-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
αλλο τοσο...υποστροφικη και πλαδαρη ειναι η πισωκινητη και με ιδανικη κατανομη 1-series, τουλαχιστον στις εκδοσεις κατω απο 2 λιτρα και με την απλη αναρτηση.
Καμία σχέση αυτό που γράφεις με την F20 (ακόμα και την ταπεινή 116i με τους 136 ίππους που είχα)...εκτός εάν είχες οδηγήσει χαλασμένο αυτοκίνητο ή άλλο αυτοκίνητο!!
-
Συμφωνώ και εγώ με Fanis και Realzeus.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
αλλο τοσο...υποστροφικη και πλαδαρη ειναι η πισωκινητη και με ιδανικη κατανομη 1-series, τουλαχιστον στις εκδοσεις κατω απο 2 λιτρα και με την απλη αναρτηση.
Καμία σχέση αυτό που γράφεις με την F20 (ακόμα και την ταπεινή 116i με τους 136 ίππους που είχα)...εκτός εάν είχες οδηγήσει χαλασμένο αυτοκίνητο ή άλλο αυτοκίνητο!!
116i pre fl αυτοματη ηταν με 16αρες...Δεν μιλαω φυσικα για σαπουνε πλατειες και γλυστρηματα πχ στο Ντραφι που προφανως γυρναει για πλακα.
Στην σχετικα σφιχτη διαδρομη της Πεντελης προς Νεα Μακρη παντως, με 'καθαρη' (οχι δηλαδη επιτηδευμενο στραμπουληγμα) οδηγηση σε σβελτο ρυθμο, η αισθηση ηταν ακριβως αυτη που περιεγραψα.
Αντι για ουδετερη ή ελαφρως υπερστροφικη διαθεση, υπηρχε ελαφρως υποστροφικη η οποια μαλιστα στην καλυτερη περιπτωση γινοταν ουδετερη με πληρες γκαζι και 'πριονισμα' τιμονιου, ή αποτομα αφημα γκαζιου στην κορυφη της στροφης.
Ισως να εφταιγαν και τα περιεργα bridge S001 τα οποια στην αρχη γλυστρουν πολυ, αργουν να ζεσταθουν, οταν ομως επιαναν θερμοκρασια, με τα 136αλογα σε νορμαλ ποιοτητα ασφαλτου με 3η-4η (στο κοντο 8αρι αυτοματο) δεν εσπαγαν με τιποτε την προσφυση...Και προφανως εννοω με ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα εκτος...Αντιθετα με μια 116d fl auto με σπορ αναρτηση και 17αρες (λαστιχα pirelli p7 αν θυμαμαι καλα) παροτι...3κυλινδρη λαδιερα που κρεμαγε στις 4κ σαλ, ειχε την απαιτουμενη ροπη για να σπαει οταν της ζητηθει την προσφυση και γενικοτερα εστριβε περιφημα, οπως θα περιμενε κανεις απο ενα σπορτιφ πισωκινητο με ιδανικη κατανομη...
-
Σε προηγούμενη ερώτηση , όχι το αμάξι μου δεν πωλείται πουθενά ακόμη τουλάχιστον . Σε ότι αφορά τον άσο , ούτε κατά διάνοια τα σχόλια. Χωρίς DSC το 116d είναι πάρτυ και γυρνάει παντού καθώς η ροπή του ντίζελ είναι επίπεδα GTi . Είναι πολύ ευχάριστο και σε sport mode εξαιρετικό . Μειονεκτήματα αποτελούν η τουλάχιστον δυο κλικ διαφορά σε ποιότητα από το Α3 σαν εσωτερικό (ισοπαλία με την Α και ανώτερο από V40 και Άλφα ) , αλλά και ο μέτριος εισαγωγικά εξοπλισμός .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για τον φιλο ils εχεις παρει τιμη για το συγκεκριμενο;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Για τον φιλο ils εχεις παρει τιμη για το συγκεκριμενο;ναι βασική έκδοση αε άσπρο χρωμα που νου αρέσει 22400.Με 50% προκαταβολή έχει 4 χρονια άτοκα δωρεάν service και εγγύηση .Τελη πληρώνει 110 κατανάλωση ο πωλητής μου είπε μέσα στη πόλη 6,5 τόσο μου είπε και κάτοχος του αυτοκινήτου που έχει κάνει 20000e.Το cruise control δεν τι έχει στο βασικό στη KARENTA με κανα 300αρι το βάζεις .Αυτοματο που μου αρέσει πάει 26400 είναι παρα πολλά.Ο ίδιος κινητήρας σε golf και αυτόματο έχει 22400.Εχω test drive τη Δευτέρα .Το άλλο που βλέπω και έκανα test drive ήταν το Chr υβριδικό η έκδοση με τη διχρωμία που μου αρέσει πάει στα 26000 με πλούσιο εξοπλισμό .Το αυτόματο του όταν κανείς επιτάχυνση σου δίνει αίσθηση ότι πατινάρει και ακούγεται .Ομως είναι ξεκούραστο για μέσα στη πόλη .Ειναι μεταξύ των δυο εμφανισιακά μου αρέσουν και τα δυο .Αν πάω στο a3 θα είναι καθαρά λόγω των χρημάτων ναι μεν είναι premium αλλά μου φαίνεται σαν να παίρνω ίδιο αμάξι απλά με 2 ποτρες παραπάνω .Χωρος αποσκευών έχουν τον ίδιο .Ειμαι σε δίλλημα μέσα στο ΣΚ Ελπιζω να καταλήξω
-
Κάτι σχετικό-άσχετο,
το CHR Hybrid έχει τεκμήριο χρήσης όπως κάθε 1800 κ.εκ. ή έχει κάποια φοροελαφρυνση επειδή είναι υβριδικό;Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Τα τεκμήρια καθορίζονται βάσει κυβικών. Μήπως θυμάσαι την ελάφρυνση που υπήρχε παλαιότερα στα τέλη κυκλοφορίας, που αρχικά ήταν €2 και στη συνέχεια οι κάτοχοι πλήρωναν το 50% των τελών των οχημάτων αντίστοιχου κυβισμού...
