-
Άσχετο. Ρε παιδιά τα δικά σας έχουν αισθητήρες βροχής;;;
Εμένα δεν ξέρω. Έχει ένα int με κάτι ταχύτητες. Αλλά δεν ξέρω αν έχω αισθητήρες βροχής
-
Δεύτερη ερώτηση. Βάζω μουσική από youtube μέσω Bluetooth και μετά από κάνα 8-10λεπτο μου λέει πως το κινητό έκλεισε το Bluetooth. Πως μπορώ να το διατηρώ συνεχώς ανοικτό
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Εμένα δεν ξέρω. Έχει ένα int με κάτι ταχύτητες. Αλλά δεν ξέρω αν έχω αισθητήρες βροχής
Αν έχει αισθητήρα βροχής έχει και auto στους υαλοκαθαριστήρες. Ο αισθητήρας είναι ο ίδιος με των αυτόματων φώτων.
-
Δεύτερη ερώτηση. Βάζω μουσική από youtube μέσω Bluetooth και μετά από κάνα 8-10λεπτο μου λέει πως το κινητό έκλεισε το Bluetooth. Πως μπορώ να το διατηρώ συνεχώς ανοικτό
9 στα 10 ρυθμίσεις εξοικονόμησης μπαταρίας στο κινητό.
-
Τωρα δεν παίζει καθόλου από το Bluetooth. Μου έχει σπάσει τα νευρα το φελεκι μου μεσα
Γατε τι καλώδιο είχες πει θέλει για να μην αναβοσβηνει το κινητό όταν το συνδεεις με τη θύρα usb;
-
@lap
Πήρες Βιτάρα? -
Τωρα δεν παίζει καθόλου από το Bluetooth. Μου έχει σπάσει τα νευρα το φελεκι μου μεσα
Γατε τι καλώδιο είχες πει θέλει για να μην αναβοσβηνει το κινητό όταν το συνδεεις με τη θύρα usb;
samsung
ή γενικα ενα καλης ποιοτητας
εγω θα επαιζα μπαλλιτσα με aawireless για ασυρματο aa, το εχω δοκιμασε στο bosch και ειναι αψογο.
ποτες, μα ποτες, δεν ειχα θεμα με b/t στο βιτ. οτι θεμα προκυπτει ειναι απο το κινητο - καπου στις ρυθμισεις του b/t του κινητου εχει δυνατοτητα να μην κανει power save οταν ειναι συνδεδεμενος σε συγκεκριμενες συσκευες.
για aa να θυμασαι οτι απο τα γραναζακια πρεπει να εχει βαλει πρωτη επιλογη το aa ακι 2ο το Mirrorlink -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
samsung
ή γενικα ενα καλης ποιοτητας
εγω θα επαιζα μπαλλιτσα με aawireless για ασυρματο aa, το εχω δοκιμασε στο bosch και ειναι αψογο.
ποτες, μα ποτες, δεν ειχα θεμα με b/t στο βιτ. οτι θεμα προκυπτει ειναι απο το κινητο - καπου στις ρυθμισεις του b/t του κινητου εχει δυνατοτητα να μην κανει power save οταν ειναι συνδεδεμενος σε συγκεκριμενες συσκευες.
για aa να θυμασαι οτι απο τα γραναζακια πρεπει να εχει βαλει πρωτη επιλογη το aa ακι 2ο το MirrorlinkΝαι έχω παραγγείλει ένα που λέγαμε εδώ στο forum. Αλλά δεν το έχω. Μου γράφει στην οθόνη. Bluetooth disconnected και το γυρίζει σε ραδιόφωνο
-
Λασπόλουτρο σαν τα γουρούνια,διασκεδαστικό αλλά βρωμερό,πίσω από παραλία στην Πούντα!
-
Κατά τα αλλά ακόμα 890 χλμ αυτό το ΣΚ ,είμαι στα 16.000 από την Γενάρη.
Ωραίο και οικονομικό ταξιδάκι,αλλά στο άθλιο οδόστρωμα μετά την Σκάλα Λακωνίας ,προσπαθούσα να βρω εναγωνίως τι ΔΕΝ τρίζει.Πίστη στην παράδοση η Suzuki ήταν όλα οπως στο Swift.Δεν έτριζε και δεν συντόνιζε μόνο το βιβλιαράκι του κατασκευαστή και η άδεια οδήγησης! -
Σημερινή φωτογραφία από το οικογενειακό Grand Vitara σε ρόλο κουβαλητή. Δύο ποδήλατα, ένα καγιάκ, πέντε άτομα.
-
Μπράβο φίλοι, άξιοι.. και το σημαντικότερο, δεν αναφερθήκατε σε καταναλώσεις
-
Ρε φίλε έχεις ταλέντο στην φωτογραφία. Πως γίνεται να βγάζεις ωραιότερες και καλύτερες φωτογραφίες από την suzuki;
-
Σιγά μην αναφερθώ σε κατανάλωση σε όχημα που φουλάρει άλλος! Άσε που είναι υγραέριο.
Η ανάγκη φίλε Λαπ. -
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Σιγά μην αναφερθώ σε κατανάλωση σε όχημα που φουλάρει άλλος! Άσε που είναι υγραέριο.
Η ανάγκη φίλε Λαπ.ξερεις τι χρειαζεται βεβαιως....
-
@dimsabas: Όντως φωτογραφία για προσκέπτους πώλησης! Εσύ είσαι συντάκτης και φωτογράφος, δυο σε ένα!
Που είναι αυτή η ομορφιά;
-
Και διορθωτής κειμένων και αρχισυντάκτης και τα παλικάρια που έκαναν τις παραδόσεις-παραλαβές...
Στη λίμνη Πλαστήρα.
-
Όσο θυμάμαι την πρώτη διαφήμιση του νέου Vitara, με τρομάζει η κατεύθυνση της νέας καμπάνιας της Suzuki...
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Όσο θυμάμαι την πρώτη διαφήμιση του νέου Vitara, με τρομάζει η κατεύθυνση της νέας καμπάνιας της Suzuki...
Εγώ πάλι δεν ανησυχώ καθόλου!Μεχρι να αποφασίσει η Suzuki να το αλλάξει εμφανισιακά,οι σημερινοί 40-50αρηδες κάτοχοι που είμαστε οι περισσότεροι ,θα έχουμε εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Κοίταξε είναι γνωστό ότι η Σουζούκι σε αυτά τα θέματα παίρνει γραμμή από τον Γάτο.
Επίσης είναι γνωστό ότι του Γάτου, του αρέσουν τα μίλφ.
Αλλά το θέμα είναι ότι ο ίδιος νομίζει ότι είναι 35, ενώ οι Ιάπωνες βλέποντας τον, του έβαλαν και το ανάλογο μίλφ, έστω και αν είναι γκράνι για τους υπόλοιπους...
Suzuki Vitara 2015