-
ξεφτιλικια, γαλλικα ξεφτιλικια... κριου,χαρις, zef und φαν.
-
Αχαχαχα....η μπουρνουζοπετσέτα η καλή...που είναι τόσο απαλή!!!
-
Δεν είναι 'προνόμιο' των Γάλλων.
Στο Panda μου τα λάδια ήταν μισά από το εργοστάσιο.
Όταν διαμαρτυρηθηκα στον αντιπρόσωπο, αυτός μου απάντησε ότι όλα τα αυτοκίνητα που του έρχονται είναι έτσι. Χαρακτηριστικά μου απάντησε'πήγαινε να τραβήξεις βέργα σε όποιο αμάξι της βιτρίνας θες,τα ίδια θα βρεις'
-
Αχαχαχα....η μπουρνουζοπετσέτα η καλή...που είναι τόσο απαλή!!!
τη λες και ρομπα. ε?
-
Όταν διαμαρτυρηθηκα στον αντιπρόσωπο, αυτός μου απάντησε ότι όλα τα αυτοκίνητα που του έρχονται είναι έτσι. Χαρακτηριστικά μου απάντησε'πήγαινε να τραβήξεις βέργα σε όποιο αμάξι της βιτρίνας θες,τα ίδια θα βρεις'
Τι εννοείς 'μισά'; Τα λάδια πρέπει να είναι ανάμεσα στο ΜΙΝ και στο ΜΑΧ στην βέργα. Αν ήταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο τιμές, κακώς διαμαρτυρήθηκες. Και φυσικά το ΜΙΝ δεν σημαίνει άδειο, είναι η ελάχιστη προβλεπόμενη ποσότητα. Αναλόγως του αυτοκινήτου το ΜΙΝ από το ΜΑΧ είναι συνήθως 0,5-1 λίτρο λαδιού. Η συνολική ποσότητα φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερη.
-
λοιπον, ας μην το κραταμε κρυφον.
δεχομαι τη καζουρα ολοκληρη. ξεκινησα απο σουβι σοβαρο και καταντησα με γαλλικη φακλανα..
ελπιζω να μου αρεσει στην συμβιωση.
3008 λοιπον, phev 300. Απο τη προσφορα της avis αλλα με τροποποιημενους ορους, βλεπε service σε αντιπροσωπεια για τον γατο ειδικα, και με εξαγορα. Ηταν ετοιμοπαραδοτο, οποτε επαιξε και αποφασιστηκε σε χρονο γουαρπ.
μαλιστα εχει και επιλογη στο χρωμα την οποια μεχρι αυριο ισως να μπορω να αλλαξω. η αρχικη μου ειναι gris amazonite. ακομη και στο ονομα ειναι ανωμαλοι οι γαλατες...
καποιος να το εχει να πει κατι αναμεσα σε amazonite, το αλλο γκρι, μπλε, ασπρο και μαυρο? ε?
-
μπράβο , καλοτάξιδο !Αναμένουμε πολλές φωτογραφίες ! Ενδιαφέρον δεν έχει τι πήρες για κάθε μέρα αλλά τι θα πάρεις για το χώμα!
-
μπράβο , καλοτάξιδο !Αναμένουμε πολλές φωτογραφίες ! Ενδιαφέρον δεν έχει τι πήρες για κάθε μέρα αλλά τι θα πάρεις για το χώμα!
γιε μου εξεχασες τη χαρα του πατερα... με συντροφευει κατι χρονια τωρα και θα συνεχισει μερικα ακομη. του επηρα τις προαλλες και παπα καινουργια αναγομωση φουλ χωματινη
-
λοιπον, ας μην το κραταμε κρυφον.
δεχομαι τη καζουρα ολοκληρη. ξεκινησα απο σουβι σοβαρο και καταντησα με γαλλικη φακλανα..
ελπιζω να μου αρεσει στην συμβιωση.
3008 λοιπον, phev 300. Απο τη προσφορα της avis αλλα με τροποποιημενους ορους, βλεπε service σε αντιπροσωπεια για τον γατο ειδικα, και με εξαγορα. Ηταν ετοιμοπαραδοτο, οποτε επαιξε και αποφασιστηκε σε χρονο γουαρπ.
