-
Μοντέλα ?
-
Π.χ. Fiesta και 2άρι για οδική συμπεριφορά.
Για χώρους, άνεση ανάρτησης κλπ υπάρχουν διάφορα. -
Fiesta :κατανάλωση +30%, πιο ακριβό,
Mazda 2: ανύπαρκτη αντιπροσωπία, πιο ακριβό -
Πρεπει να το οδηγησει καποιος για να εχει ασφαλη συμπερασματα. Και εγω εκανα το ιδιο λαθος. Το εβλεπα στην εκθεση και ελεγα...,ναι ο.κ παμε παρακατω.
Λαθος μου.
Το ιδιο και στο μπαλενο. -
Ο χρήστης swiftglx19 έγραψε:
Fiesta :κατανάλωση +30%, πιο ακριβό,
Mazda 2: ανύπαρκτη αντιπροσωπία, πιο ακριβόΔεν ανέφερες για τιμή αρχικά. Και σε πολλά σημεία φαίνεται η διαφορά τιμής.
ΥΓ: Η Mazda επανήλθε στην Ελλάδα.Το εβλεπα στην εκθεση και ελεγα...,ναι ο.κ παμε παρακατω.
Γιατί να πάμε παρακάτω; Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτοκινητάκι, απλά όχι υπερατού.
-
Δύσκολα βάζεις τα χρήματα σου σε αυτοκίνητο με ελλειπη αντιπροσωπευση. Επίσης 1500cc??? Τώρα το Fiesta είναι πιο πολύ αυτό που είπα πιο πάνω, λιγότερο αυτοκίνητο πόλης κ περισσότερο προς την επόμενη κατηγορία. Μέσα στην πόλη καίει πάνω από 7,5 λίτρα.
-
Δύσκολα βάζεις τα χρήματα σου σε αυτοκίνητο με ελλειπη αντιπροσωπευση.Μια χαρά ανιτπροωπεία έχει πλέον η Μάζντα...Συγγελίδης. Ελλιπή δεν την λές.
-
Δύσκολα βάζεις τα χρήματα σου σε αυτοκίνητο με ελλειπη αντιπροσωπευση. Επίσης 1500cc??? Τώρα το Fiesta είναι πιο πολύ αυτό που είπα πιο πάνω, λιγότερο αυτοκίνητο πόλης κ περισσότερο προς την επόμενη κατηγορία. Μέσα στην πόλη καίει πάνω από 7,5 λίτρα.Αν θες σώνει και καλά να χρήσεις το αυτοκίνητο σου το καλύτερο της κατηγορίας, μπορείς να βρεις χίλιες δύο δικαιολογίες...
Σε κάθε περίπτωση η Mazda πλέον έχει ως αντιπροσωπεία μία από τις παραδοσιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο εδώ και δεκαετίες, ενώ το Fiesta ανήκει πέραν πάσης αμφιβολίας στην ίδια κατηγορία με το Swift (σουπερμίνι ή Β, λέγεται).Από τη άλλη εισαι ελεύθερος να φτιάξεις εσύ τις κατηγορίες σου. Π.χ. hatchback μήκους ως 3,80, με συνεχή και αδιάλειπτη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.
Σε αυτή την κατηγορία όντως κερδίζει ! -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
hatchback μήκους ως 3,80, με συνεχή και αδιάλειπτη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.
Σε αυτή την κατηγορία όντως κερδίζει !Well my dear, I rest my case.
Ouffffshshshsh, (drinking tea sound)
Indeed, a difference of 20 cm can be translated as a next informal segment
-
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
hatchback μήκους ως 3,80, με συνεχή και αδιάλειπτη αντιπροσώπευση στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία.
Σε αυτή την κατηγορία όντως κερδίζει !Well my dear, I rest my case.
Ouffffshshshsh, (drinking tea sound)
Indeed, a difference of 20 cm can be translated as a next informal segment
Είδες τι ωραία που σου έφτιαξα το δικό σου segment για να κερδίζεις εσαεί!
-
I won!
Τωρα ετσι χαρουμενος θα βαλω στο spotify (τι δεν εχουν τα αλλα στα ιδια χρηματα;;; κριμα ρε γ@@@ο ) την κοπελα μας, το ιννακι ντε...κανει και ζεστη
Θα βαλω στο +2 τα μπασα παραπανω δεν αντεχω, (πρεπει να το δεις απο κοντα, εψαχνα για subwoofer στο αυτοκινητο )
Και θα ψαξω στροφοδιαδρομη αλλα μεχρι να παω εκει θα καιω σχεδον αερα.... -
Και μετα οταν θα ερθουν οι στροφουλες, εκει κλινεις το κλιμα, κατεβαζεις τερμα κατω και τα τεσσερα παραθυρα. (Ναι, και τα 4 εξαφανιζονται μεσα στις πορτες )
Κατεβαζεις αυτο
2:40 τερμα τα μπασα.
Η αδρεναλίνη στο κοκκινο, τα μπασα να τρανταζουν τα σωθικα σου, τα γατισια του λεντ κοιτουν τις στροφες, λες 'να παει να γ@@@θει η οικονομια'. Κατεβαζεις σχεση ακουγεται σπορ χροια απο καπου στο βαθος.
