-
Γράψατε σελίδες επί σελίδων μετά το χτεσινό πρωινό σχόλιο μου...
Η απάντηση για όλα ήρθε επίσημα
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... rma-ta-suv
Η ουσία πάντως είναι ότι το 3008 είναι πρώτο στις πωλήσεις της κατηγορίας του ...
Στην κατηγορία των Ωραίων....
-
ευχαριστο αυτο για τους μετοχους.
για εμας τους καταναλωτες αδιαφορο..
το 3008 παραμενει αδικαιολογητα ακριβο στην ελληνικη αγορα.
για καποιον σαν και εμενα που του αρεσει και ειναι μεταξυ των υποψηφιων αυτοκινητων προς αγορα η υπερτιμολογηση του το βγαζει απο την λιστα. -
Προφανώς την εταιρεία δεν την ενδιαφέρει αν θα χάσει πωλήσεις κάποιων περιστασιακών αγοραστών , αλλά θέλει συνειδητούς αγοραστές που θα πληρώσουν την διαφορά για να πάρουν το ομορφότερο από όλα ...
Υπερτιμημένα είναι και πολλά άλλα αμάξια , αλλά δεν βλέπω ανάλογες κριτικές....
-
Προφανώς και δεν αξίζει την υπερτιμολογιση το πεζω
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Προφανώς την εταιρεία δεν την ενδιαφέρει αν θα χάσει πωλήσεις κάποιων περιστασιακών αγοραστών , αλλά θέλει συνειδητούς αγοραστές που θα πληρώσουν την διαφορά για να πάρουν το ομορφότερο από όλα ...Συχνά θέτεις το υποκειμενικό σου γούστο ως αντικειμενικό κριτήριο. Δεν μιλάω για το 3008, αλλά για όλα τα αυτοκίνητα. Γίνεται συζήτηση και λες, 'ναι αλλά το Χ είναι ωραίο/άσχημο' και βάσει αυτού προτείνεις ή απορρίπτεις αυτοκίνητα, ασχέτως των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Θαρρείς και το δικό σου γούστο είναι το αντικειμενικό κριτήριο κάλλους ή θαρρείς και δεν υπάρχουν πιο σημαντικά κριτήρια για ένα αυτοκίνητο από την εμφάνιση!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς την εταιρεία δεν την ενδιαφέρει αν θα χάσει πωλήσεις κάποιων περιστασιακών αγοραστών , αλλά θέλει συνειδητούς αγοραστές που θα πληρώσουν την διαφορά για να πάρουν το ομορφότερο από όλα ...
Συχνά θέτεις το υποκειμενικό σου γούστο ως αντικειμενικό κριτήριο. Δεν μιλάω για το 3008, αλλά για όλα τα αυτοκίνητα. Γίνεται συζήτηση και λες, 'ναι αλλά το Χ είναι ωραίο/άσχημο' και βάσει αυτού προτείνεις ή απορρίπτεις αυτοκίνητα, ασχέτως των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Θαρρείς και το δικό σου γούστο είναι το αντικειμενικό κριτήριο κάλους ή θαρρείς και δεν υπάρχουν πιο σημαντικά κριτήρια για ένα αυτοκίνητο από την εμφάνιση!
Το έχω ξαναγράψει και εγώ Αλέξανδρε ότι τις περισσότερες φορές δεν έχει καν νόημα το να απαντά κάποιος σε τέτοια μηνύματα.
