-
Παρών .....
Ε καλά, εσύ δε μετράς! Αφού σου αρέσει το Baleno...
-
Σήμερα πέρασα να ρωτήσω πότε έρχεται (μέσα Φλεβάρη) και όταν τους είπα με το χιλιαρι θα έρθει για αρχή πετάχτηκαν ο πωλητής με το διευθυντή να μου πουν ότι θα είναι και ο μοναδικός κινητήρας που θα έρθει.Εκει πάνω μου πρόσθεσε ότι μόνο στην N connecta και πάνω θα έχει sport mode που θα δίνει παραπάνω ίππους.Επίσης είχε φάση όταν μου είπε ότι το αμάξι είναι ήδη ένα εξάμηνο μπροστά σε τεχνολογίες.
-
Θα ερθει προς το καλοκαιρι και ο 1.3. Αν δειτε οι τιμες στα μεταχειρισμενα juke diesel εχουν παρει τον ανηφορο εξαιτιας ολου αυτου!
-
Επίσης είχε φάση όταν μου είπε ότι το αμάξι είναι ήδη ένα εξάμηνο μπροστά σε τεχνολογίες.
Ναι ναι, μόνο η Νισσάν...αλλά ξέχασαν να σου πουν ότι είναι χρόνια μπροστά σε ασχήμια!!
-
.......σε ομορφια, εννουσε.
Μπερδευτηκε ο Φανης.
-
Μπερδευτηκε ο Φανης.
Αχαχαχα!! Λαπ, το προηγούμενο Juke απλά δεν βλεπόταν, από τα ασχημότερα αυτοκίνητα, (μαζί με το μούλτιπλα) που έχουν βγει τα τελευταία 30 χρόνια. Το νέο είναι σαφώς καλύτερο, αλλά συνεχίζει να είναι άσχημο, προσπαθεί πολύ για να είναι διαφορετικό και είναι τελικά μια μπούρδα!
-
Το Juke είναι περίεργη περίπτωση αυτοκινήτου. Το προηγούμενο στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου, μετά μου άρεσε, μετά κάτι δεν μου άρεσε πάλι... και συνέχεια το ίδιο... Το καινούριο μου αρέσει, αλλά θεωρώ ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένη κατηγορία πελατών. Όπως π.χ. το Beetle ή το Mini Cooper κλπ...
Το Σεπτέμβριο που γυρνούσα σε εμπορίες, γνώρισα μία μεγαλοκοπελιά σε έκθεση της Νissan που έκλεισε ένα από τα τελευταία στοκαρισμένα Juke, diesel. Περίμενε να βγει το καινούριο και απόφασισε τελικά να πάρει το προηγούμενο με καλή έκπτωση. Θεωρώ ότι της ταίριαζε απόλυτα σύμφωνα με το τρόπο ζωής της, το στυλ της και το επάγγελμά της.
Είναι κάποια αυτοκίνητα που δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό.
-
Lap wrote:
Μπερδευτηκε ο Φανης.
Αχαχαχα!! Λαπ, το προηγούμενο Juke απλά δεν βλεπόταν, από τα ασχημότερα αυτοκίνητα, (μαζί με το μούλτιπλα) που έχουν βγει τα τελευταία 30 χρόνια. Το νέο είναι σαφώς καλύτερο, αλλά συνεχίζει να είναι άσχημο, προσπαθεί πολύ για να είναι διαφορετικό και είναι τελικά μια μπούρδα!
Επειδη, το τραβαει η ψυχη σου.
Δες εδω απο εναν σωστο, ορθοδοξο πασοκο....6:20
-
-
Δεν διαβάζω διθυραμβικά σχόλια... Αξιοπερίεργο για νέο μοντέλο...
Οδηγήστε το σε έναν δρόμο της περιφέρειας με στροφές και θα απορήσετε πώς η Nissan κατάφερε να κάνει το συγγενικό του Micra τόσο βαρετό στην οδήγηση, ενώ θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο.
https://www.drive.gr/test-drives/apostoli/dokimazoyme-neo-nissan-juke
-
Ρε σεις εκει στο drive.....
Το 80% του αρθρου που εχει το περιοδικο.....
-
Σήμερα, ξεκίνησε η πανελλαδική παρουσίαση του νέου Juke στη Λιβαδειά. Οπότε σε λίγες μέρες θα έχουμε και reviews από οδήγηση επί ελληνικού εδάφους.
-
Πρέπει να είναι ήδη στις εκθέσεις τα αμάξια γιατί είδα που είχαν σκεπασμένο με κόκκινο πανί ένα.
-
-
Είναι και από 15 Ιανουαρίου είναι και διαθέσιμα για test drive.
-
Μια χαρά θα πήγαινα να το δω αύριο με τη γυναίκα.Ας ελπίσουμε να παίζει καμία προσφορά γιατί η Peugeot μόνο μεταλλικό δίνει δώρο για το 2008.
-
Fanis75 wrote:
Μια χαρά θα πήγαινα να το δω αύριο με τη γυναίκα.Ας ελπίσουμε να παίζει καμία προσφορά γιατί η Peugeot μόνο μεταλλικό δίνει δώρο για το 2008.
Θα το έβλεπα και εγώ για αλλαγη του - ήδη σχεδόν 4ετιας - υβριδικου γιαρις της γυναίκας (με έχουν φάει αλλωστε και τα παιδιά στο QQ forum να ξαναπάρω ένα NISSAN) αλλά νομίζω ότι η Toyota με την ανακοινωση του Yaris SUV εδωσε απαντηση στο διλημμα μας.
-
Ωραιο φαινεται. Τι κινητηρας ειναι ο 1.0? Αξιοπιστος? Ποσα χρονια εγγυηση εχει? Αισθητηρες μπρος πισω υπαρχουν?
-
Ωραιο φαινεται. Τι κινητηρας ειναι ο 1.0? Αξιοπιστος? Ποσα χρονια εγγυηση εχει? Αισθητηρες μπρος πισω υπαρχουν?
Ο 1.0 της Renault είναι που φοράει και το clio, micra κλπ. Εγγύηση λογικά η κλασική της Nissan. Αισθητήρες ανάλογα την έκδοση (σε κάποια-ες εκδόσεις μπορεί να έχει και κάμερα-ες)
-
Nissan Juke 2019