-
Κρίμα που δεν θα έχουμε πρόσβαση στο forum μέσω tapatalk... Κρίμα γενικά που το χαλάσατε έτσι το forum. Φωτογραφία / φωτογραφίες πώς ανεβάζουμε εύκολα από κινητό;
-
Παρ' όλες τις μικρές βελτιώσεις που έχουμε δει (και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που γίνεται), το forum παραμένει προβληματικό πέραν πάσης αμφιβολίας!
Χρησιμοποιώντας το Mozilla Firefox, ποτέ δεν έχω σωστή παρουσίαση των new posts! Το καμπανάκι δεν γίνεται ποτέ κίτρινο σε κάποιες ενότητες (π.χ. κατασκευαστές και μοντέλα) ενώ έχουν νέες δημοσιεύσεις. Η ταχύτητα, αν και βελτιωμένη, παραμένει αργή. Για το πλάτος του κειμένου τα έχουμε πει άπειρες φορές. Επιλογή να δεις άμεσα τις δημοσιεύσεις σου δεν υπάρχει. Ούτε pm. Το προφιλ μας είναι απλώς μια λευκή σελίδα.
Εν ολίγοις φαίνεται ότι το πρόβλημα βρίσκεται στη στρατηγική επιλογή της συγκεκριμένης πλατφόρμας, η οποία δείχνει να είναι απλώς ανεπαρκής και προβληματική!
-
Γεια σας,
Έγινε επαναφορά των χρηστών Storm και Nikos! . Δυστυχώς όμως επειδή το σύστημα δεν επιτρέπει χρήση σημείων στίξεως, εκτός από τελείες, κόμματα, παύλες και κάτω παύλες και επειδή πολλοί άλλοι συνδυασμοί του Nikos ήδη χρησιμοποιούνται, αναγκαστήκαμε και το μετονομάσαμε σε Nikos- (με κανονική παύλα ' - ' ). Αν ο χρήστης επιθυμεί κάτι διαφορετικό (π.χ. Nikos... με 3 τελείες, το Nikos. , με μια τελεία είναι ήδη κατειλημμένο), μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας είτε εδώ, είτε μέσω e-mail.
Οι υπόλοιπες παρατηρήσεις λαμβάνονται υπόψη και γίνονται οι σχετικές ενέργειες, όπου αυτό είναι εφικτό.
Ευχαριστούμε,
4TF -
πραγματικα μενω με ανοικτο το στομα με αυτα που ακουω. Ποια κακοπροαιρετα σχολια λες? εδω πηγατε να κανετε μια αναβαθμιση και τα καταστρεψατε ολα. το Forum το αχρηστεψατε εντελως. Πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον κατι να παει τοσο στραβα. Και τωρα μας λετε οτι ετσι θα ειναι και σε οποιον αρεσει. Το ξαναειπα πριν λιγα ποστ. Δουλευω σε μεγαλη εταιρια τεχνολογιας και οταν προκειται να κανουμε μια αναθαθμιση παντα ελεγχουμε εκ των προτερων μην γινει καποια ζημια. Ο ορος ειναι acceptance testing. Α και αμα γινει η βλακεια δεν κλεινουμε το μαγαζι και παμε διακοπες. Μενουμε μεχρι να το λυσουμε. Ενναλακτικα δεν κανουμε upgrades πριν απο αργιες και μεγαλες γιορτες που ο κοσμος παιρνει αδειες. Ο τροπος που το χειριστηκατε το θεμα και το χειριζεστε ακομα ειναι εντελως ερασιτεχνικος και ανεπαρκης (προσπαθω να ειμαι οσο πιο ευγενικος γινεται) Ενα μεγαλο και πλουσιο φορουμ με πληθος πληροφοριων και αποψεων και το εχετε καταστρεψει. Απορω πραγματικα ρε παιδια! Σε μια σοβαρη εταιρια τετοια πραγματα δεν συμβαινουν...
-
O Storm είναι εδώ ενωμένος δυνατός... χα!χα! Ευχαριστώ για την επαναφορά!
