-
Ο χρήστης sotirisfilologos έγραψε:
Λίγο καιρο πριν το Volvo XC90 το αγόρασε και η Μενεγάκη μετά απο πολλά χρόνια με το Range Rover.Σιγά μη το πλήρωσε.... καμιά ευγενική ''χορηγία'' θα είναι
-
Γεια χαρά παιδιά, μπα η Μενεγάκη πρέπει να το αγόρασε γιατί έκανε τελευταία κάτι βόλτες σε αντιπροσωπείες της Volvo.
Εγώ γύρισα απο τον σύμβολο και πλέον με καθοδήγησε. Μου είπε οτι ούτε το Volvo XC90 μου κάνει αλλα ούτε το gle 350. Μου είπε ομως οτι μου κανει αφάνταστα το Mercedes gle 250 4matic. Μου είπε και τους λόγους: πρώτον επειδή δεν θέλω κάτι που να ξεσκίζεται στα καύσιμα. Δεύτερον γιατί δεν θέλω κάτι που να το παω πανω απο 160χλμ και τρίτον γιατί πιο πολύ βλέπω την πολυτέλεια την ποιότητα την οδική συμπεριφορά, και τις λιγότερες ζημιές. Το μόνο που θα υποστώ είναι η τσουχτερή τιμή του. Με 2200cc δεν θα χρειαστεί να πουλήσω και κανένα νεφρό. Μέχρι εκεί αντέχω στο ζήτημα της συντήρησης και της ασφάλισης... 204 αλογάκια νομίζω είναι υπεραρκετά για εμένα. Επιτέλους κατέληξα ( νομίζω ) ...
-
''Συμβουλος αγορας αυτοκινητων'
Αυτος τωρα δηλαδη θα πληρωθει και 7 χρονια τωρα παρεχω τις υπηρεσιες μου δωρεαν δω μεσα Χαραμιζομαι στο γραφειο ρε πστ μου... Περιουσια θα χα φτιαξει.Με τι Μενεγακη γιατι ασχολιομαστε?
-
Εγώ να δεις....πάντως και εγώ πρώτη φορά ακούω για σύμβουλο αγοράς αυτοκινήτου, συνήθως οι πωλητές σε αντιπροσωπείες έχουν κάτι τέτοιους κουφούς τίτλους (αντί απλά 'πωλητές')....
-
Ε ναι αφου δε πας πανω απο 160 τοτε η μερσεντες gle 250 ειναι οτι πρεπει. Τι αλλο θα ακουσω σημερα...
Νονε η Μενεγακη σε πειραξε μονο? Δε βλεπεις τι γινεται? -
Τι ακριβός είναι αυτός ο σύμβουλος? Υπάρχει τέτοιο επάγγελμα?? Πρώτη φορά το ακούω!!
-
Troll τελικά.
Allea Jacta Est -
Καλα νταξ μπαμ εκανε. Για φιλολογος παντως πολυ μετρια γραφει..
-
Ούτε και εγώ γνώριζα ότι υπάρχει σύμβουλος αγοράς αυτοκινήτου. Μου τον σύστησε ένας κύριος που είχε πάει κι αυτός. Είναι στη Γλυφάδα. Εγώ πάντως ξέρω φιλόλογο συνάδελφο που είναι ανορθόγραφος. Όλοι ξέρουμε να πετάμε τις σπόντες μας Αλλά ο καθένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Επιπροσθέτως υπάρχουν επίπεδα γραφής. Δεν θα γράψω με τον ίδιο τρόπο ενα δοκίμιο οπως μία ερώτηση εδώ στο forum. Μην ξεχνάμε ότι έχω να κάνω και με πολλούς απόφοιτους λυκείου και γυμνασίου… Όσο καλός και να θέλω να είμαι εξοργίζομαι με τους δύσπιστους, με τους γελοίους και τους αποκαλούντες μου τρολ. Οι περισσότεροι εδώ μέσα κλασαυχενίζεστε και δημιουργείτε εμπάθειες μεταξύ των χρηστών.
