-
Από μέσα είναι αλλού το αμάξι, αν και βρίσκω λίγο φλύαρο τον πίνακα οργάνων. Δεν ξέρω αν έχει και άλλα 'θέματα' πέρα από αυτό που βλέπουμε.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από μέσα είναι αλλού το αμάξι, αν και βρίσκω λίγο φλύαρο τον πίνακα οργάνων. Δεν ξέρω αν έχει και άλλα 'θέματα' πέρα από αυτό που βλέπουμε.Έχει περί τα 10 διαφορετικά 'θέματα' (modes), από πολύ φλύαρα, μέχρι τελείως minimal.
ΥΓ: Ο οδηγός δεν ξέρει βασικές αρχές, όπως π.χ. ότι ποτέ δεν σταυρώνουμε τα χέρια μας στο τιμόνι, ειδικά σε γρήγορη οδήγηση.
-
Θέλω να δω τι πωλήσεις θα κάνει στο εξωτερικό το 3008 (όπου οι τιμές είναι πιο normal) σε σχέση με το Kadjar. Νιώθω ότι η Renault επαναπαύθηκε και βασίστηκε στην 'σιγουριά' του QQ, χωρίς να το ψάξει λίγο παραπάνω, ενώ η Peugeot κατάφερε να παρουσιάσει ένα πράγματι ξεχωριστό αυτοκίνητο.
-
Το ειδα από μακριά, έξω από την τοπική έκθεση. Φαίνεται αρκετά όμορφο!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Θέλω να δω τι πωλήσεις θα κάνει στο εξωτερικό το 3008 (όπου οι τιμές είναι πιο normal) σε σχέση με το Kadjar. Νιώθω ότι η Renault επαναπαύθηκε και βασίστηκε στην 'σιγουριά' του QQ, χωρίς να το ψάξει λίγο παραπάνω, ενώ η Peugeot κατάφερε να παρουσιάσει ένα πράγματι ξεχωριστό αυτοκίνητο.Το 3008 φαίνεται το κορυφαίο μοντέλο της κατηγορίας από πλευράς εσωτερικού και εμφάνισης.. Οι πωλήσεις όμως του συγκεκριμένου, αλλά και των υπόλοιπων αυτοκινήτων στην Ευρώπη δεν λένε τίποτα για την αξία του..
Είναι τόσο στρεβλές οι ευρωπαικές αγορές που πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα.. -
Μια παρουσίαση του 3008 απο έναν άνθρωπο που δεν χωνεύει καθόλου τα peugeot
2017 Peugeot 3008
-
Δεν υπαρχει αυτο το εσωτερικο ρε γμτ
-
Πανέμορφο και μέσα και έξω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επισης γινεται λογος για το grip της πεζω με λαστιχα ειδικα για δυσκολες καταστασεις. Στην Ελλαδα του ηλιου συντομα θα βγουνε αχρηστα οποτε εμενα δε μου λεει κατι αυτο. Δλδ και να το πληρωσω ακριβοτερα και να εχω λαστιχα μονο για χωμα-χιονι.
Tα Continetal CrossContact (αυτά φοράει το 3008 με Grip Control) δεν είναι ειδικά λάστιχα, ούτε χειμερινά. Μια χαρά κάνουν για χρήση όλο τον χρόνο, και το καλοκαίρι. Η Continental τα δίνει ως καλοκαιρινά ελαστικά SUV.
Εγω Φανη μεσα απο τον καταλογο διαβασα αυτα:Εκδοση active grip Ζαντες αλουμινιου 18 Los angelew με ελαστικα mud and snow.
Οσο να ναι δεν μπορεις να πεις πως ειναι κανονικο καλοκαιρινο.Ειδικο θα το ελεγα -
Το αμάξι είναι κορυφαίο και σαν κορυφαίο πρέπει να εκτιμηθεί . Λοιπές λαδιέρες με εσωτερικά του 80 και χαμηλής ποιότητας κατασκευής και πανάκριβων σέρβις , καλό είναι να μην ρυπαίνουν το θέμα .
Εχουν το δικό τους , αλλά να προσέχουν γιατί γλυστράει από τα χαμένα λάδια....
