-
Σωστά και έχει βγει απίστευτη . Κανένα απολύτως ούτε υποψία προβλήματος έως σήμερα με διαφορά το πιο αξιόπιστο αμάξι που είχα ποτέ και μάλιστα θα έλεγα και το πιο ποιοτικό , σημειωτέων είχα Ε90 έχω F21 και ένα mx5
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συγνώμη τώρα αλλά μπερδεύτηκα εγώ: Θα δώσεις τη C4 diesel 5 ετών + 6000 Euro για το καινούργιο Α3 1000άρι;
-
Έλα ντε...Α3 1.0 ~23Κ€, C4 1.6D καινούρια έκανε ~20K€, άρα 5ετίας κάπου στα 11? 12? άντε 13Κ€, δεν βγαίνει η διαφορά....
Edit: ούτε καν, στα πρόχειρα το car.gr μου έβγαλε μέση τιμή κάπου στα 8Κ€...
-
ποια είναι η φήμη ρε παιδιά να ξέρουμε κι εμείς?
-
21.5 κλειδί με xenon, μεταλλικό , διζωνικό 50% μπροστά και 50% άτοκα σε 5 χρόνια. Για 5 χρόνια 4 σέρβις και εγγύηση όπως και 6 μήνες ασφάλεια μέσα .
Ελληνική C4 αυτόματη με 70 χχλμ περίπου 13.Διαφορά 8.5 χιλ.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
21.5 κλειδί με xenon, μεταλλικό , διζωνικό 50% μπροστά και 50% άτοκα σε 5 χρόνια. Για 5 χρόνια 4 σέρβις και εγγύηση όπως και 6 μήνες ασφάλεια μέσα .
Ελληνική C4 αυτόματη με 70 χχλμ περίπου 13.Διαφορά 8.5 χιλ.
Κράτα το αμάξι σου μην και πας γυρεύοντας..
-
Θα πουλήσεις ενα αποδεδειγμένα αξιόπιστο αμάξι με πολυδοκιμασμενο μοτέρ κ αυτόματο σασμάν κ πολυ καλούς χώρους κ εξαιρετική ανεση , για να παρεις ενα αμφιβόλου αξιοπιστίας τρικύλινδρο μοτέρ με κακό ιστορικό (tsi) κ πανάκριβο after sales, μονο κ μονο για μια 'φήμη'...εγω δεν θα το έκανα.
-
Και εμένα με φοβίζει αυτό πολύ ...
-
Φίλε das, εγώ δεν θα έκανα τέτοιο βήμα αυτή τη στιγμή. Έχεις ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και θα πας στο υπερεκτιμημένο χιλιαράκι? Δεν ξέρω τι λένε οι φήμες και προσωπικά δεν δίνω καμιά σημασία τη στιγμή που ζούμε σε μια χώρα που οι κυβερνώντες ψάχνουν πάντα τρόπους να μας τα παίρνουν. Θυμάσαι φαντάζομαι τι έγινε όταν μειώθηκαν τα τέλη ταξινόμησης και ο κόσμος αγόρασε ακριβά μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα....μια απορία μόνο,το οδήγησες το Α3?
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και εμένα με φοβίζει αυτό πολύ ...Sent from my iPhone using Tapatalk
Αρα τι πας και ξύνεσαι στη γλίτσα του τσοπάνη...
-
Πολύ δυνατή προσφορά. Ενημερωτικά καίει κατω απο 6 λίτρα μ.ο. σύμφωνα με spritmonitor για a3, leon, golf
-
Παιδιά κακά τα ψέμματα η προσφορά είναι πολύ καλή σε επίπεδα εταιρικής πώλησης αν οχι καλύτερης. Το ερώτημα είναι αν το αμάξι είναι καλό η όχι. Η κατανάλωση δεν με απασχολεί καθόλου για δικούς μου λόγους. Η τελική τιμή περιλαμβάνει και 3 αλλαγές λαδιών(μην αρχίσετε τις πλάκες τωρα!) και ενα μεγάλο σέρβις , όπως και 5 χρόνια εγγύηση. Το αμάξι μέσα , έξω δείχνει like a million dollars, το ερώτημα είναι θα είναι ενα συνολικά εξαιρετικό αμάξι οπως ηταν και είναι το C4 ? Για το C4 ολοι λεγαν μακρυά και ηταν τελικά το καλύτερο αμαξι που ειχα ποτε....