Αν σοβαρολογεί, είναι σαν να 'τσακώνεσαι' με ανώριμο έφηβο και κάτω, αν τρολάρει - που το εύχομαι, γιατί έτσι θα τον εκτιμούσα πιο πολύ - δεν αξίζει να feed the troll... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Προφανώς και δεν αξίζει την υπερτιμολογιση το πεζωΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπως απόλυτο αυτό που λες. Αν και συμφωνώ, και για μένα δεν αξίζει, παρότι το βρίσκω εξαιρετικό όχημα, δε θα έλεγα ότι είναι προφανές πια!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Προφανώς και δεν αξίζει την υπερτιμολογιση το πεζω
Κάπως απόλυτο αυτό που λες. Αν και συμφωνώ, και για μένα δεν αξίζει, παρότι το βρίσκω εξαιρετικό όχημα, δε θα έλεγα ότι είναι προφανές πια!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Μέσα είναι πανέμορφο όλοι συμφωνούμε. Έξω οι απόψεις διίστανται. Να πληρώσεις την ομορφιά αλλά να είναι μέσα έξω και να συνδυάζει άριστη ποιότητα εκεί ψηλά σε αυτά τα χρήματα
-
Αυτοκίνητο αγοράζουμε άρα τα μηχανολογικά εχουν τον 1ο λόγο και μετά η εμφανιση. Προσωπικά εαν έδινα €30+ για suv, δεν θα κοίταγα τιποτε άλλο πέρα από την χ1 και σίγουρα δεν θα έδινα €35.000 για να έχω ημιάκαμπτο αξονα (που ειχε και το glf mkII που ειχα το 1994).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτοκίνητο αγοράζουμε άρα τα μηχανολογικά εχουν τον 1ο λόγο και μετά η εμφανιση. Προσωπικά εαν έδινα €30+ για suv, δεν θα κοίταγα τιποτε άλλο πέρα από την χ1 και σίγουρα δεν θα έδινα €35.000 για να έχω ημιάκαμπτο αξονα (που ειχε και το glf mkII που ειχα το 1994).Αν και συμφωνώ μαζί σου (για το 3008, τις τιμές και τον ημιάκαμπτο), υπάρχουν και άλλα παρόμοια -και χειρότερα- παραδείγματα, μερικά μάλιστα πλησιάζουν ή ξεπερνούν τα 50Κ€
π.χ.
Βέβαια αυτοί άκουσαν το κράξιμό τους και το διόρθωσαν στο καινούριο μοντέλο....
-
Ταξινομήσεις 2017: οι πρώτοι των SUV
http://www.4troxoi.gr/agora/poliseis/taxinomiseis-2017-oi-protoi-ton-suv -
Δεν τρολάρω , απλά απαντάω ανάλογα σε κακεντρεχή σχόλια , που είναι πολλά από οπαδούς κλειδιών και άλλων αυτοκινήτων .
Προφανώς και η εμφάνιση είναι βασικότατο θέμα . Δεν πληρώνεις άπειρα λεφτά για να πάρεις κάτι που δεν σου αρέσει .
Ακόμα και τα μηχανολογικά που λέτε , την στιγμή που δεν υπάρχει αμάξι που παίρνει κάτω από 8 σε οτιδήποτε μηχανολογικό πλέον , είναι θέματα ήσσονος σημασίας για κάποιους που θέλουν ένα αμάξι για την δουλειά τους , βόλτα τους και τις διακοπές τους .
Επίσης τα λεγόμενα οδηγοκεντρικά χάνουν σε άνεση με αποτέλεσμα να είναι πολύ ενοχλητικά για τους επιβάτες , όσοι βέβαια τολμούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στον γκαζιάρη οδηγό...
Δεν έχει νόημα λοιπόν η πίκρα που εκφράζουν κάποιοι επειδή η πεζώ ανέβασε τιμές . Ετσι το ήθελε , έτσι το έκανε . Το θέμα είναι ότι το κοινό και εδώ και στην Ευρώπη ακόμα περισσότερο την επιβράβευσε . Οπότε οι απόψεις διαφόρων ωρίμων εδώ μέσα μάλλον τους είναι αδιάφορες....
-
Το ομορφότερο όλων και δεν τίθεται θέμα επ'αυτού είναι το Volvo XC60 που τυγχάνει να είναι κ το ασφαλέστερο! Θα το γιορτάσω βάζοντας και τα 407 άλογα του T8 μου να χλιμιντρίσουν χαρωπά!
