-
Συγνώμη, αλλά όταν υπάρχει αυτή η **αυτοκινητάρα **http://www.citroen.gr/car/citroen-c-elysee/
που ξεκινά από 12000euro τι συζητάμε για το 2008;;;; -
Storm οικονομικο το citroen και με μεγαλους χωρους. το σχεδιο του ειναι λιγο συντηριτικο.
Απο οτι ειδα σε αυτοματο που το θελω βγαινει μονο με 82 ιππους.λιγο μουλαρι μου κανει -
Με 82 ίππους θα πηγαίνει αργά και σταθερά...
Οπότε κοιτάς κάποιο άλλο...
-
To i-cockpit είναι όντως διαφημιζόμενο feature του αυτοκινήτου, αλλά όπως λες σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Επίσης για το πορτμπαγκάζ, βεβαιώσου ότι θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, ή υπολόγισε από πριν πόσα lt χρειάζεσαι συνολικά, ώστε να ξέρεις αν αυτό που βλέπεις σου κάνει ή όχι.
Τέλος για το κόστος, δεν υπάρχει 'άτοκο', όπως είδες και εσύ, μόνο με μετρητά το παίρνεις στην ονομαστική τιμή, οτιδήποτε άλλο έχει καπέλο λόγω επιτοκίου. Πάντως αν σου είπαν 21.000€ μέσω προγράμματος με τιμή μετρητοίς 19.500€, δεν είναι καθόλου κακή τιμή....
-
Μα δε θα δεις σημαντικη διαφορα απο το i20 στο 2008. Καταρχην το πορτμπαγκαζ ειναι 350. Δευτερον δεν εχει χωρους για μικροπραγματα(ουτε καν για κινητο). Το ειχα δει οταν εψαχνα για αμαξι και απορριφθηκε αμεσως. Ειναι για τριμελης το πολυ οικογενεια. Για μενα καλυτερα να δεις κανα κασκαι 1.2,λεον το οποιο πρεπει να βγαινει 1000αρι με 115 αλογα και αυτοματο,το pulsar και ισως κανα οκταβια
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Βενζίνη it is λοιπόν.
Καλύτερα, θα σου βγει φτηνότερα στην αγορά από το diesel.Δεν πολύ ισχύει αυτό βέβαια μιας και λόγω αλγόριθμου υπολογισμού τελών ταξινόμησης πλέον σε ιδια κυβικά είναι φθηνότερο το πετρέλαιο.
-
γιατί δεν κοιτάς και τα renault captur & ford ecosport; ίδια κατηγορία με το 2008 παιζουνε
-
Το suzuki s cross 1.4 boosterjet το δοκιμασα σε test drive . Είναι πολύ καλό,γρηγορο στέκεται πολύ καλά στο δρόμο. Το προτείνω ανεπιφυλακτα για αγορά. Εγώ δίνω το tiguan 5 ετών και παράγγειλα το s cross 2wd 1.4 turbo με 140 άλογα.
-
Το suzuki s cross 1.4 boosterjet είναι πολύ καλό .Το δοκίμασα σε test drive .Δεν παίζεται. Με φουλ εξοπλισμό και πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά σε έδοση GL+ 2wd κοστίζει περίπου 21000. Εγώ προσωπικά το παράγγειλα και θα δώσω το tiguan 2wd 122 ps 5 ετών απο το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο.
-
Καλησπερα και παλι.
Μετα απο αρκετο ψαξιμο σε αντιπροσωπειες και εκθεση εχω ξεσκαρταρει ορισμενα μοντελα.Αρχικα να πω οτι το peugeot 2008 βγαινει απο την λιστα.Ειδα και το captur και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα απο την ποιοτητα στο εσωτερικο και ζητανε και γυρω στα 22000 τρομαρα τους.Πρωτη φορα βλεπω τεμπελη φορητο που να κουμπωνει σε ποτηροθηκη
Επικρατεστερα μοντελα κατα σειρα προτεραιοτητας ειναι. 1 suzuki sx4 scross , 2 nissan pulsar , 3, volvo v40.Ξερω το βολβο καμια σχεση με τα αλλα δυο αλλα ειναι η αδυναμια μου. αν δεν ειχα οικογενεια θα το επερνα.
1 scross. Την εκδοση gl+ με τα 140 hp και αυτοματο μου βγαινει στα 22800.
2 pulsar. Την εκδοση accenta con με τα 115hp και αυτοματο στα 20100
Το volvo δεν το αναφερω μιας και ειναι λιγο κλειστοφοβικο για τους πισω και δεν εχει χωρους. παρ ολα αυτα εκλεισα τεστ ντραιβ . Το pulsar παρολο που το θεωρω πολυ τιμια επιλογη με μεγαλους χωρους και ειναι και full extra αυτοι οι 115hp μου φαινονται λιγοι. Εαν δεν ειχε αυτο το < μειονεκτημα> πιστευω αυτο θα διαλεγα. Οποτε η ζυγαρια γερνει προς το scross.
Ακουω αποψεις -
Η ποιότητα στο εσωτερικό του s-cross σου φάνηκε καλύτερη από του Captur??
