-
Μου αρκεί που το δικό μου 'τσαρούχι' στρίβει, πατάει στον δρόμο κ αφήνει τα δικά σου αγαπημένα να τρωνε τη σκόνη του σε κάθε επιτάχυνση χοντρούλη φίλε μου!!
-
Καλά . Αυτό εξαρτάται και λίιιιιγο από τα χεράκια του καθενός ....
Πάντως νομίζω ότι οι τσαρουχάτοι κάνετε συνεστιάσεις . Πήγαινε θα σε χαλαρώσουν..
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Καλά . Αυτό εξαρτάται και λίιιιιγο από τα χεράκια του καθενός ....Πάντως νομίζω ότι οι τσαρουχάτοι κάνετε συνεστιάσεις . Πήγαινε θα σε χαλαρώσουν..
Με τις διαφορές που εχει το δικό μου τσαρουχι με το δικο σου...δεν με πιανεις ουτε στον ύπνο σου!
Πάνε κ εσύ να χαλαρωσεις με μια συνεστίαση με... τα δικά σου χεράκια γιατί έχεις ξεφυγει τελείως... -
Όλοι εσείς που μας πατάτε εμάς τους κοινούς θνητούς έτσι από περιέργεια τι οδηγουσατε πριν και τώρα όλα τα βρίσκετε ανάξια λόγου. Σε track day έχετε πάει καμμιά φορά μέχρι Μέγαρα ,Σέρρες μήπως?
-
Αντρέα, μην περιμένεις να κάνω σοβαρή κουβέντα...επομένως μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα του απαντάω...
-
Λυπάμαι αλλά ξέφυγες .
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αντρέα, μην περιμένεις να κάνω σοβαρή κουβέντα με το νούμερο...επομένως μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα του απαντάω...Μην παιρνεις και εσύ τοις μετρητοίς όσα λέει. Το να τον χαρακτηρίζεις όμως νούμερο είναι όπως και να το κάνεις αδικο. Οι περισσότερες παρεξηγήσεις δημιουργούνται χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο. Όπως και να το δεις εχει τον δικό του τρόπο και σε κάποια θέματα δίκιο σε άλλα άδικο αλλά να περιμένει το μισό φόρουμ ποτέ θα γράψει κάτι να του την πέσει είναι κάπως. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
-
Αγαπητοί φίλοι ψυχραιμία. Το θέμα 3008 vs X1, Kuga, Q2, Tiguan.... έχει ενδιαφέρον αλλά νομίζω το πήγατε στα άκρα. Προσωπικά δεν έχω οδηγήσει κανένα από όλα αυτά (έχω μείνει εδώ και 14 χρόνια πιστός στο Rav4 MkII). Ομολογώ ότι από όλα αυτά αν αγόραζα κάποιο αυτό θα ήταν το 3008. Θα το αγόραζα γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (συγχωρέστε μου τα κεφαλαία τα χρησιμοποιώ για να τονίσω τον λόγο όχι για να φωνάξω...) Μέσα, έξω νομίζω ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό, ξεχωριστό, όμορφο, τολμηρό. Από ότι διαβάζω είναι καλοφτιαγμένο, με πολύ ποιοτικά υλικά και καλά εξοπλισμένο. Με κινητήρες άψογους που, εν πάσει περιπτώσει εμένα με καλύπτουν, και με πολύ καλό συνδιασμό άνεσης/ κύλησης/ κρατήματος. Προσέξτε, δεν είπα ότι είναι το καλύτερο σε κάθε ένα κομμάτι που απαρτίζει το τελικό προϊόν, αλλά ότι αυτό το τελικό προϊόν προσωπικά με κερδίζει. Όμως δε θα το αγοράσω γιατί δε καλύπτει τις ανάγκες μου και εγώ δε θέλω να δώσω ξανά ένα, για τα δικά μου μέτρα, μεγάλο ποσό για αυτοκίνητο. Το μακρινό 2004 είχα στάξει 33000 € και πήρα το Rav αλλά τώρα οι συνθήκες και οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Καταννοώ όμως πλήρως, για την ακρίβεια ζηλεύω, αυτόν που θα το πάρει. Ο κάθε ένας από εμάς κάνει την επιλογή του με τα δικά του κριτήρια και αυτό είναι και πρέπει να είναι σεβαστό. Δε μπαίνω στη λογική 'γιατί ζητάει τόσα η Peugeot?'