-
Και το Kuga λόγω βάρους παίζει στα 6 εθνική με ~130 αλλά άνετα πάει και 7+ αν το πατάς καλά. Κάτω από 5,5 δεν νομίζω να πηγαίνει.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Γι'αυτό και οι δύο διευκρινίσεις: ''τα περισσότερα+αν πιεστούν'' .
Εγώ έχω ένα renegade και κινούμαι μονίμως κοντά στα 7.Στην κατανάλωση όλων των αυτοκινήτων παίζει μεγάλο ρόλο το δεξί μας πόδι.
Tkin όντως το suzukάκι είναι εγγύηση σ'αυτόν τον τομέα!Ετσι ειναι συνδυάζει σβελταδα με χαμηλή κατανάλωση ελαφρύ σασί χωρις να χάνει σε ασφάλεια
-
Είμαι κι εγώ στην αναμονή για το δικό μου, κι έχω μια ερώτηση να κάνω
Μήπως τα m&s λάστιχα που φοράει είναι υπερβολή για καλοκαίρι στην ελλάδα, ιδίως αμα δε σκοπεύουμε να πάμε σε χώμα;
Έχουμε καμιά καλή πρόταση σε θερινό ελαστικό, με την προοπτική να ξαναπμπουν τα m&s το χειμώνα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο χρήστης krysh έγραψε:
Μήπως τα m&s λάστιχα που φοράει είναι υπερβολή για καλοκαίρι στην ελλάδα, ιδίως αμα δε σκοπεύουμε να πάμε σε χώμα;Εάν δεν πάς σε χώμα, όντως είναι αχρείαστα και καλύτερα να τα αλλάξεις (για καλύτερο κράτημα, φρενάρισμα και μείωση κατανάλωσης). Πολλές προτάσεις (σε Conti, Goodyear, Michelin κλπ.). Τι διαστάσεις φοράει?
-
Tαλαιπωρια να τα βαλει και τα βγαλει δεν αξιζει πιστευω. Συν το κοστος της αλλαγης.
-
Δεν έχουν πρόβλημα τα λάστιχα. Απλά αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο του θορύβου. 235 πρέπει να είναι. Η αλλαγή τους θα περνάει τα 700 €.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια συμβουλή από εμένα, όσοι σκέπτεστε να βάλατε σαν optional το Visio Park 2 (360 view) να το αποφύγετε οπωσδήποτε!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί το λες αυτό; Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ καλό και κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι. Πάει μάλιστα πακέτο με το αυτόματο παρκάρισμα - ξεπαρκάρισμα που επίσης λειτουργεί άψογα.
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Γιατί το λες αυτό; Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ καλό και κάνει το παρκάρισμα παιχνιδάκι. Πάει μάλιστα πακέτο με το αυτόματο παρκάρισμα - ξεπαρκάρισμα που επίσης λειτουργεί άψογα.Το λέω γιατί μπήκα σε γαλλικά forum και το κράζουν! Οι Γάλλοι δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα ότι η Peugeot τσιγκουνεύτηκε κι έχει δύο κάμερες αντί για τέσσερεις (έχει μόνο μπρος και πίσω και όχι πλαϊνες στους καθρέπτες όπως πχ το QQ) και ουσιαστικά το 360 view δημιουργείτε τεχνητά καθώς το αμάξι κινείται και οι κάμερες καταγράφουν αυτό που βλέπουν από εκεί που περνάει το αμάξι! Έτσι υπάρχει μια μικρή χρονική διαφορά από την εικόνα και την πραγματική κατάσταση και ουσιαστικά βλέπεις video και όχι live! Λειτουργεί περίπου σαν το Google street view για να μπορέσω να το περιγράψω! Μάλιστα στα γαλλικά forum ήταν έξαλλοι γιατί πολλοί είχαν προχωρήσει σε αγορά πιστεύοντας ότι το αυτοκίνητο διαθέτει 4 κάμερες και θεωρούν τον τρόπο που λειτουργεί ακόμα και επικίνδυνο αφού αν κάτι παρεμβληθει στην πορεία πλάγια του αυτοκινήτου κάτι όπως μικρό παιδάκι, ζώο κλπ μετά την καταγραφή από την κάμερα δεν θα φανεί στην οθόνη! Αυτά από γαλλικά forum κατόχων 3008! Δεν είναι προσωπική εμπειρία!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα, ούτε είχε πάει ο νους μου ότι μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο για να γλυτώσουν 2 κάμερες,
-
Όντως έτσι είναι. Μου κάνει εντύπωση που η ομόσταυλη Citroen χρησιμοποιεί 4 κάμερες για το ίδιο σύστημα. Ποιά η λογική της Peugeot να χρησιμοποιήσει 2; Νομίζω ότι το κόστος είναι αστείο για να είναι αυτός ο λόγος.
