-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
αν χρυση τομη αναμεσα σε γκραντ και τζιμνυ, τι το αναφερετε? Για τα αφτια του γατου μωρε?
Συνεχίζει να είναι ενα από τα πιο VFM της αγοράς οπότε λογικό είναι
-
Για πεταμα#μονο. Το ομοσταβλο scross ναι μαλιστα. Αρεσει δεν αρεσει ειναι αυτοκινητο. Δαυτο δε φτουρα πουθενα. Δε μπηκαν στον κοπο ποτε να κρυψουν ουτε το καζανακι της εξατμισης. Οφ ροντερ με την εξατμιση 12 εκ απο το εδαφος δεν εχω ματαδει. Οι γωνιες προσπτωσης και διαφυγης , επιπεδου μπερλινας. Οι χωροι του απο τους μικροτερους της κατηγοριας. Παιζει το baleno να χει καλυτερους. Η αναρτηση λιγο πιο μαλακη απο του πουμα. Κροσοβερ και πολυ του ειναι ο τιτλος.
-
Μίλησε και ο κάτοχος του Μουρεσάν..
-
Για πεταμα#μονο. Το ομοσταβλο scross ναι μαλιστα. Αρεσει δεν αρεσει ειναι αυτοκινητο. Δαυτο δε φτουρα πουθενα. Δε μπηκαν στον κοπο ποτε να κρυψουν ουτε το καζανακι της εξατμισης. Οφ ροντερ με την εξατμιση 12 εκ απο το εδαφος δεν εχω ματαδει. Οι γωνιες προσπτωσης και διαφυγης , επιπεδου μπερλινας. Οι χωροι του απο τους μικροτερους της κατηγοριας. Παιζει το baleno να χει καλυτερους. Η αναρτηση λιγο πιο μαλακη απο του πουμα. Κροσοβερ και πολυ του ειναι ο τιτλος.
να ομιλει ο οδηγος καταντιας της αυτοκινησης? δικαιουται? νοτ
-
-
Αυτοι ειστε. Αρχισατε τις ειρωνειες μα η αληθεια για το γατακι δε κρυβεται. Παρεμπιπτοντως ποσες φορες αλλαξατε ή πηγατε για επισκευη μασκας μετα απο οφ ροδινγκ θα μας πειτε?
Εγω που την εχω... 20 εκ πανω απο το εδαφος, αγρατζουνιστη ειναι. -
Παιζει ακομη και το καγκουρικο του φιλου Cirus να εχει καλυτερη συμπεριφορα εκτος απο το παπάρα.
-
Παιζει ακομη και το καγκουρικο του φιλου Cirus να εχει καλυτερη συμπεριφορα εκτος απο το παπάρα.
ε ναι , είναι γνώστο τοις πάσι ότι το PUMA ST la kaggoure edition το παίρνεις κυρίως για εκτός δρόμου
ενώ το vitara είναι για nitro και τέτοια δεν κάνει για off road
-
1,4 λίτρα παραπάνω από το κανονικό ο Σουμαχερ που παντρεύτηκα!
Θα λέγε ο τι εχει βαρυ πόδι αλλά είναι 54 κιλά!! -
Οι γυναικες δε κοιτουν καταναλωση. Πανε απο το ενα σημειο Α στο Β και ειναι θεμα τυχης αν καποιο φωτακι ή ενδειξη αριθμος κλπ τους τραβηξει την προσοχη.
-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
1,4 λίτρα παραπάνω από το κανονικό ο Σουμαχερ που παντρεύτηκα!
Θα λέγε ο τι εχει βαρυ πόδι αλλά είναι 54 κιλά!!ΠΑΝΤΑ, όταν το παίρνει η γυναίκα το αυτοκίνητο ακόμα και για απόσταση 4-5 km η κατανάλωση τσιμπάει παραπάνω. Φυσιολογικό αυτό. όποιος δεν πληρώνει δεν τον νοιάζει (ή γλεντάει)
-
Ή απλά δεν είναι τόσο μίζερες (όσο κάποιοι εδώ μέσα)...
