-
Ευχαριστώ για το thread. Απ' ότι παρατηρώ, σε αντίθεση με το ήδη υπάρχων, αριστερά και δεξιά τα κουμπιά είναι μονής επιλογής και δεν υπάρχει εισαγωγή για sd. Μήπως είναι καμιά από τις γνωστές επιλογές OEM που κυκλοφορούν και την περνάει ο εισαγωγέας? Όταν ρώτησα για την accenta μου έδωσε ο dealer μία επιλογή infotainment στα 800 ευρώ σαν και αυτό από το qq club
-
-
Συναρμολόγηση Nissan Qashqai - Επεισόδιο 324:
Κλείνω χθες την πόρτα του χώρου αποσκευών με λίγο περισσότερη δύναμη. Μπαίνω στο αυτοκίνητο και βλέπω την πίσω πλαφονιέρα να έχει πέσει και να κρέμεται από την οροφή από τα καλώδια της
Εντωμεταξύ, οδηγώντας προχθές το βράδυ, σκεφτόμουν το υπερσύγχρονο συστήμα ημι-αυτόνομης οδήγησης που προσφέρει η Nissan στο νέο Qashqai, πασχίζοντας ταυτόχρονα να δω τον δρόμο με αυτά τα άθλια φώτα με λάμπες αλογόνου που διαθέτει το QQ.
-
Η πλαφονιέρα μπορεί πολύ εύκολα να 'πέσει' εάν έχει βγει ηθελημένα έστω μια φορά και δεν τοποθετηθεί σωστά. Συνήθως μπαίνουν χωνευτά. Παίζει να άλλαξες κάποια στιγμή το λαμπάκι της?
-
Η πλαφονιέρα δεν είχε ξαναβγεί από την θέση της και το λαμπάκι είναι το εργοστασιακό. Ελπίζω να μην της γίνει συνήθεια μόνο και την βλέπω από τον καθρέφτη να κρέμεται!
-
ακριβώς το ίδιο έχω κι εγώ με την πλαφονιερα στο εταιρικό qashqai (28μήνες -68300ΚΜ) - μετά από κλεισιμο του πορτ μπαγκαζ επεσε απο την οροφη και κρεμοταν απο τα καλώδια. Εκτοτε έχει ξανακρεμασει αλλες 2 φορές περνώντας από λακούβες στο δρόμο με ταχύτητες πόλης - 50-60Km/h - Καλα να μην μιλησω για τριγμους και θορυβους - ευτυχως που ειναι εταιρικό και σε 20 μηνες πρώτα ο Θεος θα αλλαχθεί....
-
Παιδιά δοκιμάστε να βάλετε - σφηνώσετε ένα κομμάτι αφρολέξ μέσα στην φωλιά της πριν την τοποθετήσετε ξανά. Πιστεύω πως θα ησυχάσετε οριστικά. Στα περισσότερα αυτοκίνητα στις φωλιές της πλαφονιέρας τοποθετείται αφρολέξ ακριβώς για αυτό τον λόγο.
-
Με αυτό το αυτοκίνητο έπρεπε να δίνουν εξαρχής DIY κιτ με αφρολεξάκια και υφασμάτινες ταινίες.
-
Υπερβολές. Δηλαδή στα του ομίλου vag που (σε κάποια) κάποτε έπεφτε ο ουρανός μαζί με τις πλαφονιέρες, τι θα έπρεπε να δίνουν?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Υπερβολές. Δηλαδή στα του ομίλου vag που (σε κάποια) κάποτε έπεφτε ο ουρανός μαζί με τις πλαφονιέρες, τι θα έπρεπε να δίνουν?Αυτά είναι premium....δικαιολογούνται!!
-
Για κανέναν δεν υπάρχει δικαιολογία πρίμουμ ή όχι. Σιγά μη δικαιολογήσω τον πρίμιουμ χαρακτήρα πχ της bmw Χ1 όταν στα 2,5 χρόνια αποκολλήθηκαν τα καπάκια στις ασφάλειες των θυρών αφήνοντας γυμνό σιδερένιο καρφί που μπρούσε να σκίσει ρούχο, χέρι κλπ.
-
Για κανέναν δεν υπάρχει δικαιολογία πρίμουμ ή όχι. Σιγά μη δικαιολογήσω τον πρίμιουμ χαρακτήρα πχ της bmw Χ1 όταν στα 2,5 χρόνια αποκολλήθηκαν τα καπάκια στις ασφάλειες των θυρών αφήνοντας γυμνό σιδερένιο καρφί που μπρούσε να σκίσει ρούχο, χέρι κλπ.Ως χιούμορ (και αυτοσαρκασμό) το έγραψα φίλτατε Σπύρε...μην το λαμβάνεις τις μετρητοίς!
-
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε αλλά QQ είχα και στα 4 χρόνια μου είχε βγάλει αρκετά προβλήματα. Όσο για τους τριγμούς, πολλοί και με πολύ DIY για να έρθουν σε αξιοπρεπές επίπεδο. Σε εμπείρία μου με VW σε 2 μέχρι τώρα στην οικογένεια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ένα (VW BORA) 14 χρόνια απροβλημάτιστα. Το 2ο (VW scirocco 160 Hp) 4 χρόνια δεν έβγαλε τίποτα. Αν θα έβγαζε μετά δεν ξέρω, πάντως και στα 2 δεν έτριξε ποτέ τίποτα και η ποιότητα κύλισης άψογη. Δοκίμασα και Japan «δε σπάει δε χαλάει», αλλά κάηκα δυστυχώς. Ενώ ομολογουμένως ήταν ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, η ποιότητά του ήταν από άλλο ανέκδοτο.
-
Φάνη, απλά θυμήθηκα πραγματικό γεγονός που συνέβη σε ανθρώπους της οικογένειας μου. Γιατί το σιδερένιο καρφί την έκανε την ζημιά του.
