-
Κατανοητά όσα λέτε περί πλάτους, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει.
-
Οι αλλαγες πρεπει να γινονται προς το καλυτερο με σκοπο να παραμενουμε περισσοτερη ωρα στο forum διαβαζοντας και ανταλλασοντας αποψεις παρα να μπαινουμε να βλεπουμε οτι δεν υπαρχει καποιο νεο που μας ενδιαφερει και απλα να κλεινουμε την καρτελα.
-
Κουραστικο στο ματι με τοσο ασπρο φοντο
-
ΟΧΙ ευαναγνωστο
-
Στις μεγαλες οθονες φαινεται σαν να γραφουμε δελτιο τυπου για την κυβερνηση
-
No user friendly .
-
-
Μετά από διαβούλευση αποφασίστηκε ότι το πλάτος των δημοσιεύσεων δεν μπορεί να αλλάξει για διάφορους λόγους, οπότε θα παραμείνει ως έχει.
Δεν μπορείτε να μας εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να αλλάξει; Είναι τεχνικοί ή θέμα marketing;
Πάντως για την όλη κατάσταση στο forum θεωρώ ότι αποκλειστική ευθύνη φέρει η διαχείριση. Δεν μπορεί να μην είχατε δει πως θα είναι η τελική του μορφή πριν τη μετάβαση. Δεν την ανακαλύψατε τώρα. Ότι είναι δύσχρηστο πλέον, αργό και ότι δεν λειτουργεί το taptalk δεν το γνωρίζατε;
-
Κατανοητά όσα λέτε περί πλάτους, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει.
Θα πρότεινα να το δείτε σε 2η φάση (δεν βλέπω κάποιον τεχνικό λόγο που δεν μπορεί να αλλάξει...έχω στήσει 3 φόρουμ από το μηδέν, σε php όμως). Είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτή τη στιγμή...και το ίδιο συμβαίνει και στην σελίδα του περιοδικού. Το πλάτος έχει μεγάλο πρόβλημα, είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο.
-
Τα προσωπικά μηνύματα είναι εντελώς χαλασμένα ή δεν υπάρχουν καν;
-
Τα προσωπικά μηνύματα δεν υπάρχουν. Πλέον υπάρχει η επιλογή αποστολής email μεταξύ χρηστών.
-
Επρεπε να μας ειδοποιησετε οτι θα σβηστουν. Μπορει καποιοι να ειχαν κατι χρησιμο εντος
-
Επρεπε να μας ειδοποιησετε οτι θα σβηστουν. Μπορει καποιοι να ειχαν κατι χρησιμο εντος
Στην βάση υπάρχουν σίγουρα. Αν κάποιος είχε κατι χρήσιμο στα π.μ. ας στείλει email στον admin...
-
To δικό μου e-mail έχει αλλάξει από χρόνια, αφού δεν υπάρχουν τα pm πως μπορώ να δώσω το e-mail μου ώστε να έχω επικοινωνία όπως με τα pm ?
-
To δικό μου e-mail έχει αλλάξει από χρόνια, αφού δεν υπάρχουν τα pm πως μπορώ να δώσω το e-mail μου ώστε να έχω επικοινωνία όπως με τα pm ?
Στείλε μου το email σου απο το chat και θα στο αλλάξω.
Μπορείς επίσης να μου το στείλεις απο εκέι που λέει αποστολή email.
-
AEA4TF wrote:
Μετά από διαβούλευση αποφασίστηκε ότι το πλάτος των δημοσιεύσεων δεν μπορεί να αλλάξει για διάφορους λόγους, οπότε θα παραμείνει ως έχει.
Δεν μπορείτε να μας εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να αλλάξει; Είναι τεχνικοί ή θέμα marketing;
Πάντως για την όλη κατάσταση στο forum θεωρώ ότι αποκλειστική ευθύνη φέρει η διαχείριση. Δεν μπορεί να μην είχατε δει πως θα είναι η τελική του μορφή πριν τη μετάβαση. Δεν την ανακαλύψατε τώρα. Ότι είναι δύσχρηστο πλέον, αργό και ότι δεν λειτουργεί το taptalk δεν το γνωρίζατε;
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το 'μετα απο διαβουλευση κλπ κλπ' , ακουγεται σαν να περασατε νομοσχεδιο με την μορφη κατεπειγοντως. Δεν βλεπετε οτι αυτο που κανατε σας τραβαει πισω ? Σας αρεσει ? Το βρισκετε χρηστικο ? Το βρισκετε φρεσκο ? Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι το ωραιο και λειτουργικο βλεπετε που εμεις οχι.
-
Έγινε η αλλαγή Παναγιώτη
-
Eυχαριστώ !
-
Τα προβλήματα στο forum παραμένουν πολλά. Θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω, ώστε αν επιθυμεί κάποιος από τους διαχειριστές να μας ενημερώσει για το ποια μπορούν να διορθωθούν και σε ποιο βαθμό:
-
Απαράδεκτα αργή ταχύτητα.
