-
@groover1972 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@datr said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Παιδια, πηγα στην Σουζουκι ενα swift 1.0, για ελεγχο.
Εχουμε και λεμε, πολυ καθαρο απο κατω, μοτερ, ολα τα περιφερειακα περα απο λαστιχα που οπως ρωτησα στη Μισελεν θελουν ενα 500αρικο!!!!!!!! Περιεργη διασταση μου ειπαν!Ο μαντρας μου το αφηνει 11.300 μεταβιβασμενο, ΚΤΕΟ, ετοιμο.
Θελω ενα σερβις στην αντιπροσωπεια λαδια,φιλτρα,μπουζια,φιλτρο καμπινας κοστος 300 ευρω μου ειπαν + τα λαστιχα και ασφαλεια θα μου βγει στα 12500 περιπου ετοιμο κομπλε το αμαξι απο τα παντα.Ειδα οτι ειναι η εκδοση χωρις το ηλεκτρικο βοηθημα SHVS. Τι γνωμη εχετε για αυτο? Επισης η απλη εκδοση χωρις cruise, lane assist κτλπ. Μονο θερμαινομενα καθισματα εχει και καμερα πισω.
Τα χλμ του 78.000. Ποια η γνωμη σας αξιζει?Άδειο από έξτρα, μου φαίνονται, επίσης το Service μου φαίνεται τσιμπημένο (τιμή δηλαδή χωρίς τακάκια ας πούμε;). Δες και κανένα άλλο που να σε ικανοποιεί. Και να το οδηγήσεις κιόλας.
Τακάκια χρέωση 130€ στην αντιπροσωπεία.
Τέτοιες τιμές πλήρωνα με το baleno.
Τη μια χρόνια 150 την άλλη 250€ -
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343013119-suzuki-swift
Αυτή είναι η αγγελία . Εμένα με προβλημάτισε ότι δεν είναι η έκδοση με το hybrid βοήθημα που έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά καλό.
Ναι το σέρβις είναι ακριβουτσικο επειδη ειναι αντιπροσωπείας υποθέτω. -
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343013119-suzuki-swift
Αυτή είναι η αγγελία . Εμένα με προβλημάτισε ότι δεν είναι η έκδοση με το hybrid βοήθημα που έχω διαβάσει ότι είναι αρκετά καλό.
Το hybrid ειναι στον ατμοσφαιρικό 1.2 με τα 82 άλογα. Αυτό ειναι πολύ καλύτερο (και πιο δυνατό) μοτέρ, δεν υπάρχει σύγκριση!
-
Είχε και το turbo. Όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια η suzuki έδινε mhev turbo με 5,5 κιλά ηλεκτρικής ροπής ακριβώς στο κενό μεχρι να φουσκώσει το turbo. Για να μην θυμηθώ το κιβώτιο της AISIN
Επίσης στο pre fl ήταν 90 τα άλογα συν το mhev με 910 κιλά στην τοπ έκδοση.
Μετά στο fl ήταν 82
Φίλε μη σε απασχολεί το ηλεκτρικό μοτέρ. Δες να ναι καλό το αυτοκίνητο.
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει cruise control. Δεν έχει σίγουρα adaptive cruise control αλλά έχει απλό cruise control
-
o τάφος του ινδού
-
@a-d-p said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Παιδια, πηγα στην Σουζουκι ενα swift 1.0, για ελεγχο.
Εχουμε και λεμε, πολυ καθαρο απο κατω, μοτερ, ολα τα περιφερειακα περα απο λαστιχα που οπως ρωτησα στη Μισελεν θελουν ενα 500αρικο!!!!!!!! Περιεργη διασταση μου ειπαν!Ο μαντρας μου το αφηνει 11.300 μεταβιβασμενο, ΚΤΕΟ, ετοιμο.
Θελω ενα σερβις στην αντιπροσωπεια λαδια,φιλτρα,μπουζια,φιλτρο καμπινας κοστος 300 ευρω μου ειπαν + τα λαστιχα και ασφαλεια θα μου βγει στα 12500 περιπου ετοιμο κομπλε το αμαξι απο τα παντα.Ειδα οτι ειναι η εκδοση χωρις το ηλεκτρικο βοηθημα SHVS. Τι γνωμη εχετε για αυτο? Επισης η απλη εκδοση χωρις cruise, lane assist κτλπ. Μονο θερμαινομενα καθισματα εχει και καμερα πισω.
