-
REALZEUS wrote:
gatoz wrote:
ειναι και μεχρι Η κατηγορια, αρα δεν μπορεις να πιασεις τελιακιασμα και να το κρατησεις.
Έχει πραγματική τελική πάω από 210;
Ειχα ποσταρει τι βιντεακι εδω και χρονια με 218 σε ισωμα στη τριπολη, ακομη αστρωτο, οποτε κατηφορα μπορει περισσοτερα. Μονο στο sport mode ομως και σκασμενη 5η μεχρι να εχει η 6η τραβηγμα. Παντως τα 200 κοντερ ερχονται για πολυ πλακα και με τη διασταση που φοραω πλεον ειναι περιπου ακριβες
Για αυτό μίλησα για πραγματική τελική, όχι κοντερίσια. Ο κατασκευαστής πόσο λέει;
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Ήρθε η ώρα να τσεκάρω μεταξύ άλλων και το nv. Ενδιαφέρομαι για το
Suzuki Vitara 1.4 GL+ HYBRID 48V 129HP 2WD!
Υπάρχει κάποιος που το έχει ήτο ξέρει καλά να μου πει πληροφορίες? Αξιοπιστία, λειτουργικότητα, οδηγική συμπεριφορά, κατανάλωση... Ότι πληροφορίες υπάρχουν είναι ευπρόσδεκτες! Την Παρασκευή θα πάω Κηφισό να το δω από κοντά!
-
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Ήρθε η ώρα να τσεκάρω μεταξύ άλλων και το nv. Ενδιαφέρομαι για το
Suzuki Vitara 1.4 GL+ HYBRID 48V 129HP 2WD!
Υπάρχει κάποιος που το έχει ήτο ξέρει καλά να μου πει πληροφορίες? Αξιοπιστία, λειτουργικότητα, οδηγική συμπεριφορά, κατανάλωση... Ότι πληροφορίες υπάρχουν είναι ευπρόσδεκτες! Την Παρασκευή θα πάω Κηφισό να το δω από κοντά!
Εδώ δοκιμή από το Drive: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-vitara-14-hybrid-2wd
Αλλά είναι κρίμα τέτοιο αυτοκίνητο να το πάρεις 2κίνητο.
-
δια
1. https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-vitara-14-s-boosterjet-allgrip
δες λιγο τα μετρημενα νουμερακια κατω να παρεις μια αισθηση, το χιλιομετρο ας πουμε. εχεις αρκετη εμπειρια να καταλαβεις πως παει γενικοτερα, δεν εισαι χθεσινο με ονειρα 17 ιντζες στο ταμπλω αντι τραβηγματα και τετρα. στο ιδιο, αξιοπιστο, ντράιβ δες και τα ρενεγκειτ για να εχεις επισης συγκριτικη εικονα.
-
ο γατος δεν γραφει κοντερ και παπαριες αζ γιου κνοου, τα ντιβιαρ του εχουν τζιπιες που φαινεται στην εικονα, κοντερ δεν δειχνω, ντρεπομαι. προφανως δεν τελικιαζεις συνεχεια αλλα αν δουλευεις λαστιχακι ψιλοαλφαταφ κοντα στα ορια περιστροφης ωρα αρκετη καλοκαιρι και καυτη ασφαλτος, δεν νοιωθεις και ομορφα.
-
για καποιο λογο το καινουργιο ειναι αδυνατοτερο και αργοτερο. ρυποι? εκτος του αυτοματου που παραμανει ακριβως οπως ηταν χωρις μπαταριες
-
αφου εχεις καποια επαφη με τα παιδια στο ντράιβ, ρε συ γιατι σταματησαν τις μετρησεις? για ρωτα...
-
για το φιλο και το χιμπριντ ισχυει λιγο πολυ το παραπανω ποστ μου, που εχεις κατι σβελτο στο δρομο, το βαζεις χωμα και μετα ξαναγυρνας σε ταχυτητες αυτοφορου. δεν υπαρχει κανενα αλλο σουβι να τα καμνει αυτα σε γιουρα μη ασεμνα. ενα φιλαρακι που πηρε το χιμπριντ, καλη εικονα μεταφερει, ελαχιστα κατω στη καταναλωση και λιγο κατω σε τραβηγματα εν συντομια. για βενζινες απλες, τουρμπατες, χιλια και ενα κομμα τεσσερο που εχω μια καποια εμπειρια τοσα χρονια πλεον, γενικα προβληματα περιπου μηδεν, κατι ψιλοτριγμοι μονο στα φεις λιφτ ενα τζαμακι που πλεον ξερουν και λυνουν στο πρωτο σερβις.
ΑρΕς
τωρα ειδα κατι περιεργο,τα αυτοματα ειναι μονο gl+ και οχι glx. και ειναι και φθηνα, πολυ φθηνα 24 το τετρακουνητο! αν και δεν ειναι χιμπριντ. ακατανοητα πραματα.
