-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ως κάτοχος BMW (βλέπε την φωτογραφία-1) μέχρι πρότινος, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:
Μέτρια οδική συμπεριφορά σε σχέση με το προηγούμενό μου αυτοκίνητο που ήταν Ford Focus (βλέπε την φωτογραφία-2), ειδικά σε στροφιλίκι!
Έχω και τα δύο και η BMW είναι κλάσεις ανώτερη σε οδική συμπεριφορά. Το Focus έχει καλό ζύγισμα, αλλά δεν έχει την ακρίβεια του μπροστινού, ούτε της πρόσφυση της 3αρας. Για να μη μιλήσουμε για το μέτριο 1600άρι, το θεόμακρο κιβώτιο και τα απλά συμπαθητικά φρένα του.
+1 από προσωπική επίσης κ πρόσφατη εμπειρία
Καλό το focus, αλλά 3άρα δεν είναι... -
Ήμουν κάτοχος και εγώ του ίδιου BMW και τώρα έχω το 116d , καμία σχέση η οδική συμπεριφορά του Bmw συγκρίνεται μόνο με BMW , κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα για τις βλάβες το Ε90 ήταν ένα προβληματικό μοντέλο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
+1 από προσωπική επίσης κ πρόσφατη εμπειρία
Καλό το focus, αλλά 3άρα δεν είναι...Ήμουν κάτοχος και εγώ του ίδιου BMW και τώρα έχω το 116d , καμία σχέση η οδική συμπεριφορά του Bmw συγκρίνεται μόνο με BMW , κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα για τις βλάβες το Ε90 ήταν ένα προβληματικό μοντέλο
Και για να μην θεωρηθώ αδυσώπητα σκληρός κριτής όλων των BMW, οφείλω να παραδεχθώ ότι η 320i coupe (βλέπε φωτό), με την οποία συμβίωσα ένα μικρό χρονικό διάστημα, ήταν πράγματι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο.
Η sedan όμως 316i, παραμένω στη θέση ότι ήταν ένα άκρως απογοητευτικό αυτοκίνητο! -
Η ατμοσφαιρική 316 είναι απογοητευτική και λόγω κινητήρα. Κάπου εκεί σου κόβεται η διάθεση για παιχνίδια, παρότι δεν είναι και επικίνδυνα αργή (είναι ελαφρώς ταχύτερη από το Focus για παράδειγμα)...
Αρκετά όμως με τα off topic γιατί θα μας κυνηγήσουν οι mods
-
Απλα δεν εχει ροπη για κινησει αυτο το αμαξωμα. Δεν θα επρεπε να το πουλανε το 316 τοτε.
-
Πρέπει να πάω να κάνω αυτό το update στο autohold που ίσως περιλαμβάνει και το front assist γιατί θα πάθουμε καμιά ζημιά
Χτες μου φρέναρε αρκετα επειδή πέρασα δίπλα από μια γιαγιά με ένα παιδακι και μιλάμε για φρενάρισμα τρελό σε δυναμη -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πρέπει να πάω να κάνω αυτό το update στο autohold που ίσως περιλαμβάνει και το front assist γιατί θα πάθουμε καμιά ζημιά
Χτες μου φρέναρε αρκετα επειδή πέρασα δίπλα από μια γιαγιά με ένα παιδακι και μιλάμε για φρενάρισμα τρελό σε δυναμηΠήγα και εγώ για το update , απ ο,τι μου είπαν δεν επηρεάζει κατι αλλο -αν και εγώ δεν έχω το αυτόματο φρενάρισμα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Χτες μου φρέναρε αρκετα επειδή πέρασα δίπλα από μια γιαγιά με ένα παιδακι και μιλάμε για φρενάρισμα τρελό σε δυναμηΟπότε πια έχουμε Βολβο (απο βιντεο σε τεστ που βασικά δε δουλεύει το συστημα), Σουζουκι, Τζιπ και Φολκσβαγκεν που τα συστηματα έχουν θέματα...
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Χτες μου φρέναρε αρκετα επειδή πέρασα δίπλα από μια γιαγιά με ένα παιδακι και μιλάμε για φρενάρισμα τρελό σε δυναμη
Οπότε πια έχουμε Βολβο (απο βιντεο σε τεστ που βασικά δε δουλεύει το συστημα), Σουζουκι, Τζιπ και Φολκσβαγκεν που τα συστηματα έχουν θέματα...
Κ στην Χ1 !
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Χτες μου φρέναρε αρκετα επειδή πέρασα δίπλα από μια γιαγιά με ένα παιδακι και μιλάμε για φρενάρισμα τρελό σε δυναμη
Οπότε πια έχουμε Βολβο (απο βιντεο σε τεστ που βασικά δε δουλεύει το συστημα), Σουζουκι, Τζιπ και Φολκσβαγκεν που τα συστηματα έχουν θέματα...
Κ στην Χ1 !
Και στο Qq ειχε θέματα και ειχε βγει και μια ανάκληση
Γενικώς μαλακισμενα συστηματα.
Μονο στο Yaris δεν εχει επέμβει ποτε ... -
Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να αξιολογήσει την επικινδυνότητα της κατάστασης, όταν εντοπίζει άνθρωπο να περνάει δίπλα από το αυτοκίνητο.
