-
Τα ποδηλατα της πεζω ήταν επίσης εξαιρετικά. Ούτε τέτοιο δε θα εμπιστευομουν στο Γάτο. Έχει δίκιο ο ταξιδευτής.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Σήμερα το πρωί που το έκανε πάλι, δεν το αναβόσβησα για να "αυτοεπισκευαστεί"
και να γυρίσει σε ηλεκτρική λειτουργία παρά το άφησα να δουλέψει με βενζικοκινητήρα καθόλη τη διάρκεια μέχρι που έφτασα στη δουλειά, μήπως και να είναι θέμα 12βολτων και τους δώσει λίγο.
Η Autoοne δεν είχε διαθέσιμη ημερομηνία για να το πάω νωρίτερα.
Μου είπαν βέβαια πάλι πως θα το δουν τότε, αλλά αν θέλω μπορώ να το πάω και έκτακτα και να μείνει μέχρι να βρουν διαθέσιμο χρόνο να το πιάσουν.Μήπως να βάλω το Γάτο να ενεργοποιήσει τα κονέ του στον Ρεμούνδο να το πάω να το πιάσουν άμεσα;
Τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη και εσύ...
Να ξανασυναντηθείς μαζί του...
Χαχαχα...
Εγώ συνεχίζω να το αγαπάω.
Είναι αυτοκινητάρες. Και του Γάτου όταν δουλεύει.Απλά είπαμε ότι το PHEV 3008 είναι η αντίστοιχη μ..... τούμπανο μίλφα, η οποία θα σε καταστρέψει συναισθηματικά και οικονομικά, αλλά θα συνεχίζεις να ξεροσταλιάζεις στα σκαλοπάτια της. Χαχαχα...
Βέβαια πριν λίγο καιρό γνώρισα τον έρωτα όπως έγραψα, στο SQ6.
Τι αυτοκινητάρα! Κρίμα που βγαίνει μόνο ηλεκτρικό.
Λες να το πήρε είδηση το PHEV και γι' αυτό άρχισε να μου κάνει κόλπα; -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Είχες θέματα που δημιούργησες ΕΣΥ με την εκτός δρόμου συνεχή και σκληρή χρήση ενός αυτοκινήτου που δεν δήλωσε ποτέ ότι ήταν για σκληρή εκτός δρόμου χρήση.
Ξεχνάς ότι τα περισσότερα θέματα τα είχε πριν καν πατήσει στο χώμα 1η φορά!!
Τώρα ναι, τα ημιαξόνια μάλλον οφείλονται σε κακή χρήση, δεν αντιλέγω. Αλλά τα ηλεκτρικά, μηχανικά και ηλεκτρονικά οφείλονται σε βλακεία των γάλλων.
ποια ημιαξονια σε κακη χρηση?
για ονομα!
εχουν προβληματικα πισω διαφορικα, ειναι γνωστο προβλημα των hybrid4Φτηνή δυτικών προαστίων προπαγάνδα..
-
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Τα ποδηλατα της πεζω ήταν επίσης εξαιρετικά. Ούτε τέτοιο δε θα εμπιστευομουν στο Γάτο. Έχει δίκιο ο ταξιδευτής.
Έχει γράψει παλιοτερα ότι είχε και του έβγαινε συνεχώς η αλυσίδα.
-
Έπρεπε να τη. βάζεις εν κινήσει. Είχε κόλπο
-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Έχει γράψει παλιοτερα ότι είχε και του έβγαινε συνεχώς η αλυσίδα.
Είχα κι εγώ ένα. Δεν βγήκε ποτέ. Λαδακι και ομαλες αλλαγές ταχυτητων σε κατεβασμα ή ανέβασμα.
-
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Έπρεπε να τη. βάζεις εν κινήσει. Είχε κόλπο
Την αλλάξανε με 1χιλ πιο χοντρή, είχαν από τότε εμπειρία.
Peugeot 3008 2016