-
Τελικά ο άλλος στο FB μάλλον απατεώνας είναι . θέλει να πουλήσει καλώδιο.
Με βρήκαν από το Post ομάδα ελληνική στο FB.
https://www.facebook.com/groups/1794126110881927
Όποιος έχει 3008 ας μπει.
Παίζει να κανονίσουν και group buy
Μπορείς να μας ενημερώσεις, για εμάς που δεν έχουμε FB?
-
Πήρε 3008 ο gatoz;;;; Απίστευτο!...!... Γαλλικό ο gatoz;;;;;
Όλο επεισόδια χάνω!!!!
Καλοτάξιδο!!!! Πω ρε, από VITARA στο 3008 ... Τρελή μετάβαση...
Αυτός ο cruiser τους έχει πείσει όλους και παίρνουν PSA... χα!χα!...
Ευτυχώς του ξέφυγα...
Σιγά μην μου ξέφυγες ...
Απλά είχα δασκαλέψει το κοριτσάκι που του έλλειπαν 3 χιλιάρικα να μην πάει σε μεταχειρισμένο και να περιμένει να πουλήσεις....
-
Καλορίζικο το plug-in gatoz.
Είχα βάλει στοίχημα οτι θα έπαιρνες plug-in και μάλλον Suzuki.
Έχασα μόνο το δεύτερο μερος του στοιχήματος.
-
Καλοταξιδο γατε. Καλα
γ@....σιατον Γεναρη.*Ταξιδια ηθελα να πω
-
#kolotoumba
μολις ερθει οτι και αν ειναι αφτο θα μαθετε τι ειναι. φαν ασιουπη. το αυτο κριε.
και δεν μπαινει σε πριζα. αλλα ειναι στα τεσσερο. οχι κλιν οφ βεβαια, μπασταρντ. και πλερω φορο ο γατοζ αρκετο. αλλα δεν μιεται, αφου μου αρεζε... αν και δεν παει μια μπροστα στο πουγκ. οχι οτι δεν παει ομως.
...με ετρωγε ολιγον η εκτος ανικανοτης. και η ελειψεις σε εξοπλισμο απο την ωρα που εχωνα 53 και δεν θα πηγαινα και χωμα. οποτε ηθελα το ανταπτιβ, ηθελα ζεστοκωλι, ηθελα...
θα καλυψω τα γκαζια με το προτζεκτ που ηδη ψαχνω αμαξι να σιαξω: ρο χι εφτα του 95. με τα χερακια μου, εκλεισα ηδη χωρο και χρηση σε αναβατοριο καποιες ημεραι.
-
Θα πάρεις ΡΟ-ΤΟ-ΡΑ;!;!
-
Πάρε το Φεβ το χακί, αλλιώς θα το μετανιώσεις...
-
Σημερα πηρα χαμπαρι οτι θα επαιρνες το 3008 και σημερα παλι βλεπω το ακυρωσες
Οταν λες θα φτιαξεις εσυ το RX7 τι εννοεις? Να του αλλαξεις λαδια ή ξερεις να αλλαζεις και μαχαιρια στους ροτορες αμα λαχει?
-
-
Ματσούντα σι-ιξ θέρτι 4κουνο ή χόντα σι-αρ-βι, γάτε;
-
Εγώ έμαθα αλλά δεν προδίδω. Μάλιστα η επιλογή αυτή κρίνεται απολυτως λογική για τα γατο-ιδεωδη.
Καλύτερα που δεν πήρε αυτό το τριαχιλιαρικαοκτω, του είπα τον Φορμέντορα αλλά δεν αφού ειναι ασφαλτερο τέρμα, θέλει λέει να μπορεί και να ξεστρατιζει άμα χρειαστεί.
Η είδηση είναι ότι ο Κανιογλου (resurrection garage) μπορει να αποκτήσει Αθηναίο συναγωνιστή και να λαδωνουν παρέα αυτο τον μάταιο κόσμο. Μετά τους σχολικούς τροχονόμους, κριτές με κίτρινο κόκκινες σημαίες...
-
Για το κάζο και εγώ με τη σειρά μου... μπάς και θυμάστε μια παλιά διαφήμιση με ένα σκυλάκι παιχνίδι? Έμοιαζε με το video που παραθέτω
To τραγούδι της διαφήμισης πήγαινε κάπως έτσι:
Τρέχει και πηδά ο Αζόρ
Νάτος κάνει τούμπα ξανά
Νατος ο Αζόρ, νατος ο Αζόρ
Νάτος, κάνει τούμπα ξανά
-
Σιγά μη πήρε crv. Mazda 2λιτρο μπορεί.
Άντε με το καλό γάτε και εύχομαι να κάνεις την επιλογή που θα σε χαροποιει περισσότερο!
Όσο για το rx7 αμαξαρα αλλά αν δεν βρεις κάποιο σε πολύ καλή κατάσταση διατηρημένο όλα αυτά τα χρόνια, οι ανάγκες του και τα χρήματα που θα χρειαστούν για να γίνει αξιοπρεπές θα είναι υπερβολικά σαν ποσό...
-
Έρωτας το Batmobile της Mazda...
-
Δεν μας έφτανε ο ένας Τσόφρας , μας ήρθε και άλλος...
Καλή πάντως η επιλογή που έκανε . Και εμένα μου αρέσει ...
-
Πρωτον, μιληστε ελληνικά. Σαν να διαβαζω μεταφραση του google γράφετε.
(Και το λεω εγω....δηλαδη φανταστείτε! )
Δευτερον, δεν πειρε 3008 ή πείρε και αλλο;
Ποια η κωλοτουμπα; αφου κωλοτουμπα ηταν το 3008. Τωρα ξανα εκανε κωλοτουμπα για να ερθει στα ισα του;
Μιλατε για suv , αυτος λεει για rx7....
Μετα λετε για αλλο χρωμα....
ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
-
Δεν θα παρει 3008 τελικα. Θα παρει κατι αλλο + RX7
Τον εχει πιασει η κριση των ηντα
-
Ετσι μπράβο, ... μαλιστα. Απλα και ελληνικα.
Καλα.....ήντα!
-
Δε φταίμε εμείς Γυρε, μας κόλλησε και γράφουμε Στρατισσινεϊκα και εμείς οι καλά σαράντα(ένα), άστα...
Εξάλλου οι Λέοντες θέλουν σοβαρούς παίχτες σαν και εμάς που μπορούν να τους εχχχτιμησουν...
(Άντε να γυρίσει η χρονιά)
-
Πρωτον, μιληστε ελληνικά. Σαν να διαβαζω μεταφραση του google γράφετε.
(Και το λεω εγω....δηλαδη φανταστείτε! )
Δευτερον, δεν πειρε 3008 ή πείρε και αλλο;
Ποια η κωλοτουμπα; αφου κωλοτουμπα ηταν το 3008. Τωρα ξανα εκανε κωλοτουμπα για να ερθει στα ισα του;
Μιλατε για suv , αυτος λεει για rx7....
Μετα λετε για αλλο χρωμα....
ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
+1
Το RX7 που κολλάει εν' έτη 2020 προς 2021 ???
Peugeot 3008 2016