-
Σαν αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλό,δεν νομίζω ότι έχει κάποια χτυπητή αδυναμία εκτός από μια....είναι του γνωστού γκρουπ....
Θα επιμείνω όμως...οδήγησε το στο καπάκι αφού βγεις από το c4 όμως για να καταλάβεις άμεσα τις διάφορες. -
Μεσα μπηκες;;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Παιδιά κακά τα ψέμματα η προσφορά είναι πολύ καλή σε επίπεδα εταιρικής πώλησης αν οχι καλύτερης. Το ερώτημα είναι αν το αμάξι είναι καλό η όχι. Η κατανάλωση δεν με απασχολεί καθόλου για δικούς μου λόγους. Η τελική τιμή περιλαμβάνει και 3 αλλαγές λαδιών(μην αρχίσετε τις πλάκες τωρα!) και ενα μεγάλο σέρβις , όπως και 5 χρόνια εγγύηση. Το αμάξι μέσα , έξω δείχνει like a million dollars, το ερώτημα είναι θα είναι ενα συνολικά εξαιρετικό αμάξι οπως ηταν και είναι το C4 ? Για το C4 ολοι λεγαν μακρυά και ηταν τελικά το καλύτερο αμαξι που ειχα ποτε....Μηπως εισαι λιγο υπερβολικός;
Για το Α3 μιλαμε οχι για καμία s class... -
Ψιλο-άσχετο, ο πατέρας μου έχει Α3 του '00 και το αυτοκίνητο έχει καταπληκτικό πάτημα ακόμα ενώ τρίζει μόνο ελαχιστα το καθισμα του οδηγού.
Τοτε, κοιτούσε και Γκολφ και Ξαρα. Σημερα στο δρόμο βλέπω λίγα Γκολφ της εποχής ενώ κανένα Ξαρά (ή ελάχιστα). Το Α3 λοιπον τα έβγαλε και με το παραπάνω τα χρήματά του. Βεβαια. στη Καρεντα που έιχαμε μηχανικό που επέβλεπε όλα τα αυτοκινητα του Γκρουπ που είχε/εχει ο πατέρας μου , είχε πει οτι το Α3 μκ1 είχε βγει εξαιρετικό αυτοκίνητο απο θέμα βλαβών (πια δε ξέρω για τα πιο νέα).
Κατα τη γνώμη μου εξαρτάται α) αν έχεις ανετα να δώσεις τα όποια χρήματα και να 'πληρωσεις' αν τυχον σου βγει λάθος επιλογή β) πόσο καιρο σκοπεύεις να το κρατήσεις (αν σε 3-5 θα ξαναλάξεις, ποιος ο λόγος.. αλλιως παρε το Α3... ίσως να κρατήσει καλύτερα απο το Σιτροεν σε θεμα πατήματος/δεσίματος) -
Ο άνθρωπος απλά θέλει να αλλάξει αυτοκίνητο. Ας το κάνει! Πιο γρήγορο και ενδιαφέρον θα είναι το Α3. Καμία σχέση με το Miata του φυσικά.
-
Το αμαξι το συγκρίνω με άλλα premium και μάλιστα και με ενα ολοκαίνουργιο που έχω στην κατοχή μου (BMW 1 series) , δείχνει πολύ καλύτερο και μεσα και έξω, απο εκεί και πέρα νομίζω οτι με την σημερινή προσφορά του audi tour καραξιζει τα λεφτά του ΑΝ είναι τουλάχιστον οσο αξιόπιστο και τίμιο είναι το C4 το οποίο μας υπηρετει χωρις κανένα πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια.
-
Πιθανόν να είναι κι έτσι όπως τα γράφεις. Εφόσον όμως σου έκανε κλικ 'just do it'. Άλλωστε για αυτοκίνητα μιλάμε. Όχι για την αποφαση σταθμό της ζωής σου.
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Τοτε, κοιτούσε και Γκολφ και Ξαρα. Σημερα στο δρόμο βλέπω λίγα Γκολφ της εποχής ενώ κανένα Ξαρά (ή ελάχιστα).
Οτι θελεις βλεπεις.. Βρωμαει ο τοπος IV και xsara
AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI