-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
^^^ Απλά έτσι πιστεύω οτι κατατάσσονται τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα στην κατηγορία.
Δεν πιστεύω οτι ένας εν δυνάμει πελάτης και των δύο αν τα δοκίμαζε και τα δύο θα έπαιρνε το 3008.
Μπορεί να είμαι λάθος ή έτσι να σκέφτομαι μόνο εγώ.
Δεν μίλησα για κάτι μεταφυσικό όπως η άρια φυλή, για σύγκριση αυτοκινήτων μίλησα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν και πολυς κόσμος που ηδη πήρε το 3008 (κ εδώμεσα καποιοι) θα διαφωνήσει μαζί σου, σίγουρα ειναι σεβαστή η άποψη σου (αν και πολυ απόλυτη θεωρώ).
Οχι ομως οτι τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν καμία σχεση το ενα με το αλλο οπως το έγραψες αρχικά .
Καταρχήν με τον Παύλο καθόσασταν διπλα διπλα στη μάσα στο καλωσόρισμα του Αντώνη και είδες ποσο μετρημένος και σοβαρός είναι όποτε ξέρεις και εσυ ότι δεν γράφει κάτι λαθος όσο και αν ακούγεται απόλυτο.
Αυτό λέμε τόσο καιρό σε σχέση με το 3008.
Στις περισσότερες περιπτώσεις αν κάποιος έχει τα λεφτά να πάρει την Χ1 αυτην θα πάρει και όχι το 3008. (Εξαιρούνται οι φάσεις προσωπικής καυλας πάντοτε όπως το παλικάρι από εδώ που χτύπησε το τούμπανο δίλιτρο 3008 και μαγκιά του).
Δεν έχει νόημα να πλησιάζει στα λεφτά της Χ1 το 3008 γιατί το δίλημμα βγαίνει εις βάρος του. Δεν θα αγοράσει κανεις αμάξι (πραγματική αγορά όχι τι αρέσει στον τρίτο παρατήρητη εδώ μέσα) για το icockpit. Αμάξι αγοράζεις όχι παιχνίδι.
Αν μπορείς να πάρεις την Χ1 αυτήν θα πάρεις στις περισσότερες περιπτώσεις -
Στέφανε για να ειμαι ειλικρινής δεν το ήξερα γιατι δεν είχαν αναφερθεί τα nicks, ή (αν είχαν) τουλαχιστον δεν το θυμόμουν!
Κατα δεύτερον, η ένσταση μου ήταν μονο ως προς τον τροπο που διατυπώθηκε η αποψη οτι η Χ1 ήταν καλύτερη κ φυσικα οχι ως προς την ιδια την αποψη του Παύλου που οπως προείπα σέβομαι απόλυτα !
Αν με ρωτάς κ εμενα, αν βρισκόμουν μεταξύ των 2 μαλλον στην Χ1 θα πηγαινα (αν κ δε θα επαιρνα καν τέτοιο αυτοκινητο , παρα μονο αν ήταν 4κινητο, αλλα αυτο ειναι άλλη ιστορια).
Εχω αναφερθεί πολλές φορες στην απαράδεκτη τιμολόγηση του 3008, αλλα το να λέμε οτι τα αυτοκίνητα ειναι ασύγκριτα μεταξύ τους -κατα τη γνώμη μου- ειναι καπως απόλυτο κ υπερβολικό.ΥΓ: Ποτε θα ξανακανονισουμε ;
-
https://www.facebook.com/lampros.koutis ... 9085989365
Καλά ρε παιδιά 5ετης εγγύηση με 60Κ limit; [emoji23]
Όλοι σαν εμένα οδηγάνε ; -
Ο χρήστης ppascho150 έγραψε:
Το 3008 δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε πρόταση της BMW που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.Ειναι αυτο το οποιο εχω σχολιασει σελιδες πισω και συνεχιζουν να σας ξεφευγουν....
Είναι ένα τετράστερο αυτοκίνητο ενώ η BMW προσφέρει πεντάστερο στη συγκεκριμένη κατηγορία (με άριστα το πέντε πάντα).
Τα αστρακια ξερεις πως τα δινουν?
-
Το έχω γράψει κ στο παρελθόν, θα το γράψω κ τώρα:
Δεν ισχύει το ίδιο συμπερασμα για κάθε υλοποίηση. Π.χ. ο μικρός diesel της Χ1 υστερεί έναντι π.χ. του αντιστοιχου 3008. Από την άλλη πλευρά είναι ξεκάθαρη η υπεροχή των μεγάλων κινητηρων της X1 απέναντι στους αντίστοιχους του 3008. Τέλος εχω παραθεσει κ στο παρελθόν συγκριτικά και βιντεο όπου αναφερεται ξεκάθαρα ως πιο οδηγοκεντρικό, με καλυτερο κ πιο sport στήσιμο κ με καλύτερη πληροφόρηση η Χ1 έναντι του 3008.Για την εμφάνιση ιδίως μέσα δεν το συζηταμε ότι είναι πιο όμορφο το γαλλικό. Προσωπικά δίνω μεγαλυτερη εμφαση σε κινητηρα, στήσιμο κ οδηγική συμπεριφορά αν κ δεν θα με χαλαγε η Χ1 να έχει το εσωτερικό του 3008!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το έχω γράψει κ στο παρελθόν, θα το γράψω κ τώρα:
Δεν ισχύει το ίδιο συμπερασμα για κάθε υλοποίηση. Π.χ. ο μικρός diesel της Χ1 υστερεί έναντι π.χ. του αντιστοιχου 3008. Από την άλλη πλευρά είναι ξεκάθαρη η υπεροχή των μεγάλων κινητηρων της X1 απέναντι στους αντίστοιχους του 3008. Τέλος εχω παραθεσει κ στο παρελθόν συγκριτικά και βιντεο όπου αναφερεται ξεκάθαρα ως πιο οδηγοκεντρικό, με καλυτερο κ πιο sport στήσιμο κ με καλύτερη πληροφόρηση η Χ1 έναντι του 3008.Για την εμφάνιση ιδίως μέσα δεν το συζηταμε ότι είναι πιο όμορφο το γαλλικό. Προσωπικά δίνω μεγαλυτερη εμφαση σε κινητηρα, στήσιμο κ οδηγική συμπεριφορά αν κ δεν θα με χαλαγε η Χ1 να έχει το εσωτερικό του 3008!
Συμφωνώ Βασίλη, βέβαια αν η Χ1 είχε το εσωτερικό του 3008...δεν θα ήταν BMW
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
https://www.facebook.com/lampros.koutis.9/posts/10212519085989365
Καλά ρε παιδιά 5ετης εγγύηση με 60Κ limit; [emoji23]
Όλοι σαν εμένα οδηγάνε ;Και η BMW όταν κατά καιρούς δίνει εγγύηση 5 χρόνια έχει όριο μέχρι 60.000
-
Για τους τρικύλινδρους έχω να πω ότι και οι δύο είναι πολυβραβευμένοι κινητήρες . Απλά επειδή δεν είναι στην ίδια κατηγορία δεν χτυπιώνται , ενώ ο 1,6 της psa είναι τετρακύλινδρος και είναι σε περίοδο αναβάθμισης και θα τον συζητήσουμε στο μέλλον .
Για τους ντίζελ , οι συγκρίσεις επίσης είναι άτοπες , αφού οι γαλλικοί ντίζελ ήταν κοινοί με την φόρντ και την τζάγκουαρ , ενώ τώρα έχουμε αλλαγές με νέο 1,5 . Ως προς τους δίλιτρους επίσης είναι εξαιρετικοί κινητήρες αλλά δεν θέλουν να τους τραβήξουν πάνω από τα 180 άλογα αφού δεν έχουν αμάξια που τους χρειάζονται ...
Ως προς τα οδηγοκεντρικά , εντάξει άμα αφήνεις δύο σπονδύλους σε κάθε ταξίδι , όπως ήταν η σπόρ ανάρτηση των προπελών την περασμένη δεκαετία , δεν έχω οδηγήσει πρόσφατο μπεμπβέ εκτός από το νέο κάντρυμαν , που επίσης έχεις θέμα άνεσης , θεωρώ ότι αυτή η οδηγοκεντρικότητα δεν είναι πραγματική .