-
-
https://www.gocar.gr/test-drives/test/31797,Dokimh_Suzuki_Vitara_1_4_HYBRID_48V_SUVo.html
Για μένα μετράει και η άποψη του μέσου καταναλωτή που το οδηγάει κάθε μέρα - νύχτα με ζέστη - κρύο με ήλιο και βροχή! Για το συγκεκριμένο μόνο το drive έγραψε το κάτι διαφορετικό και όχι την γνωστή προπαγάνδα του εισαγωγέα!
Ευχαριστώ πάντως
-
Εδώ δοκιμή από το Drive: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-vitara-14-hybrid-2wd
Την έχω διαβάσει την δοκιμή και είναι καλή!
Τώρα για το 2κίνητο δεν έχεις και άδικο αν και γυρνάω στα μέρη που πήγε ο γάτος (αλεποχωρι) τουλάχιστον 1-2 φορές τον μήνα λόγο εξοχικού, με το χώμα δεν το έχω! Θα ακούω τις πέτρες να κοπανάνε από κάτω και θα κλαίω! Οπότε να δώσω +2.000 για να πάρω 4κουνα να πληρώνω έξτρα service για κάτι που δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω και το ποιο πιθανό να μην το βάλω ποτέ 'εκτός από κανένα ταξίδι επαρχία σε στροφές για να πηγαίνω τρένο?!' το θεωρώ υπερβολή! Μπορεί να ξεπεράσω το μπάτζετ για αυτόματο...
-
@gatoz έστειλα τα γραπτά για τρανσλαιτσιον μόνο το Ν5 κατάλαβα και μάλλον μόνο αυτό αφορούσε εμένα
Το gl+ στα λεφτά του έχει τα ποιο πολλά έξτρα από τους ανταγωνιστές και είναι και σουζουκα, τώρα όπως τα λες δεν έχεις άδικο αλλά +2000€ η τετρα, +200 οι ποδιές +300 αμορτισέρ +κάτι από δω + κάτι αποκεί και κάπως έτσι θα με χωρίσει η κυρά...
-
Fanis75 wrote:
Την έχω διαβάσει την δοκιμή και είναι καλή!
Τώρα για το 2κίνητο δεν έχεις και άδικο αν και γυρνάω στα μέρη που πήγε ο γάτος (αλεποχωρι) τουλάχιστον 1-2 φορές τον μήνα λόγο εξοχικού, με το χώμα δεν το έχω! Θα ακούω τις πέτρες να κοπανάνε από κάτω και θα κλαίω! Οπότε να δώσω +2.000 για να πάρω 4κουνα να πληρώνω έξτρα service για κάτι που δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω και το ποιο πιθανό να μην το βάλω ποτέ 'εκτός από κανένα ταξίδι επαρχία σε στροφές για να πηγαίνω τρένο?!' το θεωρώ υπερβολή! Μπορεί να ξεπεράσω το μπάτζετ για αυτόματο...
σερβις εχουν ακριβως το ιδιο, για να μη λυπασαι τα γκαπα-γκουπα, αφτερ μαρκετ σιδεροποδιες με 200 ευρω, τετρα και να θελησεις μετα, δεν θα μπορει να βαλεις. ασε που οταν βιταρωθεις θα παθεις πορωση μεγαλη και ισως μαθεις τους χωματοδρομους στη λουμπα και πας στο στρογγυλο και τον τετραγωνο πυργο. μη σκεφτοσαστε οτι την τετρα δεν τη χρειαστηκατε, αν την ειχατε θα την χρησιμοποιουσατε.
αρες
αυτο θα ρε βοηθησει στη μεταφρασις
περι ποδιων κτλ δεν χρειαζονται, τα επιπλεον ειναι για οταν ερθει η πορωση
-
- αφου εχεις καποια επαφη με τα παιδια στο ντράιβ, ρε συ γιατι σταματησαν τις μετρησεις? για ρωτα...
Μετά και την αποχώρηση του ΜΓ είναι ζορισμένοι από άποψη χεριών, οπότε μετρήσεις μόνον στο Master Test, στα συγκριτικά και σε μοντέλα επιδόσεων.
-
παντως βλεπω στο φέις μπουκι του ντράιβ ενθουσιασμο μεγαλο για ενα χιμπριντ τεσσερο επι τεσσερο που εχουν μαλλον σε μακρας διαρκειας και θα το βγαλουν στον επομενο τευχος. που να ειχανε και ες δηλαδης που και δυνατοτερο-γρηγοροτερο ειναι και εξοπλισμενοτερο και ατριγμο.
οι αλλοι παρτε πετρογκαζ, πλαστικα και μπλιμπλικονια. αμαξι nope.
