-
Πολυ πιο ομορφη απο την Χ1 αλλα και πανακριβη
-
Οι τιμές για τους δυο αυτούς κινητήρες ειναι φυσιολογικές.
Απο 4τροχοι
«Για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων δίλιτρων, δικίνητων μοντέλων βενζίνης και ντίζελ ισχύει προσφορά λανσαρίσματος, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κιβώτιο, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης, προβολείς LED και ράγες οροφής. Η τιμή για την sDrive20i διαμορφώνεται σε 38.990 ευρώ (αντί 47.184 ευρώ) και της sDrive18d σε 39.990 ευρώ (αντί 48.347).»
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Tα ούτε 40000€ είναι πολύ καλή τιμή.
-
Η αληθεια ειναι οτι ειχα αλλες τιμες που ειχαν αναφερθει υποψιν μου. Ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα αυτη τη στιγμη. Και παλι βεβαια πεφτει πανω σ ανωτερα αυτοκινητα οχι της ιδιας κατηγοριας κατα τη γνωμη μου την προσωπικη και θα θελω μου.
-
Πανέμορφο σε αυτή την έκδοση.
Μ'αρέσει που μοιάζει περισσότερο σε crossover παρά σε πιο κουτί SUV .Το έγραψα και κάπου αλλού με αφορμή άρθρα πως το νέο Leon και Ceed θα έχουν και Crossover εκδόσεις , και νομίζω πως υπάρχει χώρος για εκδόσεις τύπου Volvo V40 crosscountry.
Με αφορμή τώρα το X2 που το βλέπω καλύτερα , αναδιατυπώνω την άποψη μου και αντικαθιστώντας το V40 με το X2, νομίζω πως το Χ2 δημιουργεί μια νέα κατηγορία στην οποία θα ήθελα πολύ να δω παρόμοιες προτάσεις με βάση τα hatchback του Segment C.
Από πλευράς εμφάνισης θα είναι καλύτερα από τα χαμηλά και πιο ενδιαφέροντα οδηγικά από τα SUV με πρακτικότητα κάπου στην μέση.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελπιζω να μην φανω επιθετικος, αλλα απορω με μερικα σχολια. Η Χ2 απευθυνεται σε αυτους που οι χωροι πορτπαγκαζ και ο αερας στο ταβανι δεν αποτελουν κριτηριο επιλογης. Αντιθετα τους ενδιαφερει περισσοτερο μια σπορ γραμμη και ομορφια σε πακετο suv που ειναι της μοδος.
Προτεραιοτητες και γουστα ειναι αυτα παιδια. Δεν εχει νοημα να κρινεις την Χ2 με τα κριτηρια ενος οικογενειαρχη ή καποιου που θελει στη ζωη του γενικα να ειναι πρακτικος.
Περιμενω να το δω και απο κοντα, αλλα οι φωτος στο Μ πακετο (οχι στο χρυσαφι) ειναι πανεμορφες.
Παρολα αυτα την κατηγορια νομιζω την εγκαινιασε η GLA.
Λογω τιμης ελπιζω να μην πεσει θυμα της επιτυχιας της, οπως η Χ1 (και η GLA) που εχει 'βρωμισει' ο τοπος απο φτηνες εκδοσεις της, μειωνοντας ετσι το πρεστιζ της.
-
-
Βρε 'τι εχουν τα έρμα και ψοφάν' κατάσταση με τα Χ της BMW!!!
Βρε μήπως φταίνε τα Cinturato P7 που φοράνε;
Ειδικά εδώ η υποστροφή είναι πιο έντονη και από την X1 !!!
Τέρμα κλειδωμένο το τιμόνι και αυτό πάει ευθεία , και στο πρώτο πέρασμα ακόμη με τα 73 χλμ απλά πετυχαίνει να περασει γιατί φρενάρει.
Και μην πει πάλι κανένας για ομίχλες , υγρασία κλπ. , στεγνό και κανονική θερμοκρασία φαίνεται να έχει και η συμπεριφορά της X2 είναι καρμπον της X1.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Γιατί έτσι βάρκα γιαλό; είναι πολύ βαρύ ;
-
Ειναι πιο οδηγοκεντρικο...χιχιχι!
-
Το συγκεκριμένο λέει ότι είναι το s20i, μπροστοκίνητο με 192 άλογα, m-pack και σπορ ανάρτηση. Πράγματι απογοητευτικό αποτέλεσμα, φαίνεται να πέφτει όλο το βάρος μπροστά και να μην στρίβει με τίποτα. Εντύπωση κάνει ότι δεν ενεργοποιούνται τα φρένα σε καμία περίπτωση, σε αντίθεση με ανταγωνιστικά μοντέλα με πολύ παρεμβατικά ηλεκτρονικά συστήματα που φρενάρουν τροχούς και επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα στη δοκιμασία. Πιστεύω ότι η bmw έχει δουλειά να κάνει στο συγκεκριμένο τομέα.
ΥΓ. Ανεξαρτήτως αν μας αρέσει ή όχι, όπως έχουμε υπερ-αναλύσει πολλάκις, ένα τεστ πρέπει να γίνεται στις ιδιες συνθήκες για όλα τα αυτοκίνητα για έχει συγκρίσιμα αποτελέσματα. Αυτό δεν αναιρεί την κακή συμπεριφορά της συγκεκριμένης x2, απλά είναι καλύτερες οι συνθήκες συγκριτικά με το τεστ της μικρότερης σε ιπποδύναμη επίσης μπροστοκίνητης x1 με την ομίχλη και το κρύο.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μακαρι να εχεις δικιο. Τετοιο χουνερι απο τιγκ και 3008 ουτε εγω το μπορω!
-
Και σε αυτό το σημείο έρχεται το τιγκ και περνάει με φουλ ασφάλεια. Μετά έρχονται τα funboys και σου λένε για στρίψιμο και έξοδο στροφής με παραπάνω χλμ.... Ότι να ναι. Εγώ βάζω μέσα οικογένεια και γνωρίζω τι πηρα
-
Πολύ μούτρα βγάζει. Γενικά πολύ κακή συμπεριφορά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάκιστη συμπεριφορα. Να εχεις σκάσει ενα καρο λεφτα για να αγοράσεις το οδηγοκεντρικο 'απόλυτο μηχάνημα οδήγησης' κ να εχεις πολυ χειρότερη συμπεριφορα απο πολυ πιο 'ταπεινά' μοντέλα... Άλλη μια αποδειξη οτι τα ράσα (σήμα) δεν κανουν τον παπά...
-
Βέβαια το χειρότερο είναι να παίρνεις μια μίξη suv, cross over, Station wagon και να περιμένεις οδηγοκεντρικη συμπεριφορά αλλά εδώ μιλάμε για θέματα ασφαλείας πόσο μάλλον όταν στην ίδια κατηγορία άλλα αυτοκίνητα περνούν με άριστα τέτοια τεστ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνεχίζει να απογοητεύει η BMW, μια εταιρία που στο παρελθόν έβγαζε αυτοκίνητα με υποδειγματική συμπεριφορά λόγω πίσω κίνησης.
Τώρα με τις προσθιοκίνητες πλατφόρμες αυτά τα αποτελέσματα θα έχει.
Τα ίδια θα δούμε και στη καινούρια 1.
Κρίμα...