-
Αδυναμία σωστής παρουσίασης και άμεσης πρόσβασης αδιάβαστων ποστ.
-
Αδυναμία μαρκαρίσματος όλων των ποστ ως διαβασμένων.
-
Αδυναμία άμεσης πρόσβασης όλων των δημοσιεύσεων μας.
-
Αδυναμία αποστολής προσωπικών μηνυμάτων (δεν επιθυμούν όλοι να δώσουν το email τους).
-
Απαράδεκτη σελιδοποίηση - παρουσίαση (βλέπε περιορισμένο πλάτος).
Όλα αυτά και πιθανώς και κάποια άλλα που μου διαφεύγουν τώρα θεωρούνται αυτονόητα σε οποιοδήποτε σύγχρονο forum και πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι επιλέχθηκε μια τόσο ανεπαρκής πλατφόρμα, όταν το ίντερνετ 'βρωμάει' από πληθώρα δωρεάν λειτουργικότατων πλατφορμών.
Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζω ότι δε επιθυμώ να κάνω τον εισαγγελέα και αναγνωρίζω ότι δεν μπορώ να εγείρω καμία απαίτηση για ένα προϊόν που μου παρέχεται δωρεάν. Πλην όμως η 'κούραση' από τη χρήση του forum συσσωρεύεται στους περισσότερους από εμάς και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα μείνουν μέσα στο forum μόνο οι διαχειριστές και οι τεχνικοί να αλωνίζουν μέσα σε ένα άδειο κουφάρι...
Υ.Γ.: Και το γλέντι δε σταματάει... Αυτή τη στιγμή στην ενότητα 'κατασκευαστές και μοντέλα' παρουσιάζει 9 θέματα του 2009 να έχουν νέα ποστ, όλα από το RealZeus εντός 3 λεπτών σήμερα. Βεβαίως ανοίγοντας τα θέματα κανένα νέο ποστ δεν υπάρχει. Απλώς ανέκδοτο...
-
-
Καλησπέρα σας,
Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούσαμε τις παρατηρήσεις σας και προσπαθούσαμε να ανταποκριθούμε και για αυτό δεν υπήρχε ξεχωριστή απάντηση σε κάθε μία. Ως τώρα:
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα της ταχύτητας - performance που αντιμετωπίζαμε.
-
Επανήλθαν οι χρήστες Storm, Nikos! και kkostask και προχωράει σταδιακά η επαναφορά των δημοσιεύσεών τους, κάτι που θέλει λίγο χρόνο. Αυτό που έπρεπε να γίνει για τους Storm (νέος λογαριασμός -Storm-) και Nikos! (νέος λογαριασμούς Nikos1979) είναι να μεταφερθούν οι παλιές δημοσιεύσεις τους στους νέους λογαριασμούς τους και με το που θα ολοκληρωθεί αυτό, θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε και τα αρχικά τους ονόματα. Προς το παρόν όμως πρέπει να έχουν πρόσβαση στους νέους λογαριασμούς και να βλέπουν να επανέρχονται οι παλιές τους δημοσιεύσεις (θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία). Ο χρήστης kkostask έχει ειδοποιηθεί με e-mail, καθώς η περίπτωση ήταν διαφορετική. Παρακαλούμε οι παραπάνω χρήστες να γράψουν στο παρόν θέμα ή στο aea4tf@gmail.com αν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα ή αν δεν εμφανίζονται σωστά οι δημοσιεύσεις. Το ίδιο παρακαλείται να πράξει και οποιοσδήποτε άλλος έχει πρόβλημα πρόσβασης ή λείπουν δημοσιεύσεις του. Υπενθυμίζεται ότι αν δεν λειτουργούν τα συνθηματικά σας (πρόβλημα πρόσβασης), το 'reset password' θα λύσει κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα και μετά μπορούμε να επαναφέρουμε δημοσιεύσεις που ίσως λείπουν. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή σας.
-
Το θέμα του πλάτους των δημοσιεύσεων διευθετήθηκε όσο καλύτερα μπορούσε και όπως θα παρατηρήσατε είναι αρκετά πιο μεγάλο πλέον. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να συμβιβάσουμε τις πρακτικές (λειτουργικότητα) με τις τεχνικές (λειτουργία-δυνατότητες του skin) και εμπορικές (διαφημίσεις) ανάγκες του site.
-
Όταν επανέρχονται μαζικά θέματα/δημοσιεύσεις χρηστών που έχουν κάνει την σχετική αίτηση, αναγκαστικά εμφανίζονται ως καινούρια. Για αυτό και θέματα του 2009 εμφανίζονται πάνω-πάνω στην λίστα και με σήμανση 'Νέου'. Αυτό φυσικά συμβαίνει και θα συμβεί με τις δημοσιεύσεις όλων των χρηστών που επαναφέρουμε και όχι μόνο με αυτές ενός χρήστη που αναφέρθηκε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να σημάνετε τις δημοσιεύσεις ως αναγνωσμένες ώστε να μην σας εμφανίζονται σημασμένες ως νέες. Αυτό γίνεται από το drop down menu που υπάρχει κάτω δεξιά σε κάθε Ενότητα (Κατασκευαστές και Μοντέλα, Μελλοντικά Μοντέλα κλπ) και επιλέγοντας το 'Mark all topics read'.
-
Σχετικά με τα PMs, επειδή απαιτεί ξεχωριστό module, συγγραφή κώδικα και δοκιμές, δεν είναι κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. Είναι όμως στα υπόψιν, όταν θα έχουμε τελειώσει με τα πιο βασικά.
-
Υπάρχει δυνατότητα και αγγλικού ορθογράφου πλέον. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί ABC>Ορθογραφικός Έλεγχος και να επιλέξετε από το drop down menu την γλώσσα που θέλετε.
@**harisma23: **Υπάρχουν δημοσιεύσεις σας που λείπουν και πρέπει να επανέλθουν;
Αναμένουμε και άλλες παρατηρήσεις και σας ευχαριστούμε.
4TF
-
-
Όντως το πλάτος βελτιώθηκε, είναι κάπως καλύτερο τώρα, κατανοώντας και τα εμπορικά/τεχνικά προβλήματα.
-
Πάντως μία παράμετρος που θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν αυτών που παίρνουν τις εμπορικές αποφάσεις και αναλόγως δίνουν εντολές στους τεχνικούς, το ότι επιλέξατε να έχουμε σε μια 22''-26'' οθόνη που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι στα desktop, χρήσιμη επιφάνεια για το κείμενο συνολικά μικρότερη από την εποχή που είχαμε 14άρες CRT οθόνες, δεν σημαίνει πως εμείς βλέπουμε τις διαφημίσεις με τις οποίες (προφανώς) γεμίζετε τα υπόλοιπα 2/3 της οθόνης. Πέρα από τα adblock που έχουν γίνει ο κανόνας, επίσης οι περισσότεροι οργανισμοί και εταιρείες που παρέχουν πρόσβαση στο προσωπικό, κόβουν αυτές τις διαφημίσεις.
Αν (προφανώς) για τον ίδιο λόγο δεν θέλετε να δώσετε πρόσβαση μέσω tapatalk, είναι μία λάθος απόφαση. Κάνουμε υπομονή, κι αν ακόμη δεν εγκαταλείψουμε πλήρως το φόρουμ, η επισκεψιμότητα θα περιοριστεί σημαντικά.
Αν κάνουμε λάθος ως προς αυτό, θα σας το δείξουν τα στατιστικά σας (εφόσον η καινούρια πλατφόρμα επιτρέπει ρεαλιστική ανάλυση).
Συνολικά δηλαδή καταλήγετε να έχετε μια δυσάρεστη και δύσχρηστη πλατφόρμα desktop, και να είστε 'ανύπαρκτοι' σε ότι αφορά τις mobile συσκευές.
Κάντε μια σύγκριση της ψηφιακής παρουσίας σας, ευκολίας και ταχύτητας πρόσβασης από το σπίτι σας ή μια καφετέρια ή ενώ είστε εν κινήσει, με άλλα ψηφιακά περιοδικά & φόρουμ του χώρου της τεχνολογίας και του αυτοκινήτου.
Αν πελάτες θεωρείτε μόνο τους καταχωρητές διαφημίσεων, τουλάχιστον σεβαστείτε το έμψυχο προϊόν που τους πουλάτε, δηλαδή τους αναγνώστες σας στις ηλεκτρονικές μορφές του περιοδικού, μία από τις οποίες, για την οποία μέχρι τώρα ξεχωρίζατε απ' τον αχταρμά 'online αυτοκινητιστικών περιοδικών', αποτελεί και το παρόν Φόρουμ.
Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι πιο νεωτεριστικοί τρόποι monetization τους οποίους φαίνεται να απεμπολείτε.
-
Όσον αφορά το Tapatalk ο admin έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές ότι ΕΙΝΑΙ στον σχεδιασμό αλλά προέχει να λυθούν τεχνικά και λειτουργικά ζητήματα πρώτα.Στην desktop εκδοχή, δοκιμάστε το zoum του browser σας στο 125%, η βελτίωση είναι πολύ μεγάλη.
-
Οι παρατηρήσεις μας περί ταχύτητας και ευχρηστίας δεν αφορούν αποκλειστικά στο Φόρουμ, αλλά και στην ιστοσελίδα των 4τροχών. Δεν γίνονται για να σας 'σπάμε τα νεύρα', θεωρείστε το customer feedback. Επιθυμούμε και μεις το καλύτερο για τους 4τροχούς, ως 'οργανισμό' και εταιρεία. Τις βελτιώσεις τις παρατηρούμε επίσης και τις εκτιμούμε!
-
Να λέμε και τα σωστά, η ταχύτητα είναι μια χαρά σήμερα.
Και το 'mark posts as read' επίσης.
Οι διαφημίσεις πάντως θα μπορούσαν να μπαίνουν εμβόλιμα, ανάμεσα στα ποστς, οπότε θα υπήρχε το νορμάλ πλάτος της σελίδας.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]