Στο παρακάτω βίντεο (στο 4:50), ενώ οι κυρίες τρέχουν στην άκρη του δρόμου, το Tesla τις εντοπίζει και επειδή δεν είναι σίγουρο απόφασίζει να κοκαλλώσει το αυτοκίνητο. Προφανώς όσο προχωράει η τεχνολογία, αυτά τα θέματα θα λυθούν.
Όπως και στις φωτογραφικές μηχανές, ο αλγόριθμός του auto focus δυσκολεύεται πολλές φορές να εντοπίσει προς ποια κατεύθυνση κινείται ένα αντικείμενο, έτσι συμβαίνει και με τις κάμερες αυτών των συστημάτων.
-
Μέχρι να λυθούν αυτά τα θέματα , εγώ θα θεωρώ τα συστήματά αυτά δυνητικά επικίνδυνα! Ευτυχως που δε το έχει το golf και δε θα το έχει ουτε η Octavia...
Στο επίπεδο που ειναι ακόμα η τεχνολογια , η ηχητική ειδοποίηση που έχει η merc μας, νομίζω ειναι υπέρ αρκετήSent from my iPad using Tapatalk
-
κυριοι, απο ολες τις λάθος η μια φορα μετράει
οπως τοτε. που ειπες δεν πειραζει. και μετα γαμοι, βαφτισια, suv... -
-
Βγαίνει και off πάντως. Με το update θα λυθει
-
Νίκο χαίρομαι από καρδιάς που επέστρεψες και ευκαιρία να σου το πω. όσον αφορά το θέμα που συζητάτε νομίζω πως όλα αυτά τα συστήματα είναι καλά σε ιδανικές συνθήκες και μόνο. Σε ένα δρόμο όπως η ΑΟ που αισθάνεσαι να οδηγείς σε ένα εγκιβωτισμένο περιβάλλον όλα καλά. Μέσα στην πόλη υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που θα έπρεπε να ψάχνουμε για updates κάθε τρεις και λίγο με βάση τις εμπειρίες των οδηγών.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Νίκο χαίρομαι από καρδιάς που επέστρεψες και ευκαιρία να σου το πω. όσον αφορά το θέμα που συζητάτε νομίζω πως όλα αυτά τα συστήματα είναι καλά σε ιδανικές συνθήκες και μόνο. Σε ένα δρόμο όπως η ΑΟ που αισθάνεσαι να οδηγείς σε ένα εγκιβωτισμένο περιβάλλον όλα καλά. Μέσα στην πόλη υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που θα έπρεπε να ψάχνουμε για updates κάθε τρεις και λίγο με βάση τις εμπειρίες των οδηγών.Ότι θα γίνονταν και τα αυτοκίνητα σαν τους υπολογιστές έπρεπε να το περιμένουμε!!! Σε λίγο θα τους κάνουμε reset!
Αφού δεν ήταν κάποιος από πίσω να με 'φιλησει' πάλι καλα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου.
Υ.Σ. Σπύρο ευχαριστώ. Επιφυλασομαι να βρεθούμε κάποια στιγμή μαζί με άλλους στην Αθήνα από κοντά έτσι όπως πάει η ζωή μου. -
Με μεγάλη μου χαρά! Να είσαι γερός και να τα πούμε!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Με μεγάλη μου χαρά! Να είσαι γερός και να τα πούμε!+1
Κάποια στιγμή πιστεύω να καταφέρω κ εγώ να έρθω. Τα παιδιά μου έχουν εκρηκτικό ταπεραμέντο - πήραν από τον πατέρα τους - κ λυπάμαι μέχρι τώρα τη μαμά τους να την αφήσω μόνη μαζί τους! Ωστόσο σύντομα θα γίνει το καλό -
Αλλαχτηκε τις προαλλες το παρμπριζ που ειχε ενα χτυπημα απο πετρα μετα απο αναμονη 8 μηνων(!!!) λογω της carglass. Στο διαστημα αυτο εχασα κανα δυο προσφορες που ειχαν δωρο σετ υαλοκαθαριστηρες με καθε αλλαγη. Αξιζει να το κυνηγησω? Εχουν κανα 40αρι, δεν ειναι φτηνοι. Το καταστημα μου ειπε να απευθυνθω στα κεντρικα μιας και δε μπορει να κανει κατι. Εστειλα ενα email και ακομα να απαντησουν. Θα τους παρω τηλ
Υ.Σ. Πηρα να ρωτησω για το πρωτο σερβις του χρονου που λεμε και η μια αντιπροσωπεια μου ειπε:
Δεν χρειαζεται γιατι θελει αλλαγη λαδιων ανα 2 χρονια και σου βγαζει ενδειξη αλλα αμα θελεις να τα αλλαξεις ειναι 180!!! ευρω συν κανα 20αρι το φιλτρο καμπινας και η αλλη:
Θα σου παει 115-120 τα λαδια, φιλτρο λαδιου!!!
Ιδιες προδιαγραφες λαδιων και στις 2 που ρωτησα
VW Tiguan 2016