-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς το τρικύλινδρο 3008 με τον 1.2 Pure Tech 130 ίππων;Στον αυτοκινητόδρομο, σε ταχύτητες ταξιδιού, έχει θόρυβο ή κραδασμούς, λόγω του τρικύλινδρου κινητήρα;
Ακόμα περιμένω να με καλέσουν να το οδηγήσω αλλά φεύ πουλάνε φαίνεται πολύ και δεν ασχολούνται. Όταν του χρόνου ξαναπάω το 108 για σέρβις θα τους το θυμίσω.
Παντως επειδή είναι και η Χ1 τρικύλινδρο δεν έχω τέτοια θέματα , όποτε δεν βλέπω γιατί να έχει τέτοια θέματα και ο puretech. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ακόμα περιμένω να με καλέσουν να το οδηγήσω αλλά φεύ πουλάνε φαίνεται πολύ και δεν ασχολούνται. ΌτανΚαι εγώ το ίδιο! Εμένα είναι και γνωστός και του είχα στείλει και το δίπλωμα σκαναρισμένο με email για να το πάρω χωρίς πολλά διαδικαστικά...εεε ακόμα περιμένω!
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γινεται τόσο κουβέντα για το 3008 και έαν αξίζει να δώσει κάποιος 50.000.Κάποιος που δεν χρειάζεται την τετρακίνηση, του αρέσει το 3008 , θέλει ισχυρό κινητήρα, πλήρη εξοπλισμό, μπορεί να χρειαστεί να τα δώσει τα 50+ για το 3008. Οσο περισσότερα λεφτά έχει κάποιος τόσο πιο ακομπλεξαριστά μπορεί να επιλέξει αυτό που θέλει τελικά. Όσοι τα έχουν οριακά πέφτουν εύκολα στην παγίδα να πάρω BMW η Mercedes.
Επειδή τα οδήγησα πρόσφατα και την δικίνητη X1 και το δικίνητο 3008 για αμοιγώς χρήση SUV, (χώροι , κίνηση σε εύκολο χώμα και αίσθηση ανωτερότητας λόγω ύψους και εσωτερικό να σου φιάχνει την διάθεση) το 3008 είναι σαφώς ανώτερο από την Χ1. Η Χ1 είναι καλυτερη στην άσφαλτο και στα στροφιλίκια, χωρίς να υστερεί πολύ όμως το κοφτερό 3008.
Το πιο μεγάλο ερωτηματικό για το 3008 είναι πόσο αξιόπιστο θα αποδειχθεί σε βάθος χρόνου και το αναφέρω λόγω κακού ιστορικού του προηγούμενου μοντέλου αλλά και εδώ είναι όπως τα αμοιβαία κεφάλαια η προηγούμενη απόδοση δεν εξασφαλίζει την μελλοντική.
Τέλος η δικιά μου αίσθηση είναι οτι η κατηγορία οχημάτων Χ1,Q3, GLA, 3008, Rav4, Tiguan, CRV προσπαθούν να τοποθετηθούν μεταξύ της compact SUV και της premium SUV χωρίς ομως να είναι πραγματικά premium τόσο στην μοναδικότητα των υλικών όσο και στις υπηρεσίεως premium -που δεν υπάρχουν.
Πραγματικό premium είναι πχ το Lexus NX 300h (δυστυχώς για φτωχότερο εξοπλισμό σε σχέση με το 3008 σου έρχεται στα 60.000 ), μπείτε στο εσωτερικό και μετά ξαναδείτε την ποιότητα των παραπάνω ώστε να καταλάβετε την διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενος πραγματικά premium αυτοκινήτου και ενός αυτοκινήτου που κάποιος εκμεταλλευόμενος οτη η ίδια μαρκα φιάχνει premium αυτοκίνητα , προσπαθεί να περάσει σαν premium. Premium και πέντε χρόνια δωρεαν service (με την γυφτιά των αλλαγών ανα δυο έτη δεν ειναι premium)
Premium είναι το lexus που θα σου έρθει στο σπίτι σου με ένα ίδιο αυτοκίνητο με το δικό σου ο τεχνικός θα σε ακούσει προσεκτικά, θα σου δώσει το κινητό του να μιλάτε απευθείας μαζί, θα σου αφήσει το όχημα και όταν επιστρέψει το αυτοκίνητο θα σου εξηγήσει τι έλαβε χώρα.
