-
Αξίζει αρκετά η τετρακίνητη gl+.
Ίδια τιμή με τη style του cross yarisΜε παρομοιο εξοπλισμό αλλά επιπλέον σοβαρή τετρακίνηση
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Ίδια τιμή με τη style του cross yarisΜε παρομοιο εξοπλισμό αλλά επιπλέον σοβαρή τετρακίνηση
Ο.κ.,αλλά το θέμα είναι να 'χει και κάπως αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Με μόλις 33hp (24kw) ιπποδύναμη,φοβάμαι μη σέρνεται. -
Ε μην περιμένεις υβριδικό επιπέδου Toyota ή Honda.
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Ο.κ.,αλλά το θέμα είναι να 'χει και κάπως αξιοπρεπείς επιδόσεις.
Με μόλις 33hp (24kw) ιπποδύναμη,φοβάμαι μη σέρνεται.Από βάρος ίδιο με το cross Yaris ειναι νομίζω. Σίγουρα δεν θα είναι σαν το turbo.
-
Δε διαφωνώ στο θέμα τετρακίνησης απλα μη ξεχνάμε οτι το yaris cross ειναι ολοκαίνουργιο μοντέλο ενώ το Vitara ειναι ήδη 7 ετών και ειδικα το εσωτερικό του ειναι πλεον ξεπερασμένο. Αν έβγαζε φέτος τη νέα γενιά θα αλαζανε πολυ τα πραγματα αλλα δυστυχώς παει για το 24
-
Νομίζω πως θα κάνει και αυτό FL μεσα στο 2022 στα πρότυπα του s cross.
Δηλαδή αρκετά μεγάλη αλλαγή στο εσωτερικό.
Νέες οθονες, κάμερες, adas συστήματα κτλ.
Αν θες να πας παραλιες και χιόνια δεν υπάρχει αντίπαλος. Το βιταρα είναι κάπως παλιο πλεον αλλά τα κάνει όλα.
Νομίζω έχει και μεγαλυτερους εσωτερικους χώρους απο το Yaris Cross -
Kάποια πρώτα στοιχεία: Ροπή ηλεκτροκινητήρα 60Nm και 1.5 ατμοσφ. 138Nm, μπαταρία 0.84kwh, 180km/h τελική,κατανάλωση 4,6-6 lt/100km.
-
Εεεπ 4,7 οχι 4,6 μη κλέβεις....
Χαχα
Πάντως θα έχει τον ατμοσφαιρικό dual jet.
Αν είναι σαν τον 1.2 .... Σας το λέω μοτερ λουκουμι.... Απίστευτο ατμοσφαιρικό...
-
Εεεπ 4,7 οχι 4,6 μη κλέβεις....
Χαχα
Πάντως θα έχει τον ατμοσφαιρικό dual jet.
Αν είναι σαν τον 1.2 .... Σας το λέω μοτερ λουκουμι.... Απίστευτο ατμοσφαιρικό...
Ο δαίμων του ... σουζουκίου!
-
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θα ήθελα τα φώτα σας. Πρώτα από όλα γράφω για λογαριασμό τρίτου. Μετά από πολύ ψάξιμο πολλά έχουμε καταλήξει στο Vitara έκδοση gl+. Ως το πιο vfm με τον πιο πλήρη εξοπλισμό στη κατηγορία σε τιμή κοντά στα 22.000€.
Από όσα έχω διαβάσει στο νημα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση.
Πρώτη ερώτηση: αξίζει το αυτόματο? Είναι cvt και προκαλεί ενδοιασμό αν αξίζει η υπέρβαση στα 23.000€.
Είναι η ύπαρξη του adaptive cruise control που σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο νομίζω θα κάνει την εμπειρία της άνεσης ξεχωριστή. Αλλά μόνο όσοι το έχουν οδηγήσει αρκετά νομίζω μπορούν να δώσουν απάντηση.
Δεύτερη ερώτηση: αν κάποιος πάει σπάνια εκτός δρόμου αξίζει να πάει σε τετρακίνητο? Ή είναι κομπλέ και με το μπροστοκινητο για βατές διαδρομές off-road?
Και τρίτη ερώτηση: άν υποθέσουμε ότι με λίγα περισσότερα απο 23.000 περνει κάνεις και το s cross στην χειροκίνητη gl+ έκδοση αξίζει να πάει κανείς σε αυτό λόγω καλύτερου εσωτερικού κυρίως από χώρους που πάντα είναι ευπρόσδεκτοι?
Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. -
@andreas-red-velvet said in Suzuki Vitara 2015:
Πρώτη ερώτηση: αξίζει το αυτόματο? Είναι cvt και προκαλεί ενδοιασμό αν αξίζει η υπέρβαση στα 23.000€.
ΔΕΝ ειναι CVT το αυτόματο, 6αρι με μετατροπέα ροπής είναι της Aisin.
-
Καλησπέρα στην ομάδα.
Θα ήθελα τα φώτα σας. Πρώτα από όλα γράφω για λογαριασμό τρίτου. Μετά από πολύ ψάξιμο πολλά έχουμε καταλήξει στο Vitara έκδοση gl+. Ως το πιο vfm με τον πιο πλήρη εξοπλισμό στη κατηγορία σε τιμή κοντά στα 22.000€.
Είναι η ύπαρξη του adaptive cruise control που σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο νομίζω θα κάνει την εμπειρία της άνεσης ξεχωριστή. Αλλά μόνο όσοι το έχουν οδηγήσει αρκετά νομίζω μπορούν να δώσουν απάντηση.
Δεύτερη ερώτηση: αν κάποιος πάει σπάνια εκτός δρόμου αξίζει να πάει σε τετρακίνητο? Ή είναι κομπλέ και με το μπροστοκινητο για βατές διαδρομές off-road?
Και τρίτη ερώτηση: άν υποθέσουμε ότι με λίγα περισσότερα απο 23.000 περνει κάνεις και το s cross στην χειροκίνητη gl+ έκδοση αξίζει να πάει κανείς σε αυτό λόγω καλύτερου εσωτερικού κυρίως από χώρους που πάντα είναι ευπρόσδεκτοι?
Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.Οτι γραφει ο φανης, ΔΕΝ ειναι cvt!
Αν βιταρα τοτε τετρα, την ημερα που θα σου λειψει θα το μετανοιωσεις.
το βιταρα και το σουξου ειναι πρακτικα το ιδιο αμαξι αλλα το βιτ ειναι λιγο μικροτερο και καλυτερο εκτος ενω το σουξου καλυτερο εντος -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Καλησπέρα στην ομάδα.
Φυσικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.Οτι γραφει ο φανης, ΔΕΝ ειναι cvt!
Αν βιταρα τοτε τετρα, την ημερα που θα σου λειψει θα το μετανοιωσεις.
το βιταρα και το σουξου ειναι πρακτικα το ιδιο αμαξι αλλα το βιτ ειναι λιγο μικροτερο και καλυτερο εκτος ενω το σουξου καλυτερο εντοςποιες οι διαφορές;
-
εσυ γιατι ρωτας? χαχαχ
προβολοι, στησιμο καμπινας, μικροτερο βαρος, θεση οδηγησης, καλυτερα ελεγχομενες διαστασεις για περασματα
και εχει και ενα σκασμο αξεσουαρ για εκτος αφτερμαρκετ.
βιταρα κλαμπ. δεχεται #mono_vitara -
εσυ γιατι ρωτας? χαχαχ
προβολοι, στησιμο καμπινας, μικροτερο βαρος, θεση οδηγησης, καλυτερα ελεγχομενες διαστασεις για περασματα
βιταρα κλαμπ. δεχεται #mono_vitaraΓια να μάθω!
