-
Οχι,νομίζω εννοούν τη λειτουργία να κραταει λιγο τα φρένα στην ανηφορα ωστε να μη σε παιρνει πίσω,αλλά οταν ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένο το χειροφρενο.
-
-
Θα το ξαναδοκιμάσω χωρίς χειρόφρενο, όταν βρω ευκαιρία χωρίς να έχω κάποιον από πίσω.
-
-
Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει ότι το αυτοκίνητο έχει "hill start assist?
Σε ανηφόρα ενεργοποιώ το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Και λύνει μόνο του όταν πατάω γκάζι και αρχίσει να κινείται προς τα εμπρός το αυτοκίνητο. Χωρίς να κυλίσει καθόλου προς τα πίσω.
Αλλά αυτό δεν το κάνει μόνο σε ανηφόρα. Παντού έτσι δουλεύει το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Λύνει μόνο του όταν δώσεις αρκετό γκάζι για να ξεκινήσει η προς τα εμπρός κίνηση του αυτοκινήτου.
Αυτή τη λειτουργία του ηλεκτρικού χειρόφρενου ονομάζουν hill assist, ή κάτι άλλο?
Αυτό είναι το auto hold , βασικά εσύ δεν χρειάζεται να ενεργοποιείς τίποτα μόνο του μπαίνει
Το hill start είναι ότι αφού λυθεί το auto hold αν έχει μπει δεν θα σε πάρει πίσω για κάποια δευτερόλεπτα -
Auto hold παιδιά. Και όποιος έχει ηλεκτρικό χειρόφρενο, το αυτοκίνητο παίρνει αυτόματα μπροστά σε διάφορες περιπτώσεις που σβήσει μετά από λάθος χειρισμό π.χ. σε ένα παρκάρισμα ή σε ένα φανάρι κλπ...
Οπότε δεν χρειάζεται νέο μιζάρισμα.α! και όταν μπαίνετε σε τούνελ για πλύσιμο απενεργοποίηση πάντα το auto hold.
-
Απ' ότι έχω καταλάβει, το autohold απλώς ενεργοποιεί αυτόματα το ηλεκτρικό χειρόφρενο όταν έρχεται σε στάση το αυτοκίνητο, για να μην πατάς συνέχεια το φρένο. Από κει και πέρα αναλαμβάνει το ηλεκτρικό χειρόφρενο, με ότι λειτουργίες έχει.
Εντωμεταξύ προχθές πάρκαρα με οπισθοπορεία. Έβλεπα στην κάμερα ότι με παίρνει να πλησίασω κι άλλο το παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αλλά το Rocci διαφώνησε, άρχισε να ανάβει λαμπάκια και κοκάλωσε! Μετά μουλάρωσε, δε μ' άφηνε να πάω άλλο πίσω, μόνο μπροστά. Ούτε την ξέρω αυτή τη λειτουργία.
Βρε τι πάθαμε μ' όλους αυτούς τους αυτοματισμούς, κάθε λίγο και λιγάκι μια έκπληξη, ανακαλύπτω κάτι καινούργιο.
-
Πάλι τα φρένα ενεργοποιει το autohold αλλά συνήθως υπάρχει κουμπί που το ελεγχει και φυσικά δουλευει και σε επίπεδο εδαφος.
Το hill start είναι αυτοματο και είναι για ανηφόρες. -
Απ' ότι έχω καταλάβει, το autohold απλώς ενεργοποιεί αυτόματα το ηλεκτρικό χειρόφρενο όταν έρχεται σε στάση το αυτοκίνητο, για να μην πατάς συνέχεια το φρένο. Από κει και πέρα αναλαμβάνει το ηλεκτρικό χειρόφρενο, με ότι λειτουργίες έχει.
Εντωμεταξύ προχθές πάρκαρα με οπισθοπορεία. Έβλεπα στην κάμερα ότι με παίρνει να πλησίασω κι άλλο το παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αλλά το Rocci διαφώνησε, άρχισε να ανάβει λαμπάκια και κοκάλωσε! Μετά μουλάρωσε, δε μ' άφηνε να πάω άλλο πίσω, μόνο μπροστά. Ούτε την ξέρω αυτή τη λειτουργία.
