-
Aν και παλιό άρθρο (πρέπει να έχει ενημερωθεί όμως μέσα στο 2020),μιλάει για τον full hybrid 1.6 140hp στο Juke μέσα στο 2021 κι έναν κινητήρα 1.3 155hp με το EDC7 (κατ' αντιστοιχία του 1.3 με 140 και 160hp που αναμένεται επίσης μέσα στο 21' για το Captur).
-
Στην τιμολόγηση θα παιχτεί το παιχνίδι αφού με 25-29Κ € υπάρχουν τα Hyundai Kona & Toyota CHR.
-
Στην τιμολόγηση θα παιχτεί το παιχνίδι αφού με 25-29Κ € υπάρχουν τα Hyundai Kona & Toyota CHR.
25 & 30 χιλιάρικα για Juke !!1!? Πλάκα θα χει
-
Για το Κona συμφωνώ,έρχεται και το fl
Το CHR είναι κατ'αρχήν άλλη κατηγορία,μεγαλύτερη,υβριδικό με 1.800 και 2.000 κ.εκ. -αντί για 1.6 που είναι το υβριδικό Renault/Nissan- κι επιπλέον το Juke θα έρθει με 1.3 τετρακύλινδρος 155hp κι αυτόματο, ενώ η Toyota έχει έναν τρικύλινδρο 1.2 με 112hp,οπότε με αυτά τα δεδομένα δύσκολη η σύγκριση τιμών τους.
-
Στο CHR δεν τον κόψανε τον 1,2Τ βενζίνης και τον αντικατέστησε ο 1,5 hybrid του Yaris; Άσε που δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο να πάρεις το CHR και να μην το πάρεις (κυρίως) 1,8 hybrid. Αν δεν θες hybrid ο 1,2Τ δεν αξίζει είναι ψοφιος, πας αλλού.
ΥΓ: Το Juke με ένα ζωντανό μοτέρ σε σχέση με το 1000 αν δεν γίνει πολύ ακριβό θα είναι μια πολύ ολοκληρωμένη επιλογή. Στο td μου είχε αρέσει πολύ εκτός του μοτέρ του και του ασαφους M/T αλλά αυτό λογικά θα έρθει με διαφορετικό στο νέο μοτέρ.
-
Στο CHR δεν τον κόψανε τον 1,2Τ βενζίνης και τον αντικατέστησε ο 1,5 hybrid του Yaris; Άσε που δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο να πάρεις το CHR και να μην το πάρεις (κυρίως) 1,8 hybrid. Αν δεν θες hybrid ο 1,2Τ δεν αξίζει είναι ψοφιος, πας αλλού.
Hybrid στο CHR αξίζει μόνο 2.0 (αλλά για εδώ 2λιτρος,επικίνδυνα πράγματα). Ο 1.8 έχει 122hp, σε βαρύτερο αμάξωμα από το Juke, δε συγκρίνεται με τον 1.6 των 140hp της Renault-Nissan.
ΥΓ: Το Juke με ένα ζωντανό μοτέρ σε σχέση με το 1000 αν δεν γίνει πολύ ακριβό θα είναι μια πολύ ολοκληρωμένη επιλογή. Στο td μου είχε αρέσει πολύ εκτός του μοτέρ του και του ασαφους M/T αλλά αυτό λογικά θα έρθει με διαφορετικό στο νέο μοτέρ.
Συμφωνώ κι εγώ πιστεύω πως με μια καλή τιμολόγηση θα αναβαθμιστεί πολύ το Juke με αυτόν τον κινητήρα (επίσης ο νέος 1.3 απ'ότι κατάλαβα θα είναι και mildhybrid,οπότε μπορεί να έχει και καμιά έκπτωση 50% στα Τ.Τ.)
-
Hybrid στο CHR αξίζει μόνο 2.0 (αλλά για εδώ 2λιτρος,επικίνδυνα πράγματα). Ο 1.8 έχει 122hp, σε βαρύτερο αμάξωμα από το Juke, δε συγκρίνεται με τον 1.6 των 140hp της Renault-Nissan.
True, μόνο για πόλη το 1,8 απαγορευτικό λόγο φορολογικού το 2,0...
-
Το είδα από κοντά . Έκδοση nconnecta. Εξαιρετικό από μέσα . Σε λευκό μεταλλικό με μαύρη οροφή . Εξαιρετικό σε εμφάνιση.Μαγικά τα led μπροστά. Από ότι κατάλαβα η τιμή στα 20.900. Το θεωρώ τρελή ευκαιρία. Από εξοπλισμό λείπει μόνο το ACC το οποίο δεν ξέρω αν μπαίνει εξτρά . Ειδικά από του χρόνου που θα έρθει με mild hybrid πιστεύω ότι θα ξεσκίσει.Αν το προηγούμενο που ήταν σαν βατράχι πούλησε 1.000.000 αυτό θα ξεπουλήσει.
