-
Σωστά @axel12p
Παρολ' αυτά ...Ο χρήστης plutare έγραψε:
Εγώ σε όλα αυτά διακρίνω μια κάποια υπερβολήΚάποια???
Εμφανείς οι 'περιπτώσεις' να παίρνουν την βασική έκδοση και να αναμένουν θέματα με το multimedia, την ηλιοροφή και το parking assist ... άσχετα που δεν τα έχουν.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο καλύτερος τρόπος στην Ελλάδα του σήμερα για να πλήξεις την αξιοπιστία μιας κριτικής ειναι να τη διακωμωδησεις και λοιδωρησεις....
Μην πέφτουμε και εδω στην ίδια λουμπα.... -
Κατά αρχάς την καλημέρα μου σε όλους.
Εγώ πάντως να πω ότι αρχικά αυυο που με είχε αποτρέψει από το qq και είχα αρχίσει και γλυκοκοιταζα το vitara περισσότερο και το renegade λιγότερο, ήταν όλα αυτά που είχα διαβάσει για τα προβλήματα.
Τελικά κάποια στιγμή που έπρεπε να πάρω πια την απόφαση, τα έβαλα κάτω είδα ότι το qq στα δικά μου θέλω ήταν πιο κοντά και απλά είπα πως ότι έχω διαβάσει, απλά το βάζω στην άκρη, έκανα τον σταυρό μου και το παράγγειλα....
Και μέχρι στιγμής όλα καλα -
Ευχαρισυω axel.
Cosneo καλο ειναι οταν ειμαστε σε φαση να αγορασουμε κατι να το ψαχνουμε πρωτα και μετα να αντισταθμιζουμε τα υπερ και κατα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω πως τα περισσοτερα εχουν λυθει. Δε νομιζω οτι ολα εχουν θεματα.
Θυμαμαι οταν αγοραζα το golf ελεγαν οτι εκαιγε λαδια. Οταν το πηρα 3 χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια του και μεχρι τωρα δεν εχει καψει.
Παντως το qashqai με καλυπτει σε πολλα και ιδιως η accnta con μου κανει κλικ σε σχεση με αλλα μοντελα crossover αυτου του ευρου τιμηςΣτάλθηκε απο s4 με tapa
-
Σαν μελλοντες αγοραστες και εμεις εχουμε παρει μια τιμη στα 27200 για το 1.6 ντιζελ ακσεντα κον 4επι2 με το κλειδι στο χερι με μετ.χρωμα απο αντιπροσωπεια στην επαρχια που μενουμε.εχει παρει καποιος αλλος φιλος χαμηλοτερη προσφορα απο Αθηνα ,μηπως αξιζει να ανεβουμε και εμεις να το παρουμε απο εκει?
-
Τις περισσότερες φορές η επαρχεία έχει χαμηλότερες τιμές από Θεσσαλονίκη - Αθήνα, γιατί είναι ο μόνος τρόπος που έχουν για να διευρύνουν το πελατολόγιο τους. Για αυτό και εμείς δεν το πήραμε από Θεσσαλονίκη και γλιτώσαμε 500€.
-
Εγώ δεν βλέπω το λόγω να το αγοράσει κάποιος πάντως έχοντας υπόψιν του όλα τα παραπάνω. Πέραν του άγχους για τα πιθανά προβλήματα ακόμα κι αν αυτά λύθηκαν, λύθηκε και το θέμα του χρώματος? Το βάφουν καλύτερα τώρα? Εδώ μιλάμε για εμφάνιση σκουριάς και αποφλοίωση του χρώματος από ορισμένα σημεία! Και πέραν αυτών τη μεταπωλητική αξία θα κρατήσει ένα αυτοκίνητο που πούλησε τόσο? Θα υπάρχει πληθώρα στην αγορά μεταχειρισμένων σε λίγα χρόνια. Πάντως όσοι είστε ενθουσιασμένοι μπορείτε να κάνετε μία βόλτα στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος, να δείτε πόσο ενθουσιασμένος ήμουν εγώ τότε που το πρωτοείδα, να συγκρίνετε τα τότε σχόλια μου με τα σημερινά και να καταλάβετε τη παίζει! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω καθόλου τώρα με αυτά που είχα γράψει τότε
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Και πέραν αυτών τη μεταπωλητική αξία θα κρατήσει ένα αυτοκίνητο που πούλησε τόσο? Θα υπάρχει πληθώρα στην αγορά μεταχειρισμένων σε λίγα χρόνια.Πράγματι, δες πόσο χάνουν την μεταπωλητική τους αξία αυτοκίνητα όπως το Golf ή τα Toyota. Εκτός και αν μόνο εγώ βλέπω πληθώρα αυτών των μοντέλων στον δρόμο...
