-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξέρετε τι θα είχε ενδιαφέρον; Να είχαμε τη λίστα με τις πωλήσεις του 3008 ανά ευρωπαϊκή χώρα! Σε κανονικές χώρες είμαι σίγουρος θα πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι! Πχ στη Σλοβακία που είναι 5-6.000 φτηνότερο...Ελλαδάρα εεεε!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ημουνα Μπρατισλαβα πριν 2 σκ, ουτε ενα δεν ειδα [emoji38]
Μη ξεχνας ομως οτι η PEUGEOT ειναι φτηνη στη Σλοβακια και καλοπουλαει, απο τη προσωπικη μου στατιστικη κιολας, επειδη εχει εργοστασιο στη χωρα.Τυχεροί οι Σλοβάκοι, τυχερός κι εσύ που ήσουν Μπρατισλάβα!
-
Τυχεροί λόγω peugeot η λόγω των γυναικών που εχουν;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
[emoji38] Τυχεροί λόγω peugeot η λόγω των γυναικών που εχουν;Για τις γυναίκες φυσικά!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι τα αυτοκίνητα είναι γενικά υπερτιμημένα .
Χτες βρέθηκα με ένα φίλο σε μιά έκθεση Σουζούκι .
Είχε το Scross 25500 και το δικίνητο Βιτάρα 22000 .
Γενικά λοιπόν μας ζητάνε πολλά λεφτά ...
Μηπως το Scrooss ηταν τουμπανο απο προσθετα και 4κινητο;
Κι εγώ την ίδια σκέψη με το Σπύρο έκανα.
Το Scross GLX 4wd(πιο εξοπλισμένη από GL+) με επιπλέον navi,RBS(radar brake support),Adaptive cruise,αισθητήρες parking μπρος+πίσω,διαφορετικές ζάντες έχει 25340 με βάση τον τιμοκατάλογο.Kαι το Vitara δικίνητο, ξεκινά από 16190 και φθάνει -πάλι στην πλουσιότερη GLX- 21890
Οπότε ήταν μάλλον τα full εξοπλισμένα μοντέλα.Βέβαια, συμφωνώ πως ιδίως από πέρσι το καλοκαίρι, οι τιμές έχουν αυξηθεί αρκετά σε πολλά αυτοκίνητα (κυρίως με ΛΤΠΦ >16-17000 ευρώ).
-
Με όλο τον σεβασμό, αλλά νομίζω ότι αυτό που γινεται εδώ και μέρες στον εν λόγω τόπικ είναι φοβερά άδικο.
Κατ' αρχήν έχετε ξεχειλώσει ΤΟΣΕΣ σελίδες με οφτοπικ συγκρινοντας 'αρες μαρες κουκουναρες'. Γιατι δεν το κάνετε στο Χ1, στο Τiguan, στο Kugaή σε κάποιο άλλο τοπικ suv???
Κατά δεύτερον, οκ καταλάβαμε ότι είναι πιο ακριβό από ό,τι ενδεχομένως να αξίζει..Ωστόσο είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, και απνεμορφο, και αν καποιος το γουστάρει (μην χρησιμοποιησω ποιο αργκο λέξη) και διαθετει τα χρηματα, το αγοράζει ΧΩΡΙΣ να απολογηθείσ τον οποιονδήποτε για την αγορά του και την επιλογή του. Εκτός αν ΟΛΟΙ σας αγοράζετε καθημερινα ΜΟΝΟ vfm υπηρεσίες ή προι'οντα. ΚΑΝΕΙΣ σας δεν έχει χρυσοπληρωσει μπουκάλι σε μπουζουκια ή club (150-200 αντί για 20 ευρώ)?? ΚΑΝΕΙΣ σας δεν εχει χρυσοπληρωσει σε κοσμοποπολιτικο νησι ξενοδοχειο, ξαπλωστρα ή ποτό??? Κανείς σας δεν αγόρασε ποιο ακριβό ρούχο για τον ίδιο ή για την γκομενα/συζυγο/φιλενδα??ΚΑΝΕΙΣ σας δεν αγόρασε για τα νεογέννητα του τα πιο ακριβα επιπλα, καροτσια, ρουχα, παιχνιδια??ΕΤσι ΚΑΝΕΙΣ σας??
Για τα 3 χιλιαρικα του 3008 κοπτεστε ΟΛΟΙ οι οικονομολογοι εδω μεσα, που στην τελική είναι και μέσα στην κ@υλα!!!