Και το ριχνεις στην αρενα. Τερμα πιεση, η μουρη βιδωνει στο εσωτερικο και στην κορυφη προς εξοδο της στροφης λες ελα καλη μου ουριτσα.....πιεζεις σηκωνεις αποτομα γκαζι και στριβεις...και η πο@@@ιτσα λεει 'με φωναξες καλε μου;;;'
Αϊντεεεεεε, πλασαρισμα και κεντρο η επομενη ευθεια.... φουλ γκαζι.Που ειναι τα φιεστακια...... πειναω να λες....Δεν εφαγα πρωινο...
Το αυτοκινητο ανετα θελει αλλα 100 αλογα.
-
Όταν διαβάζω περιγραφές και οδηγικές σου εμπειρίες από Σουζούκια, είναι σα να μεταφέρομαι σε έναν άλλο κόσμο... των supecars!
Πιάνεις το όνομα της Σουζούκι στο στομα σου και λιγώνεσαι ρε παιδί μου!
Ζάχαρο θα πάθεις αν συνεχισεις έτσι! -
Lap,επειδή σε έκανα να μελαγχολήσεις λίγο στο topic των εκλογών, πάρε βιντεάκια και με μια άλλη εκδοχή του πολυτάλαντου Swift. Το offroading (στο 6:16 κάπου το σκίσανε,όμως συνεχίζει απτόητο,άσπαστο το σουτζουκάκι
Δες κι εδώ,το λυπήθηκε η ψυχή μου , το καημένο με τους 'άγριους' που έμπλεξε.
-
Καλά, ο Λαπ έπρεπε να ειναι το 'πρόσωπο' της Σουζουκι. Το κορμί του ειναι τιγκα στα γιαπωνεζικα τατου με το σήμα της Σουζουκι. Bρήκα μάλιστα και φωτο στο νετ με το μπούτι του
Φαντάζομαι τρωει μόνο Σουτζουκάκια πλασμένα στο Σ της Σουζουκι.
Καλά, το προγηγουμενο ποστ-απαντηση στα αρνητικά που παρέθεσα και εσυ τα μετέτρεψες σε υπερ-θετικά ήταν έπος. Χάνεσαι Ελλάδα, πρέπει να φυγεις Ιαπωνία
εντιτ... φιλικά πάντα ε....
-
-
Σφιχτερμαν ομως ε;;; παραδεχτείτε
Πω, γιατρε μου... πονεσα ρε συ..... καλυτερα να εβαζες καμια εγχειρηση απο αυτα που βλεπετε εσεις και τρωτε πατατακια
Αυτοι ειναι βαρβαροι οχι μονο αγριοι.Αραγε αξιζει το awd ;;;;;
Πώρωση όμως ε;;;;
-
@alejandro
Πόσο καιρό το έχεις φίλε μου? Πόσα χλμ? Σου έχει βγάλει κάποιο μηχανικό πρόβλημα μέχρι τώρα εκτός από το κοπάνημα ?
Ποιες άλλες εναλλακτικές είχες σκεφτεί πριν το αγοράσεις? Ποιο θα είναι το επόμενό σου ?Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο και τα αλλάζω κάθε 2 χρόνια , οπότε με ενδιαφέρουν οι σχετικές απόψεις . -
Ε κρατα το μεχει το επομενο swift, θα εχει πιθανοτατα υπερυψηλης τεχνολογιας συτηματα ασφαλειας, digital cockpit κτλ, και υπεροχο πατημα.
Λοιπον να αναφερω καποιες εμπειριες σε στροφες που μαλλον οι περισσοτεροι δεν θα το πραξουν.
Με πολλα , μα πάρα πολλα και εντομο φρεναρισμα στη αρχη της στροφης με στριμμενο το τιμονι και βρεγμενο το οδοστρωμα κατω κανει τα εξης.
Επειδη ειναι απιστευτα ελαφρυ πισω νιωθεις την ουρα να ειναι σαν ενα αλλο ανεξαρτητο κομματι...... αλλα το ebd μπερδευεται πανω εκει. Δηλαδη νιωθεις για χιλιοστα του δευτερολεπτου να μην μπορει αν αποφασησει πως να φρεναρει, και εκει το πισω μερος παιρνει θαρρος και αρχιζει να τρομαζει, μετα μαζευεται μετα ξαναπαιρνει θαρρος. Ολα αυτα βεβαια σε ταχυτητες και οδηγηση σε ρυθμους τελειως αγωνιστικους. Το αυτοκινητο τελειως στο τερμα των δυνατοτητων του.
Ποτε ομως δεν μπηκε το esp, ή μαλλο οσο κοιτουσα, δεν κοιταζα συνεχεια τον πινακα οργανων. Το esp εχω την αισθηση μπαινει λιγο πριν φυγει πολυ αγαρμπα το αυτοκινητο, σε αφηνει πολυ ελευθερο αν πηγαινεις με γραμμες και αφηνει το πισω μερος να παιζει.
Νέο Suzuki Swift 2017