Εχοντας οδηγήσει για μέρες Χ3 και Χ5 με σπόρ αναρτήσεις , αλλά και 325 , επαναλαμβάνω της περασμένης δεκαετίας , η ανάρτηση ήταν για τους ελληνικούς δρόμους ανυπόφορη .
Νομίζω κάτι ανάλογο έγραψε και ο Ασσος που οδήγησε πρόσφατα Χ1 .
Ετσι προφανώς αν θα ήταν στα ίδια λεφτά μια γυμνή Χ1 με κακή άνεση και μέτρια έως άσχημη εμφάνιση , σε σχέση με ένα καλοεξοπλισμένο και πανέμορφο 3008 , τότε η απόφαση είναι θέμα προσωπικών προτεραιοτήτων .
Αλλοι θα ήθελαν το αμάξι και δεν θα είχαν συμπλέγματα , άλλοι θα ήθελαν αποκλειστικά και μόνο το κλειδί ...
-
Όταν 'φτάσεις' κ στη δική μας δεκαετία...το ξανασυζητάμε... Εδώ γράφουμε για συγκρίσεις ανάμεσα στα τρέχοντα 3008 κ την Χ1 και εσύ γράφεις για τα 'νιάτα' σου...Επίσης, τα επιχειρήματα είναι ....ας μην βάλω χαρακτηρισμό...με κορυφαίο τον λόγο που δεν έχει η πεζώ πάνω από 180 άλογα...επειδή δεν τους χρειάζεται (!!!) τη στιγμή που η Χ1 βγαίνει με 190 κ 235 ή 240 περίπου (βαριέμαι να ψάξω τώρα...).
Οι επιλογές κάθε εταιρίας είναι σεβαστές, το ίδιο είναι όμως κ οι επιλογές των αγοραστών, κ αν κάποιος θέλει τα 235 γιατί δικαίωμά του είναι δεν θα του αρκεί η παραπάνω δικαιολογία.
Μια γενική προτροπή προς όλους: αν θελουμε να κάνουμε πραγματικά διάλογο με στόχο να μαθαινουμε ολοι απο τους άλλους ας αντιμετωπίζουμε το θέμα αυτοκινητο όχι ως 'συγκριση του πουλιού μας' που αν αποδειχθεί μικρότερο από των άλλων είμαστε λιγότερο άντρες... αλλά ως αυτό που είναι: ένα εργαλείο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας προσφέρει κ στην καθημερινή μας ζωή αλλά κ απόλαυση κ προφανώς πάντα υπάρχουν κ πολλά άλλα που θα είναι κ καλύτερα κ χειρότερα κ δεν αξίζει να χωριζομαστε σε στρατοπεδα για αυτό. Η δικαιολογία ότι οι αλλοι το άρχισαν είναι επιπέδου των παιδιων μας κ όχι του δικού μας...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Για τους τρικύλινδρους έχω να πω ότι και οι δύο είναι πολυβραβευμένοι κινητήρες . Απλά επειδή δεν είναι στην ίδια κατηγορία δεν χτυπιώνται , ενώ ο 1,6 της psa είναι τετρακύλινδρος και είναι σε περίοδο αναβάθμισης και θα τον συζητήσουμε στο μέλλον .Αλλοι θα ήθελαν το αμάξι και δεν θα είχαν συμπλέγματα , άλλοι θα ήθελαν αποκλειστικά και μόνο το κλειδί ...
Πατρίδα τα βραβεία δεν λένε τίποτα.
Ο ΓΑΠ είχε σκίσει στις βραβεύσεις, εβδομάδα και άλλο γαλλογερμαρνικό ινστιτουτο τον βράβευε, δεν πρόλαβαινε να παέι σε όλες.
Και ο N47 βραβευμένος ήταν, την συνέχεια την ξέρουν όλοι.
Για να μην πιάσουμε και το χαιδεμένο παιδί της γερμανικής αυτοκίνησης.Η ουσία είναι έχουμε όλοι ξεφύγει από το θέμα.