. Αυτά της λείπουν αυτά ζητάει.... Το θέλετε;;; ελάτε να το πάρετε... Δε το θέλετε;;; και πάλι φίλοι θα μείνουμε.... Προσωπικά θεωρώ τη Χ1, την GLA (εδώ σηκώνει μάλιστα και πείραγμα μέχρι δακρύων), τα Q2 & Q3 ακριβά με το κύρος του κατασκευαστή ως δικαιολογία για το μεγάλο καπέλο, αλλά σε όποιον αρέσουν πολύ καλά κάνει και τα αγοράζει και μπράβο του. Συγγνώμη αν σας κούρασα.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Μεγάλα **παιδιά **είμαστε. -
Παιδιά το πολύ γέλιο θα πέσει οταν ερθει το DS7 Crossback! Εκεί το group psa νομίζει ότι έφτιαξε όντως κάποιο premium ( βάλανε multilink κ όχι ημιάκαμπτο !!!) κ κάποια συστήματα ασφαλείας όπως το active scan suspension το οποίο βέβαια λειτουργεί μόνο στο comfort mode και δεν φτάνει στην άνεση τις αεραναρτησεις της Volvo ούτε για αστείο και που στις πρώτες δοκιμές οδηγικα δεν ενθουσίασε κανέναν του ειδικού τύπου! Έχουν πετάξει ένα μεγάλο ταμπλετ στη μέση του ταμπλό λες κ το έχουν κολλήσει με τσίχλα κι έχουν κάνει κ άλλες καγκουριες ( κάπου είδα ότι το 360 view είναι το ίδιο τραγικό με το 3008 χωρίς πλαινες κάμερες, ελπίζω να ήταν pre production model)! Το αυτοκίνητο στην απλή έκδοση με τπτ πάνω στο Italy ξεκινάει 32.500 χιλιάρικα! Εδώ θα ζητάει κανα 45.000 κ πραγματικά θα γελάω με τις ανοησίες που θα γραφτούν τότε που σίγουρα αυτές που γράφονται εδώ θα ωχριούν! Συνιστω δε σε όσους δουν τις διπλές απολήξεις πίσω μην σκυψουν άδικα να τσεκάρουν...fake είναι!
-
Αντρέα, μην περιμένεις να κάνω σοβαρή κουβέντα με το νούμερο...επομένως μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα του απαντάω...
Μην παιρνεις και εσύ τοις μετρητοίς όσα λέει. Το να τον χαρακτηρίζεις όμως νούμερο είναι όπως και να το κάνεις αδικο. Οι περισσότερες παρεξηγήσεις δημιουργούνται χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο. Όπως και να το δεις εχει τον δικό του τρόπο και σε κάποια θέματα δίκιο σε άλλα άδικο αλλά να περιμένει το μισό φόρουμ ποτέ θα γράψει κάτι να του την πέσει είναι κάπως. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
Άδικο θα ήταν για κάποιον που γράφει με συνεση, δεν ειρωνεύεται και σεβεται τους συνομιλητές του γραφοντας διχως οπαδικό φανατισμό με αντικειμενικότητα και επιχειρήματα. Το συγκεκριμένο άτομο στερείται όλων των παραπάνω και είναι διαρκώς ερειστικό με παιδαριωδη και συχνά επιθετική συμπεριφορά. Και το ότι το μισο φόρουμ του την πεφτει κάτι λέει για το αν έχει δικιο!
-
Λοιπόν ας πω και εγώ την άποψη μου ...
Το 3008 θεωρώ πως είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν το οποίο πρώτα σχεδιάστηκε εσωτερικά και εξωτερικά και μετά το έδωσαν στους μηχανικούς να κόψουν το λαιμό τους και να το κάνουν πραγματικότητα.
Μιλάμε για νίκη των σχεδιαστων απέναντι στους engineers , και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.
