-
Καλησπέρα,
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Χμμμμμ, ενώ στο αγγλικό φόρουμ του Grandland (Vauxhall) γράφουν πως κατέβασαν το τελευταίο firmware από το Peugeot UK βάζοντας το VIN τους και δούλεψε κανονικά, σε εμένα λέει «Ασυμβατότητα με Hardware». Τι να παίζει;Γιατί δεν παίρνεις το link του firmware από το myPeugeot app;
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επίσης ένα link με τα CO2 του 3008 με το WLTP
https://peugeot.bassadone.fi/peugeot/docs/Peugeot_3008_tekniset_tiedot.pdf
Στο Θεό και αυτά...όλα φλερτάρουν με τα 160+ πλέον...
Με τον τρίκυλινδρο πλέον δεν μπαίνει ελεύθερα στον δακτύλιο.
Εκτός και αν το έχεις πάρει πριν τον Σεπτέμβρη του 18Στο Θεό για το 1.2 βενζίνη. Το ντίζελ βάζει τα γυαλιά με 106-108 το 1.5 ακόμα και το 2 λίτρο στα 129 φτάνει.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ιδέα τί παίζει με αυτά τα COx... Έριξα μια ματιά στην άδεια και λέει 140.
Πρακτικά δε νομίζω ότι θα είχε καμία διαφορά ειτε έλεγε 50 ή 250 -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
:rtfm: για κοίτα ξανά....άλλοι πρέπει να βάλουν γυαλιά
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
:rtfm: για κοίτα ξανά....Έχεις δίκιο απο136- ως 145 για τον 1.5
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Χμμμμμ, ενώ στο αγγλικό φόρουμ του Grandland (Vauxhall) γράφουν πως κατέβασαν το τελευταίο firmware από το Peugeot UK βάζοντας το VIN τους και δούλεψε κανονικά, σε εμένα λέει «Ασυμβατότητα με Hardware». Τι να παίζει;
Γιατί δεν παίρνεις το link του firmware από το myPeugeot app;
Μπορώ να κάνω προφίλ στο PeugeotApp ενώ έχω το Opel (προφανώς με το δικό μου VIN)?
-
ε κανε μια δοκιμη δε χανεις τιποτα
κατεβασε το app κανε register και οταν βαλεις το VIN βλεπεις τι θα σου βγαλει
εμενα εχει βρει το αμαξι με το VIN κανονικα -
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Χμμμμμ, ενώ στο αγγλικό φόρουμ του Grandland (Vauxhall) γράφουν πως κατέβασαν το τελευταίο firmware από το Peugeot UK βάζοντας το VIN τους και δούλεψε κανονικά, σε εμένα λέει «Ασυμβατότητα με Hardware». Τι να παίζει;
Γιατί δεν παίρνεις το link του firmware από το myPeugeot app;
Έχεις καταφέρει να κάνεις λογαριασμό στο myPeugeot app;
-
Ερώτηση προς κατόχους, το 1.2 manual παίζει όντως γύρω στα 7.5 με 8 με κανονική οδήγηση?
-
Πήγα και είδα στατικά το 3008 στη Μεσογείων. Μετά από όσα διάβαζα, το θεώρησα υποχρέωσή μου τρόπω τινά.
Πολύ καλό οβερόλ, για όφμπάλανς κ.τ.λ. αναμένω από γνωστό μέλος την τοποθέτησή του. Μου έδωσε τιμή 34.600 κασαδούρα για 1.5 πετρέλαιο 130 αραβίας, ότο, μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού, το GT line είναι ακόμη ακριβότερο .
Ουσιαστικά είναι ένα εντελώς συμβατικό αυτοκίνητο στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τίποτα από υβρίδιο, ηλεκτρικό, υγραέριο, φ.α. , ούτε 4x4. Σχήμα οξύμωρο το γεγονός ότι το 3008 ΜΚ1 είχε και υβριδική έκδοση το 2011, το ΜΚ2 όχι, αυτό πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτιά.Λάηκ
Χώροι
Εμπρός καθίσματα, λιγότερο τα πίσω
Καλά υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια
Βολικοί κινητήρες
ΠιανοκουμπάκιαΝτιζλάηκ
Τιμή
ορατότητα ακόμη και μπροστά!
Θεματάκια εργονομίας π.χ. με κεντρικό αποθηκευτικό χώρο και τεμπέλη (πολύ ψηλά αμφότερα)
Ερωτηματικά για το ηλεκτρονικό καντράν σε θέματα εργονομίας, αντοχής, αναγνωσιμότητας σε ήλιο κ.α., πάντα προτιμώ πιο συμβατικές επιλογέςΣύγκριση με σαλόνι Άουντι Κιου3: Είναι πολύ κοντά του σε εικόνα και υλικά καμπίνας, δεν είναι καλύτερό του, δεν θα απορρίψεις όμως το 3008 για έλλειψη ποιότητας έναντι του άλλου.