-
Ασφαλιστικός σύμβουλος υπάρχει, σύμβουλος επενδύσεων υπάρχει, σύμβουλος γάμου υπάρχει, σύμβουλος αγοράς αυτοκινήτων προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ, και ασχολούμαι με τα αυτοκίνητα εδώ και σχεδόν 35 χρόνια. Και μάλιστα σύμβουλος που δεν διαφημίζεται πουθενά και δεν μπορείς καν να τον βρεις internetικά εν έτει 2016
Εκτός και αν εννοούμε κάποιον πωλητή σε μεγάλη μάντρα (π.χ. AutoMarin μου έρχεται στο μυαλό), ο οποίος έχει αυτό το τίτλο, ώστε -και καλά- να συμβουλέψει τον πιθανό αγοραστή για το ποιο αυτοκίνητο του ταιριάζει καλύτερα, από αυτούς ξέρω αρκετούς
-
Δεν είχε ακριβώς συμβουλευτικό γραφειο ρε παιδιά αυτός. Απλώς ήταν χρόνια στο ¨κουρμπέτί¨ με εισαγωγές-εξαγωγές αυτοκινήτων. (απο οτι μου είπε δηλαδή). Έχει μια μικρη μάντρα στη Μαγούλα και εκεί φέρνει μόνο τα αυτοκίνητα που κλείνει με τους πελάτες. Πολυμήχανος άνθρωπος! Εμένα με βοήθησε. Μέχρι και για το αν έχω παιδιά με ρώτησε. Αν είχα θα μου πρότεινε το Volvo ασυζητητί μου είπε. Με λίγα λόγια σύμβουλος=πωλητής.
-
Ειπαμε πως αφου πας μεχρι 160 παιρνεις τη μερσεντες 250. Αν πηγαινες πανω απο 160 θα επαιρνες κατι αλλο. Συμβουλο για πατακια χρειαζομαι. Που μπορω να απευθυνθω δε ξερω.
Θυμαμαι μια φορα εδω μεσα που ειχε μπει ενα τρολ και ηθελε αμαξι για gay. Γελιο τοτε... -
Στο επόμενο ποστ που αναφερθεί η λέξη troll ή υπονοηθεί κάτι τέτοιο θα υπάρξει άμεσος αποκλεισμός.
Δεν σας επιβάλει κανείς ούτε να απαντάτε ούτε να διαβάζετε το παρόν νημα. -
Ακριβώς, ευχαριστώ πολύ moderator!
-
Με τον τρόπο αυτό υποτιματε τους σοβαρούς χρήστες που θέλουν να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Για τους mods μιλάω.
-
Δεν υποτιμούν τίποτα. Για τον απλό λόγο οτι αυτοί είναι έξυπνοι άνθρωποι και καταλαβαίνουν ακριβώς την πρόθεση μου.
-
Διάβασα όλο το συγκεκριμένο νήμα και μιας και δείχνει να καίει τον ενδιαφερόμενο... εντούτοις είναι μια ευχάριστη νότα στα τόσα άλλα καθώς αναφέρθηκαν πολύ ωραία οχήματα τόσο από τον φίλο όσο και από κάποια μέλη. Ελπίζω να μη θεωρηθεί κουραστικό να ρωτήσω λοιπόν, για πόσα χλμ θα κινείται το όχημα ετησίως, πόσα από αυτά θα είναι εκτός ή εντός ετησίως (κατά προσέγγιση), πόσα είναι τα μέλη που θα μεταφέρονται συνήθως και για να τελειώσω πια η σχέση σου Σωτήρη με τα αυτοκίνητα (κοινώς επειδή όπως έγραψες εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι όλων των βαθμίδων ποιες είναι οι προηγούμενες εμπειρίες σου;) Φαντάζομαι κάτι τέτοια θα ρώτησε και ο σύμβουλος αγοράς αυτοκινήτου ώστε να σου προτείνει το καταλληλότερο.
-
Σωτήρη αυτό να πας να πάρεις
Σε πετρέλαιο όμως να μην καίει πολύ! Έχω δει κάμποσα ίδια στην πατριάρχου Ιωακείμ άρα μια χαρά θα παρκάρεις και κέντρο. Και στην Αράχωβά σου θα πας ατσαλάκωτος και στο χωράφι με τις κοτρόνες στην Φτελιά θα μπορείς να το παρκάρεις χωρίς να σε νοιάζει μην βρει. Βρες ένα γερμανικό και φέρτο. -
Αγαπημένο μου όχημα το G-Wagen....απλά σε άλλο επίπεδο!!
-
Δεν κανει για χρηση εντος δρομου. Μη ξεχναμε οτι ειναι 40 χρονια πισω σε σχεδιαση.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Αγορά αυτοκινήτου SUV