-
Το grip control αν έχω καταλάβει σωστά, λειτουργεί μέσω του ESP φρενάροντας κάθε φορά ελαφρά τον τροχό που πάει να σπινάρει. Το ερώτημα μου είναι, στην περίπτωση που βρεθείς στα χιόνια για παράδειγμα, τι απόσταση θα μπορέσει να διανύσει πριν αρχίσουν να ζεσταίνονται τα μπροστινά φρένα από την διαρκεί τριβή;
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Επειδή λέγαμε για την απόδοση του active gripΔείτε τι λέει ο Στριτισίνο http://www.4troxoi.gr/blog/2018/01/theloyn-titlo-sti-citroen-apodeixi
Εάν κάποιος διαβάσει τα σχόλια για τον Συγγελίδη και τις σχέσεις που είχε με την οικογένεια Θεοχαράκη, μπορεί να καταλάβει πολλά πίσω από τα γραφόμενά του.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το grip control αν έχω καταλάβει σωστά, λειτουργεί μέσω του ESP φρενάροντας κάθε φορά ελαφρά τον τροχό που πάει να σπινάρει. Το ερώτημα μου είναι, στην περίπτωση που βρεθείς στα χιόνια για παράδειγμα, τι απόσταση θα μπορέσει να διανύσει πριν αρχίσουν να ζεσταίνονται τα μπροστινά φρένα από την διαρκεί τριβή;Προφανώς όλα αυτά τα παρεμβατικά συστήματα είναι για μικρή χρήση και όχι συνεχόμενη.
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Σε πάγο με τα Latitude θα πας ακλαφτος απέναντι σε ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ελαστικά, όχι από grip control, μα από οποιοδήποτε 2κινητο fwd. Το τόνισε ο άνθρωπος: ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ. Και προφανώς το γεγονός ότι υπάρχει ειδικό λογισμικό το οποίο είναι αρκετά εξελιγμένο σε σχέση με ένα απλό esp, βοηθάει την κατάσταση. Η 4κινηση δεν είναι πανάκεια, γιατί ακόμη και στην περίπτωση που 'κλειδώνει' στο 50-50 το κεντρικό (ή ότι υπάρχει εκεί τέλος πάντων), αν δεν υπάρχει έστω Lsd μπλοκε πίσω κλαίμε. Δε συζητάμε να μη κλειδώνει καν το κεντρικό, έτσι..; https://youtu.be/2RqamuC9-EQΣτάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η τετρακίνηση δεν είναι πανάκεια, τίποτα δεν είναι πανάκεια. Όμως είναι πολύ ανώτερη από την δικίνηση σε περιπτώσεις χαμηλής ελκτικής πρόσφυσης και δεν το σώζει κανένα πρόγραμμα ESP αυτό. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι τα σοβαρά τετρακίνητα έχουν κι αυτά τέτοια προγράμματα και μάλιστα πολύ πιο εξελιγμένα. Το μπλοκέ στους κινητήριους άξονες ενός τετρακίνητου είναι καλό, αλλά είναι πολύ σπάνιο να είναι λόγος ακινητοποίησης, ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ανάλογα προγράμματα.
ΥΓ: Το βίντεο αυτό είναι αστείο από την στιγμή που το 3008 φοράει χειμερινά και το 4008 4 εποχών.
Το grip control αν έχω καταλάβει σωστά, λειτουργεί μέσω του ESP φρενάροντας κάθε φορά ελαφρά τον τροχό που πάει να σπινάρει. Το ερώτημα μου είναι, στην περίπτωση που βρεθείς στα χιόνια για παράδειγμα, τι απόσταση θα μπορέσει να διανύσει πριν αρχίσουν να ζεσταίνονται τα μπροστινά φρένα από την διαρκεί τριβή;
Λογικά και μέσω του περιορισμού της ισχύος του κινητήρα.
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Το βίντεο αυτό είναι αστείο από την στιγμή που το 3008 φοράει χειμερινά και το 4008 4 εποχών.
Όντως, στο video δεν φαίνεται το 3008 να φοράει τα CrossContact LX2 με τα οποία έρχεται το 3008 αλλά αμιγώς χειμερινά λάστιχα. Εγώ από το εν λόγω video κρατάω το ότι ωραίο το 4Χ4 αλλά πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο λάστιχο, κάτι που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν το κάνουν (μόνο στη Β. Ελλάδα έχω δει να έχουν -και πάλι μικρό ποσοστό- 2 σετ ελαστικών για καλοκαίρι-χειμώνα), με αποτέλεσμα να έχουν 4Χ4 το οποίο στα χιόνια δεν κάνει και πολλά.
-
Αν και το test είναι με Kuga γίνονται αμέσως ορατές οι διαφορές που λέμε για τα λάστιχα
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν και το test είναι με Kuga γίνονται αμέσως ορατές οι διαφορές που λέμε για τα λάστιχαΑυτό ακριβώς έλεγα... Ότι τα λάστιχα κάνουν μεγάλη διαφορά και δε μπορεί να βασίζεται κάποιος στο '4χ4' μόνο και ότι έτσι πάει παντού.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το bonus νίκης που διαφημίζει η peugeot μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου έμαθε κανεις τι παιζει ;
-
Είναι έκπτωση σε μετρητά για αγορές μέχρι 20 Φεβρουαρίου. Π.χ. το 3008 βασική 1.2 βενζίνη στα 24.900 (από 26.500;) μου είπαν πρόχειρα.
