-
Σωστά. Πάντως αν και νωρίς, δεν έχω δει κανένα Φιεστα στο δρόμο. Μονο ένα κοκκινο τεστ ντραϊβ. Κατ'εμε πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο που θα έπρεπε να εισαι μέχρι 20 να το πάρεις, συν οτι έμοιαζε εσωτερικό με Νοκια κινητό από το 2002. Εχει ένα καλό συνδυασμό ωριμοτητας και δυναμικότητας που αναλογα με τον εξοπλισμό μπορείς να το κατευθύνεις σε όποια μεριά θέλεις.
Για κατανάλωση, χεχε, έκανα διαδρομή Ν.Ηράκλειο προς Φάληρο χθες βραδυ από κέντρο, όλο κατηφόρα και το Σουιφτ στο έγραψε 4.0...(στο πήγαινε ξέχασα να μηδενίσω για να δω το ανηφορικό κομμάτι).
-
Τελικά με το 'στρώσιμο' τί παίζει? εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δε χρειάζεται στρώσιμο. Το ίδιο σας είπαν κι εσάς?
Γενικά πώς το 'στρώνεις' το αμάξι? -
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Τελικά με το 'στρώσιμο' τί παίζει? εμένα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δε χρειάζεται στρώσιμο. Το ίδιο σας είπαν κι εσάς?
Γενικά πώς το 'στρώνεις' το αμάξι?To έχω ξαναγράψει νομίζω
Επίσης για καθαρά αστική χρήση, μιλώντας για Αθήνα και όχι περιφερειακούς και Α.Ο. κλπ, ο 1000αρης ΕΒ είναι κάπου μέσα στα 9lt/100χλμ, δύσκολα πέφτει στα 8, και μην περιμένετε να δείτε τα εργοστασιακά νούμερα....
-
Ο χρήστης undercover έγραψε:
Γενικά πώς το 'στρώνεις' το αμάξι?Καλο ειναι να το στρωσεις παντως φιλε μου.. και ετσι να σου λενε απο την αντιπροσωπεια οτι ειναι ετοιμο σου παει η καρδια εσενα να το πλακωνεις απο την αρχη?? Εμενα παντως δεν μου παει και δεν θα το κανω οταν με το καλο ερθει..
Ακολουθησε το manual οπως σου εστειλε και ο φιλος Ace και θα εισαι μια χαρα.. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επίσης για καθαρά αστική χρήση, μιλώντας για Αθήνα και όχι περιφερειακούς και Α.Ο. κλπ, ο 1000αρης ΕΒ είναι κάπου μέσα στα 9lt/100χλμ, δύσκολα πέφτει στα 8, και μην περιμένετε να δείτε τα εργοστασιακά νούμερα....Αλήθεια; Πολύ μεγάλο νούμερο για αυτοκίνητο που κατα 95% θα κινήται μέσα σε πόλη... Βεβαια τέτοιο νούμετο μπορώ να φανταστώ σε ώρες σταματα/ξεκίνα και σε ανηφορες
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Επίσης για καθαρά αστική χρήση, μιλώντας για Αθήνα και όχι περιφερειακούς και Α.Ο. κλπ, ο 1000αρης ΕΒ είναι κάπου μέσα στα 9lt/100χλμ, δύσκολα πέφτει στα 8, και μην περιμένετε να δείτε τα εργοστασιακά νούμερα....
Αλήθεια; Πολύ μεγάλο νούμερο για αυτοκίνητο που κατα 95% θα κινήται μέσα σε πόλη... Βεβαια τέτοιο νούμετο μπορώ να φανταστώ σε ώρες σταματα/ξεκίνα και σε ανηφορες
100% αλήθεια.
Επισης ειμαι σίγουρος οτι τα 6-7 λίτρα που λένε αλλοι οτι βλέπουν με χιλιαρια τούρμπο τα βλέπουν επειδή κάνουν Αττική οδό η κυκλοφορούν σε ωράρια που οι δρόμοι ειναι σχεδόν άδειοι. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Επισης ειμαι σίγουρος οτι τα 6-7 λίτρα που λένε αλλοι οτι βλέπουν με χιλιαρια τούρμπο τα βλέπουν επειδή κάνουν Αττική οδό η κυκλοφορούν σε ωράρια που οι δρόμοι ειναι σχεδόν άδειοι.Κοιτα, σήμερα με κίνηση αρκετή για να μπω Αθήνα κέντρο από Συγγρού, διαδρομή στο Μετς (με τις ανηφορούλες του και σταματα/ξεκίνα για να περνας αμα διασταυρώνεσαι με άλλο αμάξι στα κωλοδρομάκια του), μετά κάτω Συνταγμα Μητροπόλεως (σταμάτα ξεκίνα) και ξανα πίσω από Συγγρού (οκ, χαλαρά εκεί), με κλιματιστικό έγραψε 7.3
Σιγουρα όπως λές αν κινείσαι βραδυ στη ΑΟ, θα γράφεις χαμηλά νούμερα αλλά δε νομίζω οτι και καποιος δε θα περάσει και λίγο από διαδρομή σε ποιο ανοιχτούς δρόμους εκτος αν μένεις Κέντρο και πας με αυτοκίνητο να κινηθείς πάλι κέντρο. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εμένα πάντως δεν μου κάνει εντύπωση.
Μου θύμισες το δικό μου τούρμπο THP ... αστική χρήση σταθεροποιήθηκε στα 9.6lt/100χλμ. -
οποιος θελει κεντρο παιρνει υβριδικο...
λογω αυτονιμιας του ηλεκτροκινητηρα καιει 5λιτρα/100 χλμ... -
Είχα πάει για service το Fiesta μου (το προηγ. μοντέλο) και κατά την διάρκεια της αναμονής- έριξα μια ματιά και στο νέο.