Είναι αυτό που προσπαθεί να κάνει η Ford όχι με την ίδια επιτυχία με τα vignale , συγκρίνεται το δέρμα του vignale με οποιοδήποτε BMW X1 ή Audi Q3 και θα δείτε οτι υπάρχει διαφορά υπερ του vignale.
Γιώργο δεν αγοράζει κανεις την Χ1 ή το 3008 για premium και δη premium υπηρεσιες αλλά για μια καλύτερη ποιότητας υλικών και κατασκευής από τα αλλά μοντέλα 'της σειρας' της κατηγορίας. Εγώ που έχω κάνει το ταξίδι qq - Χ1 στο επιβεβαιώνω και χαλάλι εν μέρει τα παραπάνω λεφτά (ειδικά με το προωθητικό όπως την πήρα. Στα 40 δεν την αγόραζα).
Πάνω από τα 40 και όσο παραπάνω ανεβαίνεις προσωπικά θα περίμενα και έναν αραπη να μου κάνει αέρα.
Αυτονόητες οι υπηρεσίες που αναφέρεις και πρέπει να ζητας όταν πετας στο δρόμο (που κυκλοφορούν τόσοι και τόσοι) 50+ χιλιάδες ανεξάρτητα τι εισόδημα έχεις.
Τα λεφτά πρέπει να έχουν κάποια αξία και αντίκρυσμα.Αναφορικά με το 3008 και ειδικά το συγκεκριμένο του συνφορουμιτη θεωρω ότι έχει γίνει παραπάνω κουβέντα από όση του πρέπει.
Γούστο και καπέλο του να δώσει τοσα για το 3008 και να βάλει πάνω ότι γουστάρει.
Δεν έχουν νόημα οι συγκρίσεις γιατί τα γούστα ή τα κριτήρια είναι υποκειμενικά -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάνω από τα 40 και όσο παραπάνω ανεβαίνεις προσωπικά θα περίμενα και έναν αραπη να μου κάνει αέρα.
Αυτονόητες οι υπηρεσίες που αναφέρεις και πρέπει να ζητας όταν πετας στο δρόμο (που κυκλοφορούν τόσοι και τόσοι) 50+ χιλιάδες ανεξάρτητα τι εισόδημα έχεις.
Τα λεφτά πρέπει να έχουν κάποια αξία και αντίκρυσμα.Αυτονόητες, αλλά πρακτικά ανύπαρκτες από το 99% των εταιρειών! Ξέρεις τι είναι να σου χαλάει (σοβαρή βλάβη, 1 εβδομάδα στο συνεργείο) BMW M3 και να μην δίνει ούτε Fiat Panda η BMW? Εναπόκειται στον έμπορο και στην σχέση που έχεις μαζί του.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τα λεφτά πρέπει να έχουν κάποια αξία και αντίκρυσμα.Αυτονόητες, αλλά πρακτικά ανύπαρκτες από το 99% των εταιρειών! Ξέρεις τι είναι να σου χαλάει (σοβαρή βλάβη, 1 εβδομάδα στο συνεργείο) BMW M3 και να μην δίνει ούτε Fiat Panda η BMW? Εναπόκειται στον έμπορο και στην σχέση που έχεις μαζί του.
Αφού είμαστε βόδια ρε συ Φανη. Ποιος αγόρασε ποτε με τέτοια κριτήρια; Ειδικά τα ακριβά αμάξια πουλιόνταν στη χώρα μόνο για μούρη και γκάζι.
Χέστηκε ο άλλος να απαιτήσει τέτοιες παροχές.
Καταναλωτική συνείδηση μηδέν. -
Λεξους στη Ταϊβαν, οταν πας για σερβις σου πλένουν το αυτοκίνητο, και μέσα αφηνουν δώρο υγρά μαντηλάκια, σοκολατάκια όπως και ενα σημέιωμα που σε ευχαριστούν. Τη Πρωτοχρονιά κάποιο καλάθι έρχεται στο σπίτι. Το δε αυτοκίνητο, όταν ήταν να παραγγελθεί, ήρθε στο σπίτι υπάλληλος και έφερε ενα για τεστ-ντραϊβ.
