Δεν ανέφερα ποτέ ότι έβαλα φουλ έξτρα. Είπα μόνο ότι τα έξτρα που έβαλα και ήθελα κόστισαν κοντά στα 9500€. Και επίσης συγκριτικά με άλλες μάρκες στα ίδια έξτρα δεν υπήρχαν τεράστιες οικονομικές διάφορες. Και η βάση που κινήθηκα εκτός από κινητήρα ήταν και πορτμπαγκάζ
gous84
@gous84
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by gous84
-
RE: BMW X1 2016
-
Fanis75 να σου απαντήσω, έβαλα έξτρα τα οποία μετά δε μπορείς να τα βάλεις. Όπως δέρμα, σπορ καθίσματα, Μ ανάρτηση (την προτίμησα μετά από test drive έναντι του edc λόγω του ότι είναι sdrive και όχι xdrive), advanced parking, ηλιοροφή, ρύθμιση πίσω καθισματων και ηχοσύστημα Harman. Το xline advanced ήταν μέσα στη τιμή. Θερμαινόμενα καθίσματα δεν έβαλα γτ απλά μένω Αθήνα και τα κρύα είναι δυσεύρετα. Εάν όμως είχε και αεριζόμενα καθίσματα (οπωσ Η x3 και έπειτα) τότε σίγουρα θα τα έβαζα. Εάν δεν υπήρχαν οι εκπτώσεις έφτανε κάτι λιγότερο από 50000€. Απλά τα έξτρα που έβαλα είναι πολλά περισσότερα εάν έβαζα μονο το innovation pack. Επισης δε πήγα σε δίλιτρο για δυο λόγους. Δε θέλω να ενώ φόρο πολυτελείας και θέλω ένα αμάξι για καθημερινή χρήση. Μέσα σε κίνηση αλλά και για εκδρομές. Επομένως κατέληξα ότι το 1,5 με βόλευε περισσότερο.
-
Η ερώτηση είναι η εξής: οδηγατε όλοι σας αμαξια που σύμφωνα με τα κριτήρια σας (οικονομικά και προσωπικά) σας καλύπτουν; Εάν ναι τότε δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με αλλά αμαξια για ποιο είναι πιο ολοκληρωμένο.
-
Σε εκείνη τη περίοδο κι εγώ το Mazda θα διάλεγα. Το είχα οδηγήσει. Πολύ καλό. Σήμερα όμως θα πήγαινα σε X3 κι όχι στο Mazda. Γτ η καινούργια διαθέτει όλα αυτά που είπες οτι είχε το Mazda. Τώρα αν άργησαν η bmw και η merc να βγάλουν αξιοπιστία αμαξια είναι άλλο θέμα.
-
Μισό. Για να τα ξεκαθαρίσουμε. 33,5 ήταν η προσφορά κι εγώ το αγόρασα 42,5 με σχεδόν όλο τον κατάλογο εκτός από το,Navi που μπορώ να το βάλω φθηνότερα από τα λεφτά που ζητάγανε. Επίσης το Peugeot είναι δίλιτρο. Άρα συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Εγώ μιλάω για 1500 κυβικά με τα συγκεκριμένα έξτρα που θέλω. Τα αμαξια τα έψαχνα σχεδόν 8 μήνες μέχρι να αποφασίσω. Επίσης για το Mazda ήμουν υπέρ αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα καινούργια. Να υποθέσω είχες κάποιο CX μοντέλο; Και το Volvo xc40 είδα αλλά είχε διπλά τέλη κυκλοφορίας.
-
Μιλάω για βενζίνη. Δε μου αρέσουν τα ντίζελ. Επίσης το μπρελόκ δε παίζει ρόλο. Παίζει ρόλο όταν στα ίδια λεφτά που θα δώσεις θα πας για το ένα κλικ καλύτερο. Όλα τα αμαξια που αναφέρατε τα είδα από κοντά. Και με τα έξτρα που έβαζα έβγαιναν πάνω κάτω στα ίδια. Δίλιτρο δεν ήθελα καθόλου όπως ανέφερα και πιο πριν. Όπως είπε και ένα φίλος κια το Q3 δυνατό. Ίσως είχε τη καλύτερη θέση οδήγησης. Αλλά από χώρους δεν άξιζε τα λεφτά του. Και σε λίγους μήνες θα βγει το καινούργιο. Το 3008 στην έκδοση GT ξεκίναγε από 45000. Για αμάξι που δε θεωρείτε premium τα 45 τα θεωρώ υπερβολή. Και ξαναλέω. Το vfm μέχρι 25 είναι το Hyundai. Επομένως όταν σχεδόν τα suv είναι κοντά στα 30 και η bmw στο έδινε τη περίοδο που το πήρα εγώ 33,5 και όλα τα αμαξια με τα ίδια έξτρα πιστεύω ότι τα γερμανικά κερδίζουν..
-
Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μ έδωσες πολύ τροφή για διάβασμα!
-
Πριν μια βδομάδα που πήγα ο πωλητής μου είπε ότι αυτή η έκδοση λογισμικού που έχουν τα καινούργια δεν είναι συμβατό με Navi. Και ότι κάποια στιγμή περιμένουν update
-
Είδα μερικές του απαντήσεις αλλά χάνεσαι με τόσες δημοσιεύσεις! Ευχαριστώ πάντως!
-
Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους. Λόγω άφιξη νέου μέλους στην οικογένεια είμαι έτοιμος γι αγορά αυτοκινήτου. Ύστερα από πολλά test drive κατέληξα ότι πάνω απ τα 30000€ αξίζει η αγορά για μια X1 (προσωπική εκτίμηση).. σκεφτόμουν για τα 1500 κυβικά με τα 140 άλογα και με το πακέτο X line advanced. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία; Επίσης να υποθέσω ότι το apple carplay δεν υποστηρίζεται μιας και είμαι γκατζετακιας..