-
Τραγική και επικίνδυνη γυφτια ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος κ το κοστος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ...
-
Όντως, τραγικό και επικινδυνο όπως λέει και ο Celestus.
-
Γυφτια για το 'πριμιουμ' Peugeot
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Είδες άμα κάνεις παρέα στο ίδιο γκρούπ με τους Γερμανούς της βαγγελιώς και τους άλλους , κολλάς γυφτιές
Ενώ η σιτροέν που δεν είναι πρίμιουμ δεν κάνει γυφτιές .
Η διαφορά είναι ότι οι Γάλλοι στα φόρουμ τους κράζουν τις γυφτιές . Οι Γερμανοί και οι γερμανόπληκτοι απλά τις κάνουν γαργάρες....
-
Ursus πηγαινες γυρευοντας...
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Γυφτια για το 'πριμιουμ' PeugeotSent from my iPad using Tapatalk
Φίλε ursus στην Ελλάδα ζούμε, τη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι! Έτσι και η Peugeot με το wannabe premium 3008! Μόνο που premium δεν γίνεσαι απλά επειδή υπερκοστολογείς ένα προϊόν αλλά όταν προσέχεις τη λεπτομέρεια και δεν κάνεις γυφτιες σαν κι αυτή!
Σε άλλες χώρες μάλλον είναι λιγότερο 'premium'! 37.000 λέει το 1.6 HDI EAT 6 GT LINE στο Ελλαδιστάν, 29.500 στην Κύπρο και 28.500 το 1.2 petrol EAT 6 GT LINE!
Για να μην είμαι και άδικος δεν ξέρω τι φόρους και τέλη ταξινόμησης έχει εκεί, ξέρω μόνο ότι εδώ είμαστε μεγάλα κορόιδα!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
37000 για wannabe premium δικινητο crossover Peugeot;
Ευκαιρία λέμε !Ήθελα να ήξερα που απευθύνονται κ τι περιμένουν να πουλήσουν.
Στην αντιπροςωπεια μαλλον νομίζουν οτι με το 3008 έπιασαν τον παπά απ τα @@.
-
Πάντως από ότι είδα στις πωλήσεις και με τον μεγάλο χρόνο αναμονής που έχει μια χαρά πουλάει ....
Που να αρχίσει τις προσφορές σαν τις φτηνοΧ1 και φτηνοΤιγκουάν που από τον κατάλογο στο ταμείο είναι 20 % κάτω.
Πρίμιουμ στον κατάλογο , Λαντακία στο ταμείο . Αλλά βέβαια μετά υπερπρίμιουμ στις ζημιές και στην συντήρηση
Ασχοληθείτε με τα υπερτιμημένα σας στο θέμα σας και αφήστε εδώ εμας να το κράζουμε .
-
Το παραθέτω και εδώ για όποιον ενδεχομένως βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα
Προσθιοκίνητες βερσιόν και οι δύο, από τη μια η 20d με τα 190 άλογα για την Χ1 και από την άλλη το GT και πιο ισχυρό 3008 με τα 180 άλογα.
https://www.youtube.com/watch?v=lgsjAyzITHA
BMW X1 vs Peugeot 3008 - AutoWeek dubbeltest
Peugeot 3008 2016