-
Πάντως οπότε το βλέπω στο δρόμο από απέναντι αργώ να το καταλάβω, φαίνεται πολύ ψηλό και εντυπωσιακό , πολύ ωραίο τελικά.
-
Υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει εντυπώσεις ?
-
Το Juke το μόνο που χρειάζεται είναι τον Tce των 140ps και ενα σαφές M/T. Θα χτυπηθεί στα ίσια με το Captur και το Puma για την κορυφή της κατηγορίας. Το 2008 είναι υπερκοστολογημένο. Δεν θα το κοίταζα σε αυτά τα λεφτά ποτέ.
-
Αν ερθει με καλο mild hybrid στα 1.0 τοτε θα ειναι ωραια επιλογη. Εκει που πασχει το σημερινο ειναι στο σκαλοπατι ροπης του turbo. Αν το καλυψει ο ηλεκτροκινητηρας τοτς τελειωνει και αυτο το αρνητικο του.
Εδω, μια βολτούλα
-
Στα 20.900 γιατί κάποιος να πάρει αυτό και όχι το Puma, το οποίο είναι παντού καλύτερο? Ειδικά στο μοτέρ, αυτό το 1.000αρι έχει θεματάκια, ειδικά χαμηλά.
-
Δεν εχεις αδικο...ξεκαθαρα θεμα αισθητικης.
Ειδα το puma στο ελαφαντι.....wow. Σαν cayenne ειναι
-
Στα 20.900 γιατί κάποιος να πάρει αυτό και όχι το Puma, το οποίο είναι παντού καλύτερο? Ειδικά στο μοτέρ, αυτό το 1.000αρι έχει θεματάκια, ειδικά χαμηλά.
Ακριβώς αυτό. Σήμερα άρχισα να ωθώ την ιδέα στο μυαλό του κουμπάρου μου για το Puma. Οδηγική ευχαρίστηση και ομορφιά. Χάνει μόνο σε χώρους για τους πίσω. Αν έρθει με τον 140ps & ένα νορμάλ κιβώτιο το ξανασυζητάμε.
-
Υπάρχει κανένα άρθρο για το πότε θα είναι διαθέσιμοι άλλοι κινητήρες για το Juke?
Δεν ξέρω αν μας διαβάζουν και συντάκτες του περιοδικού να μας βοηθήσουν!
-
Τα είδα και τα 2 από κοντά .Εκεί που είναι πολύ καλύτερο το ΝΙSSAN είναι το εσωτερικό του . Θεωρώ 2 σκάλες πιο πάνω.
Τώρα και από εξωτερική εμφάνιση προσωπικά βρίσκω πιο ψαρωτικό το JUKE , όχι ότι το puma δεν είναι ωραίο . Από την άλλη βλέπω αρκετά κατασκευαστικά θέματα στο owners club για το FORD. Για τον κινητήρα έχεις δίκιο και για αυτό είπα ότι ίσως αξίζει η αναμονή για την mild hybrid έκδοση του JUKE. Επίσης στους χώρους πίσω νομίζω το NISSAN είναι ένα κλικ πιο πάνω.
Τέλος η θέση οδήγησης είναι καλύτερη ,ειδικά για αυτούς που θέλουν να οδηγούν ψηλότερα , που ταιριάζει καλύτερα σαν suv.
Επίσης το PUMA είναι 1600 ευρώ ακριβότερο , από την άλλη όμως δίνει 8ετή εγγύηση.
-
Πολύ ωραίο το Juke με το πορτοκαλί μέσα! Μου θυμίζει το corsa μου!
Αλλα 117 άλογα με τόσα χρήματα..;
-
Εμένα μετά το 2008 το καλύτερο στο μάτι μου είναι το Juke. O κινητήρας τα έχουμε πει, είναι το αδύναμο σημείο του, και όχι για τα άλογα, αλλά για τα υπόλοιπα που τα έχω αναφέρει και ακούσει σε διάφορα τεστ.
-
Εχει λοξιγκα στις 1200 σ.α.λ και εκει χαμηλα, κατα τα αλλα ειναι σαφως πιο ποιοτικο σε λειτουργια απο οποιοδηποτε diesel. Ισως με το mild hybrid καλυψουν αυτον το λοξιγκα
Nissan Juke 2019