Εχεις και εσυ τα δικια σου.
Εγω το βλεπω αλλιως, η αναγκη κανει τους ανθρωπους να δρουν. Οσο ειμαστε σε μεγαλη οικονομικη αναγκη τοσο οι κυβερνησεις θα γινουν πιο ευρωπαϊκες, τοσο περισσοτερο θα πιεζουν προς αλλαγες και ας πονουν καποιες κοινωνικες ομαδες. Περισσοτερο δηλαδη απο οσο εχουμε μαθει εως τωρα.
Δες το πλαστικο χρημα. Ο χαμος με την υιοθετηση του, αλλοι μπακαληδες, χασαπηδες εκαναν τους νταηδες, φουσκωναν τα στηθη τους, εδειχναν την τεστοστερωνη τους σε καθε σχετικη συζητηση με τους πελατες τους και ελεγαν εγω δεν βαζω, οπως και οι γιατροι ελεγαν εγω δεν βαζω κτλ.
Σημερα ολοι εχουν, τα νταηλικια εγιναν παρελθον.
Ισως καποτε ερθουν σοβαρα μετρα μειωσης του φορου με την χρηση του. Η φοροδιαφυγη πεφτει αισθητα. Πρεπει να ακολουθησει βεβαια και ο φπα, απαραιτητως.
Θα γινουν αλλαγες στο ντιζελ, θα υπαρχουν νταηλικια αλλα στο τελος θα γινουν.
Η μολυνση της ατμοσφαιρας ειναι σοβαρος παραγωντας. Ανοιγεις το παραθυρο πιστευοντας οτι μπαινει καθαρος αερας, αλλα εν τελη μπαινουν τοξικα μικροσωματιδια.
Αντε εσυ εχεις κανει τις επιλογες σου. Τα αγγελουδια με τα ομορφα μουτρακια και τα ματακια τους, τι φταινε να αναπνεουν μεσα στα δωματια τους στις μεγαλες πολεις τοξικα παραγωγα κινητηρων που προσφερουν 35-40% οικονομια στον ιδιοκτητη τους.
Θα μου πεις τοτε τα παντα μολυνουν, η σταχτη ομως και το τοξικο αζωτο, παραγεται σε μεγαλυτερο βαθμο στα ντιζελ απο την βενζινη. Τουλαχιστον μεχρι τα ευρο 5.
Βρε καπνιστες καντε λιγο κρατει και εσεις.