-
@antonmone said in Lynk & Co:
Test drive για γέλια και για κλάματα σήμερα μετά από αναβολή του χθεσινού ραντεβού.Το αυτοκίνητο ήταν αφόρτιστο εντελώς!!!!!!! αν και η ώρα είχε κλειστεί από την έκθεση χθες.Δηλαδη οι θεοί πιστεύουν ότι κάποιος θα αγοράσει plugin με δοκιμή μόνο του θερμικού.
Το τεστ ο θεός να το κάνει ήταν μια δεκάλεπτη βόλτα με τον πωλητή,ο οποίος ήταν ευγενέστατος αλλά δεν πήγα για γνωριμία αλλά για οδηγηση.Η τοποθεσία της έκθεσης ήταν κομβική ώστε να αποφύγει κάποιος την κίνηση του Κηφισσου στην άνοδο αλλά φεύ…. αντί για phev.
Στα του αυτοκινήτου τώρα εξωτερικά αδικείται αρκετα από τις φωτογραφίες,το είχα δει και στην έκθεση στο Αεροδρόμιο αλλα από κοντά φαίνεται επιβλητικό και σίγουρα ξεχωριστό ειδικά μπροστά.Πισω η εικόνα ήταν αδιάφορη,τα πίσω φώτα είναι τραγικά στη σχεδίαση σε αντίθεση με τα μπροστά.Οι 20αρες του πάνε πολύ εμφανισιακά ,η τσαχπινιά με τος μπλε λεπτομέρειες σε αυτές είναι υπερβολική για μένα.
Το εσωτερικό είναι όντως ποιοτικότατο,λιτό,με μοναδική παραφωνία τα καθίσματα που είναι ωραία στη σχεδίαση αλλά το ύφασμα δείχνει μέτριο στην καλύτερη ποιοτικά.Η συναρμογή δείχνει πολύ καλή,η εργονομία το ίδιο με φυσικούς διακόπτες για τον κλιματισμό και το ηχοσύστημα.Εξαιρεση ο διακόπτης που ρυθμίζει τους καθρέφτες αγορασμένος από το Temu,τραγική παραφωνία.Ο πίνακας οργάνων ωραίος και παραμετροποίησιμος,η οθόνη πολυμέσων όχι κάτι το ιδιαίτερο με πολύ απλοϊκό menu, προσωπικά μου είναι αδιάφορο αυτό ,σαν σύνολο εσωτερικά είναι όμορφο με σοβαρή σχεδίαση και ατμοσφαιρικό φωτισμό.Σιγουρα για τον φίλο που ενδιαφέρεται το κάθισμα του συνοδηγού δεν είναι ηλεκτρικό.
Χώροι μπροστά δεν με ενθουσίασαν πιο πολύ στο πλάτος,το δεξί πόδι είναι πολύ κοντα στην κεντρική κονσόλα αν και το συνολικό πλάτος είναι καλό.Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό.Χωροι για πίσω πολύ καλοί ,αν και με ξενίσε το τούνελ ,καλόμαθα με τα τεστ σε ηλεκτρικά.Εχει και ένα χαζό εξογκώματα κι στο κάθισμα του μεσαίου επιβάτη.Χωρος αποσκευών μέτριος για το μέγεθος του αλλά θα βολευτεί μια τετραμελής οικογένεια σίγουρα.Σιγουρα είναι πίσω από τον ηγέτη της κατηγορίας το Citroen c3 air cross.
Οδηγικά τώρα τι να πω.Το κιβώτιο αλλάζει πολύ ομαλα μου άρεσε πολύ αν και στο manual αλλάζει δεξιά αριστερά και όχι μπρος πίσω κάτι που δεν θα βολέψει κανέναν νομίζω.Ο κινητήρας δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου και η ηχομόνωση είναι καλή ειδικά σε θόρυβο κύλισης.Ο θερμικός κινεί σχετικά καλά το αμάξωμα αλλά το βάρος φαίνεται,η ανάρτηση έχει ποιοτική απόσβεση αλλά οι 20αρες δεν βοηθούν στην άνεση.Θα καταλάβεις σχεδόν όλες τος κακοτεχνίες αλλά φιλτραρισμένες πολύ καλά.
