-
Δε σας τιμαει να λετε 'για τρολλαρισμα το γραψα' ,αν ειστε τετοιοι να σας βαλω στην επιλογη να μην εμφανιζει καν τις δημοσιευσεις, μη χανω το χρονο μου... Κατα τ αλλα ο ενας ηθελε το 3008 αφου τα οδηγησε ολα και μετα το παιζε τρελιτσα και απο το 'το κλεινουμε μεχρι τη παρασκευη' εσκασε μυτη με το QQ και αρνιοταν και οτι μου χε πει οτι θα παρει ο λιονταρι , ο αλλος θα παει να το παραγγειλει και δε μπορει να βολευτει καν στη θεση οδηγησης... Εγω γελαω στα μουτρα τους προσωπικα οταν σκας καλες οικονομιες χωρις καν να θες αυτο που παιρνεις αλλα να καταληγεις για παντελως ακυρους λογους-επιχειρηματα (δεν εχετε ιδεα τι ακουω.. )
Και ξαναλεω απ αυτα που βλεπω οι περισσοτεροι καταληγουν σ αυτο δια της ατοπου απαγωγης κυριως ή οτι δεν ειναι χειροτερο απο αλλα.. Συνηθως ξεκινωντας απο την αποψη 'θελω να καθομαι ψηλοτερα' - 'ειναι πιο ασφαλες σε συγκρουση' και αποκλειωντας απο εκει και περα επιλογες της κατηγοριας. Και φυσικα plutare υπαρχουν και αυτοι που το γουσταρουν 100% παντα υπαρχει αυτη η μεριδα.
-
Παντως για να μιλησω προσωπικα, εγω εψαχνα ενα 'οικογενειακο' που να ειναι ανετο στο ταξιδι αλλα κ τετρακινητο (λογω δραστηριοτητων) κ κατεληξα στο qashqai γιατι συνδυαζει πολυ καλο, ροπατο κ αξιοπιστο μοτερ με πολυ καλη για την κατηγορια ανεση κ οδικη συμπεριφορα στο δρομο κ με μια αξιοπρεπη τετρακινηση που σιγουρα δεν κανει μεν το qashqai land rover (αυτο δεν μπορει να γινει ετσι κ αλλιως λογω προβολων κ ελλειψης αργων) αλλα ειναι υπερ αρκετη για χιονια, παραλιες κ γενικως νορμαλ off road χρηση. Επισης ειναι πιο ομορφο κ πιο ποιοτικο απο αντιστοιχες κατασκευες μεχρι 30 χιλιαρικα...
-
Ο χρήστης stathisksts έγραψε:
Καλημέρα
Εγώ έχω βάλει τους αυθεντικούς Nissan μπρός πίσω
(nissan fps 50, ήταν δώρο, στην αρχή μου έβαλαν κάτι του εμπορίου όχι Nissan και τους είπα να τους βγάλουν και να βάλουν τους αυθεντικούς όπως είχαμε συμφωνήσει).
Σε αυτούς που μου έβαλαν για τους πίσω δεν υπάρχει κάποιο κουμπί. Για τους μπροστά υπάρχει ένα φωτάκι και ένα κουμπί (κάτω από το air-condition) που το ενεργοποιείς και απενεργοποιείς. Δεν έχει ρύθμιση έντασης ήχου ούτε ευαισθησίας.
Πάντως είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που μου έβαλαν στην αρχή. (ήταν πακέτο και έπρεπε να κλείσεις και εμπρός και πίσω, δεν είχαν ρύθμιση έντασης ήχου, ήταν πολύ δυνατή η ένταση σε σημείο που τους είχα συνέχεια κλειστούς)
Πάντως δεν ξέρω εάν θα έδινα τόσα λεφτά για αισθητήρες. (του εμπορίου έχουν 50 ευρώ)Φιλε μου, επειδή μου έχουν κάνει δώρο τους μπροστινούς (αυθεντικούς) αλλά δεν τους έχω βάλει ακόμα διότι δεν ξέρω αν ξέρουν να τους βάλουνε, θα μπορούσες να μου πεις που έκανες την τοποθέτηση ?
Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα - ευχαριστώ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στη honda ζητανε 1500e για τους χαρτες σε crv-hrv και επιπλεον κοστος μετα τη 5ετιαΔηλαδή μέσα στην 5ετία είναι δωρεάν οι αναβαθμίσεις των χαρτών και μετά πληρώνεις; Καλά εννοείται ότι θα'πρεπε να'ναι δωρεάν εφ' όρου ζωής του οχήματος αλλά λέμε... Μετά την 5ετία τι επιπλέον κόστος έχει και για τι υπηρεσίες (μόνο για αναβάθμιση χαρτών ή και για κάτι άλλο);
Το connect είναι το multimedia σύστημα (ράδιο, mp3, cd, εφαρμογές όπως goggle seach, twitter, facebook).
Ως σύστημα λαμβάνει firmware updates που περνιούνται στο συνεργείο και είναι δωρεάν.
Το σύστημα πλοήγησης απαιτεί χάρτες σε sd για να δουλέψει. Οι αναβαθμίσεις των χαρτών έχουν το παραπάνω κόστος.
Επίσης η δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών ειναι δωρεάν για 2 έτη απο την ενεργοποιηση (απόκτηση οχήματος) αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κόστος.Ποιο κόστος δεν έχει ανακοινωθεί; Για τη δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών μετά τη 2ετία; Δηλαδή για τι τάξη μεγέθους μιλάμε; Βρε τι άλλο θ' ακούσουμε... BTW οι εφαρμογές πώς συνδέονται στο Internet για να λειτουργήσουν;
-
Ναι για τη χρήση των εφαρμογών μετα τη διετία.
Η σύνδεση γινεται μέσω του κινητού τηλεφώνου του οδηγού. -
I see... Άμα μάθεις κόστος πες μας, έτσι από περιέργεια.
-
Μεγάλη απατεωνιά τα συστήματα navi των αυτοκινητοβιομηχανιών, την στιγμή που η Nokia δίνει τους χάρτες της δωρεάν ή το Sygic κοστίζει 25€ με δωρεάν αναβαθμίσεις για μία ζωή. Τι παραπάνω έχουν να προσφέρουν οι χάρτες του κάθε κατασκευαστή;
-
Ενσωματωση στο ταμπλω. Νομιζω τους χαρτες της Νοκια τους αγορασε η αυτοκινητοβιομηχανια, αρα το δωρεαν θα είναι καποια απλη εκδοση συντομα. Σε κάθε περιπτωση με το Car Play θα εχεις χαρτες από το κινητο.
-
Η συζήτηση περί car audio, car multimedia kai car navigation μεταφέρθηκε εδώ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε σας τιμαει να λετε 'για τρολλαρισμα το γραψα' ,αν ειστε τετοιοι να σας βαλω στην επιλογη να μην εμφανιζει καν τις δημοσιευσεις, μη χανω το χρονο μου... Κατα τ αλλα ο ενας ηθελε το 3008 αφου τα οδηγησε ολα και μετα το παιζε τρελιτσα και απο το 'το κλεινουμε μεχρι τη παρασκευη' εσκασε μυτη με το QQ και αρνιοταν και οτι μου χε πει οτι θα παρει ο λιονταρι , ο αλλος θα παει να το παραγγειλει και δε μπορει να βολευτει καν στη θεση οδηγησης... [emoji38] Εγω γελαω στα μουτρα τους προσωπικα οταν σκας καλες οικονομιες χωρις καν να θες αυτο που παιρνεις αλλα να καταληγεις για παντελως ακυρους λογους-επιχειρηματα (δεν εχετε ιδεα τι ακουω.. [emoji38] )Και ξαναλεω απ αυτα που βλεπω οι περισσοτεροι καταληγουν σ αυτο δια της ατοπου απαγωγης κυριως ή οτι δεν ειναι χειροτερο απο αλλα.. Συνηθως ξεκινωντας απο την αποψη 'θελω να καθομαι ψηλοτερα' - 'ειναι πιο ασφαλες σε συγκρουση' και αποκλειωντας απο εκει και περα επιλογες της κατηγοριας. Και φυσικα plutare υπαρχουν και αυτοι που το γουσταρουν 100% παντα υπαρχει αυτη η μεριδα.
