-
REALZEUS wrote:
- Συμπλέκτης.
Αν όχι: - Επισκευή σαζμάν (συχρονιζέ).
Μην ψάχνετε μαγικές λύσεις σε αυτοννόητα πράγματα.
σε ευχαριστώ για την απάντηση στο ερώτημα μου, αλλά μόνο αυτόνόητο δεν ήταν!Ξεκουμπώθηκε το κλιπ της ντίζας του λεβιέ ταχυτήτων χωρίς προφανή λόγο....άγνωσται αι βουλαί της suzuki
ντηζελ?
- Συμπλέκτης.
-
Παντως βλέπω πως στο εξωτερικό έχουν μεγαλύτερες οθόνες, ενώ στα δικά μας... Τι στο καλό σκέφτονται;;;
τουρκικη ειναι η οθονουλα αυτη και τη δινουν μονο εκειθε. πολυ χειροτερη του μπος αν και αντροιντ. παντως τα σουζ ειναι τα τελευταια που μεινανε που μπορεις να βαλεις οτι οθονη γουσταρεις αφτερμαρκετ χωρις καστομιες να ταιριαξει
-
περι χιμπριντ...
στο βιτ πραγματι η κατναλωση πεφτει ενα 15% τουλαχιστον στη πολη-μποτιλιαρισμα. και καθολου εο. αλλα δεν γουσταρω που εχασε δυναμη και πεταγμα απο 3-6. αυτο το τελικα μισο λιτρο στα 100 σε μικτη κινηση δεν αξιζει τα χαμενα πονι. η σοβαρη δουλεια ειχε ηδη γινει στο ελαφρωμα και στον μπουστητζετ. τετρα με κατναλωσεις στα 7-7.5 πραγματικες ουτε υπηρχαν, ουτε υπαρχουν για να εχει νοημα το μισο κατω.
-
Για τις χαμηλότερες επιδόσεις διαβάζω πως το ριχνουν στο gpf και οχι στα λιγότερα αλογα από την ΜΕΚ. Δηλαδη, η ηλεκτρική ροπη χώρις το gpf θα έφτανε χοντρικα στα ίδια με πριν.
Σε εμενα που ειναι έμμεσο ψεκασμού και δεν έχει gpf και λόγω χαμηλου βαρους όταν δίνει μαζί και ηλεκτρική ροπη, πραγματικά δίνει αισθηση δυνατού τραβηγματος αν σκεφτεις τα ονομαστικά άλογα. Με gpf σίγουρα θα ήταν χειρότερα.
-
panos pure clio wrote:
REALZEUS wrote:
- Συμπλέκτης.
Αν όχι: - Επισκευή σαζμάν (συχρονιζέ).
Μην ψάχνετε μαγικές λύσεις σε αυτοννόητα πράγματα.
σε ευχαριστώ για την απάντηση στο ερώτημα μου, αλλά μόνο αυτόνόητο δεν ήταν!Ξεκουμπώθηκε το κλιπ της ντίζας του λεβιέ ταχυτήτων χωρίς προφανή λόγο....άγνωσται αι βουλαί της suzuki
ντηζελ?
βενζίνη γάτε
- Συμπλέκτης.
-
Όσον αφορά τη ποιότητα κύλισης των καινούριων vitara, θεωρείται ότι θα έχει εμφανή διαφορά σε σχέση με ένα hatch ή αντίστοιχο SUV της σειράς; Περισσότερο προβληματιζόμουν στο ότι το μικρότερο βάρος των suzuki σε ένα βαθμό οφείλεται και σε ελλειπή ηχομόνωση ή για να το κλιμακώσουμε κι άλλο στη λαμαρίνα τους, η οποία είναι αρκετά λεπτή (ατσαλολαμαρίνα την λένε οι φαναρτζήδες). Φυσικά και καλύπτει όλα τα στάνταρ ασφαλείας, δεν τίθεται θέμα, αλλά αυτό πόση επίπτωση θα έχει στη κυκλοφορία του αυτοκινήτου ας πούμε σε σύγκριση με το αντίστοιχο Captur ή παρόμοιο όχημα;
-
Βασίλη η λεπτότερη λαμαρίνα που αναφέρεις έχει επίπτωση στο βάρος (θετική) και στην επισκευή (αρνητική - δυσκολεύει την σφυριλάτηση). Κατά τα άλλα δεν επηρεάζει σε κάτι. Η ηχομόνωση είναι άλλο θέμα. Αυτό πρέπει να το δεις κάνοντας test drive, ότι και να λέμε στην θεωρία, η πράξη μετράει.
-
Παραδοσιακά τα ιαπωνικα (τουλάχιστον τα φθηνά που αγοράζουμε) υπολείπονται στην ηχομόνωση απ το οδόστρωμα. Αν προσθέσεις και την κακή αεροδυναμική των SUV της κατηγορίας, την 'τετραγωνη' καμπίνα με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και την σχεδίαση κάποιων ετών, δεν θα περίμενα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα για κανένα SUV/Cross της γενιάς του, με εξαίρεση ίσως τα λεγόμενα premium διπλάσιας τιμής. Όλα βέβαια βρίσκονται στα περίπου ίδια dB, κι εξαρτάται το πόσο αντιληπτός γίνεται ο θόρυβος κι απ την κατάσταση της ασφάλτου, καιρικές συνθήκες, ταχύτητα κλπ. Νομίζω πως τα χατσμπακ & σεντάν αντίστοιχου μεγέθους και κόστους, είναι λίγο πιο αθόρυβα.