Τα χλμ του 78.000. Ποια η γνωμη σας αξιζει?Άδειο από έξτρα, μου φαίνονται, επίσης το Service μου φαίνεται τσιμπημένο (τιμή δηλαδή χωρίς τακάκια ας πούμε;). Δες και κανένα άλλο που να σε ικανοποιεί. Και να το οδηγήσεις κιόλας.
Τακάκια χρέωση 130€ στην αντιπροσωπεία.
Τέτοιες τιμές πλήρωνα με το baleno.
Τη μια χρόνια 150 την άλλη 250€Ναι αλλά δεν λέει αν ειναι μέσα στη τιμή, καλά είναι 130.
-
Παιδιά η έκδοση με το hybrid έβγαινε και στο 1.0 μοτέρ με το τούρμπο. Το αυτοκίνητο είναι καλό και με διαβεβαίωσε η αντιπροσωπεία το τσεκαρανε 45 λεπτά από κάτω 5 άτομα.
Και η τιμή καλουτσικη είναι αν συγκρίνω με τιμές στο καρ. Για αυτό ζητάω γνωμες πιο πολύ.
Cruise control δε λν υπάρχει στην έκδοση καθολου. Αν δεις στο.τιμονι η δεξιά μεριά εντελώς κενή. -
με διαβεβαίωσε η αντιπροσωπεία το τσεκαρανε 45 λεπτά από κάτω 5 άτομα.Ουτε φυλλο για χωριατικη τυροπιτα να ανοιγαν.
-
Νταξει τι να σου πω τώρα... Εμένα μου γεμίσανε το ματι
-
Προς θεου, χιουμορ ειναι.
-
Παιδιά η έκδοση με το hybrid έβγαινε και στο 1.0 μοτέρ με το τούρμπο. Το αυτοκίνητο είναι καλό και με διαβεβαίωσε η αντιπροσωπεία το τσεκαρανε 45 λεπτά από κάτω 5 άτομα.
Και η τιμή καλουτσικη είναι αν συγκρίνω με τιμές στο καρ. Για αυτό ζητάω γνωμες πιο πολύ.
Cruise control δε λν υπάρχει στην έκδοση καθολου. Αν δεις στο.τιμονι η δεξιά μεριά εντελώς κενή.Επιμένω ότι είναι άδειο από έξτρα, δούλεψε την τιμή (αν αξίζει πάντα)...
-
Cruise control δε λν υπάρχει στην έκδοση καθολου. Αν δεις στο.τιμονι η δεξιά μεριά εντελώς κενή.Εγώ είχα το baleno με τον ίδιο κινητήρα.
Έμεινα ικανοποιημένος.
Δεν έβγαλε τίποτα από βλάβες.
Ο κινητήρας έχει αρκετή δύναμη, 200ριζε (έτσι μου είπαν)
Το πήρα το 2016 καινούριο κ το έδωσα ανταλλαγή πέρυσι, έχοντας κάνει μόνο 57.000χλμ
Οι τιμές που μου έδιναν οι αντιπρόσωποι VW και το stock center (kia Hyundai) ήταν από 7500-9000€.
Αυτός που το πήρε 9000€ το έβγαλε στο car 11600€. Πουλήθηκε σε 3 μήνες σε άγνωστη τιμή σε μένα.Αυτό για να καταλάβεις τι περιθώρια έχουν οι έμποροι και να πιέσεις. Ειδικά αν δεν έχεις να δώσεις ανταλλαγή.
Στο car και στους μαντραδες οι τιμές είναι φουσκωμένες γιατί μπαίνει στη μέση η ανταλλαγή. Σου δίνει μια μεγάλη (φαινομενικά) τιμή για το δικό σου, αλλά στα παίρνει πίσω από την υψηλή τιμή που σου πουλάει το δικό του.
