-
Πάλι δεν διαβάζεις τι γράφω και δεν δέχεσαι αντίλογο...Τα 250 αυτοκίνητα κατασκευαστες Skip είναι η δική μου άποψη που κατέθεσα και δεν ζητώ να την δεχτείς ούτε εσύ ούτε κανένας απλα μην την ειρωνεύεσαι...ΔΙΑΒΑΣΕ τι γράφει ο άλλος και μην έχεις στο μυαλό σου μόνο αυτό που θες να πεις ΕΣΥ...
Τέλος συζήτησης... Φιλιά.... -
Μόνο εγώ ΔΕΝ εντυπωσιάστηκα που δε σκόρπισε ένα μοτέρ που δούλεψε 18 ώρες σερί (ουάου) και πήγε διακοπές τον κάτοχό του στο εξωτερικό;
-
Τα μοτέρ Ηρακλάρα που έχουν τα οχήματά μας έχουν δοκιμαστεί για χιλιάδες ώρες πριν τα απολαύσουμε. Ο ιταλικού DNA κινητήρας της σουζούκι δεν θα μπορούσε να μην έχει δοκιμαστεί. Παρεμπιπτόντως έφθασα τις 150000 δίχως θέματα (ανοικτά καπό κλπ με τον dci). Μάλιστα τα τελευταία 10000 κυρίως εντός πόλης και με μέση 5,9 lt/100km. Πιστεύω πως εκτός από θέματα αστοχίας υλικού ή κατασκευαστικών σφαλμάτων η υγεία του κινητήρα εξαρτάται κυρίως από την συμπεριφορά που του αποδίδουμε τα μέρη που κινούμαστε, τις συνθήκες και κάποιες συνήθειες μας. Προχθές πάντως συμπλήρωσα πρώτη φορά κάπου 300ml φρέον για το A/C. Είναι το μόνο που απαίτησε συμπλήρωση στα 5 χρόνια και προαναφερθέντα χλμ.
-
Με 300 λτ φρεον Σπύρο, ψυχεις τη Σαχάρα αν θες! Καλημέρα
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
αλφα.
περι κιβωτιων. στο βιταρονημα μιλατε χαρη...
στη περιπτωση του μαζουτ βιτ, πραγματι ακυρη η επιλογη του ιταλικου διπλοσυμπλεχτου=μενω επι τοπου στη λακουβα, κιβωτιου, καθως αναβει για τη πλακα. στη βενζινη ομως, αισίν, εγγύηση και πραγματι καλυτερο απο το μανιουαλ συνολικα. πλην βεβαια μανιουαλ γατου που παιζει αρκετα με αψηλωματα, δυναμωματα κλπ που το άουτο το φοβασαι...βητα
περι λαδιωνε
οπως και του τζαπανήζε, μηδεν καταναλωση λαδιου στα 47 κέι που εχω με προηγουμενη αλλαγη εδω και 12 κει. ουτε σταγονα, ενω το παω παντου τερμα... το μονο ζουμι που τελειωνει ειναι το νερο για τα τζαμια. και επειδης ειχα μπολικα απο καθε μαρκα, μη μιλησω για φάου ή χοντα ή τον πρινς που εκαιγε το καλαματιανο σαν σαλατα χωριατικη.
γενικως το σουζ εχει αποδειχθει σκυλος μαυρος και το πιο φανσυ ειναι τα πλαστικα του κωλου που εχει που δειχνουν ομως οπως τη πρωτη μερα.
τωρα τζαπανηζε μιλας για μεγαλο ταξιδι και καλα...
παρε να χεις
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=6 ... 75#p820620
δηλαδη σουμες
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=6 ... 60#p820547ΑρΕς
αχ πουτ@ν@ συνταξη που αργας.... -
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Με 300 λτ φρεον Σπύρο, ψυχεις τη Σαχάρα αν θες! ΚαλημέραSent from my JAT-L29 using Tapatalk
To διόρθωσα
-
Οπως τα λες Σπυρο.
Υποκλινομαι στη γατα με πεταλα!!!
10500 χλμ με το diesel suzuki??? Φοβερο το νημα που ανεβασες.Ενταξει και γω προσπαθω,θα το σπασω αυτο το ρεκορ!!!!!
Να ειστε ολοι καλα.
-
Α ρε συναδελφε μηχανικε Tony louk.....εξω καρδια εισαι ρε αλανι.....με εκανες και δακρυσα....
Αν και το κατηργησαν τα τομαρια,ΤΣΜΕΔΕ power!!!!