-
@realzeus said in Suzuki Vitara 2015:
Σωστό και αυτό ,ούτε εγώ είμαι μίζερος για το χιουμοριστικό του πράγματος το έγραψα,όπως ειπα χτες με το άλλο έκαψα 13 στα 100 για πλάκα.
Όταν πληρώνει άλλος όμως έχει πιο πολύ γλυκά.
Όταν γυρνάω από τη δουλειά καμμία φορά το πατάω πολύ,ούτως η άλλως θα το έκανα ,επειδή μου πληρώνουν τη βενζινη όμως ε η ευχαρίστηση ειναι μεγαλύτερη όπως και να το κα εις! -
Οι γυναικες δε κοιτουν καταναλωση. Πανε απο το ενα σημειο Α στο Β και ειναι θεμα τυχης αν καποιο φωτακι ή ενδειξη αριθμος κλπ τους τραβηξει την προσοχη.
Χαχαχα έχεις δίκιο.Παρατήρησα ότι όταν της αφήνω το Mitsubishi βγάζει επίτηδες το αέριο και πάει με βενζινη!!
-
@realzeus said in Suzuki Vitara 2015:
Παντως η δικη μου την μερκ την παει σανιδα, ομως εγω εχω πιασει φιλο τον βενζινα. Ακομη και το ντιζελ ντουστ πηγε και ηρθε Αθηνα Κορινθο και απο γεματο το φερε κατω απο τη μεση.Δε θυμοταν οτι ειχε και 6η
-
θα σε καρφωσω....
-
Κοιτάζω το vitara, στην απλή έκδοση 1.4 mild hybrid.Το αυτοκίνητο πώς είναι γενικά σε δύναμη, θιρυβο-ηχομονωση, ευκολία οδήγησης-θα το χρησιμοποιεί πολύ η σύζυγος, πώς είναι στα ταξίδια και στην πόλη.Επισης τι γίνεται με την κατανάλωση, συναρμολόγηση και πόσο ακριβά είναι τα service.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
@kozani76 said in Suzuki Vitara 2015:
Κοιτάζω το vitara, στην απλή έκδοση 1.4 mild hybrid.Το αυτοκίνητο πώς είναι γενικά σε δύναμη, θιρυβο-ηχομονωση, ευκολία οδήγησης-θα το χρησιμοποιεί πολύ η σύζυγος, πώς είναι στα ταξίδια και στην πόλη.Επισης τι γίνεται με την κατανάλωση, συναρμολόγηση και πόσο ακριβά είναι τα service.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ειναι και γαμω
τελος -
Καλό είναι αλλά κοιτά μήπως σε παίρνει οικονομικά για το Peugeot 3008!
-
Συναρμολόγηση,ηχομόνωση,εσωτερικό μέτρια στην καλύτερη.Πολυ ευκολοδήγητο και στην πόλη και στο ταξίδι και αρκετα οικονομικό!Σε ταξίδι με ανθρώπινες ταχύτητες 130 υπολόγιζε γύρω στο 6,3-6,8 για το 4κινητο.Οτιδήποτε πιο χαμηλά δεν θα το δεις ποτέ εκτός αν κινεισαι με 100,μην ακούς τις υπερβολές για 5αρια κλπ βλακείες!
Μέσα στην πόλη 7 και κάτι εκτός αν κινεισαι σε δρόμους με πολλή κίνηση .Ο κινητήρας είναι αξιοπρεπέστατος για τα κυβικά του ,δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα ούτε σε πορεία ,ούτε σε προσπέραση βοηθαει πολύ το χαμηλό βάρος.Τα σέρβις στον Σφακιανακη είναι αρκετα ακριβά σε αλλά επίσημα είναι πιο οικονομίκες οι τιμές.Αυτά για αρχή ότι θέλεις ρωτά.
Suzuki Vitara 2015