-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
απλά λέει πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να πηδήξει την όμορφη καθηγήτρια στο σχολείο που όλοι μα όλοι γούσταραν. Αυτός δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να είναι φίλος μου.Tι μου θύμισες τώρα...!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
απλά λέει πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να πηδήξει την όμορφη καθηγήτρια στο σχολείο που όλοι μα όλοι γούσταραν. Αυτός δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να είναι φίλος μου.
Tι μου θύμισες τώρα...!!!
Μα για αυτό σε βλέπω σαν φίλο!!!
-
Μα για αυτό σε βλέπω σαν φίλο!!! -
Όποιος λέει πως δεν έχει τρέξει έστω και μια φορά σε αυτούς τους δρόμους με το καινούργιο του τουτού... απλά λέει πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να πηδήξει την όμορφη καθηγήτρια στο σχολείο που όλοι μα όλοι γούσταραν. Αυτός δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να είναι φίλος μου.Συμφωνώ,έτσι είναι.
Υ.Γ. Η καθηγήτρια ήταν των γαλλικών
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Όποιος λέει πως δεν έχει τρέξει έστω και μια φορά σε αυτούς τους δρόμους με το καινούργιο του τουτού... απλά λέει πως ποτέ δεν τον ένοιαζε να πηδήξει την όμορφη καθηγήτρια στο σχολείο που όλοι μα όλοι γούσταραν. Αυτός δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση να είναι φίλος μου.
Συμφωνώ,έτσι είναι.
Υ.Γ. Η καθηγήτρια ήταν των γαλλικών
Η Φιλόλογος στο μάθημα 'Κύρου Ανάβασις'
-
Αγγλικών (2) , Μουσικής ....
Αλλο αυτό όμως και άλλο να βγάζεις φωτό την καγκουριά για να πουλήσεις μούρη .
Και άλλο να το κάνεις 4 ώρες σε μια εποχή με το 1/3 των οχημάτων και άλλο σε 3,5 ή σε 3 και 5 που το έκανε ο άλλος .Πολύ σωστά όλοι έχουμε τρέξει , όλοι έχουμε κάνει τις μλκιες μας , αλλά δεν σημαίνει ότι τις επικροτούμε σήμερα .
Γιατί δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν σήμερα την επιλογή να μετανιώσουν... -
Οι δικες σου cruiser πρεπει να πηραν μερος και στο β παγκοσμιο?
-
Αγγλικών (2) , Μουσικής ....
Μπράβο Κριού. Πληθωρικός και σε αυτό τον τομέα
Νικ. ποστάρισμα - χτύπημα κάτω από την μέση αλλά του αξίζει λόγω του ύψους του.
Γμτ η λογική λέει πως για κάποια πράγματα θα έπρεπε να έχω μετανοιώσει. Η καρδιά όμως λέει άλλα. Τώρα βέβαια όντας συντηρητικός οδηγός και λόγω πείρας - οικογένειας κλπ, οδηγώ με περισσότερη σύνεση αλλά κάτι ηθελημένα τετακε τα έχω συνδέσει ευχάριστα με τα πρώτα μου. Τότε που κάποιοι φίλοι δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όπως εγώ...
-
Να με συγχωρεσει ο criou αν τον προσβαλλω αλλα το λεω φιλικα
-
Μπράβο Νίκο για την τοποθέτηση! Ας επιστρέψουμε παίδες στο θέμα του νήματος. Τα σέβη μου!
-
Ο χρήστης dtzgr έγραψε:
Καθόλου χάρος, αν οι συνθήκες το επέτραπαν!!!
**Ποιός **κρίνει αν οι συνθήκες το επέτρεπαν; Ο χάρος, μάλλον.... ε;
Ο Μπάμπης ο Σουγιάς!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dtzgr έγραψε:
Ο οδηγός. Για αυτό υπάρχει! Οι καινούριοι μας αυτοκινητόδρομοι δεν διαφέρουν από τις Autobahn που δεν έχουν όρια. Καθαρά πολιτικό είναι το θέμα με τα αστεία (για τα σημερινά αυτοκίνητα) όρια ταχύτητας.
@criuser: Μάλλον ο φίλος σου ησύχασε από έναν φοβιτσιάρη επιβάτη.
-
Συγγνώμη, αλλά εγώ απλά δεν εμπιστεύομαι την κρίση του καθενός για το αν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή όχι όταν ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου η έλλειψη παιδείας και η αντικοινωνική συμπεριφορά φαίνονται με το που ανοίξεις την πόρτα σου το πρωί να βγεις έξω.