-
Ρε φίλε μου είσαι τόσο απογοητευμένος με το αυτοκίνητο;
Πάντως να λέμε και την αλήθεια κακή ποιότητα στο χρώμα είναι μια ζημιά που είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτιάξεις αναίμακτα....και είναι και πολύ εύκολο να την πατήσεις αν σου βγάλει πρόβλημα στα 5-6 χρόνια από την αγορά...που είσαι τελείως ξεκρέμαστος...από εγγυήσεις -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και πέραν αυτών τη μεταπωλητική αξία θα κρατήσει ένα αυτοκίνητο που πούλησε τόσο? Θα υπάρχει πληθώρα στην αγορά μεταχειρισμένων σε λίγα χρόνια.
Πράγματι, δες πόσο χάνουν την μεταπωλητική τους αξία αυτοκίνητα όπως το Golf ή τα Toyota. Εκτός και αν μόνο εγώ βλέπω πληθώρα αυτών των μοντέλων στον δρόμο...
Το QQ ανεβαίνει και πάει, είχε και θέματα χρόνου παράδοσης, εμένα έκανε 3 μήνες να έρθει! Ένα μικρό συγκριτικό στις ταξινομήσεις από απρίλιο 2014 που περίπου εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα δείχνει συνεχιζόμενη άνοδο σε σχέση με το Golf, το προτιμάει ο κόσμος.
QQ: 3388, Golf: 2668
Ρε φίλε μου είσαι τόσο απογοητευμένος με το αυτοκίνητο;
Πάντως να λέμε και την αλήθεια κακή ποιότητα στο χρώμα είναι μια ζημιά που είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτιάξεις αναίμακτα....και είναι και πολύ εύκολο να την πατήσεις αν σου βγάλει πρόβλημα στα 5-6 χρόνια από την αγορά...που είσαι τελείως ξεκρέμαστος...από εγγυήσειςΑπλά λέω, γιατί κάποιος να το διακινδυνεύσει? Να ήταν τουλάχιστον σε χαμηλότερη τιμή να έχεις και τον παράγοντα δεν βαριέσαι μέσα, αλλά αυτοί το ανεβάζουν και πάει! Το σαλόνι του πάντως και τα γκαντζετάκια καθώς και η ηλιοροφή στο τέκνα είναι άψογα, μην λέμε μόνο τα κακά, επίσης η κατανάλωση του diesel είναι γελοιωδώς χαμηλή. Εάν είχε προσεχθεί στην συναρμογή, το χρώμα και τις μονώσεις αριστερά δεξιά θα ήταν αμαξάρα!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Και πέραν αυτών τη μεταπωλητική αξία θα κρατήσει ένα αυτοκίνητο που πούλησε τόσο? Θα υπάρχει πληθώρα στην αγορά μεταχειρισμένων σε λίγα χρόνια.
Πράγματι, δες πόσο χάνουν την μεταπωλητική τους αξία αυτοκίνητα όπως το Golf ή τα Toyota. Εκτός και αν μόνο εγώ βλέπω πληθώρα αυτών των μοντέλων στον δρόμο...
Το QQ ανεβαίνει και πάει, είχε και θέματα χρόνου παράδοσης, εμένα έκανε 3 μήνες να έρθει! Ένα μικρό συγκριτικό στις ταξινομήσεις από απρίλιο 2014 που περίπου εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα δείχνει συνεχιζόμενη άνοδο σε σχέση με το Golf, το προτιμάει ο κόσμος.
