-
18 δ. το 0-100 ; Εγώ ήξερα για 14.
-
Σήμερα έγινε το 3ο ετήσιο Service.
Ήταν των 60κ χιλιομέτρων (αλλά το δικό μου είχε 16.6κ). Έγιναν όλοι οι έλεγχοι και όλα είναι χωρίς κανένα θέμα.
Το να μην σου ανάβει κανένα λαμπάκι και να μην έχεις κανένα πρόβλημα και να κάνεις 4.6 με 5.2 με 120χλμ και να είναι κομπλέ είναι τελικά ανεκτίμητο.
230 έκανε το σέρβις, με την έκπτωση 112.
Και εις αλλά με υγεία, το ίδιο επιθυμώ και δια εσάς.
-
Μια ερώτηση παιδιά μέσα στην πόλη και μόνο μέσα στην πόλη τι κατανάλωση έχετε συνήθως;
-
@konvaf said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μια ερώτηση παιδιά μέσα στην πόλη και μόνο μέσα στην πόλη τι κατανάλωση έχετε συνήθως;
6.1 με 5.8. έχω δει και καλύτερα αλλά με κίνηση εκεί πάει συνήθως
-
~~5.2 λέει εμένα με εθνικες μεσα. Δεν υπαρχει καμια αναγκη μ αυτο το αυτοκινητο οι στροφες να περαουν τις 2800 εκτος και κανεις κοντρες.
και οχι δεν οδηγαω σπαζωντας αρχιδια. Παω με το ρευμα. Απλα το αμαξακι εχει τοση δυναμη παντου που απλα πας ηρεμα.~~
σβηστο. Τωρα ειδα λες μονο μεσα σε κινηση. Δεν ξερω ν σου πω. Παντα εχω μικτο κυκλο.
-
Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.
Τα νούμερα αυτά είναι απίστευτα!!!!Λέω μέσα στην πόλη γιατί το 95% των μετακινήσεων μου είναι σπιτι δουλειά παιδιά υποχρεώσεις σούπερ μάρκετ άπειρα… κοινώς πόλη κίνηση μέσα στην πόλη
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που είναι και αυτός σαν και εμένα μέσα στην πόλη θα βοηθούσε αρκετά να μας πει και ιδιαίτερα αν έχει και το 4χ4!!
Ευχαριστω!
-
Με 95!% πόλη , χρειάζεσαι 4×4?
-
Αν χρειάζεσαι για το 5% των χιλιομέτρων σου τετρακίνηση, πρέπει να πάρεις κάτι πιο σκληροπυρηνικό. Εμείς που έχουμε Grand Vitara στην οικογένεια με κοντές σχέσεις, η πραγματική χρήση της τετρακίνησης είναι σίγουρα κάτω από 0,5% των χιλιομέτρων μας.
-
Λέω μέσα στην πόλη γιατί το 95% των μετακινήσεων μου είναι σπιτι δουλειά παιδιά υποχρεώσεις σούπερ μάρκετ άπειρα… κοινώς πόλη κίνηση μέσα στην πόλη
Υπολόγιζε γύρω στο 7.
Χωρίς περιαστική χρήση δεν γίνονται θαύματα.Εντός πόλης υβριδικό το Ι μόνο έχει τύχη.
-
@dstou said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Με 95!% πόλη , χρειάζεσαι 4×4?
Τραβάω βάρκα και μένω κοντά στην θάλασσα
-
Τότε χρειάζεσαι
-
Τετρακίνηση πάντα χρειάζεσαι. Από τα 4 αυτοκίνητα που έχω στην κυκλοφορία αυτήν την στιγμή, τα 2 είναι τετρακίνητα. Είναι τα πιο αργά, αλλά αυτά που ξέρω ότι δεν θα κωλώσουν πουθενά!
-
Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας.
Τα νούμερα αυτά είναι απίστευτα!!!!Λέω μέσα στην πόλη γιατί το 95% των μετακινήσεων μου είναι σπιτι δουλειά παιδιά υποχρεώσεις σούπερ μάρκετ άπειρα… κοινώς πόλη κίνηση μέσα στην πόλη
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που είναι και αυτός σαν και εμένα μέσα στην πόλη θα βοηθούσε αρκετά να μας πει και ιδιαίτερα αν έχει και το 4χ4!!
Ευχαριστω!
να συμπληρώσω και ας συμπληρώσουν και οι υπόλοιποι κάτοχοι. Στην εθνική και σε αποστάσεις μεγάλες (ακόμα και μέσα στην κίνηση με ροή, πάνω από 40 χλμ/ωρα) χρησιμοποιώ το ACC το οποίο και δουλεύει σωστά αλλά και ρίχνει πολύ την κατανάλωση. Το ορίζω σε απόσταση 1 αυτοκίνητο και είμαι οκ.
-
Σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας δεν μπορώ το acc. Όχι γιατί δεν δουλεύει, αλλά αφήνει αρκετό κενό και χώνονται συνέχεια.
-
Συμφωνώ με τον antonakis. Τα επτά λίτρα είναι ένα ρεαλιστικό νούμερο για αστική/περιαστική κίνηση. Το 4x4 ίσως να πηγαίνει και ένα τσικ πιο πανω.Η suzuki ανακοινώνει για το προσθιοκίνητο 6 λίτρα για αστική και λίγο πιο κάτω για περιαστική.
-
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας δεν μπορώ το acc. Όχι γιατί δεν δουλεύει, αλλά αφήνει αρκετό κενό και χώνονται συνέχεια.
δεν με νοιάζει αν χωνονται. Το βάζω στο απόσταση 1 και είμαι οκ. Πάει μόνο του και σηκώνω και το πόδι από το γκαζι. Καίει λιγότερο και είμαι ήρεμος...
-
Μεταχειρισμένες κουκούλες που πουλανε ρε παιδιά;
-
Μακριά. Εδώ καινούργια δεν αξίζει.
-
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
γιατί μεταχειρισμένο; και γιατί κουκούλα. Έχει πολλά κατά και λίγα υπέρ.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
γιατί μεταχειρισμένο; και γιατί κουκούλα. Έχει πολλά κατά και λίγα υπέρ.
Γιατί έχω απελπιστεί. Το τρώει ο ήλιος.
SUZUKI SX4 SCROSS