-
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα δε λενε καποιοι?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Άσος μιας και ανα φέρθηκε ειχε μπει σε mpack X1 με τις ανάλογες αναρτήσεις και 19αρια λάστιχα.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Όταν 'φτάσεις' κ στη δική μας δεκαετία...το ξανασυζητάμε... Εδώ γράφουμε για συγκρίσεις ανάμεσα στα τρέχοντα 3008 κ την Χ1 και εσύ γράφεις για τα 'νιάτα' σου...Επίσης, τα επιχειρήματα είναι ....ας μην βάλω χαρακτηρισμό...με κορυφαίο τον λόγο που δεν έχει η πεζώ πάνω από 180 άλογα...επειδή δεν τους χρειάζεται (!!!) τη στιγμή που η Χ1 βγαίνει με 190 κ 235 ή 240 περίπου (βαριέμαι να ψάξω τώρα...).Οι επιλογές κάθε εταιρίας είναι σεβαστές, το ίδιο είναι όμως κ οι επιλογές των αγοραστών, κ αν κάποιος θέλει τα 235 γιατί δικαίωμά του είναι δεν θα του αρκεί η παραπάνω δικαιολογία.
Μια γενική προτροπή προς όλους: αν θελουμε να κάνουμε πραγματικά διάλογο με στόχο να μαθαινουμε ολοι απο τους άλλους ας αντιμετωπίζουμε το θέμα αυτοκινητο όχι ως 'συγκριση του πουλιού μας' που αν αποδειχθεί μικρότερο από των άλλων είμαστε λιγότερο άντρες... αλλά ως αυτό που είναι: ένα εργαλείο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μας προσφέρει κ στην καθημερινή μας ζωή αλλά κ απόλαυση κ προφανώς πάντα υπάρχουν κ πολλά άλλα που θα είναι κ καλύτερα κ χειρότερα κ δεν αξίζει να χωριζομαστε σε στρατοπεδα για αυτό. Η δικαιολογία ότι οι αλλοι το άρχισαν είναι επιπέδου των παιδιων μας κ όχι του δικού μας...
Στην δική μας δεκαετία , θα κοιτάξω κάποια στιγμή κροσόβερ στην Β κατηγορία , γιατί πλέον δεν θα μου χρειάζονται μεγαλύτεροι χώροι .
Να εξηγήσω λοιπόν γιατί δεν τις χρειάζεται τις μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις .
Μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε 2,2 με 204 άλογα και 3,0 με 240 άλογα . Αλλά τα αμάξια που τα φόραγαν είτε καταργήθηκαν λόγω ηλικίας , είτε τους έφαγαν οι ρύποι .
Ακόμα τέτοιες ιπποδυνάμεις θέλουν ανάλογα κιβώτια και θέλουν και πίσω κίνηση ή τετρακίνηση και αμάξια που θα κάνουν 60-80000 € .
Στα ντίζελ λοιπόν οι επενδύσεις θα είναι περιορισμένες αφού δεν ξέρουν τι τελικά θα γίνει .
Αντίθετα στις βενζίνες όπως είδαμε στο νέο DS7 ο 1,6 ΤΗΡ θα έχει 180 , 225 και 260 άλογα με νέο 8τάχυτο κιβώτιο το οποίο θα φορέσει και ο δίλιτρος ντίζελ .
Από την άλλη πόσοι θα αγοράσουν Χ1 με 240 άλογα και δεν θα αγοράσουν Χ3 ή Χ4 η Χ5 ή Χ6 ? Απλά κάποιες εκδόσεις συμπληρώνουν τον κατάλογο .
Πέραν όμως της κριτικής που κάνετε , μήπως θα έπρεπε να περάσετε και στο επίπεδο της ΑΥΤΟκριτικής , ώστε να σταματήσουμε τις κόντρες ?
Αλλωστε στο θέμα του 3008 γράφουμε και όχι σε άλλου αυτοκινήτου ή γενικότερο θέμα και όλο το άγχος είναι μην αγγίξει το 3008 το Χ1 .
Θα μπορούσαμε λίγο να ασχοληθούμε και με το νέο πόλο και πόσο καλές τιμές έχει σε σχέση με τους εξοπλισμούς του...