QQ: 3388, Golf: 2668
Αυτό που ρωτάω είναι από που προκύπτει πως ένα αυτοκίνητο που πουλάει χάνει σε μεταπωλητική αξία. Για αυτό και ανέφερα Golf και Toyota.
-
Για μένα φίλε δεν υπάρχει η λέξη ''δεν βαριέσαι'' όταν δίνεις λεφτά είτε πρόκειται για 14Κ.20Κ,25Κ και 30Κ Με βάση εκεί που φθάνει η τσέπη μας μπορούμε να δεχτούμε εκπτώσεις στις επιδόσεις,στην άνεση,στην κατανάλωση ακόμα και στην ασφάλεια αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να απαιτούμε να παίρνει μπροστά,να φρενάρει,να στρίβει,να φωτίζει την νύχτα και να μην ξεβάφει.....
-
Από το εργοστάσιο της NISSAN βγαίνει ένα QQ κάθε 61''. Η ζήτηση για το όχημα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το εργοστάσιο δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο και τα ΣΚ. Λέτε αν μαζευτούν 100, 200 παραπονούμενοι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να πεισουν πως προκειται για μια κακή επιλογή τους υποψήφιους αγοραστές του; Μπα... Δεν νομίζω... Στο ίδιο νήμα είχα γράψει παλαιότερα πως το qq στα crossover είναι όπως το golf ή το corolla στα μικρομεσαία. Ενα ασφαλές εισιτήριο στην αγορά αυτοκινήτου για τους περισσότερους που δεν έχουν χρόνο ή όρεξη να ασχοληθούν με την πραγματική αξία αυτού που αγοράζουν. Εντούτοις με ταβάνι τα 24 - 25 χιλιάρικα θα ήταν μια καλή επιλογή αν και αλμυρή. Στα χρήματα αυτά βρίσκεις πραγματικά εργαλεία οδηγησης. Οταν κάποιος ξεπεράσει την εμμονή με τις γκατζετιές μπορεί να το αγοράσει σε προσγειωμένη τιμή (υπάρχουν νομίζω και τέτοιες εκδόσεις) και να το χαρεί πολύ περισσότερο. Στις πολλές σελίδες που αφορούν το qq είχα παρατηρήσει πως μεγάλο μέρος καταλάμβαναν θέματα που αφορούσαν πχ το σύστημα πολυμέσων και αναρωτιόμουν αν ήμουν σε φόρουμ ενηλικων φίλων του αυτοκινήτου ή απλά κομπιουτεράδων (το firmware και το update) έχουν καταλάβει πολύ χώρο σε αντίθεση με άλλα νήματα που διαβάζεις για εμπειρίες οδήγησης από ιδιοκτήτες και λοιπούς. Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα... Υπάρχουν νήματα που νομίζεις πως αποκλειστικά όλοι προσπαθούν να πετύχουν την χαμηλότερη στιγμιαία κατανάλωση σε σχέση με την μεγαλύτερη στιγμιαία ταχύτητα... Για να επανέλθω όμως. Θα συμφωνήσω με τον plutare πως σε όλα αυτά που διαβασα εδώ και αρκετές σελίδες υπάρχει μια κάποια υπερβολή.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εντούτοις με ταβάνι τα 24 - 25 χιλιάρικα θα ήταν μια καλή επιλογή αν και αλμυρή. Στα χρήματα αυτά βρίσκεις πραγματικά εργαλεία οδηγησης.Δε πιστεύω ότι κάποιος που κοιτάει το QQ ψάχνει ένα πραγματικό εργαλείο οδήγησης. Παρά τα όποια προβλήματα έχει βγάλει μέχρι στιγμής (και ελπίζω να μην βγάλει σημαντικότερα στην πορεία), η αλήθεια είναι πως το QQ καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου τμήματος των υποψήφιων αγοραστών, για αυτό και οι εξαιρετικές πωλήσεις του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σε αυτή την κατηγορία οχήματος και σε ποσό από 20.000€ έως 25.000€ δεν φαίνεται να υπάρχουν καλύτερες επιλογές συνολικά στην αγορά. Κάποια είναι πιο ποιοτικά, άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αξιόπιστα, αλλά το πακέτο μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχει μόνο το QQ. Τα πράγματα ίσως αλλάξουν με τον ερχομό του Kadjar (μια η άλλη δηλαδή, μιας και μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο και τον ίδιο αντιπρόσωπο) και το HRV όπου εκεί μιλάμε για άλλο αντιπρόσωπο...