Κατανάλωση έδειχνε 8,6 καλό νούμερο για τον τρόπο που κάνουν τα τεστ ,ο πωλητής έχει το ίδιο και ανέφερε ότι σε ταξίδι στα Γιάννενα ήταν στο 6,7 στα νόμιμα όρια με 4 ενήλικες και κλιματισμό.
Συμπερασμα;Το είχα δει πριν δυο χρόνια στο αεροδρόμιο της Ρώμης και σχεδιαστικά ξεχωρίζει μου είχε κάνει εντυπωση από τότε .
Στα 50.000 ευρώ νομίζω ότι δεν είναι καλή αγορά .
Στα 35.000 εκεί που έχουν πάει οι τιμές το κες και ευκαιρία για όποιον θέλει phev.
Εγγύηση 4 χρόνια 120.000 χλμ,σέρβις 30.000 η δυο έτη,σέρβις παντού όπου έχει Volvo.Παρτο φίλε αλλά καινούριο και μαύρο!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου
Τι εμπειρία αποκομίσες Απο την οθόνη infotainment, τον εσωτερικό διάκοσμο και γενικά το στήσιμο του αυτοκινήτου;
Για καινούριο και μαύρο κλείνω κι εγώ.
Τι σε χάλασε από όλα όσα είδες στο αμάξι;
Τελικά είχε φορτίσει στο test που έκανες;
Εγώ έκανα τεστ προ ημερών με φουλ φορτισμένο και αυτονομία 75km. Η βόλτα όντως είναι πολύ μικρή και δεν προλαβαίνεις να δεις πολλά... -
Το παραλαμβάνω κι εγώ στις 20 του μηνός για μια εβδομάδα. Λέτε να είναι αφόρτιστο; Καλά, δε με πολυνοιάζει, φορτίζω στο σπίτι.
-
-
Το παραλαμβάνω κι εγώ στις 20 του μηνός για μια εβδομάδα. Λέτε να είναι αφόρτιστο; Καλά, δε με πολυνοιάζει, φορτίζω στο σπίτι.
Τι εννοείς για μια εβδομάδα; το νοικιάσες;
Δοκιμές αυτοκινήτων κάνει ο φίλος...
Κάθε βδομάδα κι από ένα αυτοκίνητο...
-
@antoniokon said in Lynk & Co:
Σούπερ!!
-
Ε όχι και κάθε εβδομάδα. Την τρέχουσα θα είχα ένα ΕΧ30 αλλά μου το ανέβαλαν. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς βρέχει συνέχεια.
ΥΓ. Ποστ από Lap σε 3... 2... 1... που θα λέει "υπομονή".
-
Σούπερ!!
Οπως ειπα ηταν εντελως αφορτιστο οποτε ηταν μονο με θερμικο.Το εσωτερικο ειναι αρκετα ποιοτικο,μοναδικο μειον το υφασμα των καθισματων που ειναι πολυ μετριο ποιοτικα.
Η οθονη δεν ηταν κατι τι εξαιρετικο,ουτε τοσο γρηγορη στην αποκριση αλλα την δουλεια σου θα την κανεις σιγουρα.
Στα συν για μενα και πολυ σημαντικο οτι εχει φυσικους διακοπτες για κλιματισμο και ενταση μουσικης.
Κιβωτιο δεν καταλαβαινεις αλλαγες ειναι αρκετα γρηγορο ο κινητηρας φαινεται επαρκης ειδικα αν εχει και ηλεκτρικη υποβοηθηση γιστι το βαρος ειναι αρκετο.
Η αποσβεση της αναρτησης ειναι ποιοτικη αλλα θα την ηθελα πιο ανετη και χωρις 20ρες.
Αν σου αρεσει φυσικα και να το παρεις ,ειναι ενα phev Volvo σε τιμη ευκαιριας!
