-
Αφού λοιπόν το τεστ δεν μπορεί να αποδόσει κάτι ....γιατί παραπάνω λαπ και γάτος είναι σε φάση #μόνο_βιτάρα; Αυτό δεν κατάλαβα....
Χάνεται η βαρύτητα του λόγου... -
Μα δες το στο σλάλομ και δες τον χρόνο που πιάνει πόσο κοντά είναι με άλλα αυτοκίνητα, βάλε μέσα στην συνάρτηση ότι είναι και αληθινό off roader.
Δες τα σχόλια για άμεση και εύκολη εναλλαγή κατεύθυνσης, για πολύ καλό σύστημα διεύθυνσης και πολύ καλό κινητήρα που αρπάζει αμέσως.
Ο συνεκτικός συμπλέκτης του πίσω διαφορικού κάνει την διαφορά τελικά.
Γενικά από όσα καταλαβαίνω η Σουζούκι έχει βρει την χρυσή τομή μεταξύ ασφάλτου και εκτός δρόμου ικανοτήτων
-
@xenos said in Suzuki Vitara 2015:
Αφού λοιπόν το τεστ δεν μπορεί να αποδόσει κάτι ....γιατί παραπάνω λαπ και γάτος είναι σε φάση #μόνο_βιτάρα; Αυτό δεν κατάλαβα....
Χάνεται η βαρύτητα του λόγου...Ποια βαρύτητα;! Χαχαχα! Πρέπει να είσαι πολύ καλός άνθρωπος εσύ..
-
Ήταν αθλητής και μουσικός από μικρός, για αυτό!
Χαχαχα
Υ.γ Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγεί και παρεξηγείται εύκολα ο dublin και μουτρωνει, θυμώνει κτλ να πω πως εννοείται και συμφωνώ ότι ο αθλητισμός και οι τέχνες ιδιαιτέρως η μουσική αναπτύσει τον χαρακτήρα του ανθρώπου.
Για αυτό καλύτερα είναι τα παιδιά να αθλούνται και να ασχολούνται με τέχνες και ας μην ξέρουν τέλεια μαθηματικά ή αρχαία ελληνικά. -
Πάντως, νομίζω ότι είναι η μόνη δοκιμή του km77 που έχω δει τελευταία με καλαμπούρι από τους δοκιμαστές.
-
Αφού λοιπόν το τεστ δεν μπορεί να αποδόσει κάτι ....γιατί παραπάνω λαπ και γάτος είναι σε φάση #μόνο_βιτάρα;
Ο Γάτος είναι #mono_vitara, γενικά, ανεξάρτητα από τεστ κλπ. Έτσι από άποψη...δεν έχει σημασία τίποτε άλλο...χαχαχα!!
-
Ναι ρε φάνη, να λέμε καμιά υπερβολή που και που οκ, αλλά μέχρι ένα όριο. Αν συο πω εγώ καλύτερα ένα jimny από ένα wrangler θα λες μετά όλο μλκίες λέει αυτός!
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Πάντως, νομίζω ότι είναι η μόνη δοκιμή του km77 που έχω δει τελευταία με καλαμπούρι από τους δοκιμαστές.
Λογικό αφού είναι για γέλια το αργό αυτό αμάξι...
Στα 75 σταμάτησε και τετρακίνητο...Το άνετο και δικίνητο και ψηλότερο όμως :
Youtube VideoTo επίσης άνετο και λίγο χαμηλότερο :
To ακόμα πιο ψηλό και άνετο
Και το νέο μέλος
-
Και με 80κμ το 3008!
-
Και δεν είμαστε και σπορ, για να μην πέσουμε στην άλλη λούμπα, για το ποιοι τα αγοράζουν τα σπόρ...
-
Και με 80κμ το 3008!
#gia_petama
πληρωμενο τεστ
και επειδης το εχω, το βιτ σαφεστατα και κραταει καλυτερα.
και απο το πετρελαιο και απο το φεβ.
τι να λεμε τωρα...
αναρτησεις που πεφτουν στη βδομαδα και τιμονι λαγουδιερα.
και αμα δεν κανω λαθος, το βιτ εκανε οτι εκανε με απλο οδηγο, οχι δοκιμαστη με εμπειρια. -
Με τον δοκιμαστή πρώτα και μετά επειδή είχε πέσει κάτω από τα γέλια με το 0-100=14 το έδωσε στον άλλον να το οδηγήσει, αφού έτσι αργό που είναι δεν κινδύνευε...
Πάντως υπάρχει και Σιτροέν πιο αργό από το Βιτάρα...
Το ΑΜΙ....
-
Εγώ για δύσκολες καταστάσεις θα έπαιρνα ένα bmw πάντως.
Ακόμα και SUV βάζει κάτω. -
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Και το νέο μέλος
Youtube VideoXAAXXAXAXAXAXAAX πάλι καλά που έχει μεγάλους καθρέπτες για να σταθεί όταν γυρίσει τούμπα...
Ωραία τεστ κι αυτά
Youtube Video -
Ετσι βάλε το από την αρχή που έψαχνα να το βρω..
-
πηρε το #gallohrepo οτι του αξιζε
το επομενο βιντεο θα το βγαλω εγω
οταν το παρω -
Οτι και να κάνεις η πόρτα θα ανοίγει...
Και θα σε κυνηγάει στον ύπνο σου, αυτό που θα βγεί, γιατί είπαμε έχει ψυχή...
Τελικά αντί για μελό αριστερής προέλευσης, μάλλον θρίλερ με αμάξια θα γυρίσεις....
-
criuser... για εσένα που χαρακτήρισες αργό το βιταρα....
Youtube VideoΥΓ Σας χαιρετώ, 1ο μου post. Σκέφτομαι για αμάξι, υποψήφιο το nv 1.4T mhev all grip
-
Είναι. 0-100 14 δ.
-
όχι 24..
Suzuki Vitara 2015