-
[url][/url]>Ο χρήστης johnsr έγραψε:
Είναι έκπτωση σε μετρητά για αγορές μέχρι 20 Φεβρουαρίου. Π.χ. το 3008 βασική 1.2 βενζίνη στα 24.900 (από 26.500;) μου είπαν πρόχειρα.
Καλά μεγάλοι φιδεμποροι στην peugeot
24.900 έτσι και αλλιώς έκανε η βασική έκδοση του 3008 ( και 27.400 η μεσαία).
Υγ δεν είπαν βέβαια αν το μπόνους νίκης πηγαίνει στον καταναλωτή η τον έμπορα -
Η βασική έκδοση με βενζίνη σύμφωνα με τον κατάλογο κάνει 26400€ και η μεσαία πράγματι όπως λες 27400€.
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Η βασική έκδοση με βενζίνη σύμφωνα με τον κατάλογο κάνει 26400€ και η μεσαία πράγματι όπως λες 27400€.Εδώ και 2 (?) μήνες παίζει η διαφήμιση του 3008 που λέει ότι η τιμή ξεκινάει από 24.900€, άρα όντως δεν υπάρχει κανένα 'bonus νίκης'
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
[url][/url]>Είναι έκπτωση σε μετρητά για αγορές μέχρι 20 Φεβρουαρίου. Π.χ. το 3008 βασική 1.2 βενζίνη στα 24.900 (από 26.500;) μου είπαν πρόχειρα.Καλά μεγάλοι φιδεμποροι στην peugeot
24.900 έτσι και αλλιώς έκανε η βασική έκδοση του 3008 ( και 27.400 η μεσαία).
Υγ δεν είπαν βέβαια αν το μπόνους νίκης πηγαίνει στον καταναλωτή η τον έμποραΒασικά το μπόνους νίκης είναι να έχεις την τιμή πριν τις αυξήσεις που έκαναν!
-
Και εγώ από περιέργεια πήρα, δεν είναι ότι εντυπωσιάστηκα από αυτό που άκουσα (άσε που δεν ρώτησα λεπτομέρειες, μπορεί π.χ. η τιμή να είναι χωρίς μεταλλικό χρώμα).
Επίσης όμως για να είμαι δίκαιος μου είπαν και για 2 χρόνια δωρεάν service (άρα υπολογίζουμε -300 ευρώ ακόμα χοντρικά).
Γενικά; Nothing special.
-
Είπαμε είναι πρίμιουμ και θα το πληρώσετε γατάκια ....
Εδώ πάτε και πληρώνετε το εργονομικό Τιγκουάν , το κλειδάτο Χ1 , το φορτηγό του 1,7 τόνων Κούγκα που στρίβει , αλλά μάλλον αργά... όπως λέει το τέστ του ότοΤσικνοπέμπτη....
Χαλαράααα που λέει και Ζορό του Τζάμπο....
-
[quote='criuser']Είπαμε είναι πρίμιουμ και θα το πληρώσετε γατάκια ....
/quote]
Να το πληρώσουμε (αν τα είχαμε ) αλλά ας κατεβάσουν τα παντελόνια λίγο και στην peugeot ( δλδ να κάνουν έκπτωση κατά cruiser) -
Η πλάκα είναι ότι όταν τους λες για την τιμή σου λένε 'Μα είναι πριμιουμ'....είπαμε,πολύ καλο αυτοκίνητο αλλά πρέπει να φας πολλά καρβέλια ακόμα για να γίνεις πριμιουμ. Και το λέω εγώ που είμαι συμπαθών των Γαλλικών.
-
Τα έχουμε πεί πολλές φορές:
- Premium δεν γίνεσαι από την μια μέρα στην άλλη, πρέπει να το χτίσεις στην συνείδηση των αγοραστών.
- Premium δεν γίνεσαι επειδή απλά το δήλωσες.
- Premium δεν είσαι επειδή έβαλες 1 οθόνη και 7 διακόπτες με ωραίο design.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Είπαμε είναι πρίμιουμ και θα το πληρώσετε γατάκια ....Εδώ πάτε και πληρώνετε το εργονομικό Τιγκουάν , το κλειδάτο Χ1 , το φορτηγό του 1,7 τόνων Κούγκα που στρίβει , αλλά μάλλον αργά... όπως λέει το τέστ του ότοΤσικνοπέμπτη....
Χαλαράααα που λέει και Ζορό του Τζάμπο....
Ποστ μεγάλης ωριμότητας!
-
Καλά πόσα εμότικον πρέπει να βάλω για να καταλάβεις ότι το σχόλιο είναι σκωπτικό ...
Πιστεύω να ξέρεις την λέξη....
Peugeot 3008 2016