Ανταγωνισμός με άλλα που ξέρω ή είδα
Καρόκ : Λίγο μικρότεροι χώροι, πολύ καλύτερη τιμή 30.000 ευρώ το 1.6 ότο με ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός με μνήμες, 26.000+ ευρώ το πιο απλό, πιο συμβατική σχεδίαση μέσα/έξω, χειρότερα εμπρός καθίσματα (γουβιαστά με σκληρά πλαινά), καλύτερη ορατότητα, ίδιο πορτμπαγκάζΤουσόν : Λίγο καλύτεροι χώροι, ίδιο πορτμπαγκάζ, συμβατικό μέσα-έξω, εξαιρετική τιμή (32.400 το 1,7 ότο dct 7άρι, 136 αραβίας, αεριζόμενα αναπαυτικά καθίσματα εμπρός!, κάμερα και ραντάρ όπισθεν, πίσω καθίσματα με κλίση πλάτης!, καλύτερη φυσική ορατότητα εμπρός/πλάι, same shit πίσω),έχει και πιο φτηνή έκδοση
...5008: Καλύτεροι χώροι, +2.500 ευρώ σκάρτα για 1.6 ότο σε σχέση με 3008!, κήλες έντρι και σταρτ, 3 ξεχωριστά και συρόμενα πίσω καθισματα, μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, πιο χαμηλό κατώφλι φόρτωσης από το 3008!
Κάτι άλλο : 225/55/18 M+S λάστιχα σε όλα στάνταρντ, ακόμη και στο πετρέλαιο με τα 100 ψωράλογα! Ήμαρτον ρε σεις, είναι τουλάχιστον 5 νούμερα πάνω απ' ότι θα έπρεπε, προσέξτε τις συναναστροφές σας με τους Οπελαίους.
Για σύγκριση 215/60/16 το απλό Καρόκ 1.6 πετρέλαιο, 215/55/17 το πιο πλούσιο, και 225/65/17 για το RX 200 των 235 ίππων με 235/55/18 έξτρα επιλογή!
Βάρος : 1505 κιλά το 3008 1.5 πετρέλαιο -
Φίλε μου 34600 κασέρι το 1.5 allure auto μόνο καλή τιμή δεν το λες! Για την ακρίβεια σου έκοψε 200 ενώ εσύ θα σκάσεις ~35 στο χέρι...τραγική προσφορά...
Προηγούμενη βδομάδα μου έδωσαν προσφορά το ίδιο σε gt line απο 36100 εκτύπωση 1000 με διακανονισμό 84 !
Γενικά οι εκδόσεις του ακόμα και η gt line έχει σημαντικές ελλείψεις. Πχ στα 36Κ δεν έχει κουμπί αλλά κλειδί δεν έχει καμία κάμερα και νομίζω ούτε φουλ λεντ φώτα (για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος) και νομίζω και αισθητήρες παρκαρίσματος δεν είναι μέσα.
Δυστυχώς το 3008 πατάει στον πολύ καλό εξωτερικό σχεδιασμό του και στο λίγο φουτουριστικό εσωτερικό και βαρά την τιμή κατά κουτελα έχοντας εναν μέτριο κινητήρα από άποψη επιδόσεων και σημαντικές εκπτώσεις εξοπλισμού στις 3 βασικές εκδόσεις
Για το 3008 ισχύει ότι αυτό το αμάξι δεν το παίρνεις ούτε γιατί είναι το καλύτερο ούτε γιατί είναι το γρηγορότερο ούτε το ποιοτικότερο . Το παίρνεις γιατί το γουστάρεις. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το Χ1 το άλλο αμάξι της κατηγορίας με πολύ ντόρο που μονοπωλεί τις πωλήσεις της bmw. Το παίρνεις όχι γιατί είναι το ποιοτικότερο ομορφότερο ή γρηγορότερο αλλά γιατί με 35-37 χιλιαδες έχεις bmw suv. Μπροστά σε αυτό ξεπερνας την ασθενική εμφάνιση το μετριο εσωτερικό και μέτριους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της κατηγορίας.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορεί να μην εδωσε καλή τιμή γιατί πλέον η εμπορία στην μεσογείων ΔΕΝ ειναι πια εξουσιοδοτημένη. Διακόπηκε η συνεργασία με την εισαγωγική.
-
Δεν του έκανα κανένα παζάρι, δεν με ενδιέφερε άλλωστε, για να το δω πήγα μόνο. Προφανώς αυτή δεν είναι η τελική τιμή. Μου είπε π.χ. και για πριμ απόσυρσης -1200 ευρώ, άμα αρχίσεις τις κλάψες και το παίξεις κατάλληλα η τιμή θα κατέβει κι άλλο.