-
Νίκο πάντως η bmw έχει περάσει πραγματικά κάποιες εποχές που ήταν να απορείς γιατί θεωρούνταν κορυφαία επιλογή. Την δεκαετία του 80 και λίγο από την του 90 δεν υπήρχε πάντως καλύτερη επιλογή για τοπογράφους και λοιπούς αναζητούντες την μέτρηση οικοπέδων... Ναι αναφέρομαι για εκείνη την εποχή που υπήρχαν αρκετοί κάτοχοι μοντέλων της φίρμας που κοιτούσαν ως παρακατιανούς εκείνους που είχαν lancia integrale ή celica, Α75. Ευτυχώς τότε ήρθε να ξυπνήσει την Γερμανική βιομηχανία από την μαλάκυνση η audi που έφτιαξε αυτοκίνητα που και πρίμιουμ ήταν αλλά και οδική συμπεριφορά άριστη είχαν να επιδείξουν.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ειναι πιο οδηγοκεντρικο...χιχιχι!Παίρνω αφορμή από το δικό σου post, και προφανώς το σχόλιο πάει και σε σένα. Ώρες-ώρες μερικοί εδώ μέσα συμπεριφέρεστε και γράφετε σαν να μην έχετε την παραμικρή ιδέα από αυτοκίνητα, ή να μην έχετε οδηγήσει τόσο οδηγοκεντρικά και μη-οδηγοκεντρικά οχήματα, ή απλά να κρίνετε με άσχετα κριτήρια (και όχι αυτοκινητιστικά). Οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο, το κοινώς λεγόμενο driver's car, δεν έχει -μόνο- σχέση με τις επιδόσεις, τα φρένα, το με πόσα χλμ περνάει το moose test, το αν είναι ψηλό ή χαμηλό, το αν είναι σκληρό ή μαλακό, ή το αν είναι κόκκινο, μαύρο ή άσπρο. Έχει να κάνει με το αν το αυτοκίνητο κάνει ότι του λες, αν εσύ μπορείς να καταλάβεις ανά πάσα στιγμή τι κάνει το αυτοκίνητο, αν είσαι κοντά στα όριά του να μπορείς να επέμβεις μέσω των χειριστηρίων, αν κάθε σου εντολή μεταφράζεται σε αντίστοιχη δράση του αυτοκινήτου, αν κάθε αντίδραση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον οδηγό και να (αντι)δράσει αναλόγως, και άλλα πολλά που μπορείς να καταλάβεις όταν κάθεσαι πίσω από το τιμόνι και οδηγείς ένα αυτοκίνητο.
Για να δώσω και ένα εντελώς τραβηγμένο παράδειγμα, μπας και καταλάβετε (αν και νιώθω ότι εξηγώ το προφανές), ένα Volvo S60 T6 έχει διαστρικά καλύτερες επιδόσεις από ένα ταπεινό Miata 1.6 σε όλες τις κατηγορίες. Και χωρίς να ξέρω καν αν έχουν περάσει και τι έχουν κάνει στο moose test, είναι πολύ πιθανό το S60 να πετυχαίνει καλύτερη 'επίδοση' από το Miata. Αν όμως ρωτήσετε 10 ανθρώπους -που να ξέρουν τι τους γίνεται και τι λέμε- για το ποιο είναι πιο πολύ driver's car (ή αν θέλετε, fun-to-drive), οι 8 στους 10 θα σας πουν το Miata. Πολύ απλά γιατί η Volvo και η Mazda έχουν εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες στο στήσιμο των οχημάτων τους, οι οποίες φαίνονται στα εν λόγω οχήματα: το Volvo φτιάχτηκε για να είναι ασφαλές, να μην ενοχλεί οδηγό και επιβάτες, και να σε πηγαίνει γρήγορα και με ασφάλεια από το Α στο Β, ενώ το Miata φτιάχτηκε για να δίνει χαρά στον οδηγό (άντε και στον συνεπιβάτη).
Γιατί πρέπει να εξηγούμε το προφανές κάθε φορά ?
-
Προφανώς λοιπόν αφού το θέτεις έτσι θα σου απαντήσω κι εγώ με μια ερώτηση απλή. Αφού το ρημάδι είναι οδηγοκεντρικό γιατί ρε γμτ μου και αφού μεταφέρει τόση πληροφορία, πάει ίσα όταν ο άλλος με 70 κάτι το στρίβει τέρμα δεξιά; Για τη χαρά του οδηγού, του συνεπιβάτη ή του φαναρτζή και του νοσοκόμου; Αιντε σοβαρευτείτε μερικοί και δείτε πως έχουν τα πράγματα. Όντας φίλος της bmw την πατάτα δεν μπορώ να μην την σημειώσω. Όλα καλά κι ωραία αλλά μια και γράφεις για χρώματα μη προσπαθείς να δείξεις το μαύρο - άσπρο; Επίσης να πω πως αν χρειαστώ φακό με το σήμα της dacia ή σιλικονάτη θήκη θα σε ρωτήσω αλλά μέχρι τότε δεν σου ζητώ να μου εξηγήσεις τίποτε και ειδικά τα προφανή. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να φτιάχνει πάλι καλοζυγισμένα σαν στιλέτα οχήματα η bmw και όχι αρπαχτές στην επαρχία.
BMW X2