-
Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα συζήτησης επί προσωπικών γούστων. BTW το XC60 ανήκει στην παραπάνω κατηγορία.
-
Όπως λέτε παίδες, αρκετά ακριβό για αυτό που προσφέρει και το όνομα που έχει (ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται). Στη Γερμανία το 3008 ξεκινάει στα 20-22..
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το RCZ. Στην Ελλάδα είχε τιμή καταλόγου 30 (ωραίο το άτιμο, το td μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις) ενώ στη Γερμανία ξεκινούσε στα 20-21..
-
Στην Γερμανία δεν έχουν φόρους και όλα ξεκινάνε από πολύ πιο χαμηλά ....
Το Βόλβο έχει ιδιαιτερότητες και προφανώς δεν είναι το ομορφότερο στην τιμή που κάνει . Υπάρχουν και άλλα .
Βασικά για μένα απορώ ποιοί τα αγοράζουν αυτά τα αμάξια και γιατί το βόλβο θεωρείται πρίμιουμ και κάνει τόσα λεφτά .
Υπήρξαν βέβαια και άλλα θύματα που τα αγόραζαν και στις καλές εποχές και σήμερα τα αμάξια αυτά σαν μτχ δεν τα θέλει κανείς . Είχαν και κάτι αρχαία κιβώτια - κινητήρες βέβαια τότε , αλλά κάποιοι τα αγόραζαν .
Σε αυτά τα λεφτά πάντως υπάρχουν πιό επώνυμα αυτοκίνητα ... Ασε που αν φτάνεις στα 50-60 , φτάνεις εύκολα και στα 70-80 και πλέον είσαι αλλού .
-
Cruiser άσε τις απόλυτες τιμές. Αν το δεις συγκριτικά σε άλλες χώρες το 3008 έχει φθηνότερη η ίδια τιμή με το tiguan, μόνο στην Ελλάδα είναι ακριβοτερο.
Αν τώρα εσένα σου αρέσει να σου πιάνουν τον κωλο είναι άλλη υπόθεση. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν τρολάρω , απλά απαντάω ανάλογα σε κακεντρεχή σχόλια , που είναι πολλά από οπαδούς κλειδιών και άλλων αυτοκινήτων .Προφανώς και η εμφάνιση είναι βασικότατο θέμα . Δεν πληρώνεις άπειρα λεφτά για να πάρεις κάτι που δεν σου αρέσει .
Ακόμα και τα μηχανολογικά που λέτε , την στιγμή που δεν υπάρχει αμάξι που παίρνει κάτω από 8 σε οτιδήποτε μηχανολογικό πλέον , είναι θέματα ήσσονος σημασίας για κάποιους που θέλουν ένα αμάξι για την δουλειά τους , βόλτα τους και τις διακοπές τους .
Επίσης τα λεγόμενα οδηγοκεντρικά χάνουν σε άνεση με αποτέλεσμα να είναι πολύ ενοχλητικά για τους επιβάτες , όσοι βέβαια τολμούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στον γκαζιάρη οδηγό...
Δεν έχει νόημα λοιπόν η πίκρα που εκφράζουν κάποιοι επειδή η πεζώ ανέβασε τιμές . Ετσι το ήθελε , έτσι το έκανε . Το θέμα είναι ότι το κοινό και εδώ και στην Ευρώπη ακόμα περισσότερο την επιβράβευσε . Οπότε οι απόψεις διαφόρων ωρίμων εδώ μέσα μάλλον τους είναι αδιάφορες....
Μακάρι να τρόλαρες...!
Γιατί για μια ακόμη φορά προσπαθείς να επιβάλεις σαν κανόνα τις δικές σου προτιμήσεις, όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου.