Η Μερσεντες στο πεθερό μου έκανε δώρο κτηνωδες τηλεκατευθυνόμενο σε δερμάτινη τσαντα.... για τα εγγόνια και έτσι....Λένε στην Ελλάδα για το δημόσιο τομέα, αλλά ο ιδιωτικός ειναι αιώνες πισω αντίστοιχα και ακόμα πιο απαράδεκτος. Αλλα έιπαμε... φτάιει ο ΟΤΕ.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Φάνη κάνεις λάθος. Στα 20 - 30 μπορείς να δεις σχεδόν από κάθε εταιρεία στα μικρομεσαία suv κάποιες προτάσεις. Στα 30 -35 οι προτάσεις ελαττώνονται αισθητά. Στα 35 - 45 μένουν 3 ή 4 και στα λεφτά του φίλου μας 2- 3 . Για αυτό το λόγο εννοώ πως οι επιλογές μειώνονται. Θεωρώ ας πούμε πολύ ρηχή αντιμετώπιση να του παρουσιάζουμε ως άλλες καλύτερες επιλογές προτάσεις από άλλες κατηγορίες. Η κατηγορία δεν είναι απαραίτητα κάτι που επιλέγουμε λόγω μπάτζετ αλλά το μπάτζετ σε συνδυασμό με την κατηγορία που θέλουμε να κινηθούμε είναι πάντα το ζήτημα. Ο φίλος για τα δεδομένα της κατηγορίας έχει πιάσει ταβάνι.
Προφανώς ο Φάνης εννοεί ότι αθροιστικά οι επιλογές είναι περισσότερες όσο ανεβαίνει το budget, εσύ εννοείς ότι το κάθε price segment έχει λιγότερες επιλογές όσο πάμε προς τα πάνω. Και οι δύο έχετε δίκιο Αν και μάλλον τείνω να συμφωνήσω με την οπτική του segment, καθώς αν θέλεις/μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για το συγκεκριμένο segment (ας πούμε χοντρικά 40-60Κ€), τότε δύσκολα θα περιοριστείς ή/και συμβιβαστείς με κάτι από το πιο κάτω segment. Δηλαδή δεν θα βάλεις στην ίδια ζυγαριά την Χ3 με το Kodiaq, για να φέρω ένα χειροπιαστό παράδειγμα.
Για το θέμα αισθητικής, ομορφιάς, σχεδιασμού κλπ, καθείς με τα γούστα του, οπότε προφανώς ο φίλος έκανε την επιλογή που άρεσε σε αυτόν, και πέραν τούτου ουδέν. Και για να το πάμε πιο πέρα, κάποιος άλλος θα έλεγε ότι σε αυτό το price range θα προτιμούσε 1000 φορές μια εντελώς γυμνή X3, και κάποιος άλλος θα προτιμούσε να τερματίσει το κατάλογο σε ένα Kuga 2.0D 4x4 AT Vignale....
Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο σας και με βόλεψε η παράθεση του Ασσου....
Επί της ουσίας θα ήθελα στον φίλο που το αγοράζει να του πω ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ για το γεγονός ότι αγοράζει αυτό που του αρέσει εκείνου και δεν δίνει καμία σημασία στους απαίδευτους 9 ... Και βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται για συγκρίσεις με κινητήρες που κλέβουν και ρυπαίνουν , που κάνουν παράνομα τράστ και γενικά με κινητήρες αρχαίους , θορυβώδεις που παραμυθιάζουν τον κόσμο .
Μπορεί εμείς εδώ να είμαστε μπανανία και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα σκουπίδια των αφεντικών , αλλά στην Αμερική τους τα γύρισαν πίσω διαλυμένα και θα τους πάρουν μερικά δις για αυτούς τους 'πράσινους' , προφανώς από το χρώμα των δολλαρίων που έκλεβαν , κινητήρες ....
Οσο για την αισθητική , σίγουρα το νέο Τιγκουάν είναι πολύ πιό όμορφο από το προηγούμενο , αλλά εκείνο αν ήταν ηθοποιός στην Παναγία των Παρισίων θα έπαιζε χαλαρά τον ρόλο του Κουάση...
Μερικοί επειδή μας την είπατε κιόλας , θα θέλαμε να σας πούμε ότι δεν μας νοιάζει που θέλετε να είστε στους απαίδευτους 9 . Μπορείτε όμως να μας κάνετε την χάρη και να τα λέτε με τους άλλους 8 στα δικά σας θέματα , ή τουλάχιστον να μην προκαλείτε με τέτοιες φράσεις τους ανθρώπους που θέλουν να κοινοποιήσουν την επιλογή τους και την χαρά τους ....