Το ταμπλώ του έχει τόσα όμορφα και ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία , ( δεν αναφέρομαι στις οθόνες) , γραμμές , επίπεδα , στυλάτοι αεραγωγοί , τα κουμπιά στυλ πιάνο , ακόμη και το τιμόνι είναι σαν από PlayStation.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς ούτε σε 10 χρόνια , κάθε φορά θα σου φτιάχνει τη διάθεση μόλις μπαίνεις μέσα.Και εξωτερικά αν και αρχικά δεν μου άρεσε καθώς είναι φαν της γερμανικής σχολής σχεδίασης με καθαρές γραμμές , ακμές κλπ. κάθε φορά που το παρατηρώ βλέπω και κάτι καινούργιο , απίστευτα πολλά στοιχεία διαφορετικά , μπροστά στη μάσκα , το καπώ , δείτε τι έχουν κάνει οι άτιμοι με την σχεδίαση των φαναριών μπροστά και το σχήμα τους που λογικά θα ήταν εφιάλτης η κατασκευή του , άλλες γραμμές πλάγια και χαμηλά στις πόρτες , και από τη μέση μέχρι την τελευταία κολώνα. Δείτε το πίσω μέρος και πόσο ογκώδες και επιβλητικό δείχνει , κωλάρα !
Οι ζάντες του δεν μου αρέσουν μόνο.Έχω πάθει δηλαδή το ίδιο πράγμα με την DS5 που ενώ αρχικά μου ξύνηζε αισθητικά πλέον μου αρέσει τόσο πολύ εσωτερικά και εξωτερικά σε σχέση με ότι κυκλοφορεί εκεί έξω που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αν βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο να το ρισκάρω και να το αγοράσω.
Θέλω δηλαδή να πω πως αφού σύμφωνα με έρευνες πλέον η πλειοψηφία των αγοραστών δεν έχει σχεδόν κανένα brand loyalty και το σημαντικότερο κριτήριο είναι η εμφάνιση του αυτοκινήτου ή Peugeot με το 3008 χτύπησε φλέβα , και θα το εκμεταλλευτεί με λιγο υψηλότερη τιμολόγηση.
Επίσης σύμφωνα με ότι ξέρουμε έχει τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης - κρατήματος που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο 97% της συμβίωσης με ένα αυτοκίνητο.
Σίγουρα σε εγκάρσιες ανωμαλίες θα κοπαναει λιγο παραπάνω , και θα προκαλέσει αστάθεια αν αυτό συμβεί μέσα σε μια στροφή με πολλά ή γλιστερο οδόστρωμα.Από την άλλη όμως είναι και το ελαφρύτερο αν δεν κάνω λάθος που σύμφωνα με την εμπειρία μου είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να κινηθείς γρηγορότερα σε ένα στροφιλίκι.
Ακόμη και αν γέρνει παραπάνω το 3008 δεν νομίζω πως το Kuga ή η X1 μπορούν να κινηθούν γρηγορότερα σε μεσαίες και κλειστές στροφές.Η έλλειψη τετρακίνησης δεν νομίζω πως είναι θέμα αφού η πλειοψηφία των πωλήσεων SUV πλέον είναι δικίνητα , αφήστε που αυτό με Grip control δίνει και κάτι περισσότερο από τους ανταγωνιστές.
Συμπερασματικά αυτό που θέλω να πω είναι πως παρόλο την υψηλότερη τιμή του , την άποψη που μπορεί να έχουμε στο άκουσμα της λέξης Peugeot , αυτή την στιγμή που μιλάμε το 3008 νομίζω πως είναι ένα κλικ παραπάνω , ελάχιστα πιο μπροστά από τα Kuga , Tiguan , X1 ως overall καταναλωτική επιλογή για αυτό και η καλή πορεία του Ευρωπαϊκά σε τόσο σύντομο διάστημα και σε μια κατηγορία που η Peugeot δεν είχε μυρωδιά.
Παρόλα αυτά εγώ σε αυτή την τιμή (όπως και παρα πολλοί Έλληνες σύμφωνα με την εδώ πορεία του) δεν υπήρχε περίπτωση να το επιλέξω σε σχέση με τα φορτωμένα στην ίδια τιμή 4Χ4 Kuga , Tiguan , Karoq .