Εσύ που είσαι με τα μετρητά στο χέρι πρέπει να απαιτήσεις καλύτερη τιμή. -
Cruise control δε λν υπάρχει στην έκδοση καθολου. Αν δεις στο.τιμονι η δεξιά μεριά εντελώς κενή.Επιμένω ότι είναι άδειο από έξτρα, δούλεψε την τιμή (αν αξίζει πάντα)...
Αν τσεκαρεις τιμές.. είναι καλή η τιμή θεωρώ. Η Αρχική ήτανε 12.200. Το αφηνει 11.200, δεν πέφτει αλλο. Και αυτό επειδή θέλει λαστιχα και σέρβις.
-
Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει... Καταλαβαίνω αυτό που λες, πριν 3 χρόνια ίσως το έπαιρνα 9 χιλιάρικα. Τώρα αν δεις... Το πουλάνε σίγουρα 12 και πάνω, για το 1000αρι μιλάμε πάντα.
-
Αν τσεκαρεις τιμές.. είναι καλή η τιμή θεωρώ. Η Αρχική ήτανε 12.200. Το αφηνει 11.200, δεν πέφτει αλλο. Και αυτό επειδή θέλει λαστιχα και σέρβις.
Το δικό μου είχε κάνει το ετήσιο σέρβις του στην αντιπροσωπεία και είχα αλλάξει και ελαστικά και δεν ήθελε τακάκια, τα είχα αλλάξει. Αυτά είναι 700€ σίγουρα.
-
Επίσης δεν μας αναφέρεις κάτι για το ιστορικό του.
Ήταν ληζινγκ - ενοικιαζόμενο ή ιδιώτη;
Βιβλίο συντήρησης είδες;
Έκανε συντήρηση στο επίσημο δίκτυο;
Που το πηγές για έλεγχο; Εγώ δεν εμπιστεύομαι το τοπικό εξουσιοδοτημένο, γιατί λογικά γνωρίζονται με τον πωλητή (φαίνεται μεγάλο μαγαζί) και είναι πιθανόν να έχουν επαγγελματική σχέση.Γενικά, που είδα τις αγγελίες του στο car, είχε πολλά αυτοκίνητα με πολλά Χλμ, άρα δεν μπαίνει στη διαδικασία να τα γυρίσει, θα με εξέπληττε, αν τα χλμ του swift ήταν πειραγμενα.
-
Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει... Καταλαβαίνω αυτό που λες, πριν 3 χρόνια ίσως το έπαιρνα 9 χιλιάρικα. Τώρα αν δεις... Το πουλάνε σίγουρα 12 και πάνω, για το 1000αρι μιλάμε πάντα.
Από τον Απρίλιο του 2024 που πουλήθηκε το δικό μου δεν έχουν ανέβει οι τιμές, αντιθέτως έχουν πέσει ένα 1000ρικο τα baleno. Για swift δεν γνωρίζω γιατί δεν τα παρακολουθώ.
-
@a-d-p said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Το δικό μου είχε κάνει το ετήσιο σέρβις του στην αντιπροσωπεία και είχα αλλάξει και ελαστικά και δεν ήθελε τακάκια, τα είχα αλλάξει. Αυτά είναι 700€ σίγουρα.
Ρε συ είπα ότι ο έλεγχος έγινε αντιπροσωπεια. Εξονυχιστικά. Ήμουνα μπροστα. Βιβλίο σέρβις υπάρχει πάντα σέρβις σε Σουζούκι αντιπροσωπεία. Το αυτοκίνητο είναι ιταλικής προέλευσης. Μου είπαν από αντιπροσωπεία ότι τα χλμ δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε αν είναι ακριβώς αυτά, αλλά αποτι φαίνεται είναι αυτά δεν υπάρχουν φθορές στο αμάξι παραπαμονο ένας βαμμένος μπροστά προφυλακτήρας. Τα πάντα είναι κομπλέ από τακάκια,δίσκους, αμορτισέρ,τα πάντα όλα.
-
Υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να δεις εάν το ατρόμητο έχει τα σωστά χλμ
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Υπάρχουν εφαρμογές που μπορείς να δεις εάν το ατρόμητο έχει τα σωστά χλμ
Υπάρχουν εφαρμογές που δεν ξέρει η ίδια η Σουζούκι?
Νέο Suzuki Swift 2017