-
#Διάκο, έτσι ακριβώς για τη λαμαρίνα μου τα έλεγε ο μάστορας που πάει ο Μόνμαν κι έχω πάει κι εγώ δύο φορές. Μου είπε ότι του είχαν έρθει αυτοκίνητα και δεν τα έπιασε, γιατί ήθελαν στόκο. Κάπου κερδίζει-κάπου χάνεις.
#piliourits, επιβεβαιώνεις τους φόβους μου.
-
Μιλάμε για μικρές διαφορές που εντάσσονται στο κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις...
-
Θα μου επιβεβαιώσετε κάτι, γιατί μπορεί να μην το πήρα εγώ αλλά 'συμβουλεύω' τον Κροάτη συνάδελφο... το 4x4 έχει και επιλογή για αποκλειστικά μπροστινή κίνηση, ή default είναι το AUTO mode που μεταφέρει κίνηση πίσω όπως νομίζει αυτό;
-
Θα μου επιβεβαιώσετε κάτι, γιατί μπορεί να μην το πήρα εγώ αλλά 'συμβουλεύω' τον Κροάτη συνάδελφο... το 4x4 έχει και επιλογή για αποκλειστικά μπροστινή κίνηση, ή default είναι το AUTO mode που μεταφέρει κίνηση πίσω όπως νομίζει αυτό;
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ρωτάς γενικά????
Βάλε στο τέλος της ερώτησης ένα gatoz (κυρίως) ή ένα panormus72 (σε 2η φάση) και θα πάρεις τις απαντήσεις σε ότι θες!!!
Πάντως και default να είναι το AUTO mode μου φαίνεται περίεργο να μην έχει επιλογή για αποκλειστικά μπροστινή κίνηση.
-
πιλιε εχει το άουτο που παει με μπροστινη και βαζει πισω αν χρειαστει αυτοματα, εξαιρετικα γρηγορα δες και το τεστ του ντράιβ που γραφει οτι ουτε καν παιρνεις χαμπαρι το ποσο γρηγορα παιζει, το ζμπορτ που δινει μονιμα πισω 20-30% και γκαζια παραπανω, το σνοου που επισης δινει και πισω αν και κοβει ροπες και αν εισαι σε σνοου και μεχρι 50 το λοκ με φιφτυ-φιφτυ. οκ, εχει μια καταναλωση παραπανω το τετρα σε σχεση με το δι αλλα οχι επειδη τρωει η τετρα, ειναι βαρυτερο βασικα καπου 80 κιλα.
περι θορυβων. οχι το βιτ δεν ειναι χαλι και υπνος. θα καμει το θυρυβο του, ειδικα πανω απο 140-150 και θυελλα στα 200+. αλλα παραμενει παρα πολυ ευχαριστο, τοσο που να μη δινεις δημασια. οχι μονο σε δρομους που χαιρεσαι ευελιξια αλλα και σε εο που ειναι τοσο πολυφωτο, φρεσκο και καλοστημενο που γουσταρει και ο γρυλλος στο μπαγκαζ.
-
Σκέτο μπροστά κίνηση δεν έχει, το Auto το κάνει αυτό ως ένα βαθμό.
-
Ευχαριστώ. Το SX4 που είχα, είχε 2WD-AUTO-LOCK το καινούριο δεν το είχα οδηγήσει.
Το GL+ mild hybrid 4x4 Automatic βγαίνει 23,000€ περίπου στον διαμορφωτή στη Κροατία, οπότε για κει τον βλέπω εκτός απροόπτου...
Μόνο που δεν έχει γρύλο στο μπαγκαζ γάτε, με το κομπρεσεράκι τη βγάζουν
-
Ναι, στο auto δίνει σχεδόν πάντα εμπρός και πρακτικά είναι μπροστοκίνητο. Εδώ στην Ελλάδα σπάνια θα δώσει πίσω. Όπως τα λέει ο gatoz στις άλλες διαμορφώσεις.
Ήσυχο δεν το λες, θέλει καλό test drive αν είναι από τα top κριτήριά του. Επίσης καλό είναι να πάρει την ρεζέρβα και να μην μείνει με το κομπρεσέρ, μου έχει τύχει να διαλυθεί το λάστιχο σε χτύπημα και μετά βλαστημούσα που δεν την είχα.
-
-
Μπήκα κι εγώ στο κλάμπ με την τετρακίνητη gl+ έκδοση. Ελπίζω σύντομα να έχουμε και το ελεύθερο να πάμε σε κανα βουνό.
-
Με το καλό, να είναι καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!
Για πές χρώμα? Το παρέλαβες ή έδωσες παραγελία?
-
Ευχαριστώ!
Διχρωμία Savanna Ivory/μαυρο. Το πήρα μεταχειρισμένο με 14κ χλμ στις 20000€.
Suzuki Vitara 2015