Μάλλον το μυαλό σου αδυνατεί να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες αγοραστών με εντελώς διαφορετικά θέλω που ζητούν από το αυτοκίνητο διαφορετικά πράγματα. Η 'κατηγορία' που εσύ ευαγγελίζεσαι είναι μόνο μία, αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν και άλλοι - και μάλιστα διαφορετικοί - άνθρωποι γύρω σου που δεν θέλουν τα ίδια με σένα θα καταλάβεις και γιατί υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα. Το ότι κάποια δεν αρέσουν σε σένα ή δεν σου 'κάνουν' δεν σημαίνει ότι πρέπει και να μην αρέσουν ή να μην κάνουν στους άλλους.
Επίσης τα τεχνικά ζητήματα που έχουν αναλυθεί με σαφήνεια παραπάνω και οι ελλείψεις του 3008 είναι γεγονός και όχι υποκειμενικό στοιχείο. Έστω όμως και με αυτά παραμένει μια πολύ καλή επιλογή και γι' αυτό έχει την επιτυχία που έχει.
Το αν κάποιον καλύπτουν αυτά που προσφέρει είναι καθαρά υποκειμενικό στοιχείο. Αυτό μαζί με το αν έχει τα χρήματα να το πάρει ορίζουν και την επιλογή του. -
Αρέσει δεν αρέσει. Καλό κακό 'μ' αγαπά δεν μ΄αγαπά' το 3008 ήρθε για να μείνει και το πέτυχε μια χαρά τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Φυσικά θα μπορούσε να έρθει και με χαμηλότερες τιμές αλλά πόσο χαμηλότερες ώστε να ευχαριστήσει ποιους και γιατί; Με ανεξάρτητη ανάρτηση ίσως να δικαιολογούσε περισσότερο την τιμή του αλλά με τον ημιάκαμπτο και με την βοήθεια αντιστρεπτικής έχει δείξει πως για την κατηγορία του έχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης ενώ και σε επίπεδο άνεσης παραμένει ένα Γαλλικό όχημα. Οι Γάλλοι έχουν μια εμμονή με το συγκεκριμένο σύστημα ανάρτησης (που ιστορικά καταγράφεται από τις ιπποδρομίες της Ρώμης ) αλλά μια χαρά το έχουν κάνει να στέκεται στις υλοποιήσεις τους. Ημιάκαμπτο εφήρμοσαν και άλλοι κατασκευαστές όμως οι υλοποίησεις τους σε θέματα άνεσης και κρατήματος ήταν για γέλια. Για τον μέσο οδηγό σημασία έχει ένα αυτοκίνητο να είναι ασφαλές και ξεκούραστο ενώ οπτικά μέσα - έξω να του είναι ευχάριστο. Εκεί όπως έχω αντιληφθεί μια χαρά τα πάει το 3008. Όσον αφορά την ποιότητα την τεχνολογία έχει πιάσει τα τοπ χαρακτηριστικά της εποχής και εκεί δεν δείχνει να υστερεί από τους κύριους ανταγωνιστές του. Δεν βγήκε τυχαία αυτοκίνητο της χρονιάς και ειδικά σε μια κατηγορία που τα μέλη της αυξάνονται διαρκώς. Προσωπικά θεωρώ πως όπως και πολλά άλλα της κατηγορίας του είναι suv χωρίς να είναι... Γιατί; Γιατί πολύ απλά στα χρήματα που ζητά υπάρχουν οχήματα που επίσης μπορούν να μεταφέρουν κόσμο ατσαλάκωτο αλλά μπορούν να προσφέρουν και πραγματικό offroad χαρακτήρα όταν τους ζητηθεί.
-
top τεχνολογικά με παλιό κινητήρα, ημιάκαμπτο και χωρίς να προσφέρει καν την επιλογή της 4κίνησης δεν μπορεί να είναι Σπύρε! Εκτός αν θες να βαφτίσεις το ψάρι κρέας...
Την καλημέρα μου!
Peugeot 3008 2016