Πάντως το Suzuki είναι μεγαλύτερη κατηγορία, αν το θες για οικογένεια θα σε βολέψει περισσότεροΤο Pulsar είναι απο τα καλύτερα σε χώρους για την κατηγορία του
-
Με το suzuki θα εισαι πιο ανετος στο να πας λιγο μακρυτερα ενω θα εισαι σημαντικα γρηγοροτερος. Αν μπορεις οικονομικα πηγαινε αφου σου αρεσει
-
Πιστέυω ότι το S-Cross είναι ό,τι πιο value-for-money κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην κατηγορία SUV/Crossover/Hatchback αυτού του μεγέθους. Επίσης, το θεωρώ ένα πολύ καλό αυτοκίνητο!
-
Έχω το volvo v40 d2 cross country MY2015.
Οι χώροι είναι πράγματι το μείον του αυτοκινήτου ειδικά αν πάρεις και την μίνι ρεζέρβα (εγώ την πήρα)...
Αλλά κατά τα άλλα δεν έχω κάτι αρνητικό να γράψω. -
ακομα ψαχνω αλλα νομιζω ειμαι κοντα
Μεταξυ των 2 sx4 scross vs qq. Πανω κατω στα ιδια χρηματα ερχεται και το qq τωρα που κανανε εκπτωση εως τελος του χρονου. απο εξοπλισμο πρεπει να ειναι το ιδιο και τα δυο.
Το scross πιο γρηγορο με μικροτερη καταναλωση και το qq πολυ ομορφο αλλα με αδυναμο κινητηρα
Μιλαω παντα για βενζινη
Εσεις πιο θα διαλεγατε?
Υγ( αν μου αρεσε καπως η μουρη του scross, δεν θα το συζηταγα, αυτο θα διαλεγα ) -
Εγώ που οδήγησα και τα δύο πρόσφατα στο δρόμο το s cross είναι σίγουρα ανώτερο του QQ. Όμως σε εμφάνιση το QQ υπερέχει (κατά πολύ ). Πολύ δύσκολο το δίλημμα, γι'αυτο και γω διάλεξα tiguan
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συγνώμη, αλλά όταν υπάρχει αυτή η **αυτοκινητάρα **http://www.citroen.gr/car/citroen-c-elysee/
που ξεκινά από 12000euro τι συζητάμε για το 2008;;;;αυτοκινηταρα suuuure
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
Μεταξυ των 2 sx4 scross vs qq. Πανω κατω στα ιδια χρηματα ερχεται και το qq τωρα που κανανε εκπτωση εως τελος του χρονου. απο εξοπλισμο πρεπει να ειναι το ιδιο και τα δυο.
Το scross πιο γρηγορο με μικροτερη καταναλωση και το qq πολυ ομορφο αλλα με αδυναμο κινητηρα
Μιλαω παντα για βενζινη
Εσεις πιο θα διαλεγατε?
Υγ( αν μου αρεσε καπως η μουρη του scross, δεν θα το συζηταγα, αυτο θα διαλεγα )Και με αρκετά χαμηλότερο βάρος το Σουζούκι είναι άριστη επιλογή.
-
Σε σχέση με το Qashqai το S-Cross είναι ταχύτερο, δυνατότερο, ποιοτικότερο, οικονομικότερο, με καλύτερη ποιότητα κύλησης, μεγαλύτερους χώρους κ.λπ, κ.λπ.
Δεν έχω εικόνα από το Suzuki αλλά μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο που πανευρωπαϊκά οι πωλήσεις απέχουν αρκετά??
Κάτι δεν μου ταιριάζει -
Ειναι ασχημότερο
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
Μιλαω παντα για βενζινη
Εσεις πιο θα διαλεγατε?
Υγ( αν μου αρεσε καπως η μουρη του scross, δεν θα το συζηταγα, αυτο θα διαλεγα )Το Qashqai ακόμα δεν το έχω οδηγήσει, το S Cross έχω οδηγήσει μόνο το Diesel 2WD.
Το Qashqai είναι σαφώς πιο όμορφο (από τα ωραιότερα SUV τη κατηγορίας και σε κερδίζει αμέσως) ενώ και το εσωτερικό του είναι πιο όμορφο. Με τις νέες τιμές έχει γίνει και πολύ ανταγωνιστικό, αφού η έκδοση N-Connecta έχει καλύτερο εξοπλισμό και από την Acenta Premium και με χαμηλότερη τιμή (!!!), οπότε παίζει με παρόμοιο εξοπλισμό με το S Cross (έχουν διαφορές, π.χ. το S Cross έχει φώτα LED - πολύ σημαντικό - και θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά δεν έχει Navi και αισθητήρες παρκαρίσματος).
Από εκεί και πέρα, το S Cross είναι πολύ πιο γρήγορο (140 αντί για 115 ps, μεγαλύτερη ροπή και μικρότερο βάρος) και ενώ χάνει σε απτή ποιότητα, μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Στο Qashqai (το ξαναείδα εχτές πιο προσεκτικά), φαίνεται σε αρκετά σημεία η προσπάθεια μείωσης κόστους, οπότε καταλαβαίνω εάν κάποια αυτοκίνητα εμφανίζουν από την αρχή τριγμούς.
Με κριτήριο τι θα μου άρεσε να βλέπω κάθε μέρα, σαφώς το QQ. Με κριτήριο την λογική, σαφώς το S Cross. Με οδηγικό κριτήριο δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα, αφού δεν έχω οδηγήσει το Qashqai, αλλά λογικά το S Cross 4WD (ίδια τιμή με το Qashqai 2WD) θα είναι καλύτερο στο δρόμο και σίγουρα πιο γρήγορο.
Βοηθεια για επιλογη καινουριου