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μιας και αναφερθηκε το DS7 εμένα δεν με πειραζει αυτη η οθονη σαν ταμπλετ. Πιο πολύ ας πούμε δεν μου κάθεται στο μάτι η οθονη του νεου Audi Q5 που ειναι ξεκάρφωτη σαν να αιωρείται.. Απο την πρώτη στιγμή που είχα δει το εσωτερικο του DS7 είχα εντυπωσιαστεί. Οσο περναει ο καιρός και το ξαναβλέπω σε φωτογραφίες μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Εχει αρχισει να μου αρέσει τοσο πολύ οσο μου αρεσει και του 3008. Για εμενα το εσωτερικο του DS7 είναι πολύ πιο σύγχρονο- ομορφο-προτοτυπο- απο τα εσωτερικα των νεων Q5, X3, XC60 και μου βγάζει επισης και περισσότερη πολυτελεια το εσωτερικο του DS7 σε σχεση με τα υπολοιπα.. Μου αρέσει πολύ και από πισω και ειδικά τα πίσω φωτα του και γενικά το αμάξι οπτικά δείχνει πολύ μπροστά και κεντριζει τα βλέμματα σε αντιθεση πχ με το νεο Q5 που πραγματικά είναι εντελώς αδιαφορο και μοιάζει σαν να σχεδιάστηκε πριν 15 χρόνια..
-
Καλησπερα σας
Ενημερωτικα τρεχει προσφορα σε εταιρια leasing για το 3008 η οποια ειναι πολυ δελεαστικη(βγαινει οσο το kuga business)
Μεταξυ των δυο και με προτεραιοτητα τους χώρους τι θα επιλεγατε;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Μιας και αναφερθηκε το DS7 εμένα δεν με πειραζει αυτη η οθονη σαν ταμπλετ. Πιο πολύ ας πούμε δεν μου κάθεται στο μάτι η οθονη του νεου Audi Q5 που ειναι ξεκάρφωτη σαν να αιωρείται.. Απο την πρώτη στιγμή που είχα δει το εσωτερικο του DS7 είχα εντυπωσιαστεί. Οσο περναει ο καιρός και το ξαναβλέπω σε φωτογραφίες μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Εχει αρχισει να μου αρέσει τοσο πολύ οσο μου αρεσει και του 3008. Για εμενα το εσωτερικο του DS7 είναι πολύ πιο σύγχρονο- ομορφο-προτοτυπο- απο τα εσωτερικα των νεων Q5, X3, XC60 και μου βγάζει επισης και περισσότερη πολυτελεια το εσωτερικο του DS7 σε σχεση με τα υπολοιπα.. Μου αρέσει πολύ και από πισω και ειδικά τα πίσω φωτα του και γενικά το αμάξι οπτικά δείχνει πολύ μπροστά και κεντριζει τα βλέμματα σε αντιθεση πχ με το νεο Q5 που πραγματικά είναι εντελώς αδιαφορο και μοιάζει σαν να σχεδιάστηκε πριν 15 χρόνια..Μα δεν είναι θέμα ότι είναι σαν τσμπλετ, όλα ταμπλετ είναι απλά το πέταξαν πάνω στο ταμπλό και το κόλλησαν με τσίχλα η με σάλιο ξέρω εγώ, δεν βρήκαν τρόπο να το προσαρμόσουν! Γενικά εγώ το βρήκα πολύ κιτς σε σντιθεση με το 3008 που ήταν αρκετά φουτουριστικό κ του ταίριαζε πιο καλά! Θα έχει γέλιο πάντως η τιμολόγηση δεν πεφτω έξω κ θα το δείτε!
-
Celestus, αυτό που λες για το ταμπλετ ότι δεν είναι καλά ταιριασμενο, από που προκύπτει; Δε σε αμφισβητώ, ερώτηση κάνω.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Να κανω ολιγον τον ψυχολογο...
Εις αυτον το νημα γραφουν βασικως 3 κατηγοριαι- Αυτοι που συμπαθουν τα γαλλικα και γουσταρουν να αναβαθμιζουν το εκκεντρικο σε πρεμιο
- Αυτοι που εχουν πρεμιο ή ετσι νομιούν, εκ ράιχ ας ουζουαλ, και δεν θελουν να υπαρχουν πρεμιο απο αλλου
- Ασχετοι με τα παραπανω, ως ο υποφαινομενος εις αβαταρ
Υπαρχουν και ολιγοι που ειτε εχουν και θελουν να ενημερωσουν ειτε σκεφτονται να αγορασουν και επιθυμουν να ενημερωθουν...