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
απλά είπα πως ότι έχω διαβάσει, απλά το βάζω στην άκρη, έκανα τον σταυρό μου και το παράγγειλα....Και εγώ κάπως έτσι σκέφτηκα, μιας και είχα διαβάσει για τα προβλήματα, αλλά τελικά πολλά δεν ειχαν διορθωθεί (και δεν νομίζω να έχουν διορθωθεί ακόμα).
Τουλάχιστον ξέραμε τον τρόπο αντιμετώπισης αν και μας γνώρισαν από τον πρώτο μήνα τα εξουσιοδοτημένα!Παρά τα όποια προβλήματα έχει βγάλει μέχρι στιγμής (και ελπίζω να μην βγάλει σημαντικότερα στην πορεία), η αλήθεια είναι πως το QQ καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου τμήματος των υποψήφιων αγοραστών, για αυτό και οι εξαιρετικές πωλήσεις του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σε αυτή την κατηγορία οχήματος και σε ποσό από 20.000€ έως 25.000€ δεν φαίνεται να υπάρχουν καλύτερες επιλογές συνολικά στην αγορά.
Μακάρι να μην βγάλει προβήματα, αλλά η μέχρι σήμερα ποιότητα κατασκευής δεν σε αφήνει ήσυχο! Οσοι αψηφούν αυτό, ας αγοράζουν τουλάχιστον και την επέκταση εγγύσης! Εγώ το έχω κάνει (πρακτικά ήταν το δώρο του εμπόρου) γιατί ως τογιοτάκιας δεν μπορούσα να διανοηθώ μικρότερη από την 6ετή εγγύηση της τογιότα.
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός ... αυτοκίνητα σε αυτή την υπερβολική τιμή που ζητάει υπάρχουν στο εν λόγω segment απείρως καλύτερα και ως σύνολο και σε χώρους και σε αξιοπιστία [focus, v40, guillieta, golf, octavia κα)
-
Εντούτοις με ταβάνι τα 24 - 25 χιλιάρικα θα ήταν μια καλή επιλογή αν και αλμυρή. Στα χρήματα αυτά βρίσκεις πραγματικά εργαλεία οδηγησης.
Δε πιστεύω ότι κάποιος που κοιτάει το QQ ψάχνει ένα πραγματικό εργαλείο οδήγησης. Παρά τα όποια προβλήματα έχει βγάλει μέχρι στιγμής (και ελπίζω να μην βγάλει σημαντικότερα στην πορεία), η αλήθεια είναι πως το QQ καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου τμήματος των υποψήφιων αγοραστών, για αυτό και οι εξαιρετικές πωλήσεις του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, σε αυτή την κατηγορία οχήματος και σε ποσό από 20.000€ έως 25.000€ δεν φαίνεται να υπάρχουν καλύτερες επιλογές συνολικά στην αγορά. Κάποια είναι πιο ποιοτικά, άλλα πιο γρήγορα, άλλα πιο αξιόπιστα, αλλά το πακέτο μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχει μόνο το QQ. Τα πράγματα ίσως αλλάξουν με τον ερχομό του Kadjar (μια η άλλη δηλαδή, μιας και μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο και τον ίδιο αντιπρόσωπο) και το HRV όπου εκεί μιλάμε για άλλο αντιπρόσωπο...
συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός ... αυτοκίνητα σε αυτή την υπερβολική τιμή που ζητάει υπάρχουν στο εν λόγω segment απείρως καλύτερα και ως σύνολο και σε χώρους και σε αξιοπιστία [focus, v40, guillieta, golf, octavia κα)Απείρως καλύτερα σε χώρους τα Focus και V40 από το QQ;
Απείρως καλύτεροι οι κινητήρες τους από τον 1.6 ή και τον 1.5 του QQ; Που το group VAG είχε τόσο καιρό τον 1.6 με τα 105 άλογα και 5τάχυτο κιβώτιο; Το Focus εξαιρετικό με τον 1.0lt βενζίνης με τα 125 άλογα, αλλά ο θόρυβος του 1.5 diesel κατά την επιτάχυνση απίστευτα ενοχλητικός, ενώ ένιωθες και αρκετά βαρύ το αμάξι, όπως τα ίδια λένε και για το βάρος του V40 (το οποίο όμως δεν έχω οδηγήσει γιατί η τιμή του ξέφευγε και οι χώροι του ήταν για Κινέζους).
