος.
υγ. https://www.karenta.gr/tiguan-τ� ... 83-4-750e/
Πρόχειρα το βρήκα και το παραθέτω για την οικονομία της κουβέντας
-
27.750 έχει τιμή καταλόγου το 2.0 TDI 150PS ADVANCE 4MOTION DSG7. Τετρακίνητο, αυτόματο, με καλές επιδόσεις, οικονομικό, ενδιαφέρον οδηγικά. Για κάποιον που δεν έχει ανάγκη τους πολύ μεγάλους χώρους γιατί να μην το προτιμήσει από ένα 1.6 tdi tiguan.
Αλλιώς το χιλιάρι στην έκδοση advance είναι μια χαρά για τους περισσότερους. Όμορφο και ξεχωριστό, με καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, οικονομικό και με πολύ καλό πάτημα σύμφωνα με όσα reviews έχω διαβάσει. Αν κάποιος θέλει χώρους πάει στα αντίστοιχα ateca/karoq.
Χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση θιασώτης του group, μου αρέσει που η vw επιτέλους τολμά σχεδιαστικά (αρχής γενομένης με το arteon).Ξέρει κανείς πότε θα έρθει με τον 1.6 tdi?
-
Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν οι τιμές που αναφέρετε πιο πάνω για το Tiguan. Πριν καταλήξω στο καρόκ ειχα δει για το Tiguan καπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Το 1.4tsi 150 ps ήτανε διαθέσιμο μονο Απο την έκδοση r line κια πάνω χειροκίνητο με 31600 η καπου εκει. Άσχετα με το τι αναφέρει η καρέντα στο κατάλογο οταν πας εκει πολλα αλλάζουμε...καλή ανάσταση να έχουμε !
-
Φρέσκο review του 1.5 EVO.
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dokimh-VW-T-Roc-1,5-TSI-150-PS_168781.aspΟ κινητήρας που 'αξίζει' σε αυτό το πλαίσιο, αλλά πολύ ακριβό και μπαίνει σε χωράφια άλλων παικτών, που υπερτερούν σε κάποιους τομείς.
Αλήθεια το έχει κανείς ή έστω το έχει οδηγήσει κάποιος να μας πει πόσο υπερτερεί σε σχέση με τον 1.0; -
Αλήθεια το έχει κανείς ή έστω το έχει οδηγήσει κάποιος να μας πει πόσο υπερτερεί σε σχέση με τον 1.0;
Περιμένω τηλεφώνημα από ΚΑΡΕΝΤΑ.
-
-
Καλορίζικο .
Να το χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο ...
-
Ωραίο χρώμα...να το χαρείτε με Υγεία!!!
VW T-Roc