-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλημέρα,Τελικά χθες έβαλα παραγγελία το 2λιτρο με τα 180 άλογα με HiFi Focal, πορτ παγκαζ που ανοίγει με το πόδι, Safety Pack 2, ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα με μασάζ, κάμερα 360 με park assist, ασύρματη φόρτιση κινητού, πρίζα 230V, πανοραμική οροφή και εργοστασιακό συναγερμό. Χρόνος παράδοσης 4 μήνες, να δω πως θα περάσουν
Με το καλό η αναμονή!!
Απίστευτος εξοπλισμός (και έξτρα)...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! Ποια έκδοση πήρες, την Allure ή την GT?
-
Το δίλιτρο βγαίνει μόνο σε GT στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλημέρα,Τελικά χθες έβαλα παραγγελία το 2λιτρο με τα 180 άλογα με HiFi Focal, πορτ παγκαζ που ανοίγει με το πόδι, Safety Pack 2, ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα με μασάζ, κάμερα 360 με park assist, ασύρματη φόρτιση κινητού, πρίζα 230V, πανοραμική οροφή και εργοστασιακό συναγερμό. Χρόνος παράδοσης 4 μήνες, να δω πως θα περάσουν
Ωραια! Ντηζελ? Ξεπερασε τα 40κ αυτο το αμαξι?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ωραια! Ντηζελ? Ξεπερασε τα 40κ αυτο το αμαξι?Μόνο diesel είναι το 2λιτρο Άγη.
Εννοείται ότι ξεπέρασε τις €40.000 και κατά πολύ μάλιστα, αφού αρχική τιμή έχει €44.500!
Εδώ: viewtopic.php?f=15&t=59213&start=1605 ο άνθρωπος μας λέει την τιμή του (εάν πήρε τελικά αυτό τον εξοπλισμό).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εδώ: viewtopic.php?f=15&t=59213&start=1605 ο άνθρωπος μας λέει την τιμή του (εάν πήρε τελικά αυτό τον εξοπλισμό).
Είναι όλα τα παραπάνω εκτός του χρώματος που έγινε μαύρο περλέ + επαγωγική φόρτιση κινητού + πρίζα 230V κάτω από τους πίσω αεραγωγούς. Η τιμή καταλόγου είναι 52.790 (τα εξτρά πήγαν 6.540 + 250 οι πινακίδες) και μετά την έκπτωση του dealer (2.690) πήγε στα 50.100, + δώρο τα 3 πρώτα service του αυτοκινήτου +15% σε ανταλλακτικά +20% σε εργασία.
-
Για το σύνολο αυτών που προσφέρει το αυτοκίνητο όσο περίεργο και αν ακούγεται μια χαρά είναι τα χρήματα.
-
50.000€ για Peugeot 9/10 θα χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχο
Παρολαυτα ειμαι απο τους ανθρώπους που λέω...εφόσον σου αρέσει το χ αμάξι κι έχεις τα λεφτά, το παίρνεις ανεξαρτήτως του τι λεει ο καθένας!
Σ αρέσει το 3008 κι έχεις και την άνεση να το εξοπλίσεις άριστα όπως το γουστάρεις; Έπος!
Με το καλο να σου έρθει!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
50.000€ για Peugeot 9/10 θα χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχοΠαρολαυτα ειμαι απο τους ανθρώπους που λέω...εφόσον σου αρέσει το χ αμάξι κι έχεις τα λεφτά, το παίρνεις ανεξαρτήτως του τι λεει ο καθένας!
Σ αρέσει το 3008 κι έχεις και την άνεση να το εξοπλίσεις άριστα όπως το γουστάρεις; Έπος!
Με το καλο να σου έρθει!!!!!
Και εγώ το ίδιο με τους 9 θα έλεγα αλλά ταυτόχρονα και αυτο που λέει η ursus! Κουμάντο στα λεφτά του κάνει ο καθένας!
Καλοτάξιδο!! Να το ευχαριστηθείς!
-
Το ζήτημα είναι απλό: βρίσκεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου από το αμάξι, βλέπεις τι υπάρχει στο budget που διαθέτεις κ διαλέγεις αυτό που τις καλύπτει στον μέγιστο βαθμό σε αυτά τα χρήματα. Με τα παραπάνω κριτήρια η επιλογή που κάνεις είναι σωστή!
Εμένα δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν με το ίδιο budget οι 4 μας διαλέγαμε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα!