Εξάλλου, οι ίδιοι οδηγοί κρίνουν ότι μπορούν να κινούνται στη ΛΕΑ (έλα μωρέ, τσάμπα πάει τόσος δρόμος), να μη σταματούν στη διάβαση (ας περιμένει), να καβαλάνε πεζοδρόμιο (κρίνουν ότι έχει αρκετό χώρο και δεν ενοχλούν), να παρκάρουν σε γωνίες (κρίνουν ότι εντάξει περνάει -- αν και δεν βλέπει), να κλείνουν με διπλοπαρκάρισμα (κρίνοντας ότι εντάξει 5 λεπτά θα κάνω, θα περιμένει), να μην σταματάνε στο ΣΤΟΠ (αφού έκριναν ότι περνάνε), να περνάνε με κόκκινο (αφού δεν έρχεται κανείς), να πηγαίνουν ανάποδα στον μονόδρομο (αφού έκριναν ότι η απαγόρευση είναι λάθος) και άλλα τόσα.
Δες πχ τι γίνεται στην Ελλαδάρα όπου υπάρχει 'unlimited refill' (απεριόριστος καφές, φαγητό κλπ) και πόσοι παίρνουν και για τον πόλεμο, μόνο για να το πάρουν (και ας μην μπορούν να το φάνε, ας το πετάξουν. Και ας μη φτάσει για τους άλλους).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο οδηγός. Για αυτό υπάρχει! Οι καινούριοι μας αυτοκινητόδρομοι δεν διαφέρουν από τις Autobahn που δεν έχουν όρια. Καθαρά πολιτικό είναι το θέμα με τα αστεία (για τα σημερινά αυτοκίνητα) όρια ταχύτητας.
@criuser: Μάλλον ο φίλος σου ησύχασε από έναν φοβιτσιάρη επιβάτη. [emoji38]
Και ο γιος του βακακη οδηγός με δίπλωμα ηταν και έκρινε ότι έπρεπε να πηγαίνει με 250 ! Απορώ πως έγινε τέτοιο κακό...στην αουτομπαγκ την ελληνική οδηγούσε και αυτός πριν 1 1/5 χρόνο όχι το 1980!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια εντάξει να λέμε ότι να πηγαίνεις με 180χαω στην Ε.Ο δεν είναι η χειρότερη μαλακια που συμβαίνει στους ελληνικούς δρόμους,αλλά μην λέμε ότι είναι οκ γιατί είμαστε χεραδες με αυτοκινηταρες σούπερ ατού. Έλεος.
-
Κόφτη στα 130 επρεπε να ειχαν ολα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, εκτός ασθενοφόρων κλπ., αλλιως τι νόημα εχουν τα όρια.
-
Και κολάρα με ρεύμα οι οδηγοί!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Και ο γιος του βακακη οδηγός με δίπλωμα ηταν και έκρινε ότι έπρεπε να πηγαίνει με 250 ! Απορώ πως έγινε τέτοιο κακό...στην αουτομπαγκ την ελληνική οδηγούσε και αυτός πριν 1 1/5 χρόνο όχι το 1980!Πιάνεις ένα συγκεκριμένο δυστύχημα και κάνεις την τρίχα, τριχιά. Ατυχήματα-δυστυχήματα παντού και πάντα θα συμβαίνουν, ακόμα και σε επαγγελματίες με τα καλύτερα μηχανήματα (βλέπε αεροπλάνα, διαστημόπλοια κλπ). Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως κάτι έτρεχε με τα λάστιχα, αν και ποτέ δεν μάθαμε λεπτομέρειες.
Κόφτη στα 130 επρεπε να ειχαν ολα τα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, εκτός ασθενοφόρων κλπ., αλλιως τι νόημα εχουν τα όρια.
Και γιατί 130 και όχι 50; Και με 130 θα σκοτωθείς αν τρακάρεις!!! Ή καλύτερα με τα πόδια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως κάτι έτρεχε με τα λάστιχα, αν και ποτέ δεν μάθαμε λεπτομέρειες...Τα λάστιχα δεν είχαν τίποτα απο αυτά που έλεγαν τότε κάτι 'ζούγκλες ',το πόρισμα που διάβασα έλεγε οτι προσπερνώντας μια Mercedes λίγα χλμ πριν το κακό ακούμπισε ο πίσω αριστερός τροχός το διάζωμα ,πολύ λίγο αλλα δυστυχώς αρκετα για να αρχίσει να χάνει αέρα υπάρχει και βίντεο που το επιβεβαιώνει . Αυτά τυχαίνουν όταν το πίσω μέρος είναι πολύ πιο φαρδύ απο το μπροστινό όπως στην υπόψη Porsche .
Βέβαια θα μπορούσε να ήταν τα σύρματα απο κάποιο διαλυμένο λάστιχο ή οτιδήποτε άλλο στο δρόμο γιαυτό στον παραμικρό θόρυβο η κραδασμό πρέπει να κόβεις αμέσως ταχύτητα πράγμα που δεν έκανε δυστυχώς ο συγχωρεμένος .
-
Κι αυτά που έδειχναν και έλεγαν για λάστιχα χειμερινά (προφανώς άλλοι δείκτες ταχύτητας) και μάλιστα μεγάλης ηλικίας, δεν ίσχυαν;
VW Tiguan 2016