-
Παιδιά μπήκε με 80 και παρά την ταλάντωση παρέμεινε στην πορεία του, τα άλλα που αναφερθηκαν παραπάνω σε μία πραγματική κατάσταση θα άνοιγαν τους αερόσακους στα επόμενα δευτερόλεπτα. Εξαιρείται μονο το Tiguan.
Ως προς το τεστ και γιατί σπορ κατασκευές δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις , είναι γιατί είναι στημένα για υψηλότερες ταχύτητες εισόδου και διατήρησης σε καμπές που το 3008 δεν μπορεί ούτε να τις πλησιάσει ακλόνητο , αλλά στην συγκεκριμένη που για μένα προσομοιαζει μία πραγματικά επικίνδυνη κατάσταση που αφορά τον μέσο οδηγό στέκεται εξαιρετικά.
Εγώ δίνω μεγάλη σημασία στο τεστ αυτό και πάντα προσπαθούσα να βρω ανοιχτά σημεία για δοκιμάσω περίπου έτσι ένα αυτοκίνητο και ειδικά το ESP. Φυσικά οχι με 80 χλμ , με 60 - 70 στο κοντέρ το οποίο είναι δύσκολο και αρκετα τρομακτικό , άσε που δεν καταφέρνεις να κρατηθείς και σωστά στην θέση σου.Επίσης επειδή σε προηγούμενο ποστ αναφερθηκα στην X1 πως δεν είναι καλη , ενώ για μένα είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, για όσους έχουν πραγματική εμπειρία από την μάρκα έχω ακούσει πως δεν συμπεριφέρεται όπως μία πραγματική BMW, είναι έντονα υποστροφικη ακόμη και χωρίς πίεση στο γκάζι , μάλιστα κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του λάτρη της BMW είπε χαριτολογώντας πως λογικά οι μηχανικοί την εξέλιξαν Κυριακές γιατί δεν προλάβαιναν και χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι η καλύτερη στην κατηγορία.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Επίσης επειδή σε προηγούμενο ποστ αναφερθηκα στην X1 πως δεν είναι καλη , ενώ για μένα είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο, για όσους έχουν πραγματική εμπειρία από την μάρκα έχω ακούσει πως δεν συμπεριφέρεται όπως μία πραγματική BMW, είναι έντονα υποστροφικη ακόμη και χωρίς πίεση στο γκάζι , μάλιστα κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του λάτρη της BMW είπε χαριτολογώντας πως λογικά οι μηχανικοί την εξέλιξαν Κυριακές γιατί δεν προλάβαιναν και χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι η καλύτερη στην κατηγορία.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Έχω εδώ κ ενάμιση χρόνο την Χ1 τετρακίνητη αυτόματη diesel με τα 190 άλογα. Εξαιρετικές επιδόσεις για την κατηγορία - κ όχι μόνο - κορυφαίο αυτοματο κιβώτιο, κορυφαία ποιότητα κύλισης, μοναδικό κράτημα σε στροφές κ ξεκάθαρο dna της εταιρείας μιας κ έχω οδηγήσει πλέον κ σειρά 3 κ σειρά 4 κ σειρά 5...
-
Emperor δεν μπορώ να προτάξω κάνενα αντεπιχείρημα γιατί δεν είναι δική μου άποψη και δεν έχω καμία προσωπική εμπειρία απο αυτοκίνητα που ανέφερες.
Οφείλων λοιπόν να δεχτώ τα λεγόμενα σου. -
Χριστός Ανέστη φίλοι μου!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αληθώς ο κύριος.
-
Χριστός Ανέστη συμφορουμιτες
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Χρόνια Πολλά σε όλους! Να είσαστε υγιείς και ευτυχισμένοι με όσους αγαπάτε!
Να χαμογελάτε για να μεταδίδετε θετική διάθεση στους γύρω σας! -
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μόνο εγώ βλέπω αυτή την ταλάντωση (σαν τρεις αναπηδήσεις) που κάνει κατά την πρώτη αλλαγή κατεύθυνσης;
Το Kodiaq για παράδειγμα βγάζει μούτρα και προφανώς αν μπεις με παραπάνω θα βγάλει περισσότερα μούτρα. Το 3008 μου δίνει την αίσθηση πως αν ξεπεράσει το όριο θα συμπεριφερθεί όπως το Juke, κάτι που δεν μου δημιουργεί και μεγάλη σιγουριά ως οδηγό. Παρά το ύψος τους, δεν συμπεριφέρονται όλα τα SUVs έτσι σε αυτή την δοκιμή.Επειδή όπως έγραψα λίγο πιο πάνω τίποτα δεν γίνεται τυχαία, όχι σε θέματα οδικής συμπεριφοράς όσον αφορά την peugeot αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες βρήκα μεταξύ άλλων και αυτό.