-
-
Φάνη, απλά θυμήθηκα πραγματικό γεγονός που συνέβη σε ανθρώπους της οικογένειας μου. Γιατί το σιδερένιο καρφί την έκανε την ζημιά του.Σε ποια Χ1 αναφέρεσαι Σπύρο ;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε αλλά QQ είχα και στα 4 χρόνια μου είχε βγάλει αρκετά προβλήματα. Όσο για τους τριγμούς, πολλοί και με πολύ DIY για να έρθουν σε αξιοπρεπές επίπεδο. Σε εμπείρία μου με VW σε 2 μέχρι τώρα στην οικογένεια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ένα (VW BORA) 14 χρόνια απροβλημάτιστα. Το 2ο (VW scirocco 160 Hp) 4 χρόνια δεν έβγαλε τίποτα. Αν θα έβγαζε μετά δεν ξέρω, πάντως και στα 2 δεν έτριξε ποτέ τίποτα και η ποιότητα κύλισης άψογη. Δοκίμασα και Japan «δε σπάει δε χαλάει», αλλά κάηκα δυστυχώς. Ενώ ομολογουμένως ήταν ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, η ποιότητά του ήταν από άλλο ανέκδοτο.Παπαρια τζαπαν είχαμε παρει φίλε.
Γαλλακι με κατασκευή από μεθυσμένους αγγλαρες. -
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Με αυτό το αυτοκίνητο έπρεπε να δίνουν εξαρχής DIY κιτ με αφρολεξάκια και υφασμάτινες ταινίες.Μονο για μερακλήδες που πιάνουν τα χέρια τους. Γι αυτό και έχει τόσο φανατικούς οπαδούς. Είναι όσοι έχουν ερωτική σχέση με το αμάξι. Γουστάρουν να του βάζουν χέρι [emoji12][emoji14]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε αλλά QQ είχα και στα 4 χρόνια μου είχε βγάλει αρκετά προβλήματα. Όσο για τους τριγμούς, πολλοί και με πολύ DIY για να έρθουν σε αξιοπρεπές επίπεδο. Σε εμπείρία μου με VW σε 2 μέχρι τώρα στην οικογένεια, κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ένα (VW BORA) 14 χρόνια απροβλημάτιστα. Το 2ο (VW scirocco 160 Hp) 4 χρόνια δεν έβγαλε τίποτα. Αν θα έβγαζε μετά δεν ξέρω, πάντως και στα 2 δεν έτριξε ποτέ τίποτα και η ποιότητα κύλισης άψογη. Δοκίμασα και Japan «δε σπάει δε χαλάει», αλλά κάηκα δυστυχώς. Ενώ ομολογουμένως ήταν ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, η ποιότητά του ήταν από άλλο ανέκδοτο.
Παπαρια τζαπαν είχαμε παρει φίλε.
Γαλλακι με κατασκευή από μεθυσμένους αγγλαρες.= χαμένο το παιχνίδι από τα αποδυτήρια!!!
-
Και το civic και το προηγούμενο crv ήταν made in england. Αλλά δεν έχουν σχέση με το qq. Καμία σχέση η honda με τη nissan. Απλά οι περισσότεροι αγοραστές νομίζουν ακόμα και σήμερα ότι τα nissan είναι γιαπωνέζικα, τους έμεινε το όνομα και έχασαν τη χάρη.
Όπως έχω ξαναγράψει έκανα πέρυσι περισσότερα από 2.000 χλμ με ένα νοικιάρικο qq 1.5 dci σε Ισπανία και Πορτογαλία. Το αυτοκίνητο ήταν η πλούσια έκδοση (με πανοραμική οροφή, area view κάμερες, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας κλπ). Χάρηκε όλη η παρέα μόλις το είδαμε. Αλλά από τα πρώτα μέτρα κατάλαβα πόσο μέτρια ήταν η ποιότητα κατασκευής και -ακόμα περισσότερο- η συναρμολόγηση. Το αυτοκίνητο ΕΤΡΙΖΕ από παντού. Και στο κοντέρ είχε λιγότερα από 15.000 χλμ. Το πρόβλημα επέτεινε το γεγονός ότι πολλοί δρόμοι εντός πόλεων ήταν πλακόστρωτοι. Δυνάμωνα τη μουσική για να την παλέψουμε. Και δεν σας είπα το καλύτερο. Ο πίσω προφυλακτήρας στην δεξιά πλευρά του είχε βγει ελαφρώς προς τα έξω (στο σημείο που αγκαλιάζει το αμάξωμα, πίσω από τον πίσω δεξιά τροχό). Το είδα κατά την παραλαβή, ο υπάλληλος μου λέει κανένα πρόβλημα. Βγαίνοντας στην εθνική και με 120 στο κοντέρ ακούμε ένα δυνατό θόρυβο σαν να σκάει λάστιχο. Είχε αποκολληθεί ο προφυλακτήρας, τον κράταγαν ελάχιστες βιδούλες. Ο πορτογάλος από την οδική βοήθεια κουνούσε το κεφάλι του, δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε αυτός την προχειρότητα της κατασκευής.
Ένα μέτριο αυτοκίνητο είναι που λόγω καλής τιμής (τουλάχιστον στις απλές εκδόσεις), εμφάνισης και ονόματος πουλάει παλαβά. Στο facelift ελπίζω να τα βελτίωσαν όλα αυτά. Έχει πάρει φίλος το 1.6 dci 4x4 στην πολύ πλούσια έκδοση, το πλήρωσε το 2016 32 χιλιάρικα, μπορεί και παραπάνω. Τώρα έχει κάνει περίπου 35.000 χλμ και θέλει να το πουλήσει.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]