Ανάλυση στην ψυχολογία του πελάτη κάνεις!?! Μπαααα...
Πιο εύκολα μας βγαζεις από την κρίση και μας λυνεις το προσφυγικό! [emoji38] -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ναι για τη χρήση των εφαρμογών μετα τη διετία.
Η σύνδεση γινεται μέσω του κινητού τηλεφώνου του οδηγού.Φαίνεται οτι τελικά δεν θα υπάρξει χρεώση για τη χρήση των λιγοστών έστω εφαρμογών μετά τη διετία. Στη Γερμανία τουλάχιστον έχουν αρχισει και την ανανεώνουν δωρεάν
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/31/connect -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μεγάλη απατεωνιά τα συστήματα navi των αυτοκινητοβιομηχανιών, την στιγμή που η Nokia δίνει τους χάρτες της δωρεάν ή το Sygic κοστίζει 25€ με δωρεάν αναβαθμίσεις για μία ζωή. Τι παραπάνω έχουν να προσφέρουν οι χάρτες του κάθε κατασκευαστή;η HERE έχει εξαγοραστεί από το consortium της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Daimler Benz - BMW - VAG
οπότε έχουν εξασφαλίσει τα εχέγγυα για τα εργοστασιακά multimedia και την αυτόνομη πλοήγηση στα οχήματά τους -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δε σας τιμαει να λετε 'για τρολλαρισμα το γραψα' ,αν ειστε τετοιοι να σας βαλω στην επιλογη να μην εμφανιζει καν τις δημοσιευσεις, μη χανω το χρονο μου... Κατα τ αλλα ο ενας ηθελε το 3008 αφου τα οδηγησε ολα και μετα το παιζε τρελιτσα και απο το 'το κλεινουμε μεχρι τη παρασκευη' εσκασε μυτη με το QQ και αρνιοταν και οτι μου χε πει οτι θα παρει ο λιονταρι , ο αλλος θα παει να το παραγγειλει και δε μπορει να βολευτει καν στη θεση οδηγησης... [emoji38] Εγω γελαω στα μουτρα τους προσωπικα οταν σκας καλες οικονομιες χωρις καν να θες αυτο που παιρνεις αλλα να καταληγεις για παντελως ακυρους λογους-επιχειρηματα (δεν εχετε ιδεα τι ακουω.. [emoji38] )
Και ξαναλεω απ αυτα που βλεπω οι περισσοτεροι καταληγουν σ αυτο δια της ατοπου απαγωγης κυριως ή οτι δεν ειναι χειροτερο απο αλλα.. Συνηθως ξεκινωντας απο την αποψη 'θελω να καθομαι ψηλοτερα' - 'ειναι πιο ασφαλες σε συγκρουση' και αποκλειωντας απο εκει και περα επιλογες της κατηγοριας. Και φυσικα plutare υπαρχουν και αυτοι που το γουσταρουν 100% παντα υπαρχει αυτη η μεριδα.
Ανάλυση στην ψυχολογία του πελάτη κάνεις!?! Μπαααα...
Πιο εύκολα μας βγαζεις από την κρίση και μας λυνεις το προσφυγικό! [emoji38]Βραβειο 'χτυπησαμε ευαισθητη χορδη' ποστ....