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
50.000€ για Peugeot 9/10 θα χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχοΕγω το χτυπαω ανετα..! Οχι να τη λεμε σ αλλα θεματα και για αλλους κατασκευαστες και εδω τιποτα. Σ αυτα τα λεφτα χτυπας giulia
Τουλαχιστον το αμαξι, βεβαια, ειναι στη κορυφη της κατηγοριας. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
50.000€ για Peugeot 9/10 θα χτύπαγαν το κεφάλι τους στον τοίχο
Εγω το χτυπαω ανετα..! Οχι να τη λεμε σ αλλα θεματα και για αλλους κατασκευαστες και εδω τιποτα. Σ αυτα τα λεφτα χτυπας giulia
-
Αυτό με την giulia το είπες για αστείο ε;
-
Οχι ,περιπου στο 40αρι ξεκιναει.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το ζήτημα είναι απλό: βρίσκεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου από το αμάξι, βλέπεις τι υπάρχει στο budget που διαθέτεις κ διαλέγεις αυτό που τις καλύπτει στον μέγιστο βαθμό σε αυτά τα χρήματα. Με τα παραπάνω κριτήρια η επιλογή που κάνεις είναι σωστή!Εμένα δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν με το ίδιο budget οι 4 μας διαλέγαμε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα!
Βέβαια Βασίλη δες τιμές του νέου επίσης Tiguan και θα δεις ότι με ακόμα λιγότερα λεφτά παίρνεις ακόμα καλύτερο σύνολο (4Χ4, 240 PS)
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/vw ... -kai-timesΑπό εκεί και πέρα είναι πάντα θέμα γούστου, αλλά το 3008 (όπως και η Χ1 εν μέρει λόγω κόστους) δεν είναι οι 'λογικές' επιλογές αλλά προσωπικές επιλογές που εμπεριέχουν και μπολικη δόση κ@υλας!
-
μου λειπει ενα τζοκεράκι...
το 3008 σου θα ηταν σιγουρα στο υπογειον μου, διπλα στη κιου βι... dungeon δια γούστα...
καλοριζικον...r.s.
περί και εννέα και δέκα...
εξημιση απο αυτους σμπρώξαν και τον alexis...r.s. v2.0
συνεστιάζομαι (sic) εις γνωστον καφεταχυφαγειον δυτικων προαστίων
που εχει τεσσαρακοντα ατομα προσωπικον
επι το πλειστον πρωην κατοικους γειτνειαζοντων χωρών
παρατηρω οτι εχουν ενταχθει πληρως
πρωτη επιλογη εις τα οχηματα τους ειναι τα πρεμιουμ φαου, αούντι, ακολουθουν τα μπεμπε και τα μερκεντε...
ειναι πραγματι μεγαλειωδες να βλεπεις φημισμένον λογότυπον επί πάγκου καθαριότητος ή κρεμμάμενον επι παπιού...
άλλωστε μοιραζομεθα εις τα στατιστικάς το μάλλον μέτριον μέσον μέγεθος πέους των δεκατεσσαρων και κατι εκατοστων -
Ακριβώς αυτό το 9 στους 10 , δείχνει το έλλειμμα παιδείας που έχουμε στην χώρα μας....
Εννοείται ότι ακόμη μεγαλύτερο έχουν οι πρώην κάτοικοι γειτνειαζόντων χωρών....
Επί της ουσίας καλορίζικο φίλε....
Και έχω περάσει και εγώ από τα πρίμιουμ κάποτε , αλλά ευτυχώς ήταν εταιρικά και τις πολλές ζημιές τις πλήρωναν άλλοι ...
Αλλιώς θα ήμουν ένας από τους 9 που θα χτύπαγα το κεφάλι μου , αλλά δεν θα έλεγα τον πραγματικό λόγο για τα καρούμπαλα ....
Να μην μας πούνε και μλκες και ξεπέσει το κλειδί στο καφέ....
-
Ακόμα κι αν κάποιου του περισσεύουν 40,45 50 χιλ τα θεωρώ υπερβολικά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο της σειράς είτε λέγεται Peugeot ή BMW ή merc ή Audi κλπ «premium». Παρόλα αυτά σημασία έχει ότι αγοράζεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει χωρίς κόμπλεξ ή ματαιοδοξίες των δήθεν premium. Με το καλό να το παραλάβεις, είναι ξεχωριστό αυτοκίνητο και πιστεύω θα το χαρείς.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το ζήτημα είναι απλό: βρίσκεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου από το αμάξι, βλέπεις τι υπάρχει στο budget που διαθέτεις κ διαλέγεις αυτό που τις καλύπτει στον μέγιστο βαθμό σε αυτά τα χρήματα. Με τα παραπάνω κριτήρια η επιλογή που κάνεις είναι σωστή!
Εμένα δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν με το ίδιο budget οι 4 μας διαλέγαμε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα!