Την εμφάνιση την θεωρώ δεδομένη και δεν την σχολιάζω...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα δε λενε καποιοι?Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς . Ειδικά όταν το λέει κάποιος που στο Νικ του έχει το όνομα του αμαξιού του...
Τόσο ταυτισμένος...
-
Όταν 'φτάσεις' κ στη δική μας δεκαετία...το ξανασυζητάμε... Εδώ γράφουμε για συγκρίσεις ανάμεσα στα τρέχοντα 3008 κ την Χ1 και εσύ γράφεις για τα 'νιάτα' σου...Επίσης, τα επιχειρήματα είναι ....ας μην βάλω χαρακτηρισμό...με κορυφαίο τον λόγο που δεν έχει η πεζώ πάνω από 180 άλογα...επειδή δεν τους χρειάζεται (!!!) τη στιγμή που η Χ1 βγαίνει με 190 κ 235 ή 240 περίπου (βαριέμαι να ψάξω τώρα...).
Οι επιλογές κάθε εταιρίας είναι σεβαστές, το ίδιο είναι όμως κ οι επιλογές των αγοραστών, κ αν κάποιος θέλει τα 235 γιατί δικαίωμά του είναι δεν θα του αρκεί η παραπάνω δικαιολογία.
Στην δική μας δεκαετία , θα κοιτάξω κάποια στιγμή κροσόβερ στην Β κατηγορία , γιατί πλέον δεν θα μου χρειάζονται μεγαλύτεροι χώροι .
Να εξηγήσω λοιπόν γιατί δεν τις χρειάζεται τις μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις .
Μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε 2,2 με 204 άλογα και 3,0 με 240 άλογα . Αλλά τα αμάξια που τα φόραγαν είτε καταργήθηκαν λόγω ηλικίας , είτε τους έφαγαν οι ρύποι .
Ακόμα τέτοιες ιπποδυνάμεις θέλουν ανάλογα κιβώτια και θέλουν και πίσω κίνηση ή τετρακίνηση και αμάξια που θα κάνουν 60-80000 € .
Στα ντίζελ λοιπόν οι επενδύσεις θα είναι περιορισμένες αφού δεν ξέρουν τι τελικά θα γίνει .
Αντίθετα στις βενζίνες όπως είδαμε στο νέο DS7 ο 1,6 ΤΗΡ θα έχει 180 , 225 και 260 άλογα με νέο 8τάχυτο κιβώτιο το οποίο θα φορέσει και ο δίλιτρος ντίζελ .
Από την άλλη πόσοι θα αγοράσουν Χ1 με 240 άλογα και δεν θα αγοράσουν Χ3 ή Χ4 η Χ5 ή Χ6 ? Απλά κάποιες εκδόσεις συμπληρώνουν τον κατάλογο .
Πέραν όμως της κριτικής που κάνετε , μήπως θα έπρεπε να περάσετε και στο επίπεδο της ΑΥΤΟκριτικής , ώστε να σταματήσουμε τις κόντρες ?
Αλλωστε στο θέμα του 3008 γράφουμε και όχι σε άλλου αυτοκινήτου ή γενικότερο θέμα και όλο το άγχος είναι μην αγγίξει το 3008 το Χ1 .
Θα μπορούσαμε λίγο να ασχοληθούμε και με το νέο πόλο και πόσο καλές τιμές έχει σε σχέση με τους εξοπλισμούς του...
Την εμφάνιση την θεωρώ δεδομένη και δεν την σχολιάζω...
Σήμερα όλοι οι μεγαλοι κινητηρες της Χ1 συνοδευονται από τετρακίνηση κ χαμηλους ρυπους. Αρα ακυρο το επιχείρημά σου. Τελη πληρωνω κατω απο 160 ευρώ...
Την Χ1 την παίρνει αυτός που θελει κ μικρότερο μηκος όπως π.χ. εγώ. Απίστευτα δύσκολο το παρκάρισμα στην πόλη που μένω...Ακυρο κ το δεύτερο επιχείρημά σου
Επίσης το αμάξι το πηρα με 40k κ όχι με 60-80. Ακυρο κ το τριτο...