Την αξιοπιστία του group VAG δεν την σχολιάζω, μιας και αν δεν είχαμε βρει καλό και φτηνό μάστορα, θα το είχα κάψει το αμάξι για να γλιτώσω χρόνια τώρα!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός ... αυτοκίνητα σε αυτή την υπερβολική τιμή που ζητάει υπάρχουν στο εν λόγω segment απείρως καλύτερα και ως σύνολο και σε χώρους και σε αξιοπιστία [focus, v40, guillieta, golf, octavia κα)με εξαίρεση το octavia κανένα δεν έχει τους χώρους του qq
επίσης, για αξιοπιστία διατηρώ επιφυλάξεις και για τα 5 μοντέλα που αναφέρεις...
Για οικογένεια κάνει μόνο το octavia κατά τη γνώμη μου, τα άλλα είναι μικρά ή σημαίνουν στρίμωγμα
Από ομορφιά μόνο το volvo μου αρέσει...τα άλλα όχι... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Στην κατηγορία των μικρομεσαίων crossover δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός ... αυτοκίνητα σε αυτή την υπερβολική τιμή που ζητάει υπάρχουν στο εν λόγω segment απείρως καλύτερα και ως σύνολο και σε χώρους και σε αξιοπιστία [focus, v40, guillieta, golf, octavia κα)
με εξαίρεση το octavia κανένα δεν έχει τους χώρους του qq
επίσης, για αξιοπιστία διατηρώ επιφυλάξεις και για τα 5 μοντέλα που αναφέρεις...
Για οικογένεια κάνει μόνο το octavia κατά τη γνώμη μου, τα άλλα είναι μικρά ή σημαίνουν στρίμωγμα
Από ομορφιά μόνο το volvo μου αρέσει...τα άλλα όχι...+1000
Και εγώ την Octavia είχα ξεχωρίσει, την οποία κιόλας έδινε η εταιρεία σε εξαιρετική τιμή στην πλούσια έκδοση Elegance. Το αμάξωμα τριών όγκων όμως δεν άρεσε, ενώ είναι και σχετικά μεγάλη για κάποιον που κινείται μέσα σε πόλη.
-
Απείρως καλύτερα σε χώρους τα Focus και V40 από το QQ;
Απείρως καλύτεροι οι κινητήρες τους από τον 1.6 ή και τον 1.5 του QQ; Που το group VAG είχε τόσο καιρό τον 1.6 με τα 105 άλογα και 5τάχυτο κιβώτιο; Το Focus εξαιρετικό με τον 1.0lt βενζίνης με τα 125 άλογα, αλλά ο θόρυβος του 1.5 diesel κατά την επιτάχυνση απίστευτα ενοχλητικός, ενώ ένιωθες και αρκετά βαρύ το αμάξι, όπως τα ίδια λένε και για το βάρος του V40 (το οποίο όμως δεν έχω οδηγήσει γιατί η τιμή του ξέφευγε και οι χώροι του ήταν για Κινέζους).
Την αξιοπιστία του group VAG δεν την σχολιάζω, μιας και αν δεν είχαμε βρει καλό και φτηνό μάστορα, θα το είχα κάψει το αμάξι για να γλιτώσω χρόνια τώρα!Ανά περίπτωση τα αναφέρω όχι συνολικά.... αν και τόσο η octavia όσο και η guillieta που έχω οδηγήσει είναι πραγματικά πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από το qq και κοστίζουν το μεν octavia αρκετά φθηνότερα, η δε guillietta σχεδόν στα ίδια .....
Απλά είναι της μόδας το υπερυψωμένο crossover.....
Νissan Qashqai J11 [2014-__]