https://www.caroto.gr/2009/04/18/dynami ... geot-3008/
-
Μετά τις 34 πωλήσεις για τον Φεβρουάριο και τις μόλις 28 για τον Μάρτιο, πραγματικά αναμένω να δώ πως θα κλείσει το 6μηνο και εάν τελικά θα το τιμολογήσουν εντός αγοράς.
Edit: Αυτό το έξυπνο σύστημα Σπύρο είναι διαθέσιμο μόνο για τις κορυφαίες εκδόσεις όμως. Εκτός, εάν αργότερα τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα (έστω και σαν έξτρα).
-
Τα στοιχεία των πωλήσεων στην Ελλάδα έχουν δείξει πολλάκις πως ως αγοραστικό κοινό απέχουμε από το να χαρακτηριστούμε συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τι αγοράζουμε και γιατί το θέλουμε. Όσον αφορά το συστημα αυτό, νομίζω πως δείχνει ακόμη κι έτσι πως στην peugeot δεν έχουν πάρει αψήφιστα το ζήτημα της οδικής συμπεριφοράς και το στήσιμο του αυτοκινήτου ώστε να είναι ασφαλές για τον μέσο οδηγό ακόμη και σε συνθήκες σπορ οδήγησης. Με ιπποδύναμη 120 (αν μιλήσουμε για το 1.6 πετρέλαιο) ίππων και επιδόσεις αρκούντως αξιοπρεπείς ίσως απλά έκριναν πως δεν είναι απαραίτητο για κάποια οχήματα.
-
Τι βλάκες αυτοί στην πεζό .
Δεν το κάνουν σαν την μπεμβέ και τους βαγκέληδες
Να το βάλουν το αμάξι 40000 , να τα φέρουν , να τα πινακιδώσουν και μετά να τα δίνουν 28000 για να πιάσουν στόχους μεν , αλλά να μην ρίξουμε και την πρεστιζιά .
Ετσι κάτι γνωστοί πήραν κάντρυμαν από 32000 αρχική τιμή στα 24000 ....
Η πεζό αμάξια ετοιμοπαράδοτα είχε ελάχιστα και δέχονται μόνο παραγγελίες οπότε θα αργήσει να εμφανιστεί το αμάξι στις πωλήσεις αφού είναι καινούργιο και οι παραγγελίες θέλουν 3-4 μήνες για να εκτελεστούν .
Αν δεν πιάσουν στόχους , μπορεί κατά τον Σεπτέμβρη να το παίξουν μπεμβέ και να φέρουν αμάξια για πινακίδωμα .
Εννοείτε ότι έτσι και αλλιώς το αμάξι προς το τέλος του χρόνου θα είναι σε προσφορά , αφού θα έχουν έρθει νεώτερα μοντέλα όπως γίνεται πάντοτε με όλα τα αμάξια .
-
Μην την υποτιμάτε την Peugeot , παίζει έξυπνα το παιχνίδι.
Τώρα που η παραγωγή εξυπηρετεί κυρίως την Δ. Ευρώπη κρατάει τις τιμές ψηλά. Όταν φύγει το κοπάδι των early bird , τότε θα δούμε και στοκ στην Ελλάδα και περισσότερες προσφορές. Συνταγές δοκισμένες και πετυχημένες. Αποτυπώνουμε στον καταναλωτή οτι το 3008 diesel με 120 άλογα έχει 33.000 και όταν βγει προσφορά στα κάτω από 30.000 να φαίνεται μεγάλη ευκαιρία. Έαν το έβγαζε κατευθείαν στα 29.000 όλο ξινίλα ο κόσμος θα έλεγε μα το QQ είναι φθηνότερο το kuga στρίβει καλύτερα και λοιπά.
Η BMW X1 πουλάει περισσότερο τώρα με τις εκπτώσεις από τις υψηλότερες τιμές παρά πέρισυ που ξεκινούσε με σημαντικά χαμηλότερες τιμές λόγω απόσυρσης (δεν ήταν σίγουρος ο καταναλωτής οτι είναι premium λόγω χαμηλής τιμής χαχαχα).