Συνεχιστε το 'οντοπικ' τωρα...
-
Ρωτά και εμένα που πλήρωσα premium hatchback και πλέον στο σπίτι μαλώνουμε ποιος θα πάρει το non premium αυτόματο Citroën diesel το πρωί ; Premium και να μην πω τίποτε......είμαι σίγουρος ότι το 3008 αξίζει every single penny
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ρωτά και εμένα που πλήρωσα premium hatchback και πλέον στο σπίτι μαλώνουμε ποιος θα πάρει το non premium αυτόματο Citroën diesel το πρωί ; Premium και να μην πω τίποτε......είμαι σίγουρος ότι το 3008 αξίζει every single pennySent from my iPad using Tapatalk
Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να ξαναπιαστώ 'κορόιδο' και να 'ξαναπετάξω' τα λεφτά μου παραγγέλνοντας το 3008 είναι τα 4,5 ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ χρόνια και τα 126000χλμ που έκανα με το non premium αυτόματο Citroën C4 diesel. Και τότε τα ίδια ακριβώς άκουγα! 'Πήρες Citroen και μάλιστα αυτόματο ενώ με κάτι παραπάνω έπαιρνες Golf ή Α3;'
-
Ε,όχι και με κάτι παραπάνω....ένα νεφρό ακόμα ήθελες για να πάρεις golf η a3....
Όταν πήρα το c4,το golf ήθελε πάνω από 6 χιλιάρικα επιπλέον....για το a3 δεν το συζητάω.... -
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
H αλήθεια πάντως ειναι ότι τα αυτοκίνητα έχουν ακριβύνει παρά πολύ, υπερβολικά πολύ...Όταν προ 5ετιας η Χ1 διλιτρη ειχε τελική τιμή κοντά στα 30Κ και σημερα πιθανόν ξεπερνάει τα 40Κ, μιλάμε για μια αύξηση 25% κυρίως λόγω φόρων και τελών και οχι τόσο λόγω ΛΤΠΦ...
Η βασική διαφορά είναι ότι τώρα οι αντιπρόσωποι δεν μπορούν να κλέψουν το φόρο όπως έκαναν παλιά.
Γιατί υπήρχε ο φόρος πολυτελείας εδώ και χρόνια (νομίζω 2010), απλά υπήρχαν τρόποι να αποφευχθεί (ελάχιστα αυτοκίνητα δηλώνονταν με εργοστασιακή πάνω από 20000).
Από τότε που υποχρεωτικά δηλώνεται η ΛΤΠΦ, τελείωσε αυτό το παραμύθι.Για να μην παρεξηγηθώ, πολλοί είναι οι φόροι, ειδικά στα ακριβά αυτοκίνητα. Απλά και πριν πολλοί ήταν, εμείς δεν το είχαμε καταλάβει λόγω συστηματικής φοροδιαφυγής. Δεν ακρίβυναν ξαφνικά τα αυτοκίνητα (η CIF τιμή), ούτε υποτιμήθηκε το ευρώ (που έχουμε ακόμα).
+1
Τι μου θύμησες τώρα.. Και ξέρεις ποιοι ήταν πρωτοπόροι στην φοροκλοπή. Δυο πολυ γνώστες Premium εταιρίες , ευρωπαικές με τοπική θυγατρική φυσικά για να πηγαινόερχονται τιμολόγια (και να μην πληρώσουν φόροι οι Ούννοι και τα αυτοκίνητα να αποφεύγουν τα τέλη).. βρε ουστ υποκριτές . -
Ναι ρε παιδια αλλα το φολκσβαγκεν ειναι πριμιουμ να πουμε οχι σιτροενακι τωρα και λαλακιες.. που πατε τωρα..
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ε,όχι και με κάτι παραπάνω....ένα νεφρό ακόμα ήθελες για να πάρεις golf η a3....
Όταν πήρα το c4,το golf ήθελε πάνω από 6 χιλιάρικα επιπλέον....για το a3 δεν το συζητάω....18200 μου στοίχισε το C4 αυτόματο στην έκδοση attraction 1.6 diesel και η βασική έκδοση Golf όχι αυτόματο ήθελε 2000 επιπλέον. Κάπου εκεί ήταν και η βασική A3. Δεν έχει σημασία που το C4 στα 18200 τα είχε όλα. Ήταν πολλά για Citroen! Ενώ 20000 για γυμνό VW δεν ήταν πολλά!