-
Σήμερα που έλεγα τις εντυπώσεις μου σε ένα φικο για το Chr μου τόνισε το θέμα μεταπωλήσεις .Το ότι είναι 1800cc δεν είναι και τόσο καλο έχει τεκμήριο για 1800.Επισης στο θέμα μεταπώλησης και από προσωπική εμπειρία που ψαχνω να πουλήσω το a3 12 ετών έχουν θέματα νε τα τεκμήρια .Η μαγκιά που έκανε η Audi-vw με τους 1.0 tfsi χτυπάει τα diesel ακόμα και τα υβριδικά δίνει καλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση τέλη και τεκμήρια
-
Τα τεκμήρια μειώνονται στην 5ετία κατά 30% και στην 10ετία κατά 50%.
-
Tο τεκμήριο για αυτό που έχω είναι κάπου στα 4000 και παλυ βλέπω ότι πολλοί έχουν θέμα .Ενα άνθρωπος που ψάχνει πάνω από 10 ετών αυτοκίνητο δεν είναι και στηνκαλητερη οικονομική κατάσταση
-
Kαι πόσο τεκμήριο θα είχε το 1.000 το τούρμπο?
-
Κάπου 4000 αυτό βλέπω ο κόσμος τι ψάχνει αν είχα 1800 και λόγω παλιαοτητας θα είχα πιο μεγάλο τεκμήριο
-
Έχει πάρει καποιος a3 1.0 tfsi s-tronic;
-
ξέρω ότι πιθανά θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους, αλλά θα πω και εγώ την μικρή μου βλακεία ως μη ειδικός. Όλα αυτά τα πουσαρισμένα τουρμπισμένα τρικύλινδρα που βγάζουν από 1000 κ.ε. έως και 140 ίππους εσείς θα τα εμπιστευόσασταν για τα 10 χρόνια + που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητό του ο φίλος μας;;;
-
Αυτό είναι το θέμα αξίζουν τα 22000 για 999cc σε βάθος χρόνου ;
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
ξέρω ότι πιθανά θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους, αλλά θα πω και εγώ την μικρή μου βλακεία ως μη ειδικός. Όλα αυτά τα πουσαρισμένα τουρμπισμένα τρικύλινδρα που βγάζουν από 1000 κ.ε. έως και 140 ίππους εσείς θα τα εμπιστευόσασταν για τα 10 χρόνια + που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητό του ο φίλος μας;;;Τα πουσαρισμένα τουρμπισμένα που βγάζουν από 2000 cc, 250-300 ίππους τα εμπιστεύεσαι εσύ;
-
Ο χρήστης elplat έγραψε:
ξέρω ότι πιθανά θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους, αλλά θα πω και εγώ την μικρή μου βλακεία ως μη ειδικός. Όλα αυτά τα πουσαρισμένα τουρμπισμένα τρικύλινδρα που βγάζουν από 1000 κ.ε. έως και 140 ίππους εσείς θα τα εμπιστευόσασταν για τα 10 χρόνια + που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητό του ο φίλος μας;;;Ναι αν η συντήρηση είναι αυτή που πρέπει δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί αυτά τα αμάξια κινούνται με την ροπή τους.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
ξέρω ότι πιθανά θα στεναχωρήσω κάποιους φίλους, αλλά θα πω και εγώ την μικρή μου βλακεία ως μη ειδικός. Όλα αυτά τα πουσαρισμένα τουρμπισμένα τρικύλινδρα που βγάζουν από 1000 κ.ε. έως και 140 ίππους εσείς θα τα εμπιστευόσασταν για τα 10 χρόνια + που θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητό του ο φίλος μας;;;
Ναι αν η συντήρηση είναι αυτή που πρέπει δεν έχουν κανένα πρόβλημα γιατί αυτά τα αμάξια κινούνται με την ροπή τους.
Sent from my iPad using Tapatalk
τελικα το πήρες το a3;
-
@superT Όχι φίλε μου ούτε και αυτά θα τα εμπιστευόμουν για τόσο μεγάλο βάθος χρόνου. Όμως εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα καθημερινά που είναι το βασικό όχημα μιας οικογένειας ή ενός εργαζόμενου και όχι ειδικές κατασκευές απόλαυσης του ΣΚ.
AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI