-
This post is deleted! -
χμμμμ...
δεν ξερω περι γκραντλαντ. ξερω οτι στα 3008 γκρουπ υπαρχουν πολλες αναφορες για το ιδιο προβλημα, ακομη και σε ολοκαινουργια. γενικα εχοντας δευτερο γαλλικο προσφατα, 508-3008, εχοντας c4 και κορσα καινουργιο, εχω καταληξει οτι υπαρχει ενα καποιο ρισκο στις επιλογες οτι και να παρεις, θα το επαιζε το στοιχιμαν τζιαρ 1.05 υπερ της στελαντις -
This post is deleted! -
Ωχ έρχεται η γνωστή απάντηση.
Τι σέντρα ερώτηση ήταν αυτή; -
@lap said in Opel Crossland X:
Ωχ έρχεται η γνωστή απάντηση.
Το σέντρα ερώτηση ήταν αυτή;ε, ας το γραψει καποιος αλλος. αν και οριακο το μπατζετ.
-
Με 15 χιλιάρικα μόνο μεταχειρισμένο Γιαρις βρίσκεις φέτος, με αυτές τις προϋποθέσεις.
-
-
ξερω, ειναι πολλα τα γιουρα...
αν το χρειαζομουν θα επαιρνα κατι τετοιο, αλλα και παλι θα αισθανομουν οτι μου τον εχουν πιασει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325766432-suzuki-vitara
απο την αλλη, μηδενικα θεματα, αντε κανενα κριτσ στο ταμπλο στη χειροτερη. -
Σαν να ήταν του μάστορα. Άψογο φαινεται τουλάχιστον στις φωτογραφίες.
Αυτό που βάζουν γυαλιστικο στα Σουζούκι, καταστρέφουν την εικόνα του εσωτερικού τους. Με ματτ γαλακτώματα στα πλαστικά, υποψήφιε αγοραστή, δείχνει απείρως καλύτερο.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@n-k-9 said in Opel Crossland X:
@piliourits said in Opel Crossland X:
Με 15 χιλιάρικα μόνο μεταχειρισμένο Γιαρις βρίσκεις φέτος, με αυτές τις προϋποθέσεις.
Μπαααααα... Δεν είμαι για τέτοιο...
ΥΓ: Ενα V40 1.5 ήθελα, αλλά με τις τιμές που ζητανε νιώθω ο μ@#€&@ς της χρονιάς...
Προσγειώσουουουου
-
This post is deleted! -
Τίποτα, απλά για την τιμή που κοιτάς δεν νομίζω να υπάρχουν αξιόλογα και με λιγα χιλιόμετρα.
Σαν αμάξι πολύ ωραίο αν και στενό πίσω.
Ο κωλος σου καθετε και προς τον κεντρο και χαμηλά. Γενικά ενήλικοι ή ψηλοί πίσω θα ήταν πιο άνετα σε b suv
-
This post is deleted! -
Γενικά, από τα διάφορα που κοιτάω ίσως να είναι και αυτό που δείχνει περισσότερο αυτοκίνητο και λιγότερο κουβαδάκι (αντιλαμβάνεσαι με ποια έννοια το λέω...).
-
@gatoz said in Opel Crossland X:
ξερω, ειναι πολλα τα γιουρα...
αν το χρειαζομουν θα επαιρνα κατι τετοιο, αλλα και παλι θα αισθανομουν οτι μου τον εχουν πιασει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325766432-suzuki-vitara
απο την αλλη, μηδενικα θεματα, αντε κανενα κριτσ στο ταμπλο στη χειροτερη.Οκ καλούλι αλλά αν είναι εισαγωγής μακριά και αγαπημένοι. Τρέχοντας..
-
@groover1972 said in Opel Crossland X:
@groover1972 said in Opel Crossland X:
@tutuyo said in Opel Crossland X:
Πάντως, σε όσες περιπτώσεις έχω ακούσει, έχει εμφανιστεί προειδοποίητικη λυχνία και το αμαξι μπανει σε safe mode, οπότε τουλάχιστον αν χτυπά ξύλο γίνει κάτι, δεν θα πάρεις το μοτέρ στο χέρι
Να σου πω την αλήθεια θέλω να πιστεύω πως κάποια βλάβη θα έχει καταγραφεί εάν έχει συμβεί το κακό, ώστε να την δει το διαγνωστικό!
Εάν οπτικά είναι ok και δεν υπάρχουν βλάβες καταγεγραμμένες, ίσως αυτό να είναι καλό σημάδι...Αγαπητέ Κ-9, συγνώμη για την ερώτηση αλλά αν έχει τόσα υποτιθέμενα προβλήματα, γιατί να πας να το αγοράσεις. Εννοώ αν κάποιος πάει να αγοράσει έστω και μεταχειρισμένο δεν πάει με μισή καρδιά και αν έχει 7/10 προβλήματα κ.λπ.
Μήπως πρέπει να το σκεφτείς καλύτερα; εκτός αν έχεις βρεί το συγκεκριμένο πολύ φθηνά και είναι ευκαιρία...
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το αρχικό μου μήνυμα.
Κανένα πρόβλημα δεν έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας γενικά είχε θέματα, κυρίως σε παλιότερες εκδόσεις του. Και ψάχνω τρόπους για να μπορέσω να κάνω τον ελεγχο όσο γίνεται καλύτερα.
> Δυστυχώς ή ευτυχώς, θέματα έχουν 7 στα 10 μοντέλα της αγοράς. Άλλα μεγαλύτερα και άλλα μικρότερα. Αψεγάδιαστο δύσκολα θα βρεις. Εάν θέλεις μπορώ εν τάχει να σου πω μερικά.Ευχαριστώ δεν χρειάζεται. Όταν έκανα έρευνα αγοράς πέρασα από αυτό το ψάξιμο και αποφάσισα να ξανά αγοράσω καινούργιο. Καλή τύχη στην αγορά σου. Πάντως αν θέλεις μπορώ να σου αναφέρω μερικά καινούργια για επιλογές.
Σε ευχαριστώ, αλλά δεν ψάχνω για καινούριο.
Το κατάλαβα αυτό και ρώτησα απλώς, γιατί έχεις κολλήσει με το συγκεκριμένο όχημα. Μήπως να πήγαινες σε μια μάρκα πιο αξιόπιστη; και πάλι χωρίς παρεξήγηση.
-
15 στο νερό για 6ετιας και με εξαψηφιο αριθμό χιλιομέτρων.
Για τους χώρους το ξέρω, αλλά δεν μου είναι πρόβλημα.
Γενικά, από τα διάφορα που κοιτάω ίσως να είναι και αυτό που δείχνει περισσότερο αυτοκίνητο και λιγότερο κουβαδάκι (αντιλαμβάνεσαι με ποια έννοια το λέω...).
Αλλά όπως είπε και ο γάτος, στον πιανουν κανονικά!
Στα 14 το έπαιρνα χθες...Νομίζω ότι έχεις στόχους αυτοκίνητα τα οποία δεν μπορείς να τα πιάσεις. Πάντως με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις ένα Nissan pulsar, ένα Corolla παλιότερο, ένα Baleno.
Opel Crossland X