Και τώρα σιγά-σιγά μερικές ιδέες για το φόρουμ για πιθανές βελτιώσεις.
Μία πρώτη ιδέα. Υπάρχει άραγε η δυνατότητα οι αριθμοί των σελίδων μέσα στα θέματα να υπάρχουν και στο πάνω μέρος του κάθε θέματος; Διευκολύνει, γιατί αν κάποιος θέλει άμεσα να πάει στην προηγούμενη σελίδα δεν χρειάζεται να κατεβαίνει τέρμα κάτω στο θέμα για να πατά τον αριθμό της προηγούμενης.
-
Το είχα προτείνει πρίν 2 ημέρες αλλά δεν...
-
Έχεις δίκιο. Δεν το είχα προσέξει. Πάντως θα γινόταν πολύ ποιο ευκολόχρηστο το φόρουμ με σελιδοδείκτες πάνω/κάτω.
-
Απλά για την ώρα μια παρατήρηση:
Δεν φαίνεται να υπάρχει το σύμβολο/κουμπί (ένα βελάκι νομίζω ότι ήταν) που σε κάθε πίνακα θεματικών ενοτήτων, αλλά και ξεχωριστά σε κάθε θεματική ενότητα, σε πήγαινε απευθείας στην τελευταία/πιο πρόσφατη δημοσίευση.
Ευχαριστώ
-
Απλά για την ώρα μια παρατήρηση:
Δεν φαίνεται να υπάρχει το σύμβολο/κουμπί (ένα βελάκι νομίζω ότι ήταν) που σε κάθε πίνακα θεματικών ενοτήτων, αλλά και ξεχωριστά σε κάθε θεματική ενότητα, σε πήγαινε απευθείας στην τελευταία/πιο πρόσφατη δημοσίευση.
Ευχαριστώ
Υπάρχουν τα κουμπιά 'First Unread' και 'Τελευταία δημοσίευση' στο πάνω μέρος κάθε σελίδας, ακριβώς κάτω από τον τίτλο του Θέματος. Μήπως εννοείτε κάτι διαφορετικό;
-
Η αναζήτηση δεν λειτουργεί;
-
Επίσης με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των post ανά σελίδα θέματος. Σε αυτή τη σελίδα εμφανίζονται 49 απαντήσεις μελών. Θεωρώ ότι ο αριθμός θα πρέπει να πέσει κάτω από 20 απαντήσεις ώστε να μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να μεταβεί σε άλλες σελίδες.
-
Χάθηκα και χαλάστηκα.Είπα να γράψω να δοκιμάσω αλλά δεεεεεν.
Που είναι η επιλογή ''οι δημοσιεύσεις μου'';;;;;
Θα κάνω ξανά μια προσπάθεια σε κανα μήνα μπας και...........
το λευκό παντού μου έβγαλε τα μάτια.
-
Δεν βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις μου.
Επίσης βασικό το ότι δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου!Αν μπορείτε να κάνετε κάτι...
υ.γ. Μα πως πήγατε και συμφωνήσατε σε μια τέτοια αναβάθμιση;;; Δύσχρηστο φόρουμ = αργός θάνατος και είναι πάρα πολύ κρίμα. Καλή ευκολία!
-
Επίσης βασικό το ότι δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου!
Δεν είναι θέμα πρόσβασης....ΔΕΝ υπάρχουν Π.Μ πλέον!
Η Διαχείριση έχει ενημερώσει, εαν κάποιος θέλει τα παλιά του π.μ ενημερώνει και μπορούν να του τα κατβάσουν.
-
Θα γράψω 2-3 πραγματάκια για τις αλλαγές που έγιναν κυρίως με αφορμή την ασυμβατότητα με το tapatalk.
