-
Ότι πληρώνεις παίρνεις τουλάχιστον. Πάντα ήθελα ένα αυτοκίνητο χωρίς θόρυβους στο ταξίδι. Στο rav πριν ενοχλούσε ο θόρυβος της μηχανής ελλείψει έκτης, το corolla παλιότερα τα λες και εσύ, το Yaris είναι supermini αν και καλό για την κατηγορία του. Στο qq πάντα είσαι alert μην ακούσεις κάτι ενώ και στο ταξίδι ενοχλεί ο αεροδυναμικος θόρυβος πάνω από τα 100 που συνεχίζει πάρα την εφαρμογή της τεχνικής οδηγίας μόνωσης.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ότι πληρώνεις παίρνεις τουλάχιστον. Πάντα ήθελα ένα αυτοκίνητο χωρίς θόρυβους στο ταξίδι. Στο rav πριν ενοχλούσε ο θόρυβος της μηχανής ελλείψει έκτης, το corolla παλιότερα τα λες και εσύ, το Yaris είναι supermini αν και καλό για την κατηγορία του. Στο qq πάντα είσαι alert μην ακούσεις κάτι ενώ και στο ταξίδι ενοχλεί ο αεροδυναμικος θόρυβος πάνω από τα 100 που συνεχίζει πάρα την εφαρμογή της τεχνικής οδηγίας μόνωσης.Kαλά, μηχανή στο X1 ακούς ελάχιστες φορές και μόνο σε έντονες επιταχύνσεις και φυσικά χωρίς ανοιχτό ραδιόφωνο/mp3
Παρεπιπτόντως, έχω βάλει στη θύρα usb που έχει έναν σκληρό δίσκο χωρητικότητας 350 giga με mp3 και το θέμα μουσική έχει λυθεί. Και εγώ το απλό ηχοσύστημα έχω.
wantone το ίδιο έχουμε; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάντα ήθελα ένα αυτοκίνητο χωρίς θόρυβους στο ταξίδι..χεχε.. εξωτερικό, οδηγούσα το lexus rx και ούτε ποτ κατάλαβα οτι πήγαινα με 160+ μέχρι που μου ήρθε η κλήση με τη φωτό στο σπίτι... και αυτο γιατί λόγω της ανάρτησης και της ησυχίας δε καταλαβα οτι είχα φτάσει σε τέτοια ταχύτητα (νομζα περίπου 120+ οτι πήγαινα).
Η Χ1 νομίζω ειναι το ομορφότερο όχημα της κατηγορίας όπως πιστέυω και οτι η Acτive Tourer ειναι αισθητικά η καλύτερη πρόταση στη κατηγορία. Θα ήθελα πολύ να δω μια Aτcive Tourer κάπως ψηλωμένη με τετρακίνηση όπως κάνει και η VW με την Alltrack σειρά της. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Πάντα ήθελα ένα αυτοκίνητο χωρίς θόρυβους στο ταξίδι..
χεχε.. εξωτερικό, οδηγούσα το lexus rx και ούτε ποτ κατάλαβα οτι πήγαινα με 160+ μέχρι που μου ήρθε η κλήση με τη φωτό στο σπίτι... και αυτο γιατί λόγω της ανάρτησης και της ησυχίας δε καταλαβα οτι είχα φτάσει σε τέτοια ταχύτητα (νομζα περίπου 120+ οτι πήγαινα).
Η Χ1 νομίζω ειναι το ομορφότερο όχημα της κατηγορίας όπως πιστέυω και οτι η Acτive Tourer ειναι αισθητικά η καλύτερη πρόταση στη κατηγορία. Θα ήθελα πολύ να δω μια Aτcive Tourer κάπως ψηλωμένη με τετρακίνηση όπως κάνει και η VW με την Alltrack σειρά της.Πρέπει να είναι απίστευτη η αίσθηση στο RX έτσι;
Από τα αμάξια που πολύ θα ήθελα να βρεθώ μέσα τους... -
Το προηγουμενο Lexus Hybrid SUV που ειχα οδηγησει πριν 10 χρονια ηταν αθλιο. Τελειως νεκρο τιμονι, τρελλο torque steer κλπ
Και στο 118 στα 160 δεν ακουγεται τιποτα. Τα BMW εχουν καλη ηχομονωση.
-
Αυτό έλλειπε
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πρέπει να είναι απίστευτη η αίσθηση στο RX έτσι;
Από τα αμάξια που πολύ θα ήθελα να βρεθώ μέσα τους...The_Emperor, αν και δεν έχω οδηγήσει την Χ1 πίστεψε με το αυτοκίνητό σου είναι κλάσεις ανώτερο οδηγικά. Το Λέξους όπως λέει και ο wantone εχει εκνευριστικά μαλακό τιμόνι και τρομερό λαγκ σε κικ νταουν καταστάσεις. Το οδηγούσα σε ορεινή διαδρομή και ήταν τεράστιο. Δεν ήταν δική μου επιλογή (ειναι της γυναίκας μου... ) χεχε..