-
Οκ το ανέφερα περισσότερο γιατί μου έκανε εντύπωση το κασαδουρα που είπες που δείχνει διαπραγμάτευση. Αν δεν έγραφες δεν θα το σχολίαζα καν.
Επίσης δεν ήξερα ότι το 3008 του 2011 είχε υβριδικό μοντέλο και του 2018 δεν έχει! Αυτό το έχει ρωτήσει κανείς άραγε να δούμε τι αστεία απάντηση θα πάρουμε!
Γιατί ο λόγος για μένα είναι προφανής.
Σου λέει θα τους κερδίσω με τον σχεδιασμό μέσα και έξω και θα το πουλήσω ως έχει για 3-4 όπως τα υπολόγισαν χωρίς υβριδικό σύστημα ως επιλογή. Και το 2020 όταν θα αρχίσει ο κορεσμός του μοντέλου και οταν τα καψουρια θα τελειώσουν θα προσεγγίσω αυτούς που το σκέφτονταν ως τότε με το υβριδικό. Κλασική λογική apple και ξεζουμισματος. Τα δίνουμε όλα σταλιά σταλιά για να είμαστε πάντα επίκαιροι. Το ίδιο ισχύει και για το 4Χ4 που θα το βάλουν σε καμία 2ετια.
Γιατί όταν έχεις την τεχνογνωσία το 2011 στον προκάτοχό δεν μπορεί 7 χρόνια μετά να το αγνοείς...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Eίχε υβρίδιο και μάλιστα ιδιαίτερο. Ο ηλεκτροκινητήρας ήταν αποκλειστικά στον πίσω άξονα, αλλά Λέξους RX και το έκανε 4x4, σε αντιδιαστολή με τα συμβατικά μοντέλα που είναι 4χ2.
Επίσης ήταν πετρέλαιο, το μόνο στην αγορά τότε. Βούλιαξε στις πωλήσεις, αλλά αυτό δεν είναι επαρκής δικαιολογία. Τώρα που όλοι πάνε στον εξηλεκτρισμό της γκάμας παρουσιάζοντας το ένα μοντέλο μετά το άλλο, τώρα βρήκαν αυτοί να τα παρατήσουν?
Είναι ο λόγος που λέω ότι το 3008 MK2 είναι ένα εντελώς συμβατικό αυτοκίνητο στα τεχνικά του.https://www.greencarguide.co.uk/car-reviews-and-road-tests/living-with-a-peugeot-3008-hybrid4/
-
Μόλις παρουσιαστηκε και για το τωρινό μοντέλο hybrid.
Diesel -Hybrid ήταν και το V60. -
Έχουμε λυνξ?
To 3008 ΜΚ1 ήταν το πρώτο πετρέλαιο-υβρίδιο, ακολούθησαν κι άλλα εργοστάσια, λίγα βέβαια. -
-
Όπως ειπώθηκε, είχε ανακοινωθεί από το λανσάρισμα του μοντέλου (το 2017) ότι το 2019 θα παρουσιαστεί η υβριδική έκδοση (άρα όπως ήθελε υβριδικό απλά θα έπρεπε να περιμένει) και μάλιστα ότι μονο ως υβριδικό θα είναι 4κίνητο, λόγω 2ου ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα (όπως τα Lexus).
-
Πάλι θέλετε μάλωμα...
Αρχικά όπως είδατε η PSA καθάρισε μια χαρά με τους νέους ρύπους , την στιγμή που άλλοι έχουν στείλει το προσωπικό σε φθινοπωρινή σιέστα...
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... is-citroen
Αλλά διαβάσαμε και αυτό ...
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... tin-eyropi
Αλλά το 19 θα έχουν όλα υβριδικές εκδόσεις . Και τα 4 αδέλφια...
Τώρα για τις τιμές , είπαμε είναι ακριβές , αλλά όπως και να το κάνεις αν στα ίδια λεφτά πάρεις Κάροκ με τα πάντα , αντί για 3008 με σχεδόν όλα , θα έχεις ένα θεματάκι...
Ο ανταγωνισμός του 3008 είναι η Χ1 και κάπως το Τιγκουάν . Οπότε αφού πουλάει έτσι μια χαρά το παίζει .
Τέλος ο αντιπρόσωπος στην Μεσογείων είναι επίσημος , απλά πλέον είναι ο Γκάλλο και όχι ο προηγούμενος .
-
Κριού όλα καλά αλλά μια σημείωση. Το τρίτο όχι μόνο συγκρίνεται αλλά υπάρχουν πολλοί που θα σου πουν πως είναι η Χρυσή τομή ανάμεσα στα άλλα δύο.
Peugeot 3008 2016