-
Καλημερα σας, σκεφτομαι να αγορασω gtline ελαφρως μεταχειρισμενο με 27000€ περιοπου με τον παλιο κινητηρα και κιβωτιο (1.6 eat6). Αξιζει με τον παλιο κινητηρα ή ο καινουριος ειναι πολυ καλυτερος, (αποδοση,καταναλωση, κιβωτιο), επισης εχω ακουσει οτι η συμπεριφορα του αυτοκινητου σε λακουβες δεννειναι τοσο καλη οσο σε καποια αλλα αμαξια του ανταγωνισμου, και γενικα μου φαινονται πολλα τα 27000 για μεταχειρισμενω 3 ετων, περιμενωτη γνωμη σας, ευχαριστω εκ των προτερων
-
Πολλά μου φαίνονται και εμένα τα 27. Δες για κάποιο active ή allure με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, ελληνικό, καθαρό και με υπόλοιπο εγγύησης. Μεγάλες διαφορές με τον παλιό κινητήρα δε πιστεύω να έχουν αλλά θα προτιμούσα eat8 με τον 1.5 που είναι πιο ραφιναρισμένος.
-
Πολλά μου φαίνονται και εμένα τα 27. Δες για κάποιο active ή allure με όσο το δυνατόν λιγότερα χλμ, ελληνικό, καθαρό και με υπόλοιπο εγγύησης. Μεγάλες διαφορές με τον παλιό κινητήρα δε πιστεύω να έχουν αλλά θα προτιμούσα eat8 με τον 1.5 που είναι πιο ραφιναρισμένος.
καλα και τα active εχουν 24000 με 25000 και με πολυ λιγοτερο και σημαντικο εξοπλισμο(εμφανισης και ασφαλειας) αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι μοντελο 5ετιας και ειναι καπως να δινεις τοσα για προηγουμενο μοντελο, στην περιπτωση ανεσης (λακουβες σαμαρακια) υπαρχει καποια διαπιστωση?
-
εγω παντως αν και 5ετιας λεει, το περιμενω καινουργιο και μαλιστα με 55 σχεδον χιλιαρικα.. ατιμη κοινωνια που δεν εβρισκα ιαπωνα αξιοπρεπη φευ, γαμω τη μαζντα μου γαμω. η βολτα που εχω κανει με απλο 1.6 βενζινη ηταν κυριλε μεν, δηλαδη μια χαρα λακουβες κλπ, αλλα χωρις πολλες απαιτησεις για στριψιματα. βασικα απο οσα εχω μπει στη κατηγορια παιζει να ηταν το πιο καλο σε γκέικη πιγιοτητα κινησης, δηλαδη λακουβο καλη. με χειροτερα τα κορεατικα, το τιγκουαν με τις 19αρες και το ερμο και απαισιο το κουγκα το τελευταιο που μυριζε τουότα στο κοπανημα επαναφορας. στματαησανε τα τουοτα το κπανημα και εγινε το κουγκα τουοτα στη θεση των τουοτα. ακομη και το ντι ες εφτα με 19αρες κοπαναγε. βασικα με αφορμη αυτα, δες τι ζαντα εχει, αν εχει 19αρα θα κοπαναει οτι και να ειναι.
-
Κοπαναγε το τελευταίο φορδ κουγκαρ γάτο? Πφφ δε το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια..
-
στην επαναφορα, εχει αυτο το γκλουπ το τογιοτέικο. οχι το φευ, δεν βρηκα καν τεστ ντράιβ τετοιο, το απλο βενζινατο. σε φευ ηταν ευκαιριαρα, επαιρνες βινιαλε με ολο το καταλογο απανω και ερχοτανε 10 χιλιαρικα κατω απο το τριο οχτω. και με θεωρητικα καποια καλα γκαζακια. οκ, ειχε κατι θεματακια με ανακληση και δεν το πουλαγανε, αλλα καποια στιγμη θα το κανανε, εδω στο πουγκ και περμενω μηνες 4. αλλα δεν εβγαινε 4κουνητο και ειναι πολυ φορντ ΝΟΤ σε σχεση με το προηγουμενο. πανε με αυτο για τον οικογενειαρχη που δεν κοιταζει ξενο ποδογυρο, εχει κολλησει στη πουλχερια με το τριαρι προικα.