Αν σε αυτά τα λεφτά έπαιρνα κ την εκδοση με τα 240 προφανώς θα την προτιμουσα κ αν υπηρχε κ με 300 θα ήθελα εκείνη... Τα περισσότερα είναι παντα καλύτερα!
Να περάσω κ στην αυτοκριτική που λες. Ή μαλλον καλύτερα να μου κάνεις εσύ κριτική. Να δουμε τι εχω γράψει ως τώρα: το 3008 είναι ενα πανέμορφο αυτοκίνητο, με το πιο όμορφο εσωτερικό στην κατηγορία του, πιθανότατα πιο ωραίο κ για το εξωτερικό του, στις μικρότερες υλοποιησεις του φαινεται να υπερέχει της Χ1, αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις εκδόσεις που ξεπερνουν τα 180 άλογα που έχει κ αυτό αποδεικνυεται κ από τους αριθμούς. Συγκριτικά που κυκλοφορουν ήδη κανουν λογο για πιο πληροφοριακό τιμόνι, πιο sport στήσιμο της Χ1 αλλά για μεγαλυτερη άνεση του 3008. Αυτά εχω γράψει κατά λέξη. Τέλος να θυμίσω ότι προσωπικά δεν θυμάμαι να κάνω σχολιο κ για την τιμή του 3008. Ας το βάλουν κ 100.000. Εμένα δεν με καλύπτουν οι κινητήρες του κ δεν θα το έπαιρνα ούτως ή άλλως...
Πες μου πού διαφωνείς για να κάνω την αυτοκριτική μου ή κάνε μου κριτική εσύ. Κ μην μου αναφέρεις τι ισχυε πριν από δεκαετίες σε παρακαλώ.
-
Εν τω μεταξύ σιγά την σκληρή ανάρτηση που είχε η 325... Μάλλον οτιδήποτε είναι πιο σφιχτό από μελάτο αυγό του φαίνεται κρεββάτι του Προκρούστη.
-
Καλα μεταξυ μας ,οι περισσοτερες bmw ως επιβατης μου χουν φανει κατω του μεσου ορου στο θεμα ανεση. Το αμαξι μη το κρινεται ως οδηγοι μονο. Ως συνεπιβατης καταλαβαινεις το θεμα ανεση ,αφου ως συνεπιβατης το σωμα σου δε προσαρμοζεται στο τι ερχεται που ως οδηγος το περιμενεις, ιδιως οταν καθεσαι πισω. Αμαξι που μου ειχε κανει αρνητικοτατη εντυπωση στο τομεα ηταν η x6 διπλοτουρμπινη diesel.
-
Είναι και θέμα αντοχής του καθενός στις 'κακουχίες'.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα μεταξυ μας ,οι περισσοτερες bmw ως επιβατης μου χουν φανει κατω του μεσου ορου στο θεμα ανεση. Το αμαξι μη το κρινεται ως οδηγοι μονο. Ως συνεπιβατης καταλαβαινεις το θεμα ανεση ,αφου ως συνεπιβατης το σωμα σου δε προσαρμοζεται στο τι ερχεται που ως οδηγος το περιμενεις, ιδιως οταν καθεσαι πισω. Αμαξι που μου ειχε κανει αρνητικοτατη εντυπωση στο τομεα ηταν η x6 διπλοτουρμπινη diesel.ίδια (αξίας 150k...) οδήγησα σε test drive νονέ...και πραγματικά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το αμάξι... -
Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα δε λενε καποιοι?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς . Ειδικά όταν το λέει κάποιος που στο Νικ του έχει το όνομα του αμαξιού του... [emoji38]
Τόσο ταυτισμένος...
Εγω που εχω Νικ το αμαξι μου λεω:αν στα ιδια λεφτα με το τιγκ επαιζε το 3008 θα το επαιρνα!!! Ακυρο αυτο που λες.
Εχω πει ποσο ωραιο και ποιοτικο μου φανηκε. Εσυ λογω ηλικιας και χρονου παιζεις εδω μεσα και φαινεται. Επισης φαινεται ποσο βαμενος εισαι και ας μην εχεις μετα το cruiser την εταιρια!!!Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016