Είχε ένα μαύρο 5θ στην έκδοση Business.To εσωτερικό μου φάνηκε πιο ποιοτικό (ακόμη κι απ'το δικό μου,που είναι Τitanium).Σαν χώρους μόνο το πορτμπαγκαζ είναι μεγαλύτερο (είχε και ρεζέρβα).Βασικά κερδίζει σε βάθος,το πλάτος φαίνεται το ίδιο.Το υπόλοιπο εσωτερικό-κάθισα και πίσω με τη θέση του οδηγού όπως στο δικό μου-,δεν έχει διαφορά.
Εξωτερικά,ούτε κρύο-ούτε ζέστη,βασικά δείχνει λίγο πιο κυριλέ σε σχέση με προηγ. μοντέλο (για άλλους αυτό είναι θετικό,γι άλλους αρνητικό).
Δεν το οδήγησα,αλλά αν διατηρεί τα χαρακτηρηστικά του προηγούμενου,πιστεύω πως αξίζει (ιδίως στην ενδιάμεση έκδοση business). -
Επισης ειμαι σίγουρος οτι τα 6-7 λίτρα που λένε αλλοι οτι βλέπουν με χιλιαρια τούρμπο τα βλέπουν επειδή κάνουν Αττική οδό η κυκλοφορούν σε ωράρια που οι δρόμοι ειναι σχεδόν άδειοι.
Κοιτα, σήμερα με κίνηση αρκετή για να μπω Αθήνα κέντρο από Συγγρού, διαδρομή στο Μετς (με τις ανηφορούλες του και σταματα/ξεκίνα για να περνας αμα διασταυρώνεσαι με άλλο αμάξι στα κωλοδρομάκια του), μετά κάτω Συνταγμα Μητροπόλεως (σταμάτα ξεκίνα) και ξανα πίσω από Συγγρού (οκ, χαλαρά εκεί), με κλιματιστικό έγραψε 7.3
Σιγουρα όπως λές αν κινείσαι βραδυ στη ΑΟ, θα γράφεις χαμηλά νούμερα αλλά δε νομίζω οτι και καποιος δε θα περάσει και λίγο από διαδρομή σε ποιο ανοιχτούς δρόμους εκτος αν μένεις Κέντρο και πας με αυτοκίνητο να κινηθείς πάλι κέντρο.Το λίγο από ανοιχτούς δρόμους όμως άλλο να είναι χρονικό και άλλο να είναι χιλιομετρικο.
-
Σωστά. Πάντως αν και νωρίς, δεν έχω δει κανένα Φιεστα στο δρόμο. Μονο ένα κοκκινο τεστ ντραϊβ. Κατ'εμε πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο που θα έπρεπε να εισαι μέχρι 20 να το πάρεις, συν οτι έμοιαζε εσωτερικό με Νοκια κινητό από το 2002. Εχει ένα καλό συνδυασμό ωριμοτητας και δυναμικότητας που αναλογα με τον εξοπλισμό μπορείς να το κατευθύνεις σε όποια μεριά θέλεις.Ενα κακεκτυπο του προηγουμενου ειναι, μια βαρετη ασκηση πανω στο προηγουμενο. Βαρετο ακομα δε κυκλοφορησε. Το χω δει απο κοντα ,ασημι.
-
[emoji7] Σήμερα είδα κόκκινο St line με μια τεράστια ηλιοροφη. Αν είναι και το 140αρι... μπορώ από τώρα να χάσω τον ύπνο μου! [emoji1]
-
Είναι πανέμορφο το άτιμο!! Μήπως είχε μαύρη την οροφή και όχι ηλιοροφή; όπως και να είναι είναι κουκλί.. όπως και σε άσπρο ειναι τέλειο..
Έχει βγει και ένα βιντεάκι-σποτ με ένα άσπρο ST-line.. είναι να σου πέσει το σαγόνι.. [emoji12][emoji12]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανοιχτή ηλιοροφη ήταν.
Το είδα το σποτ. Για αϋπνία και αυτό ... [emoji1] -
Π'ετυχα και εγώ για πρώτη φορά στο δρόμο ένα titanium,πραγματικά όμορφο--αντικειμενικά πάντα-- αλλά αυτό το πορτοκαλομπορδοροδοκοκκινο το αδικεί λιγάκι.
-
Ωραίο αλλά το φανάρι κοντεύει να φτάσει το παρμπριζ.
-
Είδα και εγώ το διαφημιστικό του ST Line. Όμορφο.
Και το λευκό χρώμα του ταιριάζει πολύ.Αλλά οι τιμές της Ford έχουν πάει στο θεό. Κοιτάω από περιέργια τον τιμοκατάλογο της Ford και έχω πάθει εγκεφαλικό. Απορώ πως αντέχει ακόμη στην Ελληνική αγορά η συγκεκριμένη εταιρεία.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά οι τιμές της Ford έχουν πάει στο θεό. Κοιτάω από περιέργια τον τιμοκατάλογο της Ford και έχω πάθει εγκεφαλικό. Απορώ πως αντέχει ακόμη στην Ελληνική αγορά η συγκεκριμένη εταιρεία.
Αντέχει για πολλούς λόγους:
- Έχει κάποια μοντέλα (όπως το Kuga) σε πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση
- Ο ειδικός τύπος ως επι το πλείστον γράφει διθυραμβικά σχόλια για τα μοντέλα της
- Κάνει φοβερές προσφορές κατά καιρούς (π.χ. EcoSport πριν μερικούς μήνες το είχε με €3.800 έκπτωση!)
- Έχει από πίσω της έναν πολυεθνικό κολοσσό.
-
+1
Ford Fiesta 2017