Βέβαια Βασίλη δες τιμές του νέου επίσης Tiguan και θα δεις ότι με ακόμα λιγότερα λεφτά παίρνεις ακόμα καλύτερο σύνολο (4Χ4, 240 PS)
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/vw ... -kai-timesΑπό εκεί και πέρα είναι πάντα θέμα γούστου, αλλά το 3008 (όπως και η Χ1 εν μέρει λόγω κόστους) δεν είναι οι 'λογικές' επιλογές αλλά προσωπικές επιλογές που εμπεριέχουν και μπολικη δόση κ@υλας!
Ακόμη κ τα χρήματα που διαθέτει κάποιος για ένα αμάξι δεν έχουν το ίδιο κόστος για τον καθένα. Τι εννοώ: για κάποιον που βγάζει 50k τον χρόνο καθαρά τα 50k για αμάξι δεν είναι ίδια χρήματα σε σχέση με κάποιον που βγάζει καθαρά 10k τον χρόνο, οπως κ με κάποιον που βγάζει 100k.
Εχουμε την τάση συνήθως να κρίνουμε τους άλλους με τα δικά μας κριτήρια κ δεδομένα, ενώ κάτι τέτοιο είναι λάθος. Συνεπως το πολλά ή λίγα για ένα αμάξι για να αξιολογηθεί σωστά απαιτεί να γνωρίζουμε πολλές παραμέτρους σχετικές κ με το αμάξι κ τον ανταγωνισμό κ τις προτεραιότητες κ τα γούστα κ την κατάσταση του αγοραστή...
Εγώ πάντως σε αυτά τα χρήματα τώρα απλά θα ανεβαινα στην 25d Στέφανε χαχα!
-
Όσο περισσότερο μεγαλώνει το budget τόσο λιγότερες είναι οι επιλογές για τον υποψήφιο αγοραστή. Αυτός το μόνο που έχει να κάνει είναι να αποφασίσει στα χρήματα τι του αρέσει περισσότερο. Ο φίλος διάλεξε ένα σύνολο εξαιρετικά όμορφο, φορτωμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ποιοτικότατο από κάθε άποψη, ασφαλέστατο και με έναν επίσης εξαιρετικό κινητήρα αναφοράς. Στα χρήματα μπορεί να γίνει σύγκριση επαναλαμβάνω με πολύ περιορισμένη γκάμα οχημάτων ενώ είναι περιττό να ασχοληθούμε με το λίγο φτηνότερο ή το λίγο καλύτερο. Πολύ απλά γιατί έξω από κανόνες vfm και δίχως συμβιβασμούς διάλεξε ένα άριστο όχημα σε συγκεκριμένη κατηγορία.
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σ αυτα τα λεφτα χτυπας giulia
Ήθελα SUV
Καλύτερο 'σύνολο' εννοείς τον κινητήρα και το 4X4; Μήπως καλύτερα να έλεγες πως παίρνεις καλύτερο κινητήρα; Σύνολο για εμένα είναι και η εξωτερική εμφάνιση (όπου δεν μου αρέσει το στυλ τετράγωνου κουτιού) καθώς και η εσωτερική (αναλύω πιο κάτω).
Από εκεί και πέρα είναι πάντα θέμα γούστου, αλλά το 3008 (όπως και η Χ1 εν μέρει λόγω κόστους) δεν είναι οι 'λογικές' επιλογές αλλά προσωπικές επιλογές που εμπεριέχουν και μπολικη δόση κ@υλας!
Τι εννοείς δεν είναι οι 'λογικές' επιλογές; Λογική επιλογή θεωρείς το Tiguan όπου θα μπαίνω μέσα και δεν θα ξέρω αν κάθομαι σε Polo, Golf ή Tiguan (καθώς πάνω-κάτω έχουν το ίδιο εσωτερικό); Τον πιο πολύ χρόνο που θα περνάω με το αμάξι θα τον περνάω μέσα του, οπότε θέλω να βλέπω κάτι το οποίο θα με ευχαριστεί οπτικά πέραν από οδηγικά. Επίσης καθώς κατ'επιλογίν ήθελα αυτόματο, θα περνάω τον λιγότερο δυνατό χρόνο με τον εν λόγω μοχλό οπότε θέλω να δείχνει όσο το δυνατόν πιο όμορφος γίνεται (όπου όπως είπα και παλαιότερα τον συγκρίνω μόνο με του X6), οι υπόλοιποι αυτόματοι λεβιέδες νιώθω σαν να είναι επίτηδες άσχημοι σε σχέση με τους χειροκίνητους του αντίστοιχου μοντέλου.
Peugeot 3008 2016