Στα 50.000 ευρω με τιποτα,στα χρηματα που εχει τωρα ο ανταγωνισμος με ιδια ιπποδυναμη και εξοπλισμο ειναι μονο ηλεκτρικα.
Σε θερμικο πρεπει να εισαι σιγουρα απο 10.000 ευρω και πανω.
Για την καταναλωση θεωρω αστειο να κοιταζει καποιος αυτοκινητα σ εαυτα τα χρηματα και να κολλαει στο ποσο καιει. -
Ε όχι και κάθε εβδομάδα. Την τρέχουσα θα είχα ένα ΕΧ30 αλλά μου το ανέβαλαν. Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς βρέχει συνέχεια.
ΥΓ. Ποστ από Lap σε 3... 2... 1... που θα λέει "υπομονή".
Υπομονή Δημήτρη. Υπομονή !!!
Οι σκέψεις μας μαζί σου καθώς αναγκαστικά κάνεις διάφορες εκδρομές με διάφορα premium αυτοκίνητα.
Υπομονή....θα περάσει.
-
@antonmone said in Lynk & Co:
Σούπερ!!
Οπως ειπα ηταν εντελως αφορτιστο οποτε ηταν μονο με θερμικο.Το εσωτερικο ειναι αρκετα ποιοτικο,μοναδικο μειον το υφασμα των καθισματων που ειναι πολυ μετριο ποιοτικα.
Η οθονη δεν ηταν κατι τι εξαιρετικο,ουτε τοσο γρηγορη στην αποκριση αλλα την δουλεια σου θα την κανεις σιγουρα.
Στα συν για μενα και πολυ σημαντικο οτι εχει φυσικους διακοπτες για κλιματισμο και ενταση μουσικης.
Κιβωτιο δεν καταλαβαινεις αλλαγες ειναι αρκετα γρηγορο ο κινητηρας φαινεται επαρκης ειδικα αν εχει και ηλεκτρικη υποβοηθηση γιστι το βαρος ειναι αρκετο.
Η αποσβεση της αναρτησης ειναι ποιοτικη αλλα θα την ηθελα πιο ανετη και χωρις 20ρες.
Αν σου αρεσει φυσικα και να το παρεις ,ειναι ενα phev Volvo σε τιμη ευκαιριας!
Στα 50.000 ευρω με τιποτα,στα χρηματα που εχει τωρα ο ανταγωνισμος με ιδια ιπποδυναμη και εξοπλισμο ειναι μονο ηλεκτρικα.
Σε θερμικο πρεπει να εισαι σιγουρα απο 10.000 ευρω και πανω.
Για την καταναλωση θεωρω αστειο να κοιταζει καποιος αυτοκινητα σ εαυτα τα χρηματα και να κολλαει στο ποσο καιει.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν στο είχαν φορτίσει και επέλεγες sport mode νομίζω θα έβλεπες και την καλή δύναμη του αυτοκινήτου αν του ζητήσεις άμεση επιτάχυνση.
Για τα καθίσματα η lynco προτάσσει το "οικολογικό στοιχείο", θα μπορούσε πράγματι να έχει διαφορετικά υλικά, αλλά το design τους προσωπικά μου αρέσει (νεανική εμφάνιση τύπου bucket).
Πιθανότατα προχωράω με μαύρο καινούριο lync co 01 την επόμενη εβδομάδα. Έκανα narrow down κι άλλα μοντέλα (hyundai tucson), κι έφτασα σε αυτό, κρατώντας και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία στον εξοπλισμό (όπως πχ τον πολύ ωραίο ambient φωτισμό στο εσωτερικό του ή την ηλιοροφη με πολύ καλό - χοντρό ηλεκτρικο σκιαδιο).
Θα σας κρατήσω ενήμερους, άλλωστε βλέπω να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει /θα αποκτήσει αυτό το όχημα... -
Έκανα narrow down κι άλλα μοντέλα (hyundai tucson), κι έφτασα σε αυτό, κρατώντας και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία στον εξοπλισμό (όπως πχ τον πολύ ωραίο ambient φωτισμό στο εσωτερικό του ή την ηλιοροφη με πολύ καλό - χοντρό ηλεκτρικο σκιαδιο).