Αντε γιατί την άλλη φορά μου έγινε εμένα η παρατήρηση και δεν ήταν σωστή...
Μπορεί να έχεις ένα δίκιο στο ότι ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει, αλλά στα τεχνικά κάνεις λάθος και σε κάθε περίπτωση χάνεις το δίκιο σου με τις υπερβολές και τους αφορισμούς σου. Όποιος επιλέξει μια BMW για παράδειγμα δεν το κάνει απαραίτητα για την μούρη, αλλά για αυτά που προσφέρει σε τεχνικό επίπεδο.
Και πολύ σωστά σου είχε γίνει η παρατήρηση!
-
Δεν θα το συζητήσω μαζί σου το θέμα της παρατήρησης ...
Στην Ελλάδα η μούρη και το τι ζόρι θα τραβήξει ο γείτονας , αφορά τα πάντα . Τα αμάξια , τα σπίτια , τα ρούχα , τα ηλεκτρονικά , το χάι φάι και οι ίντσες της τηλεόρασης , ακόμα και η γκόμενα ή ο γκόμενος...
Είπαμε οι 9 στους 10 πάντα....
Υπάρχει ο ένας στους 10 που παίρνει αυτό που θέλει , αλλά και όταν κάνει λάθος έχει το κουράγιο να το παραδεχτεί και να εκτεθεί .
Η ιστορία της λέξους στην αμερική έτσι ξεκίνησε . Με τον οδηγό που στο έπαιρνε για σέρβις , γιατί έπρεπε να πουλήσει το κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα γερμανικά ....
Για μένα πρίμιουμ σημαίνει άλλα πράγματα . Απτή ποιότητα , άριστα υλικά , άριστο περπάτημα , σωστό after sales και βέβαια σπάνιες βλάβες . Αν παρ΄ ελπίδα συμβούν αστοχίες , αυτές πρέπει να φτιάχνονται είτε δωρεάν , είτε με ελάχιστο κόστος και βέβαια πάντα με ανάλογο αμάξι αντικατάστασης .
Οταν είχα τέτοια αμάξια , δυστυχώς δεν ίσχυαν αυτά και έτσι για μένα πρίμιουμ μάλλον δεν υπάρχουν . Τουλάχιστον με 5ψηφία βασική τιμή . Μπορεί για άλλους αυτό να ισχύει , αλλά όπως για μένα στην δουλειά μου , την κάθε βλακεία που κάνουν τα υλικά και οι μαστόροι ,την πληρώνω εγώ , έτσι απαιτώ και ως καταναλωτής να έχω την ίδια αντιμετώπιση , ιδιαίτερα όταν δεν μιλάμε για χειροποίητη κατασκευή από μη πιστοποιημένα υλικά και τεχνίτες σε σχέση με ένα βιομηχανικό προιόν , που παράγεται σε χιλιάδες αντίτυπα και από αυτόματες μηχανές ...
-
Οι αυτόματες μηχανές προσφέρουν ακρίβεια και τελειότητα που το χέρι δεν μπορεί να παράσχει. Παράδειγμα: Η πιο φημισμένη αυτοκινητοβιομηχανία ονείρων του πλανήτη, η Ferrari, συναρμολογεί στο χέρι τους κινητήρες. Όμως μερικές διεργασίες που θέλουν απόλυτη ακρίβεια (η τοποθέτηση των βαλβίδων στις έδρες τους π.χ.) γίνεται από ρομπότ γιατί κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να το κάνει τόσο τέλεια. Τα δέρματα όμως ράβονται στο χέρι.
Για μένα το premium είναι κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει ένας μαζικός κατασκευαστής. Για παράδειγμα μια Alfa ή μια BMW σου προσφέρουν πίσω κίνηση, τέλειο ζύγισμα, κορυφαίο κινητήρα, τιμόνι, φρένα, ανάρτηση κλπ. Προσφέρουν ένα οδηγικό μηχάνημα που είναι ανώτερο από τον ανταγωνισμό δηλαδή. Το να έρθει να σου πάρει το αυτοκίνητο για σέρβις, μπορεί να το προσφέρει και η Perodua...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Perodua...πως σου ρθε!
-
Το θυμάμαι από την Αγγλία Νονέ μου!
-
Ο χρήστης antmilo έγραψε:
Mixalakis καλορίζικο και καλοτάξιδο
Ελπίζω να μάθουμε σύντομα περιγραφές σου και εμείς οι υπόλοιποι που ενδιαφερόμαστε.