Βρε τι πάθαμε μ' όλους αυτούς τους αυτοματισμούς, κάθε λίγο και λιγάκι μια έκπληξη, ανακαλύπτω κάτι καινούργιο.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις υποβοήθησης για το παρκάρισμα
Θα σου ανοίξει την κάμερα , κάπου εκεί πρέπει να έχει ρυθμίσεις για την κάμερα
Κοίτα να απενεργοποιήσεις το φρένο στους ελιγμούςΚάπως έτσι το βρήκα και το έκλεισα στο Leon που μου έβγαλε τα άντερα 2 φορές με όπισθεν στην πυλωτή
-
Εγώ το ah έχω απενεργοποιήσει τελείως, λίγο βοηθάει θεωρώ.
-
Πήγαινε στις ρυθμίσεις υποβοήθησης για το παρκάρισμα
Θα σου ανοίξει την κάμερα , κάπου εκεί πρέπει να έχει ρυθμίσεις για την κάμερα
Κοίτα να απενεργοποιήσεις το φρένο στους ελιγμούςΚάπως έτσι το βρήκα και το έκλεισα στο Leon που μου έβγαλε τα άντερα 2 φορές με όπισθεν στην πυλωτή
Αυτό πρέπει να είναι, με τους ελιγμούς παρκαρίσματος. Το ΄χω ρίξει στο διάβaσμα, είναι και 500 σελίδες το manual!
-
Αμαξάρα πήρες andya
Πήγα σήμερα ρώτησα και δοκίμασα το 1,5 dsg style.
Γαματο!!
Επιταχύνει με τρελα και στέκεται ακλόνητο.
Ο ημιάκαμπτος πολύ καλη ρύθμιση.
Χώροι, εξοπλισμός ηχομόνωση.
Σχεδιαστικά λίγο παππουδε ανάλογα και το χρωμα και με αχρείαστα για τα γούστα μου χρωμια εξωτερικά.
Εσωτερικά δεν του λείπει κάτι αλλά είναι συντηρητικό.
Ποιοτικα σαφως καλύτερο από τα γιαπωνέζικα χρεπια αλλά υπολείπεται εμφανώς της μπέμπας.
Διαφορα εμφανής και στο τιμόνι φυσικά αλλά σε vag έχω δει και τραγικά τιμόνια.
Βέβαια κάνει και 10 χιλιάρικα λιγότερο και έχει πιο βολικές διαστάσεις.
Έχω λίγες μόνο ωρες να κάνω αίτηση να πάρω το καλό χρηματοδοτικό στο balloon.
Διαθεσιμότητα άμεση αν και δεν βιάζομαι και ίσως πάω για παραγγελία να βάλω και κάποια πράγματα που θέλω.
Βέβαια με 10 παραπάνω πάω σε u11 που είναι ποιοτικότερη με mhev και πιο πλούσιο εξοπλισμό αλλά το επιτόκιο είναι υψηλό. -
Χαίρομαι με τη χαρά του Άντυ που θέλει να κοινωνήσει τα κόλπα του νέου του αυτοκινήτου!
Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές !!!
-
Ευχαριστώ πολύ @iceman7. Επειδή είσαι και "ψείρας" και βλέπω δε δυσκολεύεσαι να "θάψεις" ένα αυτοκίνητο, τα καλά λόγια από σένα μετράνε παραπάνω!
Δεν είναι σε καμία περίπτωση X1 το T-Roc, αλλά για τις τιμές των Γερμανικών αυτοκινήτων αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ! Δεν του λείπει τίποτα από εξοπλισμό, είναι βράχος στο δρόμο, πολύ καλές συναρμογές και ποιότητα κατασκευής και απολαυστικό να το οδηγείς.
Η επιλογή μου να το αγοράσω ήταν συνειδητή εδώ και καιρό. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός γι' αυτό το αυτοκίνητο στα δικά μου μάτια. Θα το έπαιρνα νωρίτερα, αλλά η ιστορία με τον covid με "τρόμαξε" λίγο και έκανα πίσω.
Αν το αποφασίσεις να προχωρήσεις με το καλό, σου εύχομαι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
-
Καλησπέρα στην ομάδα!
Πρόσφατος κάτοχος r roc 1.5 style.
Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής!Γνωριζει κανείς αξιόπιστο συνεργείο για να περάσω πρόγραμμα stage 1 για να γίνει λίγο πιο ζωηρό το μοτερακι;
-
Ευχαριστώ πολύ @iceman7. Επειδή είσαι και "ψείρας" και βλέπω δε δυσκολεύεσαι να "θάψεις" ένα αυτοκίνητο, τα καλά λόγια από σένα μετράνε παραπάνω!
Δεν είναι σε καμία περίπτωση X1 το T-Roc, αλλά για τις τιμές των Γερμανικών αυτοκινήτων αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ! Δεν του λείπει τίποτα από εξοπλισμό, είναι βράχος στο δρόμο, πολύ καλές συναρμογές και ποιότητα κατασκευής και απολαυστικό να το οδηγείς.
Η επιλογή μου να το αγοράσω ήταν συνειδητή εδώ και καιρό. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός γι' αυτό το αυτοκίνητο στα δικά μου μάτια. Θα το έπαιρνα νωρίτερα, αλλά η ιστορία με τον covid με "τρόμαξε" λίγο και έκανα πίσω.
Αν το αποφασίσεις να προχωρήσεις με το καλό, σου εύχομαι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Πολύ τίμιο! Και σφαιρατο με 4κυλινδρο διαμάντι.
Μπράβο αυτά είναι αμάξια. Ευάερα, ψηλά, μυώδη, τουρμπατα με σεβασμό στον επιβάτη.Εννοείται με τον εξυπηρετικότατο πωλητή στο Φιλοσιδη κάναμε και γενικότερο σχολιασμό της κατάστασης και κάποια στιγμή γελάγαμε με το γιαρις κρος και τη μη ποιότητα της κατασκευης του. Ντράπηκα να του πω οτι πλήρωσα κιολας για να το πάρω. Κλαμααααά
-
Βρε παγωμένε αυτά τα αυτοκίνητα έχουν μια πεπαλαιωμένη τεχνολογία πάνω τους. 10 αρια βγαζουν σε περιαστικές μετακινήσεις.
Για να σου χρυσωσουν το χάπι σου βάζουν μια τσιμουχα παραπάνω στην πόρτα. Εάν δεν είχαν και μια κάποια παραπάνω προσοχή σε τέτοια θέματα δεν θα τα αγόραζε κάνεις.
Το να πετύχεις κατανάλωση στα 2-4 λίτρα σε περιαστικές μετακινήσεις ( δηλαδή 8-6 λίτρα λιγότερα!!!!) απαιτείται μηχανολογικός άθλος. Κοστίζει αυτός ο άθλος. Το κόστος είναι μια κάπως πιο μέτρια αίσθηση της καμπίνας
Το t roc. Σε ποια πλατφόρμα κάθετε
-
Το tcross polo, το troc golf, βγαίνει από το 17, είναι δηλαδή σε λίγο 7 ετων
-
Πολύ τίμιο! Και σφαιρατο με 4κυλινδρο διαμάντι.
Μπράβο αυτά είναι αμάξια. Ευάερα, ψηλά, μυώδη, τουρμπατα με σεβασμό στον επιβάτη.Εννοείται με τον εξυπηρετικότατο πωλητή στο Φιλοσιδη κάναμε και γενικότερο σχολιασμό της κατάστασης και κάποια στιγμή γελάγαμε με το γιαρις κρος και τη μη ποιότητα της κατασκευης του. Ντράπηκα να του πω οτι πλήρωσα κιολας για να το πάρω. Κλαμααααά
Με το Γιάννη μίλησες στο Φιλοσίδη? Έπεσες και σε ομοιδεάτη. Δούλευε στη bmw και δηλώνει λάτρης.
Λογικό που τα βρήκατε, είστε στο ίδιο μήκος κύματος -
Α μπράβο. Οπότε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που θα έπρεπε να έχει αντίπαλο την corolla cross έστω και αν το toyota είναι κάπως μεγαλύτερο. Και γενικά με την corola cross η διαφορά κλείνει μεταξύ του t roc..
Μου αρέσει το t roc, μη παρεξηγηθω. Αλλά υπάρχει λόγος που κοστίζει τόσο το yaris cross
VW T-Roc