-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τεράστια είναι αλλά δεν έχει νόημα να μπουν όλα όσα γράφεις, ούτε υπάρχουν όλα στις Χ1!
π.χ.
Τα θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι τι να τα κάνεις στην Ελλάδα;
Το mpack ερχεται σε άλλη έκδοση του αμαξιού!
Το individual χρώμα δεν υπάρχει στην Χ1....Ρε συ Στέφανε Ελληνικά μιλάμε....άλλο το 'τι να τα κάνεις στην Ελλάδα' και άλλο το 'έβαλε όλα τα έξτρα'! Το ένα σημαίνει έβαλε όλα όσα ήθελε και το άλλο σημαίνει έβαλε ΟΛΑ τα έξτρα που προσφέρονται στο αυτοκίνητο...2 τελείως διαφορετικές έννοιες και με τεράστια διαφορά στο κόστος.
Ενδεικτικά με την τρέχουσα προσφορά εξοπλισμού, ΧΩΡΙΣ τις εκπτώσεις μια σχεδόν φουλ εξοπλισμένη Χ1 1.5 βενζίνης φτάνει τις 62.431, χωρίς individual και με περιθώριο ακόμα €2-3.000 σε έξτρα εξοπλισμό!
Individual υπάρχει εάν πληρώσεις...ακόμα και στην Χ1
-
Συγνωμη αλλα εγω χωρις θερμαινομενο καθισμα και με μασαζ δεν καθομαι για οδηγηση.
Απο τοτε που οδηγησα ενα τετοιο χειμωνα, αλλαξα γνωμη.
-
Τα θερμαινόμενα ειναι ένας καλός και ύπουλος τρόπος να κανεις μια γυναίκα ν αρχίσει να βγάζει ρούχα
Πέρα απο την πλάκα έβγαινα με έναν με slk που εκτός απο θερμαινόμεν καθιςματα έβγαζε ζεστό αέρα και πίσω απο τα κεφάλια μας. Απορώ σε ποιον μπορεί ν αρέσει αυτο το σύστημα, ημικρανία σε πιανει
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Fanis75 να σου απαντήσω, έβαλα έξτρα τα οποία μετά δε μπορείς να τα βάλεις. Όπως δέρμα, σπορ καθίσματα, Μ ανάρτηση (την προτίμησα μετά από test drive έναντι του edc λόγω του ότι είναι sdrive και όχι xdrive), advanced parking, ηλιοροφή, ρύθμιση πίσω καθισματων και ηχοσύστημα Harman. Το xline advanced ήταν μέσα στη τιμή. Θερμαινόμενα καθίσματα δεν έβαλα γτ απλά μένω Αθήνα και τα κρύα είναι δυσεύρετα. Εάν όμως είχε και αεριζόμενα καθίσματα (οπωσ Η x3 και έπειτα) τότε σίγουρα θα τα έβαζα. Εάν δεν υπήρχαν οι εκπτώσεις έφτανε κάτι λιγότερο από 50000€. Απλά τα έξτρα που έβαλα είναι πολλά περισσότερα εάν έβαζα μονο το innovation pack. Επισης δε πήγα σε δίλιτρο για δυο λόγους. Δε θέλω να ενώ φόρο πολυτελείας και θέλω ένα αμάξι για καθημερινή χρήση. Μέσα σε κίνηση αλλά και για εκδρομές. Επομένως κατέληξα ότι το 1,5 με βόλευε περισσότερο.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Πέρα απο την πλάκα έβγαινα με έναν με slk που εκτός απο θερμαινόμεν καθιςματα έβγαζε ζεστό αέρα και πίσω απο τα κεφάλια μας. Απορώ σε ποιον μπορεί ν αρέσει αυτο το σύστημα, ημικρανία σε πιανειΤο Air Scarf είναι αυτό το σύστημα...δεν έτυχε να το δοκιμάσω, αλλά τότε όλοι γράφανε διθυράμβους, για το πόσο αποτελεσματικό ήταν στο να έχεις ανοιχτή την οροφή τον χειμώνα και να μην κρυώνεις. Αλλά μάλλον τελικά, δεν ήταν και τόσο χρήσιμο!
@gous84: Καλά έκανες και έβαλες ό,τι έβαλες και με τα δικά σου κριτήρια! Απλά ανέφερα ότι ο πολύ καλός εξοπλισμός συγκριτικά με το 'φουλ εξτρα' έχουν πολύ μεγάλη διαφορά...τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Για να ξέρουμε τι λέμε και να συγκρίνουμε σωστά. Καλά να είμαστε να χαιρόμαστε τα αυτοκίνητά μας.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τα θερμαινόμενα ειναι ένας καλός και ύπουλος τρόπος να κανεις μια γυναίκα ν αρχίσει να βγάζει ρούχαΠέρα απο την πλάκα έβγαινα με έναν με slk που εκτός απο θερμαινόμεν καθιςματα έβγαζε ζεστό αέρα και πίσω απο τα κεφάλια μας. Απορώ σε ποιον μπορεί ν αρέσει αυτο το σύστημα, ημικρανία σε πιανει
Πωωωω ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα δλδ, πονοκέφαλος αντί στριπτιζ
-
Δεν ανέφερα ποτέ ότι έβαλα φουλ έξτρα. Είπα μόνο ότι τα έξτρα που έβαλα και ήθελα κόστισαν κοντά στα 9500€. Και επίσης συγκριτικά με άλλες μάρκες στα ίδια έξτρα δεν υπήρχαν τεράστιες οικονομικές διάφορες. Και η βάση που κινήθηκα εκτός από κινητήρα ήταν και πορτμπαγκάζ
-
Θερμαινόμενα καθίσματα ή αλλιώς γνωστά ως pussy warmers....
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τα θερμαινόμενα ειναι ένας καλός και ύπουλος τρόπος να κανεις μια γυναίκα ν αρχίσει να βγάζει ρούχα [emoji14]
Πέρα απο την πλάκα έβγαινα με έναν με slk που εκτός απο θερμαινόμεν καθιςματα έβγαζε ζεστό αέρα και πίσω απο τα κεφάλια μας. Απορώ σε ποιον μπορεί ν αρέσει αυτο το σύστημα, ημικρανία σε πιανει [emoji14]
Πωωωω ακριβώς το ανάποδο αποτέλεσμα δλδ, πονοκέφαλος αντί στριπτιζ [emoji38]
Με το καθισμα ειχε μια ελπιδα μολις ενεργοποιησε το Air Scarf που λεει ο Fanis, εκμηδενιστηκε [emoji14]
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τα θερμαινόμενα ειναι ένας καλός και ύπουλος τρόπος να κανεις μια γυναίκα ν αρχίσει να βγάζει ρούχαΠέρα απο την πλάκα έβγαινα με έναν με slk που εκτός απο θερμαινόμεν καθιςματα έβγαζε ζεστό αέρα και πίσω απο τα κεφάλια μας. Απορώ σε ποιον μπορεί ν αρέσει αυτο το σύστημα, ημικρανία σε πιανει
Είχε ένας φίλος και τα έβαζε τον χειμώνα και του έλεγα να τα κλείσει. Προτιμώ τη ζέστη του καλοριφέρ.
-
Ο χρήστης gous84 έγραψε:
Δεν ανέφερα ποτέ ότι έβαλα φουλ έξτρα.Απάντησα σε αυτό το ποστ:
Μισό. Για να τα ξεκαθαρίσουμε. 33,5 ήταν η προσφορά κι εγώ το αγόρασα 42,5 με σχεδόν όλο τον κατάλογο εκτός από το,Navi που μπορώ να το βάλω φθηνότερα από τα λεφτά που ζητάγανε.
Ό,τι με σχεδόν όλο τον κατάλογο η τιμή ξεπερνάει τις €50.000 (με όλο τον κατάλογο αγγίζει τις €65.000), τίποτα περισσότερο.
Κατά τα άλλα, έχεις ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο....το καλύτερο της κατηγορίας του για εμένα!
-
-
Από τη πρώτη μέρα της εκδρομής μας με την ευκαιρία και των πρώτων γενεθλίων του X1 Greek Forum
Καλά χιλιόμετρα σε ολους παιδιά ! -
Επειδή ήρθε ο καιρός να αλλάξω ελαστικά (τα bridgestone turanza t001 φαγώθηκαν μετά από 43.000 χλμ), τι θα προτείνατε? Μιλάμε για run-flat (δεν υπάρχει ρεζέρβα, οπότε δεν θέλω να ρισκάρω καταστάσεις). Εχω δει μερικά στο ίντερνετ, κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς λόγω ζάντας και run-flat το κόστος είναι στα 8-9 κατοστάρικα.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ θα πήγαινα στα potenza.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Από αυτά τα 4, τα Potenza κι από εμένα. Αλλά καλύτερα να συζητηθεί στο θέμα των Ελαστικών στα Τεχνικά Θέματα.
-
Τα S001 δεν κανουν για κρυα κλιματα οποτε μην τα βαζεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα S001 δεν κανουν για κρυα κλιματα οποτε μην τα βαζεις.Για τα κρυα δεν υπάρχει ζήτημα, έχω τα χειμερινά, συνήθως τα βάζω τέλος οκτώβρη μέχρι τέλος μάρτη. Κρατάνε καλύτερα σε θερμοκρασίες 5-10 βαθμών, ιδίως στο βρεγμένο.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Για τα κρυα δεν υπάρχει ζήτημα, έχω τα χειμερινά, συνήθως τα βάζω τέλος οκτώβρη μέχρι τέλος μάρτη. Κρατάνε καλύτερα σε θερμοκρασίες 5-10 βαθμών, ιδίως στο βρεγμένο.
τοτε εισαι οκ, απλα να ξερεις οτι αργουν να ζεσταθουν και θελουν τροπο στο ζεσταμα για να αποδωσουν...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για τα κρυα δεν υπάρχει ζήτημα, έχω τα χειμερινά, συνήθως τα βάζω τέλος οκτώβρη μέχρι τέλος μάρτη. Κρατάνε καλύτερα σε θερμοκρασίες 5-10 βαθμών, ιδίως στο βρεγμένο.
τοτε εισαι οκ, απλα να ξερεις οτι αργουν να ζεσταθουν και θελουν τροπο στο ζεσταμα για να αποδωσουν...
Όταν λες 'αργούν να ζεσταθούν' και 'θέλουν τρόπο στο ζέσταμα', τι εννοείς?
BMW X1 2016