Η διαφορά που λες ήταν στη βασική έκδοση C4 με βασική Golf ή Attraction C4 με την πιο πλούσια έκδοση Golf συν DSG. -
Ακριβώς όπως τα λες kosnear...το πλούσιο golf με dsg περνούσε για λίγο τα 24.000. Τα συνέκρινα λόγω παραπλήσιου εξοπλισμού και κιβωτίου.
-
Αρχικά οι γνωστές πρίμιουμ είχαν κάνει επιστήμη να μην βάζουν τους σωστούς φόρους στα αμάξια , κάτι που τελείωσε πλέον και έτσι έχουν ξεφύγει οι τιμές τους . Αλλά γενικά είναι ψηλά οι τιμές , ενώ δεν έχουμε πληθωρισμό , το αντίθετο και οι φόροι δεν είναι τόσο πάνω όσο παλιά στα μικρά και μικρομεσαία .
Πριν 13 χρόνια που πήρα την C4 exclusive , την πλήρωσα με μεταλλικό 20000 , είχα μια έκπτωση 200-300 € .
Το focus titanium και το golf ambition , χωρίς να έχουν όλο τον εξοπλισμό της δικής μου είχαν 24000 και 26000 αντίστοιχα . Η δε 116 είχε πάνω από 28000 .Αναλογικά το ίδιο ισχύει σήμερα . Το 308 όμως πλησιάζει το γκόλφ αν δεν το ξεπερνάει .
Εγραψα στο θέμα του Τιγκουάν για κάτι καθρεπτάκια που τους δίνουν τώρα και τα έχουμε εμείς εδώ και 10 χρόνια .
Οπως και την διπλή δυνατότητα στα φλάς .Καμιά φορά σκέπτομαι να τους βάλω τον εξοπλισμό που έχει η C5 exclusive μου , για να τελειώσει μια και καλή η συζήτηση για εξοπλισμό ...
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 140788.asp
Οχι ότι είναι κανα σοβαρό έντυπο το autotriti αλλά από τιμές και εξοπλισμό δεν το βλέπω τελικά τόσο χάλια!
Deal breaker για μένα η έλλειψη αυτόματου στη βενζίνη! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Deal breaker για μένα η έλλειψη αυτόματου στη βενζίνη!Μα βγαίνει αυτόματο στην βενζίνη!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Deal breaker για μένα η έλλειψη αυτόματου στη βενζίνη!
Μα βγαίνει αυτόματο στην βενζίνη!!
Δεν το είδα Φανη στον πίνακα τιμών στο τέλος του άρθρου. ΕΑΤ νομίζω είχε μόνο τα diesel
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν το είδα Φανη στον πίνακα τιμών στο τέλος του άρθρου. ΕΑΤ νομίζω είχε μόνο τα diesel
Εεεε άρθρο του Autotriti είναι, τι περιμένεις!?!?!
Δές σε κάτι πιο σοβαρό, εδώ: http://www.4troxoi.gr/techdata/peugeot/3008/3008
Και φυσικά υπάρχουν και άλλες εκδόσεις (εξοπλισμού) που δεν είναι στον τιμοκατάλογο.
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
[emoji38] Τυχεροί λόγω peugeot η λόγω των γυναικών που εχουν;
Για τις γυναίκες φυσικά!
Σιγα την Ουκρανια, Λεττονια, Λευκορωσσια, Εσθονια,Μολδαβια..
-
Στο C&D Απριλίου έχει συγκριτική δοκιμή το 3008 1.6 diesel με το Tiguan 1.6 TDI.
Σε γενικές γραμμές τα συμπεράσματα είναι τα εξής:
- Ισοπαλία στους χώρους, παρά το γεγονός ότι το 3008 σου δίνει την αίσθηση λόγω διαμόρφωσης ότι δεν είναι τόσο άνετο.
- Ισοπαλία στις επιταγχύνσεις από στάση, αλλά σαφής υπεροχή του 3008 στις ρεπρίζ, λόγω μικρότερου βάρου και δυνατότερου κινητήρα.
- Χαμηλότερη κατανάλωση για το 3008
- Ελαφρά καλύτερα φρένα για το Tiguan
- Καλύτερη ποιότητα υλικών για το Tiguan
- Σαφέστερα πιο ήσυχο το Tiguan
- Tiguan πιο άνετο (εντός και εκτός δρόμου), 3008 πιο σπορτίφ.
Τελικό συμπερασμα σύμφωνα με το περιοδικό: ΙΣΟΠΑΛΙΑ
-
Tiguan βρε του αλλαξες ονομα [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016