ΑρΕς
στο μεταξυ ειναι πια 5ετιας. για ψαχτε να βρειτε εστω ενα ες προς πωληση στο καρ τζι αρ. ενα μονο....
-
οι αλλοι παρτε πετρογκαζ, πλαστικα και μπλιμπλικονια. αμαξι nope.
Μόνο Σουζουκα ... όλα τα άλλα σκραπ
-
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησε το 's'...
-
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σταμάτησε το 's'...
Έβγαλε αργότερα τον 1.4 βενζίνη στα GL+ και GLX με τον ίδιο εξοπλισμό με το S.
Στην ουσία είχε μόνο κάποιες διακοσμητικές διαφορές εξωτερικά και εσωτερικά (κάτι κόκκινα δαχτυλίδια στο εσωτερικό και κόκκινο στρογγυλό περίγραμμα στους εξωτερ. προβολείς κ.ά.).
-
Τις προαλλες ειδα ενα καινουργιο vitara και κατεβηκε απο αυτο μια κυρια 100+ κιλων.
Μάγκες,way of life λεει η suzuki.Ο japan χτυπιεται να κατεβασει το βαρος απο οπου μπορει,1180 κιλα το πρωτο scross δικινητο, και εσυ πλακωνεσαι στα σουβλακια;
Way of life μαγκες, ετοιμοι για αναρριχηση,τρεξιμο,κολυμπι,sup με suzuki παρεα.
-
σημερα μου ηρθε ορεξις και εκαμα διαλειμα απο τη δουλεια κατα τις 4, πηρα και 2 φιλαρακια και πεταχτηκα μεχρι ερετρια να δω τι μου φτιαξανε στο εξοχικο που αλλαζα κεραμιδια. περιστερι ερετρια σε 50' χωρις λιωσιμο, κρατημα τουριστικα 170-180 και ανοιγματα τελικες στα 220+ (215-218 τζιπιεσατα), αλλα και χωρις κινηση. αλλο τοσο για πισω. και εκει μπηκα λιγο και χωμα, εχει πανω απο τον γουρνη με τα μαρμαρα μερικα πολυ καλα και τεχνικα χιλιομετρα μεχρι να βγεις στο μοναστηρι. 7, 7 και κατι πισω λιγο πανω απο 3 ωρες ολα μαζι. εκαψα και κατι κοντα στο 8 άντε 8 και κατι. θεμα τα λατ κρος, μολις περασεις 140-150 σειεται ο τοπος, ισως ειναι και οτι εχω βαλει 101 βαρος που αναλογει σε βαρος 4ρων βιταρα ομως δεν σκιζονται με τπτ τα πλαινα τους, λεγω λοιπον ποιο αλλο σουβι μπορει? ε? πεντε απροβληματιστα χρονια και ακομη δινει χαρα στα σκελια.
-
Ρε συ γάτε, θα με κάνεις να έχω ονειρώξεις με Vitara, έτσι που τα γράφεις...
-
Εγώ έφαγα κατά τις 12-1 το μεσημέρι πακέτο σε Βασιλικό και Αμάρυνθο . Το απόγευμα που πήγες ήταν η σιέστα ...
-
Ρε συ γάτε, θα με κάνεις να έχω ονειρώξεις με Vitara, έτσι που τα γράφεις...
Ετσι οπως τα λεει μου μοιαζει σαν να οδηγουσε range rover,
Oh wait...
-
σημερα μου ηρθε ορεξις και εκαμα διαλειμα απο τη δουλεια κατα τις 4, πηρα και 2 φιλαρακια και πεταχτηκα μεχρι ερετρια να δω τι μου φτιαξανε στο εξοχικο που αλλαζα κεραμιδια. περιστερι ερετρια σε 50' χωρις λιωσιμο, κρατημα τουριστικα 170-180 και ανοιγματα τελικες στα 220+ (215-218 τζιπιεσατα), αλλα και χωρις κινηση. αλλο τοσο για πισω. και εκει μπηκα λιγο και χωμα, εχει πανω απο τον γουρνη με τα μαρμαρα μερικα πολυ καλα και τεχνικα χιλιομετρα μεχρι να βγεις στο μοναστηρι. 7, 7 και κατι πισω λιγο πανω απο 3 ωρες ολα μαζι. εκαψα και κατι κοντα στο 8 άντε 8 και κατι. θεμα τα λατ κρος, μολις περασεις 140-150 σειεται ο τοπος, ισως ειναι και οτι εχω βαλει 101 βαρος που αναλογει σε βαρος 4ρων βιταρα ομως δεν σκιζονται με τπτ τα πλαινα τους, λεγω λοιπον ποιο αλλο σουβι μπορει? ε? πεντε απροβληματιστα χρονια και ακομη δινει χαρα στα σκελια.
Suzuki Vitara 2015