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Η BMW X1 πουλάει περισσότερο τώρα με τις εκπτώσεις από τις υψηλότερες τιμές παρά πέρισυ που ξεκινούσε με σημαντικά χαμηλότερες τιμές λόγω απόσυρσης (δεν ήταν σίγουρος ο καταναλωτής οτι είναι premium λόγω χαμηλής τιμής χαχαχα).
Αναποδα. Το 2016 δεν ειχε μεγαλες εκπτωσεις το Χ1 γιαυτο πουλουσε λιγοτερο. Τωρα εχει τουλαχιστον 2.5 χιλ παραπανω εκπτωση η οποια ομως αντισταθμιζει 3 χιλ επιπλεον φορους. Του χρονου θα εχει ακομα μεγαλυτερες εκπτωσεις.
-
Δεν είναι βλάκες πουθενά, απλά σε παρόμοιες τιμές ο Ελληνας θα προτιμήσει αυτό που στο μυαλό του θεωρεί 'Premium' ή αυτό που έχει καλύτερη φήμη σε αυτό που ψάχνει (π.χ. αν αγόραζα και δεν νοικιαζα το καθημερινό μου όχημα δεν θα είχα πάρει το 108 αλλά το Aygo και ας είχε περισσότερα χρήματα, γιατί αν και ίδιο όχημα, προτιμώ την εγγύση και το after sales της toyota).
Στο leasing, που δεν σκοπεύω να κρατήσω κιόλας, μου είναι αδιάφορο! -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αναποδα. Το 2016 δεν ειχε μεγαλες εκπτωσεις το Χ1 γιαυτο πουλουσε λιγοτερο. Τωρα εχει τουλαχιστον 2.5 χιλ παραπανω εκπτωση η οποια ομως αντισταθμιζει 3 χιλ επιπλεον φορους. Του χρονου θα εχει ακομα μεγαλυτερες εκπτωσεις.
Πως ακριβώς είναι ανάποδα όταν γράφεις το ιδιο πράγμα με εμένα.
Τον Απρίλη του 2016 είχα παρει προσφορά xline με απόσυρση 32500, τον Δεκέμβρη η ίδια xline έκανε 37000 και με την έκπτωση την έδιναν 33500 (ακριβότερα από όσο είχα πάρει προσφορά ) εντούτοις τον Δεκέμβρη φαινόταν ευκαιρία ενω τον Απρίλη όχι.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Τον Απρίλη του 2016 είχα παρει προσφορά xline με απόσυρση 32500, τον Δεκέμβρη η ίδια xline έκανε 37000 και με την έκπτωση την έδιναν 33500 (ακριβότερα από όσο είχα πάρει προσφορά ) εντούτοις τον Δεκέμβρη φαινόταν ευκαιρία ενω τον Απρίλη όχι.
Συγκρινεις τιμές πριν και μετά από απόσυρση, οπότε και ανόμοια πράγματα!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Συγκρινεις τιμές πριν και μετά από απόσυρση, οπότε και ανόμοια πράγματα!
Το ξέρω οτι είναι ανόμοια πράγματα αλλά το έγραψα με την αυτοσατυρική διάθεση.
Ο καταναλωτής πολλές φορές προτιμά κατι ακριβό το όποιο έχει μεγάλη έκπτωση παρά κάτι το όποιο έχει από την αρχή χαμηλη τιμή. Δεν εξαιρώ και το εαυτό μου καθώς όταν πήρα την προσφορά στα 32,5 τον Απρίλη δεν μας γέμισε το μάτι ενώ τον Δεκέμβρη στα 33,5 το θεωρήσαμε εως και ευκαιρία και θα είχε αγοραστει έαν δεν μας χάλαγε ο τρικύλινδρος κινητήρας και οι μικρότεροι χώροι σε σχέση με το CRV. Άρα η τιμή είναι κάτι σχετικό και ο καταναλωτής είναι ευαίσθητος στο παραμύθι της προσφοράς. -
Κοιταξε τις τιμες προ φορων στις προσφορες που πηρες. Ειναι ευκαιρια γιατι αλλαξαν τα δεδομενα λογω τελος αποσυρσης και αυξηση φορων. Αρα αντι να πληρωσεις 3 χιλιαρικα πανω πληρωνεις 1 πανω και λες και ευχαριστω.
Εξαλλου οι φοροι για πολυ κοσμο ειναι κατι σχετικο.
-
Συγνώμη γιατί νομιζω ότι λέτε τα ίδια ανάποδα;
Peugeot 3008 2016