-
Η λογικη αυτο λεει και απ'ο,τι φαινεται θα αγορασω με το πανω κεφαλι
E-Pace λοιπον (R-Dynamic μιας και θελω να ειναι και λιγο σπορτιβικο)! Πρεπει ομως να περιμενουμε λιγο για το συγκεκριμενο μοντελο, καθως βγαινει το 2018...
Μια μικρη διορθωση: Η Macan οσο και αν φαινεται περιεργο ειναι compact μαζι με F-Pace, Velar, X3, GLC, Q5 κλπ και η Cayenne/Levante ειναι mid-size μαζι με Χ5, Q7 κλπ...
-
Καμια αλλη γνωμη για το subcompact vs compact (F-Pace vs E-Pace με λιγα λογια)? Ειπα, δε χρειαζομαι τους χωρους, αλλα τα compact ειναι πιστευω πιο επιβλητικα.
-
Η εμφανιση της Cayenne/Macan μονο σε μενα δεν αρεσει?
-
-
Stelvio απο εμενα δαγκωτο... Το εσωτερικο δε το εχεις δει απο κοντα για να το κρινεις ποσο premium ειναι... Αν κρινω απο τη giulia ειναι πιο premium απο ''premium''...
Τι χρηση θα γινει στο αυτοκινητο και ποσα χιλιομετρα ανα ετος? Γιατι στη Πατρα αν ειναι να χαραμιζεται μοστρα στο Θεατρακι-μαρινα κριμα ειναι, γιατι το κεντρο ειναι εφιαλτης για χρηση τετοιου οχηματος μεσα κει.
Επισης καλως-κακως το θεμα αντιπροσωπευση στη Πατρα ειναι θεμα οποτε και καλως-κακως να βαλεις γερα στο παιχνιδι τη Mercedes ML γιατι τη τρεχουν τη κατασταση πολυ απ οτι φαινεται!
-
Εσυ ως Ιταλος μαφιοζος λογικο ειναι να μου προτεινεις τη Stelvio
Μου φαινεται ομως οτι οι τυποι στη ΑR δεν εκαναν καλη δουλεια. Ενω με τη Giulia το τερματισαν στο wow factor (απο τα καλυτερα της κατηγορια της, αν οχι το καλυτερο), με τη Stelvio πιστευω οτι απλα πηραν το σχεδιο του sedan και SUVποιησαν. Μια χοντροκoμμενη Giulia με λιγα λογια.Για τη Macan τι λετε ρε παιδια? Εχει αρκετα 'εκκεντρικη' εμφανιση, αλλα παιζει αναμεσα στην compact και στη subcompact κατηγορια και ολα τα reviews που εχω διαβασει λενε αξαιρετικα πραγματα. Η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη βεβαια (ξεκιναει απο 80k), αλλα περα απο την κορυφαια ποιοτητα και την αφταστη οδηγικη συμπεριφορα (που παραπεμπει σε 911) αγοραζεις και το σημα...
Υ/Γ: Νονε, σε μερικους μηνες μετακομιζω Αθηνα και αργοτερα μαλλον εξωτερικο. Δε θα ειναι προβλημα (πιστευω) η αντιπροσωπευση.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Ινδικά είναι ουσιαστικά και μέχρι στιγμής δεν έχουν θέματα. Στην Αγγλία φυσικά κατασκευάζονται.
Το ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι ινδική δεν λέει απολύτως τίποτα. Αγγλικά 100% είναι. Εκεί σχεδιάζονται και κατασκευάζονται, οι Ινδοί παίζει να μην ξέρουν καν κατά που πέφτουν τα εργοστάσια.
Στην ερώτηση τώρα. Τα καλύτερα οδηγικά μεσαία (το subcompact πολύ αμερικανιά και δεν ισχύει στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς δεν υπάρχουν τα τεράστια που εκεί ονομάζουν large) SUVs είναι η Stelvio και η Macan με την F Pace να ακολουθεί από κοντά. Επίσης καμία σιγουριά δεν βρίσκω στα γερμανικά. Από εκεί και πέρα η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου.
-
Ο χρήστης Akatanomastos έγραψε:
Εσυ ως Ιταλος μαφιοζος λογικο ειναι να μου προτεινεις τη Stelvio
Μου φαινεται ομως οτι οι τυποι στη ΑR δεν εκαναν καλη δουλεια. Ενω με τη Giulia το τερματισαν στο wow factor (απο τα καλυτερα της κατηγορια της, αν οχι το καλυτερο), με τη Stelvio πιστευω οτι απλα πηραν το σχεδιο του sedan και SUVποιησαν. Μια χοντροκoμμενη Giulia με λιγα λογια.Αυτο και προφανως ισχυει αλλα ισχυει για ολα τα suv πανω κατω που ειναι κακεκτυπα των ''προσγειωμενων'' αδελφων τους. Το αμαξι παντως διακρινεται σημαντικα στη κατηγορια του.
Υ/Γ: Νονε, σε μερικους μηνες μετακομιζω Αθηνα και αργοτερα μαλλον εξωτερικο. Δε θα ειναι προβλημα (πιστευω) η αντιπροσωπευση.
Οχι οτι μου πεφτει λογος αλλα θα το παρεις μαζι εξω? Δε βρισκω λογο ν αγορασεις αμαξι για τοσο λιγο.