-
Γάτε, το Mitsu Outlander (το PHEV με τις περισσότερες πωλήσεις πανευρωπαϊκά στην κατηγορία των Σουβ) δε σε γυάλισε;
-
Καλημερα σας, σκεφτομαι να αγορασω gtline ελαφρως μεταχειρισμενο με 27000€ περιοπου με τον παλιο κινητηρα και κιβωτιο (1.6 eat6). Αξιζει με τον παλιο κινητηρα ή ο καινουριος ειναι πολυ καλυτερος, (αποδοση,καταναλωση, κιβωτιο), επισης εχω ακουσει οτι η συμπεριφορα του αυτοκινητου σε λακουβες δεννειναι τοσο καλη οσο σε καποια αλλα αμαξια του ανταγωνισμου, και γενικα μου φαινονται πολλα τα 27000 για μεταχειρισμενω 3 ετων, περιμενωτη γνωμη σας, ευχαριστω εκ των προτερων
Mazda CX-30 | Buy a Car at mobile.de
Καλορίζικό φίλε, να το χαρείς!
-
γενικά μου φαινονται πολλα τα 27000 για μεταχειρισμενω 3 ετων
Γενικά, είναι πολλά.
-
Lampak wrote:
Mazda CX-30 | Buy a Car at mobile.de
Καλορίζικό φίλε, να το χαρείς!
Θες και ενα 5000αρο για τελωνειο και μεταφορα, μπορει και παραπανω
-
γενικά μου φαινονται πολλα τα 27000 για μεταχειρισμενω 3 ετων
Γενικά, είναι πολλά.
Πολλα ειναι αλλα απο την αλλη εχει μονο 40000χλμ και η τιμη αγορας ειναι 37000,δεν ξερω δυσκολη αποφαση
-
Τελικά ο κολλητός μου που έψαχνε για αμάξι και είχε ψιλοκαταλήξει στο 2008, πήρε το 3008 pre-facelift μαύρο τελευταία κομμάτια (καινούργιο) στα 26.000. 1.5 diesel 130ps manual έκδοση active?
Πήγαμε μαζί και οδήγησα για μια μικρή βόλτα. Σε σχέση με το kuga 1.5 diesel 120ps stline μπορώ να πω:
Η ανάρτηση είναι ένα-δυο κλικ πιο μαλακιά. Και τα 2 φοράνε 18ρες, το kuga 235/50/18 και το Peugeot νομίζω 225/55/18.
βέβαια το stilne έχει λίγο πιο σφικτή ανάρτηση έτσι και αλλιώς
Στην εκκίνηση από στάση το Peugeot μου φάνηκε λίγο πιο ανάλαφρο. Σαν δύναμη δεν είδα κάποια αισθητή διαφορά, αλλά δεν το έκανα και πολύ ώρα βόλτα.
Πρώτη μου επαφή με το 'μικρό' τιμόνι της Peugeot . Ok, ωραίο αλλά δεν μπορώ να πω ότι αλλάζει τελείως την αίσθηση.
Το κιβώτιο του Peugeot καμία σχέση με το ford. Πολύ πιο 'ασαφές', σε σημείο που την πρώτη φορά δεν έβαλα σωστά την 1η και την 'γρατζούνισα' Βέβαια δεν είναι και κουτάλα, μια χαρά το συνηθίζεις
Από ότι μου είπε του έβαλαν και κάμερα πίσω (μάλλον εργοστασιακή).
Από εξοπλισμό που είδα είχε
Lane warning
Traffic sign recognition
Cruise control (οχι το adaptive)
Car play - android auto (έχει τη μικρή οθόνη, χωρίς navigation αλλά είναι μια χαρά)
Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες
Pre-collision warning
Αισθητήρες parking πίσω και κάμερα
Από ότι μου είπε του έβαλαν στην αντιπροσωπεία κάμερα πίσω (μάλλον εργοστασιακή).
Αυτά πρόλαβα να δω.
Επίσης του είπαν ότι μπαίνουν κάμερες 360 (μπρος και στους καθρέπτες) Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν είχε στους καθρέπτες και χρησιμοποιούσε τις 2 για να 'ζωγραφίζει' την κάτοψη.
Σαν ποιότητα υλικών μου άρεσε πολύ, ειδικά τα υφάσματα στις πόρτες και τα καθίσματα. Και πολύ καλή ηχομόνωση, σε συνδυασμό με την άνετη ανάρτηση θα κάνει πολύ ωραίο ταξίδι.