-
[quote='SPI_duster']Τα μοτέρ Ηρακλάρα που έχουν τα οχήματά μας έχουν δοκιμαστεί για χιλιάδες ώρες πριν τα απολαύσουμε. Ο ιταλικού DNA κινητήρας της σουζούκι δεν θα μπορούσε να μην έχει δοκιμαστεί. Παρεμπιπτόντως έφθασα τις 150000 δίχως θέματα (ανοικτά καπό κλπ με τον dci). Μάλιστα τα τελευταία 10000 κυρίως εντός πόλης και με μέση 5,9 lt/100km. Πιστεύω πως εκτός από θέματα αστοχίας υλικού ή κατασκευαστικών σφαλμάτων η υγεία του κινητήρα εξαρτάται κυρίως από την συμπεριφορά που του αποδίδουμε τα μέρη που κινούμαστε, τις συνθήκες και κάποιες συνήθειες μας. Προχθές πάντως συμπλήρωσα πρώτη φορά κάπου 300ml φρέον για το A/C. Είναι το μόνο που απαίτησε συμπλήρωση στα 5 χρόνια και προαναφερθέντα χλμ. [/quot
Οι αστοχιες υλικων ειναι αυτες που σε ξενερωνουν τις περισσοτερες φορες σε οποιοδηποτε αυτοκινητο...Ολοι οι κινητηρες ειναι δοκιμασμενοι αλλα καποιες εταιρειες στα πλαισια να χαμηλωσουν το κοστος βαζουν πιο φθηνα παρελκομενα με αποτελεσμα να εχουμε αστοχιες υλικων...Ο κινητηρας της FIAT που εχει το η Suzuki ειναι ροπατος και δεν καιει λαδι αν και εγω εχω μονο 100,000 χλμ ( τα παιδια που εχουν πιο πολλα χλμ ειναι ευχαριστημενοι) ειναι θορυβωδες αλλα μεσα δεν ακους τιποτα...Αποψη μου πολλες φορες ειναι και θεμα τυχης πολλα πραγματα οσο και να το προσεχεις το αμαξι....
-
Πώς θα γίνει τώρα να ξαναβάλουν ντίζελ, να σταματήσουμε να ψάχνουμε για καινούριο αυτοκίνητο;
Το s-cross, τουλάχιστον, το δίνουν ακόμη με πετρέλαιο? Αλλά μόνο manual κιβώτιο?Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρωτα piliourits σε αντιπροσωπειες για αποθεμα.
Και γω αν θα ξαναδιαλεγα σημερα,αυτο η το vitara θα αγοραζα με κλειστα ματια. -
Δυστυχώς παιδιά έχω ασχημα νέα......την Παρασκευή 02 /08 2 μέρες πριν κλείσει 4 χρόνια μου έκλεψαν το Vitara μου....έξω απο την δουλειά μέρα μεσημέρι....ήταν υπόθεση μερικών δευτερολεπτων και ας είχε και συναγερμό...μόλις είχα κάνει το service των 80000 χλμ ειχα περάσει κτεο και είχα πληρώσει και την ασφάλει εξαμήνου....εδώ και δύο εβδομάδες είμαι σαν χαμένος....δεν μπορώ να το χωνέψω...το χειρώτερο είναι ότι δεν υπάρχει αυτό το αμάξι στην αγορά.....είχα το SUSUKI VITARA 1.6 DIESEL GL+ 4X4 με navi...χρώμα μπέζ μαυρο...
-
Συμβαίνουν αυτά αν και είχε μειωθεί το φαινόμενο τα τελευταία χρόνια.
Κουράγιο, τι να πούμε...
Καλύπτεται απ' την ασφάλεια;
-
Έγραψα σε άλλο νήμα, πριν 2 και εβδομάδες επισκέφθηκα αντιπροσωπεία στη Θεσσαλία.
Πετρέλαιο είχαν μόνο το τελευταίο εκθεσιακό S-cross, vitara αυτόματο μόνο το 1.4 βενζίνη (Σε χρήματα τουλάχιστον 23+ χιλιάδες, όχι το χιλιάρι, και σύμφωνα με τα λόγια του πωλητή, λόγω ρύπων βαίνει προς κατάργηση το τωρινό χιλιάρι και θα αντικατασταθεί με mild hybrid ή κάτι άλλο...