Υ.Γ. Μαλλον αδικος ειμαι αλλα απο το υφος κτλπ μου βγαζει μια τρολλια το ολο ζητημα
-
Ναι μεν η Stelvio ειναι αρκετα δυναμικη, αλλα το εσωτερικο υπολειπεται σε πολλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο (δεν το λεω εγω, το λενε τα απειρα reviews που εχω διαβασει).
Καμια αλλη προταση/αποψη σχετικα με το Velar vs F/E-Pace vs Macan?
Η Macan ειναι το καλυτερο οδηγικα SUV που μπορει να αγορασει κανεις atm με διαφορα (για την ακριβεια η αισθηση που δινει ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα, αν οχι ολα, sports sedans). Ακολουθει η Stelvio και αμεσως μετα (με ελαχιστη διαφορα) η F-Pace. Το Velar εστιαζει πιο πολυ στην πολυτελεια και στην ανεση.Υ/Γ: Καλα πως με καταλαβες? Παντως το εξωτερικο αργει ακομα. Σε 3-4 χρονια υπολογιζω...
-
Άσε τα reviews και πήγαινε δες τα και οδήγησέ τα.
Επίσης δεν βλέπω να υπερέχει οδηγικά η Macan της Stelvio, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι τα δύο πιο σπορ της κατηγορίας. Βέβαια δεν είναι τόσο σπορ όσο τα χαμηλά αδελφάκια τους, μην παραμυθιαζόμαστε!
Το Velar, ως Range Rover, έχει πιο χωμάτινο προσανατολισμό.
-
Ναι μεν η Stelvio ειναι αρκετα δυναμικη, αλλα το εσωτερικο υπολειπεται σε πολλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο (δεν το λεω εγω, το λενε τα απειρα reviews που εχω διαβασει).Τις ιδιες μαλακιες λενε και για τη giulia σε σχεση με τη 3αρα αλλα ελα που ειναι εως καλυτερη η ιταλιδα...Απο προσωπικη επαφη με τα εσωτερικα αμφοτερων.
-
Τι να πω δεν την εχω δει απο κοντα. Λογικα εχεις δικιο αφου εχεις προσωπικη επαφη, αλλα τι διαολο συνεννοημενοι ειναι ολοι?
-
Για μένα η macan έχει όλο το πακέτο αλλά από αξιοπιστία τη φοβάμαι...και στα τυχόν προβλήματα βάζεις βαθιά τι χέρι στη τσεπη
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι να πω δεν την εχω δει απο κοντα. Λογικα εχεις δικιο αφου εχεις προσωπικη επαφη, αλλα τι διαολο συνεννοημενοι ειναι ολοι?H Giulia/Stelvio χανει λιγο στην κεντρικη κονσολα αλλα οχι μεγαλη διαφορα. Ομως η νεα 3αρα οπως και το νεο Χ3 θα εχουν αναβαθμισμενο εσωτερικο και εκει θα ειναι μεγαλυτερη η διαφορα.
-
Οχι οτι το καντραν της υπαρχουσας 3αρας ας πουμε θυμιζει γιαπωνεζικο 10ετιας... Βασικα αδικος ειμαι, του auris mk1 ειναι καλυτερο.
-
Οδηγείστε τα και αφήστε τις χαζομάρες με τα πλαστικούλια, θαρρείς και θα τους κάνετε έρωτα κάθε πρωί που θα μπαίνετε μέσα...
-
Κατσε ρε Δια...Οταν πας να παρεις hyundai,citroen,vw νταξ ξερω γω δε θα πειραξει ή στα λεφτα κανεις κι ενα συμβιβασμο αλλα οταν ζητας ενα καραβι λεφτα (giulia-3αρα) κοροιδευεις τα λεφτα μου... Ιδιο ταμπλω 20 χρονια και καντραν αστειο.
-
Γενικότερη η παρατήρηση μου Νονέ. Εσύ σαν μηχανολόγος και πραγματικός petrolhead πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν θα αφήσουμε τον γάμο (μηχανολογία) για να πάμε για πουρνάρια (πλαστικούλια).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι ινδική δεν λέει απολύτως τίποτα.Μπορεί να λέει μπορεί και όχι Αλέξανδρε. Δεν γνωρίζω εάν η μητρική εταιρεία επιβάλει κάποια πράγματα ή όχι. Οπότε το αναφέρω. Με την παγκοσμιοποίηση είναι δεν είναι πλέον άσπρο-μαύρο (π.χ. τα Ford τι είναι, Αμερικάνικα, Ευρωπαϊκά?)
-
Αν μη τι άλλο τα τελευταία JLR είναι καλύτερα αυτοκίνητα παρά ποτέ άλλοτε στην ιστορία τους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν μη τι άλλο τα τελευταία JLR είναι καλύτερα αυτοκίνητα παρά ποτέ άλλοτε στην ιστορία τους.Πάρα πολύ θετικό αυτό και δεν το γνώριζα! Πίστευα ότι επί BMW (ή Ford) θα ήταν καλύτερα...επί Tata δεν έχω γνώση.
Προσωπικά έχω δηλώσει ότι εάν ποτέ μπορέσω, θα αγοράσω ένα Range Rover (όχι Evoque...το καλό το μεγάλο!) και θα σταματήσω την αναζήτηση του επόμενου αυτοκινήτου!
Αγορά αυτοκινήτου SUV