-
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
@lap said in Suzuki Baleno II:
Ίσως χάλασε ο δέκτης
άρα αλλαγή η μονάδα infotainment? Ρε συ δεν μπήκαν στον κόπο να το βγάλουν και να δουν τις συνδέσεις από πίσω.
Πήγαινε αλλού, και ζητα 2η γνώμη
-
καλησπέρα σας, πριν λίγο καιρό είχα γράψει για τα αμορτισέρ monroe που μόλις τα έβαλα στο ΚΤΕΟ μου τα έβγαλαν με μειωμένη απόδοση. Σήμερα στο service που έγινε μυ ανέφεραν ότι έχουν θέμα τα αμορτισέρ, είναι πολύ μαλακά και μάλλον πάμε για αλλαγή και δεν τα φοράω ούτε 2 χρόνια. Να συμπληρώσω ότι για τα αμορτισέρ στο service από μόνη τους μου το ανέφεραν χωρίς να πω κάτι εγώ.
Μάλλον μου είπαν προβληματικά αμορτισέρ -
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
καλησπέρα σας, πριν λίγο καιρό είχα γράψει για τα αμορτισέρ monroe που μόλις τα έβαλα στο ΚΤΕΟ μου τα έβγαλαν με μειωμένη απόδοση. Σήμερα στο service που έγινε μυ ανέφεραν ότι έχουν θέμα τα αμορτισέρ, είναι πολύ μαλακά και μάλλον πάμε για αλλαγή και δεν τα φοράω ούτε 2 χρόνια. Να συμπληρώσω ότι για τα αμορτισέρ στο service από μόνη τους μου το ανέφεραν χωρίς να πω κάτι εγώ.
Μάλλον μου είπαν προβληματικά αμορτισέρΈχουν ξεράσει λάδι; Πώς το κατάλαβαν, με το μάτι; Στο δρόμο πώς είναι; Αυτά έχουν μεγάλη εγγύηση να ξέρεις.
-
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
Μάλλον μου είπαν προβληματικά αμορτισέρΔεν πας σε κανένα άλλο ΚΤΕΟ; είναι λίγα τα χρόνια χρήσης...
Suzuki Baleno II