-
Πήγα και το είδα πριν λίγο. Πανέμορφο πραγματικά. Το εσωτερικό του είναι φοβερό αν και δύσκολα συνηθίζεις το μικρό τιμόνι. Τα καθίσματα 'γεματα' και με καλή στήριξη. Ένα μεγάλο αρνητικό για μένα. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι ΜΙΚΡΟΣ. Ακριβώς όπως το γράφω. Μικρός. Το κλασικό πείραμα με το κάθισμα του οδηγού τέρμα πίσω (η θέση οδήγησης για μένα που είμαι 1.93 δηλαδη) αφήνει χώρο για τα γόνατα πίσω για άνθρωπο 1.75. Έχουμε σοβαρό θέμα. Κατά τ'άλλα πορτ μπαγκάζ τεράστιο. Τιμή για έκδοση Activ Grip με έξτρα parktronic μπρος πίσω, αναδιπλουμενους καθρέφτες, multimedia σύστημα, μεταλλικό χρώμα, και όλα τα λοιπά έξοδα μέσα, 31200 κλειδί.
-
Πίσω πέρα από παιδιά ποιον θα μεταφέρεις; ταξί έχετε;
-
χαχαχαχα!!!γμτ μου έγραψες!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Πήγα και το είδα πριν λίγο. Πανέμορφο πραγματικά. Το εσωτερικό του είναι φοβερό αν και δύσκολα συνηθίζεις το μικρό τιμόνι. Τα καθίσματα 'γεματα' και με καλή στήριξη. Ένα μεγάλο αρνητικό για μένα. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι ΜΙΚΡΟΣ. Ακριβώς όπως το γράφω. Μικρός. Το κλασικό πείραμα με το κάθισμα του οδηγού τέρμα πίσω (η θέση οδήγησης για μένα που είμαι 1.93 δηλαδη) αφήνει χώρο για τα γόνατα πίσω για άνθρωπο 1.75. Έχουμε σοβαρό θέμα. Κατά τ'άλλα πορτ μπαγκάζ τεράστιο. Τιμή για έκδοση Activ Grip με έξτρα parktronic μπρος πίσω, αναδιπλουμενους καθρέφτες, multimedia σύστημα, μεταλλικό χρώμα, και όλα τα λοιπά έξοδα μέσα, 31200 κλειδί.Καληνυχτα πεζω και καλημερα τιγκουαν με 4.000 λιγοτερα
-
Πιο μικρός από του Qashqai;
-
Γενικά το σαλόνι πίσω είναι μικρό.
-
Έχω καιρό να μπω σε qashqai. Νομίζω ότι του πεζό είναι ένα κλικ μεγαλύτερο. Το περίεργο είναι ότι οι μπροστά θέσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει σε όλο τον ανταγωνισμό. Ο χώρος αποσκευών τεράστιος. Επίσης η εγγυηση που δίνουν είναι 5ετης ή 60000. Αρκετά περιοριστικο κατ εμε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
χαχαχαχα!!!γμτ μου έγραψες!Ε ναι ρε Σπύρο ειλικρινά τώρα διαβάζω αναλύσεις επί αναλύσεων για τους πίσω επιβάτες λες και είμαστε φόρουμ ταξιτζηδων.
Ρε πεθεροπληκτοι είστε όλοι; βάζετε πεθερές πίσω και φωνάζουν αν δεν μπορούν να βολεύουν οι ορκες;
Καλύτερα να μην σας ενοχλούν κιόλας[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] . -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Έχω καιρό να μπω σε qashqai. Νομίζω ότι του πεζό είναι ένα κλικ μεγαλύτερο. Το περίεργο είναι ότι οι μπροστά θέσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει σε όλο τον ανταγωνισμό. Ο χώρος αποσκευών τεράστιος. Επίσης η εγγυηση που δίνουν είναι 5ετης ή 60000. Αρκετά περιοριστικο κατ εμε.Του 3008 ο χώρος πίσω είναι μικρός και είναι λίγο μεγαλύτερος από του qq.
Άρα του qq είναι αρκετά μικρός.
Μάλλον πλάκα κάνετε έτσι. ..?Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γύρνα μερικές σελίδες πίσω για να δεις τους χώρους για τα γόνατα σε tiguan qashqai και hrv
Peugeot 3008 2016