Στον αυτοκίνητόδρομο όμως που πήρα και τη κλήση ήταν άνετο.. αλλά τι να το κάνεις
Πραγματικά αφού είχες τα χρήματα έκανες τη καλύτερη επιλογή. Και εγώ δε νομίζω να κοιταζα άλλο και θα πήγαινα μονόδρομο Χ1 (ισως Golf Alltrack αλλά χαμηλό για φόρτωμα/ξεφόρτωμα, Q3 παλιό, ισως να κοιταζα και CX5 Μαζντα αλλά Ελλάδα δεν έρχεται και ειναι και ψιλο-παλιό επίσης ) . Το Qashqai καλο εξωτερικά αλλά εσωτερικά μόνο και μόνο για το πλαστικό-στυλ-μέταλλο και κατι δευτερευούσης χρήσης κουμπακια στυλ ταξι 90ζ (πρόβλημα όλων των γιαπωνέζικων, ακόμα και του Λέξους!!) δε θα το σκεφτόμουν.
Πραγαμτικά η Χ1 από όσο λες αφού έχει και καλούς χώρους νομίζω έχει το ιδανικό (μαξιμουμ) μέγεθος για αυτοκίνητο για χρήση στην Ελλάδα και στους δρόμους της περιοχής που μένεις. Καλά χιλιόμετρα! -
Ευχαριστώ αγόρι μου! Το cx5 γαμάτο αυτοκίνητο. Το κοίταζα και στο mobile.de αλλά για να το φέρεις πηγαινε πολλά! Μακάρι το x1 να βγει και αξιόπιστο. Αυτο θέλω για να μην τρέχω σε συνεργεία!
-
Μόλις παρέλαβα!! Πρώτη βόλτα τι να γράψεις...ενθουσιασμένος είμαι από το καινούργιο αμάξι οπότε δεν θα μαι αντικειμενικός. Ψόφια δεν είναι σε καμία περίπτωση και κινείται σβέλτα σε ώρα αιχμής στο κέντρο της πόλης. Η αίσθηση της θέσης οδήγησης φανταστική, η καμπίνα φοβερή, και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα στις γιορτές θα τη δοκιμάσω και θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις. Εύχομαι σε ολους που μπορούν να κάνουν το όνειρο αγοράς νέου αυτοκινήτου πραγματικότητά να το τολμήσουν. Η αίσθηση είναι σαν το μικρό παιδί που του πήρανε το πρώτο του ποδήλατο, αξία ανεκτίμητη
-
Μπράβο που χαίρεσαι σα μικρό παιδί! Αξία ανεκτίμητη!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! -
Καλοτάξιδο να ειναι..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
καλοτάξιδο και τυχερό!!
όλα πήγαν κατ' ευχήν λοιπόν!
κάθε μέρα θα απολαμβάνεις την οδήγηση με αυτό!
θα ανυπομονείς για την επόμενη φορά που θα την ξαναοδηγήσεις, όπως μου έλεγαν οι bmw-άκηδες!
Εγώ αύριο συμπληρώνω 2000 χλμ μέσα σε μόλις ένα μήνα...
θα ποστάρω και κατανάλωση -
Nikigt ποιος κινητήρας, χρωμα, έξτρα;;
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Η αίσθηση είναι σαν το μικρό παιδί που του πήρανε το πρώτο του ποδήλατο, αξία ανεκτίμητηόντως αξία ανεκτίμητη. Καλοτάξιδο.
-
Καλοτάξιδο ...να απολαύσεις κάθε στιγμή, σε κάθε δρόμο που θα σε οδηγήσει Nikigt...
Άντε να παίρνουμε σειρά και οι επόμενοι ...
Αλήθεια ποια εβδομάδα παραγωγής ήταν το δικό σου; -
Καλοτάξιδο και από μένα nikigt!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλορίζικο, καλές κ ασφαλείς διαδρομές! Να,αυτά είναι γιορτινά δώρα
Επίσης, απαγορεύεται οποιαδήποτε περαιτέρω κουβέντα αν δε δούμε φωτογραφίες -
Κλείνοντας το θέμα κατανάλωση για το Χ1, μετά από 2000 χλμ :
Συνολική μέση κατανάλωση : 6,4 lt/100 km
http://postimg.org/image/ro45w4k4v/Κατανάλωση για τα τελευταία 1008 xlm : 6,5 lt/100 km
http://postimg.org/image/l697vgv1t/Αυτονομία με ένα φουλάρισμα 812 + 89 km = 901 km
http://postimg.org/image/m0qaukonv/Και μιας και ξεπεράσαμε τα 2000 km τέρμα οι...περιορισμοί στις στροφές...
-
Δώσε πόνο emperor . Πάτα το , το άτιμο!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία φάση να έχεις δίλιτρο SUV με βάρος πάνω από 1600 κιλά και να σου καίει 6.5lt/100Km
BMW X1 2016