-
Όχι βρε! Δίκιο έχεις και το αντίθετο λέω από αυτό που κατάλαβες.
Τι θέλεις να βάλεις την λογική στην συνολική παράνοια...
Δονκιχωτισμος...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Κωστα αγορι μου μ εχεις μπερδεψει ασχημα
-
Και τα προβλήματα συνεχίζουν!
Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ένα μεταλλικό μάλλον 'συντονισμό', που ακούγεται στην καμπίνα μόνο στο ρελαντί!
Αν και αρχικά ειχα την εντύπωση ότι αυτό είναι το φιλτροκούτι, μολονότι υποτίθεται ότι πέρυσι το Γενάρη που ακουγόταν έντονα ο μεταλλικός θόρυβος στο ξεκίνημα, το είχαν φτιάξει, σήμερα που επισκέφθηκα το πάντα ευγενικό και εξυπηρετικό εξουσιοδοτημένο του Σφακιανάκη στην Κηφισίας, ο υπεύθυνος μηχανικός δεν εντόπισε θόρυβο προερχόμενο από το χώρο της μηχανής, άκουσε, ωστόσο, κανονικά το 'συντονισμό' καθίμενος μέσα στο αυτοκίνητο!
Σημειωτέον ο συντονισμός ακούγεται μόνο στο ρελαντί και ξεχωρίζει ξεκάθαρα αν έχεις κλειστά παράθυρα και ηχοσύστημα!
Μου έκλεισε ραντεβού την Πέμπτη για να κοιτάξει ταμπλώ και αεραγωγό, που είναι συνήθεις ύποπτοι για τέτοιους ήχους ('βάζουν κάτι σφουγγαράκια' μου είπε).
Τελικά και 15 μήνες μετά δεν τη γλύτωσα και εγώ με τον επάρατο συντονισμό του ταμπλώ!
Ελπίζω μόνο να έχουν εξελίξει τις τεχνικές τους και να έχουμε αποτέλεσμα!
EDIT [MOD]
Έχει διαγραφεί λινκ άλλου αυτοκινητιστικού φόρουμ. Έχετε ενημερωθεί με πμ να μην προβάλετε το συγκεκριμένο φόρουμ. -
Στο αυτοκίνητο βάζω αποκλειστικά Shell VPower diesel. Χρειάζεται να βάζω κάποιο πρόσθετο στο ντεπόζιτο μια στο τόσο για να το καθαρίζει;
-
Εγώ βάζω προληπτικά 1-2 φορές το χρόνο ένα πρόσθετο για τον καθαρισμό από τα βακτήρια του βιοντίζελ.
Μόνο v power γεμίζω και εγώ!! -
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ καθαριστικό 2 σε 1. Και για τα βακτήρια και για καθαρισμό των μπεκ. Μισό μπουκαλάκι κάθε 5.000χλμ....
-
Τα ίδια πάντως εγώ με τον Αντρέα. Από ποιότητα όμως ή με το v-power ή με το eko avio πρόσφατα ανεφοδιάζομαι. Αυτό που έχω ακούσει είναι πως όλα τα πετρέλαια γενικά (ποιότητες και φίρμες) έχουν στη σύνθεσή τους λίγο (κορυφαίες ποιότητες) ή πολύ (δεύτερες ποιότητες) βιοντίζελ. Σε κάθε περίπτωση μια δύο φορές το χρόνο ή ανά δεκα χιλιάδες χλμ για τους περισσότερους είναι καλό να μπαίνει το σχετικό σκευασμα για τα βακτήρια μήκυτες ή ότι άλλο εντέλει μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα θέματα στον κινητήρα. Παρεμπιπτόντως έχω την εντύπωση πως το v-power βγάζει περισσότερα χλμ... Φυσικά μπορεί να είναι η ιδέα μου. Εχετε αντιληφθεί κάποια σχετική διαφορά; Θέλω να πω πως μπορεί απλά να είναι η αίσθηση μου.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]