μαλιστα εχει και επιλογη στο χρωμα την οποια μεχρι αυριο ισως να μπορω να αλλαξω. η αρχικη μου ειναι gris amazonite. ακομη και στο ονομα ειναι ανωμαλοι οι γαλατες...
καποιος να το εχει να πει κατι αναμεσα σε amazonite, το αλλο γκρι, μπλε, ασπρο και μαυρο? ε?
50 χιλ. δεν κανει αυτο κανονικά? Αμαξάρα έκλεισες αν εξαιρέσεις τον ημιάκαμπτο και τα μισόλαδα.Είσαι ο πρώτος στο φορουμ με φεβ νομίζω ε; Περιμένουμε πως και πως εντυπώσεις άσε τα χρώματα όλα ωραία είναι.
-
teo mak wrote:
Τι εννοείς 'μισά'; Τα λάδια πρέπει να είναι ανάμεσα στο ΜΙΝ και στο ΜΑΧ στην βέργα. Αν ήταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο τιμές, κακώς διαμαρτυρήθηκες. Και φυσικά το ΜΙΝ δεν σημαίνει άδειο, είναι η ελάχιστη προβλεπόμενη ποσότητα. Αναλόγως του αυτοκινήτου το ΜΙΝ από το ΜΑΧ είναι συνήθως 0,5-1 λίτρο λαδιού. Η συνολική ποσότητα φυσικά είναι πολύ μεγαλύτερη.
Τόσα αυτοκίνητα έχω αλλάξει και εγώ και η οικογένεια μου , τέτοιο πράγμα πρώτη φορά το συνάντησα.
-
Peugeot 3008 HYBRID4 300 e-EAT8 GT LINE και εχει λεει 52615. και δεν εχει ημιακαμπτο, ανεξαρτητη εχει. την αλλη βδομαδα θα εχω ριβιου απο v60 phev και τη παραλλη το τριο οχτω
-
Καλοτάξιδο και με γειές και από εδώ μέσα Τεό.
Για το χρώμα σου είπα, εαν ουχί μπλέ....τότε Amazonite για εμένα, είναι λίγο πιο ξεχωριστό από το μουντό γκρί.
Ααα θέλω βόλτα....όταν με το καλό!
-
Ωραιο.....καλοταξιδο και να το ευχαριστηθείς.
-
Γάτε, καλοτάξιδο και καλοφάγωτα,πολλά κι άνετα χλμ.!
Αναμένουμε εντυπώσεις και ...βόλτα (όταν ισιώσει η κατάσταση).
-
Με το καλό! Έχουν τη φάση τους και αυτά τα Γαλλικά!
-
Μπράβο ρε γάτε καλοταξιδα, άντε να ξεφύγουμε από τα μίζερα τα δικά μας, να δούμε κανένα review της προκοπής! Πάντως τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Αλέξης!
-
Μπράβο ρε γάτε καλοταξιδα, άντε να ξεφύγουμε από τα μίζερα τα δικά μας, να δούμε κανένα review της προκοπής! Πάντως τέτοια κωλοτούμπα ούτε ο Αλέξης!
Μίλησε η φωνή της λογικής!
Αν δεις την αγορά η PSA έχει καλές προτάσεις σφαιρικά, σχεδόν όλοι έχουν ένα PSA στο τοπ 5 με τοπ 3.
Εγώ είχα 3 στο τοπ 3, αλλά από τα 2 Citroen πήγα στο ένα Peugeot.
-
Γάτε εξετέλεσες ανακυβίσθηση καλύτερη και από αυτήν του τελευταίου δημοψηφίσματος...
Καλοτάξιδο!
-
Μας κούφανε ο γάτος!
Καλοτάξιδο! Αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις καθώς από άτομο που ασχολείται με τα πραγματικά SUV έχουν ιδιαίτερη αξία!
-
Καλοτάξιδο να είναι, με γειά!
Peugeot 3008 2016