Θα σας κρατήσω ενήμερους, άλλωστε βλέπω να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει /θα αποκτήσει αυτό το όχημα...Κάνε την αρχή εσύ και ποτέ δεν ξέρεις. Όλο και κάποιοι μπορεί να βρεθούν.
Το Tucson πολύ ωραίο αυτοκίνητο, αλλά σε αυτά τα χρήματα το παίρνεις απλά mild hybrid. Αν έβγαινε PHEV με φουλ εξοπλισμό στα 35Κ θα έκαναν ουρά όλοι έξω από τις αντιπροσωπίες.
-
Στα 35Κ, θα κλέψει πολλές πωλήσεις από τις παραδοσιακές δυνάμεις.
-
-
Θα τους ρωτήσω από κοντά την Τετάρτη. Αν και μου έβαλες υποψίες, μήπως πάνε για αναχώρηση. Αν και σιγά μην το πουν.
-
Αμα δεις κανένα μαντήλι ακουμπησμένο να προσέξεις μην το κουνάνε...
-
-
Η τύχη θα είναι να του το δώσουν και μέχρι να περάσει η εβδομάδα, να κλείσουν και να μην έχει να το επιστρέψει.
-
Χαχαχα, λυσσάξατε! Έχοντας τις πλάτες της ΕΚΚΑ, δεν τους βλέπω να κλείνουν. Και γιατί άλλωστε; Είναι ελπιδοφόρα εταιρία.
-
Πάντως διάβασα ότι οι 2 εταιρίες της GEELY LYNC & CO και ZEEKR θα συγχωνευτούν σύντομα και θα υπάρχει μια μάρκα. Ήδη είχαν αρκετά κοινά μέρη (δείτε τα φανάρια μπροστά σε όλα τα μοντέλα αμέσως αμέσως και θα καταλάβετε )
Μπορεί για αυτό να έβαλαν προσφορές πριν την συγχώνευση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω περισσοτερα
-
@katafractos17 said in Lynk & Co:
Έκανα narrow down κι άλλα μοντέλα (hyundai tucson), κι έφτασα σε αυτό, κρατώντας και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία στον εξοπλισμό (όπως πχ τον πολύ ωραίο ambient φωτισμό στο εσωτερικό του ή την ηλιοροφη με πολύ καλό - χοντρό ηλεκτρικο σκιαδιο).
Θα σας κρατήσω ενήμερους, άλλωστε βλέπω να είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχει /θα αποκτήσει αυτό το όχημα...Κάνε την αρχή εσύ και ποτέ δεν ξέρεις. Όλο και κάποιοι μπορεί να βρεθούν.
Το Tucson πολύ ωραίο αυτοκίνητο, αλλά σε αυτά τα χρήματα το παίρνεις απλά mild hybrid. Αν έβγαινε PHEV με φουλ εξοπλισμό στα 35Κ θα έκαναν ουρά όλοι έξω από τις αντιπροσωπίες.
Ακριβώς. Στο αυτόματο θερμικό tucson distinctive στα 34500 έχω απλό θερμικό, σαφώς λιγότερο ισχυρό στο δρόμο και με το μισό εξοπλισμό. Όσο και "εμπορικό" να είναι το tucson vs lynco, απλά δε μπορώ να στοιχειοθετησω την αγορά του πρώτου...
-
Θα τους ρωτήσω από κοντά την Τετάρτη. Αν και μου έβαλες υποψίες, μήπως πάνε για αναχώρηση. Αν και σιγά μην το πουν.
Σε σχετική μου ερώτηση ανέφεραν ότι θα κάνουν expand και σε άλλα brands, ενώ πλέον περιμένουν ταξινομήσεις του facelift 01 2025 model, αλλά και από Γενάρη το ηλεκτρικό 02...
Lynk & Co