-
Ναι το έχω ασφαλίσει φίλε μου.... αλλά παρόλο που το είχα με ένα σεβαστό ποσό... φοβάμαι ότι η ασφάλεια θα με πετσοκοψει....δεν ξέρω πόσο πιάνει ακριβώς αυτό το αυτοκίνητο στην αγορά....για μένα είναι ανεκτίμητο... παιδιά πάρτε μέτρα... βάλτε trucker...βάλτε μπαστούνι...τα αυτοκίνητα που ανοίγουν ασύρματα είναι λουκούμι για τους κλέφτες...και ειδικά τα diesel που έχουν σταματήσει..... μεγάλη μαλακια τις Suzuki...
-
vagi_gi μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου? Το τηλέφωνό μου είναι γραμμένο στο νήμα με τις μικρές αγγελίες.
-
#krima_filos
#zilefte
#4x4_at_dorida_trikorfo
-
Ενας λογος να παρεις τετρακουνητο ειναι οτι η Ελλάδα εχει τετοια μερη.
Τι ζαντες φορας;;;;
-
#einai_mama
aka 17αρες αν και εχω και καβατζα 16αρες για μαλατεστα κομπρα. το ιδιαιτερο μαυρο τους ισχυει μονο στο ες που τις ειχαν για διαφοροποιηση απο τα ντηζελια. ομως #den_einai_mama το υπολοιπον, το δηλαδης, εχει ελατηρια eibach +3.5, καγιαμπες, ποδιες και λοιπα. οπως και μπαγκαζ φουλ με ιμαντες, ωμεγα, ραγες, φτυαροαξινα και οτι μπορει να χρειασθει εις κολλημενον εις λασπην γατον, πλην γατας. πλας και κανονικως και μισελιν λατ κρος, εδω ομως ειναι με τις καλοκαιρινες τις γοβες της κοντι. νομιω οτι εχω το πιο γ@μ@το βιτ βενζινα για οφ και ισως και ον, αν και επλερωσα τον σουζουκοπουλο ενα σκασμο να βαλω οτι αξεσορι ειχε και τον σακα στο φορ γουιλερς να το στησει.
Πραγματι ομως ειναι κριμα να ζεις Ελλαδα, να παιρνεις αψηλο και να μην το βαζεις χωμα. Εχουμε απιστευτα μερη, παντου, αρκετα εως πολυ προσβασιμα, χρειαζεται μονο λιγη καλη τετρακινηση, ενα καλο σετ λαστιχακια και διαθεση. γενικως εχω καταληξει εις φιλοσοφιαν: 'ο επομενος χωματοδρομος ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο'.
ΑρΕς
οκ, επειδη θελω και ενα για οργωμα και ψιλο οφ αγριαδες, επηρα και ενα τζι-βι του 04 και το στηνω με +15, εργατη, μπλοκε μπρος-πισω, μαντεμια κλπ. θα ειναι και επιδειξιμο σε μια εκθεση για 4x4 15 σεπτ στον ιπποδρομο.
-
Οντως παιζει να εχεις το καλυτερο βιτ. Ποσο παει ενα σαν το δικο σου. Με ολα τα εξτρα που εβαλες;
Με τα εξτρα ελατηρια εχω την αιαθηση απο τη γωνια που το βλεπω να ειναι και πιο ομορφο, απο τα υπολοιπα. Ταιριαζει στο σχημα του αυτο το εξτρα υψος, του δινει μια αρρενωποτητα, ασε που φαινονται καλυτερα τα προστατευτικα με τα σχηματα τους.
Να ρωτησω εβαλες και wheel spacers;;;, συνηθως πανε πακετο με ολοκληρωμενα συνολα απο εταιριες οταν προκειται για υψωμα;
Ειδες διαφορα στην ασφαλτο με το υψωμα;
Στην ουσια αν το καλοσκεφτεις περα απο τους ακαμπτους αξονες του τζιμνυ με τα εξτραδακια που το εχεις ειναι καλυτερο του τζιμνυ.
Και απειρη ροπη εχεις λογω τουρμπο, το τζιμνυ θελει τα 'κοντα' και την ιδια ηλεκτρονικη τετρακινηση 'all wheel drive', και σαφως ενα αυτοκινητο ετη φωτος καλυτερο γενικα σαν αυτοκινητο.
Ε, στους ακαμπτους αξονες και σε υπερβολικα εξτρημ καταστασεις με τις ροδες στον αερα, βαλε κανα βουβαλακι να καθετε μια απο την μια και μια απο την αλλη στο πισω καθισμα και το πετυχες.
Εχεις βαλει κοσμο να αγοραζει βιτ με αυτα τα ποστς, να το ξες
Suzuki Vitara 2015