Οι πρόβολοι και στα 2 είναι τραγικοί! Για το μέγεθος μιλάμε για 10 εκατοστά διαφορά στο μήκος. Η θέση οδήγησης τι διαφορά έχει;
Τα αξεσουάρ δε ταιριάζουν και στα 2 αφού είναι ίδια ουσιαστικά;
Για το βάρος βλέπω πολύ μικρές διαφορές:
https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Suzuki/114637/Suzuki-S-Cross-14-Boosterjet.html
https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Suzuki/114376/Suzuki-Vitara-2019-14-Boosterjet.html8 κιλά ανα ίππο το S cross και 7.8 κιλά ανα ίππο το Vitara
Μάλιστα γράφει 17.5 εκατοστά ύψος από το έδαφος το Vitara και 18 το S cross. Αλλού είχα δει 18.5 το Vitara. Τι ισχύει;
-
@dimitriscsd said in Suzuki Vitara 2015:
εσυ γιατι ρωτας? χαχαχ
Οι πρόβολοι και στα 2 είναι τραγικοί! Για το μέγεθος μιλάμε για 10 εκατοστά διαφορά στο μήκος. Η θέση οδήγησης τι διαφορά έχει;
https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Suzuki/114637/Suzuki-S-Cross-14-Boosterjet.html
https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Suzuki/114376/Suzuki-Vitara-2019-14-Boosterjet.html8 κιλά ανα ίππο το S cross και 7.8 κιλά ανα ίππο το Vitara
Μάλιστα γράφει 17.5 εκατοστά ύψος από το έδαφος το Vitara και 18 το S cross. Αλλού είχα δει 18.5 το Vitara. Τι ισχύει;
18.5
τα αξεσουαρ δεν ξερω αν ταιριαζουν. και μονο που κανενας σε σουξου δεν τα εχει καν δοκιμασει κατι λεει για το κοινο τους
10 εκατοστα ειναι πολλα
στο βιτ καθεσαι πολυ ψηλα στο σουξου οχι -
@dimitriscsd said in Suzuki Vitara 2015:
εσυ γιατι ρωτας? χαχαχ
18.5
τα αξεσουαρ δεν ξερω αν ταιριαζουν. και μονο που κανενας σε σουξου δεν τα εχει καν δοκιμασει κατι λεει για το κοινο τους
10 εκατοστα ειναι πολλα
στο βιτ καθεσαι πολυ ψηλα στο σουξου οχιΤώρα περιμένω με ακόμα περισσότερη αγωνία να έρθει στις εκθέσεις να το δω από κοντά!
Είχα την εντύπωση πως θα ήταν σχεδόν ίδιο με το βιταρα σε αίσθηση.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μια ιστορία πίσω του, και ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δηλαδή πολεμικό, εργατικό χωρίς πολλές μεταξωτές κορδέλες.
Αλλά μιας και υπάρχει ένα όριο στο μπάτζετ (το οποίο ήδη έχει κάνει υπέρβαση για χάρη του βιταρα) ας πούμε ότι ή θα πάμε στο τετρακίνητο ή στο αυτόματο. Όχι και τα δύο μαζί γτ ανεβαίνει πολύ. Το τετρακίνητο στην άσφαλτο προσφέρει κάτι ή είναι αποκλειστικό ατού στο χώμα και το χιόνι? -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καταλαβαίνω ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μια ιστορία πίσω του, και ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δηλαδή πολεμικό, εργατικό χωρίς πολλές μεταξωτές κορδέλες.
Αλλά μιας και υπάρχει ένα όριο στο μπάτζετ (το οποίο ήδη έχει κάνει υπέρβαση για χάρη του βιταρα) ας πούμε ότι ή θα πάμε στο τετρακίνητο ή στο αυτόματο. Όχι και τα δύο μαζί γτ ανεβαίνει πολύ. Το τετρακίνητο στην άσφαλτο προσφέρει κάτι ή είναι αποκλειστικό ατού στο χώμα και το χιόνι?το τετρα ειναι παντου καλυτερο. και σε ασφαλτο και σε περιεργες συνθηκες σε ασφαλτο και φυσικα εκτος.
αλλα απο την αλλη εχει και το καλυτερο αυτοματο, το 129 hmybrid, της αγορας, δηλαδη aisin μετατροπεα ροπης -
Εγω παντως το τετρα θα το εχω στην επομενη επιλογη μου που θα αφορα σενταν. Στα συγχρονα τζιποειδη πλην ελαχιστων εξαιρεσεων η 4τρα ειναι να χουμε να λεμε.
Suzuki Vitara 2015