Το φόρουμ του '4τροχοί' δεν είναι απλά ένας χώρος στον οποίο μπορούσε να μπεί κάποιος και να γράψει 'το μακρύ του και το κοντό του'. Το φόρουμ του '4τροχοί' απο μόνο του ήταν μια διαφήμιση για το περιοδικό! Ο όγκος των πληροφοριών που μπορεί να βρει κάποιος μέσα σε αυτό το φόρουμ τον κάνει αυτομάτως να αγαπήσει και το περιοδικό! Η κοινότητα του συγκεκριμένου φόρουμ είναι απο τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες στον χώρο του αυτοκινήτου αν όχι η μεγαλύτερη σε εθνικό επίπεδο.
Χωρίς το tapatalk δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί αυτό το φόρουμ στο πέρασμα του χρόνου. Προτείνω να μελετήσετε τουλάχιστον το ενδεχόμενο της δημιουργίας μιας εφαρμογής για κινητά όσον αφορά το φόρουμ όπως π.χ. η εφαρμογή του fiatforum ή του xda-developers. Ο συνδυασμός φόρουμ + browser σε smartphone δεν θυμάμαι, εμένα προσωπικά τουλάχιστον, να με έχει βολέψει ποτέ και πουθενά. Πριν τις αλλαγές που έγιναν έμπαινα κάθε 1 ώρα να δώ τι παίζει. Τώρα μπαίνω 1 φορά την εβδομάδα για να δώ αν φτιάξατε το tapatalk ή κάτι άλλο τελοσπάντων, πιό εύχρηστο.
-
Καλησπέρα,
Με αφορμή τα σχόλια σας θέλω να επισημάνω τα εξής:
Οι τεχνικοί της tehnopolis εργάζονται καθημερινά και η δουλειά που γίνεται δεν φαίνεται σε εσάς ακόμη διότι προέχει να λυθούν ζητήματα στο υπόβαθρο του φόρουμ. Το drupal έχει πολλές δυνατότητες οι οποίες όμως δεν είναι προεγγατεστημένες και απαιτούν διάφορα modules και προγραμματισμό άρα θέλει χρόνο και ψάξιμο.
Παράλληλα όμως με το φόρουμ οι τεχνικοί εργάζονται και στα υπόλοιπα site του περιοδικού για την συνολική αναβάθμιση του 4troxoi.gr.
Θα σας παρακαλούσα να μην επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια σχόλια διότι έχουν ενημερωθεί ήδη οι τεχνικοί και η συνεχή αναπαραγωγή τους δεν βοηθάει πουθενά.
Προσωπικά η πλατφόρμα στο phpbb με είχε κουράσει. Θεωρώ όμως ότι αν απλά είχε αλλάξει μόνο to tamplate πάλι θα υπήρχαν θέματα και σε όλους κάτι δεν θα άρεσε.
-
Καλησπέρα σας,
Σας αναφέρουμε ότι επιδιορθώθηκε η λειτουργία της αναζήτησης και ότι προστέθηκε φιλομετρητής και στο πάνω μέρος της σελίδας.
Τα υπόλοιπα σχόλια λαμβάνονται υπόψιν και εργαζόμαστε πάνω στα θέματα που εγείρονται.
@dolomites: Ποιες δημοσιεύσεις σας δεν εμφανίζονται; Θυμάστε μήπως συγκεκριμένα θέματα;
-
Δεν λαμβάνω πμ , δεν μπορώ να δω τα προφίλ των συμφορουμιτών και να τους στείλω πμ .
Πως μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας ?
-
Καλησπέρα σας,
- Σχετικά με τα PMs, επειδή απαιτεί ξεχωριστό module, συγγραφή κώδικα και δοκιμές, δεν είναι κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. Είναι όμως στα υπόψιν, όταν θα έχουμε τελειώσει με τα πιο βασικά.
Έχει απαντηθεί από 28/8
-
Δεν λαμβάνω πμ , δεν μπορώ να δω τα προφίλ των συμφορουμιτών και να τους στείλω πμ .
Πως μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας ?
Moνο με email γιαυτο ελαβες απο μενα εμαιλ , αν ελαβες .
Αν το εμαιλ στο προφιλ σου δεν ειναι ενεργο πια ,δεν εχεις δυνατοτητα επικοινωνιας με συμφορουμιτες.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]