όταν βγούμε από lockdown και κατέβω Τρίπολη θα κάνουμε καμιά εκδρομή και θα το οδηγήσω περισσότερο.
-
...έψαχνε για αμάξι και είχε ψιλοκαταλήξει στο 2008, πήρε το 3008 pre-facelift...
Έκανε το προφανές. Αυτό που έλεγα εγώ όταν πήγα να δω το 2008, και μετά παρέλευσης σύντομου χρονικού διαστήματος το έκανα στην άκρη και ασχολήθηκα με το 3008, ένα συνολικά καλύτερο αμάξι το οποίο εκείνη την περίοδο αποτιμάτο στα ίδια λεφτά...
-
Να συμπληρώσω ο φίλος είναι παντρεμένος με 2 μικρά παιδιά. Το 2008 ήταν το μόνο που του φάνηκε οριακά καλό σε χώρους. Είχε δει captur, puma, kona καθώς και το νέο tuscon (αλλά είχε ενδοιασμούς σχετικά με την κατανάλωση, κανει ~ 17.000km ανά έτος)
έως τώρα οδηγούσε VW golf mk4 και Peugeot 308 mk1
-
Το κιβώτιο του Peugeot καμία σχέση με το ford. Πολύ πιο 'ασαφές', σε σημείο που την πρώτη φορά δεν έβαλα σωστά την 1η και την 'γρατζούνισα' Βέβαια δεν είναι και κουτάλα, μια χαρά το συνηθίζεις
Για πέταμα είναι....άθλια κιβώτια, απορώ γιατί τα έχουν ακόμα. Μάλλον άλλο ένα selling point υπέρ του αυτόματου.
-
Αυτά τα κουσούρια τα κουβαλάνε οι Γάλλοι ακόμη.
-
Επίσης του είπαν ότι μπαίνουν κάμερες 360 (μπρος και στους καθρέπτες) Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν είχε στους καθρέπτες και χρησιμοποιούσε τις 2 για να 'ζωγραφίζει' την κάτοψη.
Αυτό ακριβώς ισχύει. Τώρα τι του είπαν αυτοί, δεν μπορώ να καταλάβω...
-
Καλησπέρα σας,
Είμαι ανάμεσα στο 3008 και στο Tucson. Όσον αφορά τις αναρτήσεις το 3008 έχει Ημιάκαμπτο άξονα αν δεν κάνω λάθος ενώ το Tucson διαθέτει Πολλαπλούς. Όσον αφορά τους επιβάτες στις πίσω θέσεις ειδικά αισθάνονται μεγάλη διαφορά από 'αναταράξεις' εξαιτίας του Ημιάκαμπτου άξονα ή δεν ισχύει ?
-
να σου πω... οσο μπηκα στο τρια χιλιαρικα δεν χοροπηδηγε, βασικα δεν καταλαβα τον ημιακαμπτο. ειναι και θεμα σεταπ. με 17αρες. ενω στο ιδιο του το ντι ες εφτα με πολλαπλων και δεκανιαρες ή στο αρ λάιν το τιγκ, χοροπηδηγμα απο κομικς. οποτε εγω το παραγγειλα αντι του ντι ες εφτα μονο και μονο επειδη μπορουσα να το παρω με 18αρες που υποθετω μαζι με την πισω ανεξαρτηση θα το κανουν χαλι για τον απαφτο. το phev. απο κορεατες, οχι ομως αυτον που καπου αναφερεις που δεν εχω ιδεα, η γενικη εντυπωση ειναι οτι το πανε το στησιμο στο σφιχτουλικο, φαινεται η απειρια τους στο σεταπ οπως και η υπεροχη τους στην αξιοπιστια.
-
Αυτά τα οχηματα θα χοροπηδουν σε κυματιστα κομμάτια της εθνικής, διοτι έχουν μεγαλες διαδρομές οι αναρτησεις τους. Υποτίθεται είναι φτιαγμενα για μικρό εξερευνήσεις οπότε έχουν μεγαλύτερες διαδρομές οι αναρτησεις τους.
Εχουν άλλες βάσεις τα peugeot από οτι στο παρελθόν πριν 10-15 ετη στον ημιάκαμπτο πίσω που σβήνει τα χτυπηματακια αλλά λόγω υψηλού κέντρου βάρους, μεγάλης αναρτωμενης μάζας και διαδρομής αμορτισερ θα χοροπηδάει καπως.
Peugeot 3008 2016