Πως και διάλεξες τελικά αυτόν τον κινητήρα? Είχες δοκιμάσει και την βενζίνη και το diesel και τελικά διάλεξες την βενζίνη η εξαρχής ήθελες βενζίνη.
Ανυπομονω να μάθω νέα σου γιατί πραγματικά εχω δίλλημα μεταξύ της ευχαρίστησης και της μελλοντικής ασφαλείας σε αλλαγές ενάντια στο πετρέλαιο που εχει η βενζίνη σε αντίθεση με την μικρότερη κατανάλωση του diesel.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις οποίες απαντήσειςSent from my iPhone using Tapatalk
Ναι οδήγησα και τα δύο. Ήμουν αρχικά σχεδόν αποφασισμένος για το ντίζελ, αλλά μετά το test drive άλλαξα άποψη. Ο puretech είναι ραπτομηχανή! Το θέμα της κατανάλωσης είναι βέβαια σημαντικό, αλλά δεν ένιωσα να απολαμβάνω τον ντίζελ στην οδήγηση. Άλλωστε δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 20.000 χλμ τον χρόνο και αν κάποια στιγμή εξισωθούν οι φόροι βενζίνης και πετρελαίου η διαφορά θα είναι μικρή.
Έχοντας κάνει 1500 χμλ μέχρι τώρα η μέση κατανάλωση είναι στα 7.6 λ/100 χλμ, αλλά με πολλή Αττική οδό και με πολύ χαλαρή οδήγηση, αλλά και με aircondition συχνά.
mixalakis,ευχές και από εμένα για πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα !
Όταν μπορέσεις, γράψε μας εντυπώσεις
Τραβάει καλά ο 1200άρης;Κρίνοντας πάντως απ'όσα διαβάζω στα περιοδικά,είναι οικονομικός με κατανάλωση 7.5-8 λίτρων/100χλμ.
Ως προς τις τιμές, περίπου 30 χιλιάρικα για το αυτόματο 1.2 και κοντά στα 27 για το χειροκίνητο;Εμένα η alure έκδοση, με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και πανοραμική οροφή (και μεταλλικό χρώμα φυσικά) έφτασε στα 35.000€ (οι φόροι να ναι καλά!).
-
Καλησπέρα,
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Εμένα η alure έκδοση, με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και πανοραμική οροφή (και μεταλλικό χρώμα φυσικά) έφτασε στα 35.000€ (οι φόροι να ναι καλά!).Είσαι τυχερός γιατί πλέον το keyless entry το δίνουν στην Allure μόνο στον 1.6 165HP βενζίνη (εκτός αν πήρες αυτόν). Για πες μου, τι ύψος έχεις και όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού πόσους πόντους έχεις περίπου από την οροφή *(όχι από το γυαλί, αλλά από την χαμηλομένη περιμετρικά οροφή που γίνεται λόγω της πανοραμικής ηλιοροφής); Θέλω να δω πόσο κόβει, αν και πιστέυω πως δεν θα έχω πρόβλημα (1.80μ)
Επίσης μήπως πρόλαβες και το συρόμενο πορτ παγκάζ (που το σταμάτησαν τις παραγγελίες μετά το Πάσχα);
-
Μιχαλάκη καλές βόλτες! Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μιχαλάκη καλές βόλτες! Καλορίζικο!+1
Αναμένουμε λεπτομερή περιγραφή! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
+1
Αναμένουμε λεπτομερή περιγραφή!+1 ακόμη
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Εμένα η alure έκδοση, με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και πανοραμική οροφή (και μεταλλικό χρώμα φυσικά) έφτασε στα 35.000€ (οι φόροι να ναι καλά!).
Είσαι τυχερός γιατί πλέον το keyless entry το δίνουν στην Allure μόνο στον 1.6 165HP βενζίνη (εκτός αν πήρες αυτόν). Για πες μου, τι ύψος έχεις και όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού πόσους πόντους έχεις περίπου από την οροφή *(όχι από το γυαλί, αλλά από την χαμηλομένη περιμετρικά οροφή που γίνεται λόγω της πανοραμικής ηλιοροφής); Θέλω να δω πόσο κόβει, αν και πιστέυω πως δεν θα έχω πρόβλημα (1.80μ)
Επίσης μήπως πρόλαβες και το συρόμενο πορτ παγκάζ (που το σταμάτησαν τις παραγγελίες μετά το Πάσχα);
Το keyless δεν κατάλαβα να μην μπορεί να μπει σε όποια έκδοση θες, εκτώς και αν λόγω της μεγάλης ζήτησης κάνουν συνέχεια αλλάγές στους συνδυασμούς εξοπλισμού (το 1.2 puretech πήρα), όπως με το πορτπαγκάζ που ανοίγει με το πόδι που δεν το πρόλαβα γιατί δεν το δίνουν όπως λες από το Πάσχα.