-
Όλοι εσείς που μας πατάτε εμάς τους κοινούς θνητούς έτσι από περιέργεια τι οδηγουσατε πριν και τώρα όλα τα βρίσκετε ανάξια λόγου. Σε track day έχετε πάει καμμιά φορά μέχρι Μέγαρα ,Σέρρες μήπως?Ελα ντε.
Μάλλον κανενα megane rs το οποίο εχει κ αυτο ημιακαμπτο σαν το 3008 -για να ειμαστε κ εντός θέματος - κ υστερεί στο στήσιμο κ αρα στρίβει χειρότερα με σχεση με τα SUV που εχουν multilinkΠέρα απο την πλάκα , ειναι πραγματικά αξιοσημείωτο οτι υπαρχει τόση ανάλυση για το πως στρίβουν τα -χαρακτηρισμένα απο αρκετούς κ ως 'περίπτερα' κι οχι άδικα αναφορικά με το συγκεκριμένο τομέα- SUV, λες κ το target group της κατηγοριας που θα τα πάρει ειναι κάθε ΣΚ Μεγαρα ή ανεβοκατεβαίνει στο όριο την Πάρνηθα, αντι να συζητάμε πολυ περιςςοτερο για το πως πανε σε -light εστω - συνθήκες εκτος δρόμου που ειναι και ο βαςικος λόγος ύπαρξης τους. Σαν να ψάχνουμε ποιο χατσμπακ παει καλύτερα εκτος δρόμου κ στα κατσάβραχα .
Επι του θέματος κατα τη γνώμη μου, το 3008 ειναι μια χαρα αμάξι με 2 ομως βασικά μειονεκτήματα που αποτελούν deal breakers : την τιμολόγηση του κ την έλλειψη τετρακίνησης. Αν κάποιος τα παραβλέψει ή δεν τον ενδιαφέρουν αυτα κ το γουςταρει εχει κανει μια πολυ καλη επιλογή. Εγω δυςκολα θα ημουν αναμεςα σε αυτους.Το αν στρίβει χειρότερα στο όριο ή αν δεν ειναι τοσο καλο στο κυνηγητό άλλων... SUV επειδη εχει ημιακαμπτο μαλλον ελάχιστους ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Να κανω ολιγον τον ψυχολογο...
Εις αυτον το νημα γραφουν βασικως 3 κατηγοριαι- Αυτοι που συμπαθουν τα γαλλικα και γουσταρουν να αναβαθμιζουν το εκκεντρικο σε πρεμιο
- Αυτοι που εχουν πρεμιο ή ετσι νομιούν, εκ ράιχ ας ουζουαλ, και δεν θελουν να υπαρχουν πρεμιο απο αλλου
- Ασχετοι με τα παραπανω, ως ο υποφαινομενος εις αβαταρ
Υπαρχουν και ολιγοι που ειτε εχουν και θελουν να ενημερωσουν ειτε σκεφτονται να αγορασουν και επιθυμουν να ενημερωθουν...
Δεν ξέρω το επάγγελμα σου, για ψυχολόγος κάνεις πάντως
Θα προσέθετα κι άλλη μια κατηγορία: Αυτούς που μπερδεύουν την κατηγορία των SUV με αυτή των GTi .
-
Ο χρήστης mitsos587 έγραψε:
Καλησπερα σας
Ενημερωτικα τρεχει προσφορα σε εταιρια leasing για το 3008 η οποια ειναι πολυ δελεαστικη(βγαινει οσο το kuga business)
Μεταξυ των δυο και με προτεραιοτητα τους χώρους τι θα επιλεγατε;Οδήγησε και τα 2 και δες τα απο κοντα. Το 3008 υπερεχει σαφως σε χωρο αποσκευων αλλά υστερεί σε χώρο επιβατων. Οπότε ειναι θεμα ποιος χωρος ειναι πιο σημαντικος για εσένα. Και τα 2 ειναι πολυ καλα με τα + και τα - του το καθένα οποτε στο τελος της ημερας θα επιλέξεις με βάση τα δικά σου κριτήρια.
ΥΓ: για ποιες εκδοσεις λες; Γιατι το ντιζελ 3008 με τους 100 ιππους στην πολυ βασικη εκδοση και εκτος leasing εχει σχεδον ιδια τιμη με το Κουγκα ντιζελ (μπιζνες) αλλα υπολείπεται αρκετα σε εξοπλισμο.
Peugeot 3008 2016