Εγώ έχω ύψος 1.76 και υπάρχει πάρα πολύς χώρος μέχρι την οροφή. Δεν υπάρχει θέμα. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
+1
Αναμένουμε λεπτομερή περιγραφή!Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το 3008 είναι αυτές ενός ενθουσιασμένου κατόχου!
Σε γενικές γραμμές απολαμβάνω το εσωτερικό του, το οποίο θεωρώ από τα πιο όμορφα που έχω δει σε αυτοκίνητο, και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να το επιλέξω. Το μικρό τιμόνι είναι σκέτη απόλαυση! Απορώ πως και δεν το έχουν υιοθετήσει και άλλοι κατασκευαστές.Εντυπωσιακή είναι και η άνεση της ανάρτησης, που πραγματικά ισοπεδώνει τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων. Βέβαια, χωρίς να έχω κάνει ακραία οδήγηση κτλ, για τα δικά μου δεδομένα, που δεν είχα ποτέ SUV, οι κλίσεις στις στροφές είναι έντονες. Η αίσθηση του τιμονιού είναι εξαιρετική πάντως.
Ο κινητήρας είναι σχετικά νωθρός κάτω από τις 2500 σαλ αλλά από εκεί και πέρα είναι ραπτομηχανή. Επιταχύνει εντυπωσιακά το αυτοκίνητο. Σε σχέση με το ΕΑΤ6 εκτιμώ ότι η ρύθμιση είναι για χαλαρή οδήγηση. Ανεβάζει σχετικά νωρίς, αλλά το kickdown είναι άμεσο. Προσωπικά προτιμώ, όταν θέλω να επιταχύνω πιο γρήγορα, να χρησιμοποιώ τα paddles για να κατεβάσω που είναι πολύ γρήγορες οι αλλαγές. Στο σπορ mode γίνονται όλα πιο γρήγορα αλλά το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα για να πω κάτι πιο συγκεκριμένο.
Η κατανάλωση, όπως ανέφερα και σε άλλο ποστ είναι μεταξύ 7.6 και 7.9 λ/100χλμ, με αρκετή αττική οδό όμως, καθόλου γρήγορη οδήγηση, αλλά φουλ air condition με καύσωνα.
Αυτά για την ώρα...
-
Άπειρα ασφαλή κ απολαυστικά χλμ! Η καλύτερη περίοδος για να απολαύσεις ένα πανέμορφο αυτοκίνητο με το πιο όμορφο εσωτερικό της κατηγορίας κ όχι μόνο!
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
[
Το keyless δεν κατάλαβα να μην μπορεί να μπει σε όποια έκδοση θες, εκτώς και αν λόγω της μεγάλης ζήτησης κάνουν συνέχεια αλλάγές στους συνδυασμούς εξοπλισμού (το 1.2 puretech πήρα), όπως με το πορτπαγκάζ που ανοίγει με το πόδι που δεν το πρόλαβα γιατί δεν το δίνουν όπως λες από το Πάσχα.Στο έντυπο με τα χαρακτηριστικά ανά έκδοση αναφέρει πως το keyless παρέχεται σαν Standard πλέον μόνο σε κινητήρα 1.6 165HP και στον 2.0 180HP, σχετικά με το πορτ παγκάζ δεν αναφέρομαι στο ανοιγόμενο με το πόδι (το οποίο το δίνουν κανονικά σαν option) αλλά στο συρόμενο το οποίο μπορείς να δεις στο https://youtu.be/3IzVlP8FMKE?t=45s (αντέχει μέγιστο βάρος 100 κιλά, πιο κάτω τον έχει να κάθεται και πάνω του). Στα forums του εξωτερικού αναφέρουν πως το συγκεκριμένο επιστρέφει πλέον στον standard εξοπλισμό από την παραγωγή του Οκτωβρίου.
Peugeot 3008 2016